κρεβάτι κεφαλάρι ελαφρύ μαξιλάρι

Μετατρέψτε το κρεβάτι σας σε έργο τέχνης

Σκέφτεστε να αλλάξετε δραστικά το υπνοδωμάτιό σας; Ο καθένας μπορεί να αλλάξει το κρεβάτι. Εδώ σας προσφέρουμε την ευκαιρία να εκφράσετε με γενναιότητα την ατομικότητα και την προσωπικότητά σας χρησιμοποιώντας τη δική σας κρεβάτι  Κεφαλάρι  κάνει ασυνήθιστο. Σας παρουσιάζουμε 12 εξαιρετικές ιδέες DIY για αυτό το θέμα.

Ασυνήθιστες ιδέες για κεφαλάρι κρεβατιού 

κεφαλάρι κρεβατιού λευκό και γκρι

Οι πινακίδες χρησιμοποιούνται κυρίως στον καθημερινό προγραμματισμό εργασιών. Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι μπορούν να χρησιμεύσουν και ως κεφαλάρι; Ευέλικτο και εκπληκτικό, αυτό το έπιπλο γίνεται το επίκεντρο του δωματίου. Η πρότασή μας θα ήταν να κρεμάσετε το πέταλο πολύ ψηλά, έτσι ώστε το κάτω μέρος να συμπίπτει με το επίπεδο μαξιλαριού. Στη συνέχεια, μπορείτε να ανεβείτε μέχρι να φτάσετε στο ύψος που θέλετε. Στη συνέχεια, μπορείτε να επισυνάψετε μια ποικιλία διακοσμήσεων.

Ταπετσαρία κεφαλάρι

κεφαλάρι κρεβατιού 2 μαξιλάρια φωτιστικό δαπέδου

Πιστεύουμε ότι η ιδέα για κεφαλάρι ταπετσαρίας είναι υπέροχη. Βρείτε έναν δημοφιλή τύπο και χρώμα ταπετσαρίας, κόψτε ένα κομμάτι και πλαισιώστε το Κρεβάτιδιανομή  ώστε να.

Οπτικό εφέ με μαυροπίνακα

κρεβάτι κεφαλάρι μαύρο ταμπλό πολύχρωμο κάλυμμα

Η χρήση ενός πίνακα δίνει ένα ισχυρό οπτικό αποτέλεσμα. Μπορείτε να γράψετε οτιδήποτε πάνω του ή να κολλήσετε μια γραμμή τερματισμού πάνω του.

Στηρίξτε ένα κομμάτι ξύλου στον τοίχο

κεφαλάρι κρεβατιού λευκό λινό

Δεν είστε λάτρεις του θορύβου και της χρήσης των τρυπανιών; Δεν είναι απολύτως απαραίτητο. Πάρτε ένα κομμάτι ξύλο και απλώς ακουμπήστε το στον τοίχο. Γρήγορο, εύκολο, άνετο.

Βάλτε το κλείστρο σε δράση

κεφαλάρι κρεβατιού τυφλό σχήμα

Έχετε περιττά ρολά στη σοφίτα σας; Βάλτε τα σε δράση κρεμώντας ή ακουμπώντας τους.

Για τους λάτρεις του βιβλίου

κρεβάτι κεφαλάρι βιβλία ξύλινο πάτωμα

Εδώ έρχεται μια υπέροχη ιδέα για τους λάτρεις του βιβλίου. Είναι πραγματικά πρωτότυπη και να είστε σίγουροι ότι δεν θα δείτε πουθενά μια τέτοια εμφάνιση. Συγκεντρώστε όλα τα βιβλία που έχετε διαβάσει και τοποθετήστε τα το ένα πάνω στο άλλο.

Κατασκευασμένο από χαρτόνι

κρεβάτι κεφαλάρι διακόσμηση λουλούδι κορυφή

Η επόμενη πρότασή μας απευθύνεται ειδικά σε όσους είναι προικισμένοι με φαντασία και ταλέντο στο σχέδιο. Φτιάξτε το κεφαλάρι του σκάφους μόνοι σας από χαρτόνι. Το έργο είναι φθηνό και ευέλικτο. Εδώ είναι μια εικόνα για έμπνευση.

Ένα έργο τέχνης αντί για κεφαλάρι

κεφαλάρι κρεβατιού λευκά έπιπλα

Κρεμάστε ένα συναρπαστικό έργο τέχνης χαμηλά στον τοίχο για να μιμηθείτε το εφέ του κεφαλαριού.

Το κεφαλάρι του παραθύρου

κεφαλάρι κρεβατιού εξαιρετικό σχήμα ψείρας

Μια άλλη ιδέα με θέμα τα παράθυρα από το Peely Paint. Αφαιρέστε προσεκτικά τα τζάμια των παραθύρων και κρεμάστε το δημιουργικό κεφαλάρι σας στον τοίχο.

Σχεδιασμός με κουρτίνες

κρεβάτι κεφαλάρι ντουλάπα γλάστρα

Για να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε αυτήν την πρόταση, κρεμάστε πρώτα μια ράβδο κουρτινών στον τοίχο και στη συνέχεια κουρτίνες οι ίδιες ή γιατί όχι κουρτίνες ντους.

Κοιμήσου και ταξίδεψε

κρεβάτι κεφαλάρι σφαίρα μαξιλάρι

Σου αρέσει να ταξιδεύεις? Στη συνέχεια, πρέπει να χρησιμοποιήσετε έναν παλιό φάκελο ως στοιχείο κρεβατιού.

Επωφεληθείτε από τα φρέσκα παραδείγματά μας στις φωτογραφίες και δημιουργήστε τις μοναδικές, μοναδικές σας κρεβάτι Κεφαλάρι! Μπορείτε ακόμα να μοιραστείτε τις δικές σας ιδέες μαζί μας και να βοηθήσετε πολλούς ανθρώπους. Πολλή τύχη!