Σήμερα είδα τα ευαίσθητα ροζ άνθη του κερασιού να δίνουν σιγά σιγά τη θέση τους στα πράσινα φύλλα. Ταυτόχρονα, όμως, σκεφτόμουν επίσης πότε θα μπορούσα να βγάλω ξανά τους φακούς επαφής χωρίς κανένα πρόβλημα και πότε θα με άφηνε αυτό το άβολο συναίσθημα. Ναι, αυτό οφείλεται στη γύρη και ο Απρίλιος είναι ο καιρός που είναι παντού. Εδώ είναι μερικές εξαιρετικές συμβουλές για το πώς να κρατήσετε το σπίτι σας απαλλαγμένο από αυτά.

Συμβουλή 1: κρατήστε το αυτοκίνητο στο γκαράζ

Εάν δεν έχετε γκαράζ, σπεύστε να το πλύνετε όποτε σας δοθεί η ευκαιρία. Ανοίξτε ένα παράθυρο ή μια πόρτα όσο το δυνατόν πιο σπάνια γιατί η γύρη θα μπαίνει κάθε φορά. Επομένως, πρέπει να το αποφύγετε. Έχω πάντα μαντηλάκια υγιεινής στο χέρι αυτή την περίοδο. Το χρησιμοποιώ για να καθαρίσω τα χέρια μου. Με αυτόν τον τρόπο, τα μάτια μου δεν θα πονέσουν γιατί τα άγγιξα με δάχτυλα που είχαν προηγουμένως αγγίξει κάτι στο αυτοκίνητο γεμάτο γύρη.

γύρη αλλεργία καταπολέμηση πυρετό άχυρο συμβουλές γκαράζ αυτοκινήτων

Συμβουλή 2: Δημιουργήστε ένα κομψό μέρος στην είσοδο για παπούτσια και σακάκια …

Καθαρίστε τα πόδια σας στο χαλάκι, στη συνέχεια βγάλτε τα παπούτσια, τα σακάκια και οτιδήποτε άλλο έχει θεωρηθεί ως εξοπλισμός εξωτερικού χώρου μόλις μπείτε στο σπίτι.

αλλεργία στη γύρη καταπολεμώντας τον πυρετό του σανού σε εσωτερικούς χώρους

Συμβουλή 3: Απολυμάνετε τον εαυτό σας

Έχετε δουλειά να κάνετε στην αυλή; Or μήπως έχετε πιαστεί σε ένα από αυτά τα φρικτά σύννεφα γύρης και βρωμιάς ενώ περπατάτε από τη μια άκρη της αυλής στην άλλη; Αν ναι, τότε πρέπει να βγάλεις τη γύρη από το σώμα και τα ρούχα σου. Διαφορετικά αυτά θα εξαπλωθούν σε όλο το σπίτι. Μην καθίσετε, αλλιώς θα πρέπει να καθαρίσετε και τα έπιπλα. Πηγαίνετε στο πλυντήριο και αφήστε ό, τι μπορείτε να πλύνετε αργότερα.

πλυντήριο ρούχων γύρη αλλεργία συμβουλές και κόλπα για τον πυρετό από το σανό

Συμβουλή 4: Πλύνετε τα πράσινα πράγματα από τα μαλλιά σας

Τα μαλλιά σας είναι μαγνήτης για τη γύρη. Εάν δεν τα πλύνετε πριν πάτε για ύπνο, τα μαξιλάρια θα είναι γεμάτα γύρη μετά. Αυτό σίγουρα δεν είναι καλό. Εναλλακτικά, μπορείτε να φορέσετε κάτι από τα μαλλιά σας – ένα τουρμπάνι ή ένα καπέλο, για παράδειγμα.

walk-in ντους γύρη αλλεργία αλλεργίας σανός ιδέες καταπολέμησης

Συμβουλή 5: Αποφύγετε τα ζώα που φέρνουν γύρη

Πριν μπουν στο σπίτι, πρέπει να πλυθούν και να βουρτσιστούν καλά. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν σκουπίζετε τα πόδια τους πριν μπείτε στο σπίτι. Στη συνέχεια, πρέπει να πλύνετε μόνοι σας τη βούρτσα και να καθαρίσετε με ηλεκτρική σκούπα την περιοχή όπου έχετε κάνει όλα αυτά.

κατοικίδια ζώα η αλλεργία στη γύρη καταπολεμά τον πυρετό του χόρτου

Συμβουλή 6: κάντε το Καθαρίζετε την ηλεκτρική σκούπα έξω

Έχετε ηλεκτρική σκούπα χωρίς σακούλα; Δεν πρέπει να το καθαρίζετε σε εσωτερικούς χώρους. Βγάλτε το περιεχόμενό του έξω. Η βρωμιά πρέπει να πάει κατευθείαν σε μια σακούλα σκουπιδιών και αυτή αμέσως στο δοχείο.

ιδέες χώρου αποθήκευσης αποθήκης στο υπόγειο καταπολεμώντας αποτελεσματικά τον πυρετό του σανού

Συμβουλή 7: Κρατήστε τα παράθυρα και τις πόρτες κλειστά όσο το δυνατόν περισσότερο

Αυτή είναι η εποχή του χρόνου κατά την οποία θα ήθελα πολύ να αφήσω τον καθαρό αέρα, αλλά δυστυχώς η γύρη έρχεται μαζί του. Κλείστε τα παράθυρα και ανοίξτε τον ανεμιστήρα. Επιλέξτε φίλτρα HEPA επειδή είναι καλύτερα στην απόκρουση της γύρης. Ωστόσο, πρέπει να τα ανταλλάσσετε μηνιαίως. Η ευημερία σας είναι σημαντική για εσάς, έτσι δεν είναι?

εφοδιάστε τις ιδέες της κουζίνας καταπολεμήστε το νεροχύτη από το σανό στο παράθυρο

Συμβουλή 8: Να είστε προσεκτικοί όταν σκουπίζετε τη σκόνη

Θα πρέπει να σκουπίζετε τη σκόνη δύο φορές πιο συχνά από ό, τι πριν. Μην αγνοείτε τα μέρη που είναι δύσκολο να φτάσετε. Μια κατάλληλη προέκταση της ηλεκτρικής σκούπας θα είναι πολύ χρήσιμη για την υγεία σας.

τραπεζαρία με καρέκλες ιδέες για αποτελεσματική καταπολέμηση του πυρετού του σανό

Συμβουλή 9: Διατηρείτε πάντα τα υπαίθρια αίθρια σας καθαρά

Καθαρίζω το εξωτερικό μου αίθριο αρκετές φορές την άνοιξη γιατί, παρά τη γύρη, μου αρέσει να το χρησιμοποιώ. Σκεπάζω τον καναπέ με μια παλιά κουβέρτα και τον αφαιρώ όταν θέλω να τον χρησιμοποιήσω. Όταν τελειώσει ο χρόνος γύρης, παίρνω τα μαξιλάρια για επαγγελματικό καθαρισμό. Όλη η βεράντα πλένεται ξανά καλά. Αυτό θα κάνει τη γύρη να εξαφανιστεί από τις ομπρέλες, το πάτωμα και τους στύλους.

καταπολεμώντας τη γύρη στην περιοχή διαβίωσης καταπολεμώντας τις άκρες του πυρετού του σανό

Συμβουλή 10: Μην αφήσετε τη γύρη να σας αποθαρρύνει, απολαύστε την άνοιξη!

Η γύρη δεν πρέπει να χαλάσει τη διασκέδαση σας την άνοιξη. Απλά κοιτάξτε πόσο όμορφα καλύπτονται τα μονοπάτια και τα δέντρα με όμορφα άνθη και πόσο εύκολα χαμογελούν στα πρόσωπα των ανθρώπων. Απλά όμορφος!

γύρη στην αυλή του κήπου καταπολεμώντας τον πυρετό του σανού άνοιξη της γύρης

γύρη αλλεργία καταπολεμήστε τον πυρετό του σανό ανοιξιάτικο κήπο