κάντε το μόνοι σας φτιάξτε μόνοι σας προϊόντα dawanda

Ιστορίες επιτυχίας DIY – ενδιαφέροντα γεγονότα και πρακτικές συμβουλές

Οι πύλες πωλήσεων στο Διαδίκτυο καθιστούν δυνατή την προσέγγιση αγοραστών από όλο τον κόσμο με αντικείμενα σχεδιασμού που έχουν κατασκευαστεί με αγάπη. Ένα όνειρο για πολλούς: Πείτε αντίο στο αφεντικό, δουλέψτε από το σπίτι και μετατρέψτε το χόμπι σας σε δουλειά. Είναι όμως ρεαλιστικό; Εδώ είναι μια μικρή λίστα ελέγχου, έτσι ώστε το όνειρο DIY να μην ακολουθείται από ένα αγενές ξύπνημα.

Είμαι μοναδικός?

Ποιος ελπίζει, χάρη στην DaWanda & Για να μπορέσετε να μείνετε στο σπίτι στον καναπέ και να πλέξετε, η πραγματικότητα θα σας προλάβει γρήγορα. Το ταλέντο, η επιχειρηματική οξυδέρκεια και ένα πρωτότυπο προϊόν που ικανοποιεί τις υψηλές απαιτήσεις της αγοράς είναι σε ζήτηση. Όποιος προσφέρει στους χιλιοστούς κατόχους με πουά δεν πρέπει να εκπλαγεί που δεν συμβαίνουν πολλά στον εικονικό τους πάγκο. Ειδικά στο DaWanda, την πύλη προϊόντων DIY με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα χρηστών στη Γερμανία – και ως εκ τούτου το μεγαλύτερο δυναμικό για να απαλλαγείτε από τα προϊόντα σας – δεν είναι ακριβώς εύκολο να αναπτύξετε ένα λεγόμενο Unique Selling Point, όπως αποκαλείται στο μάρκετινγκ, λόγω του ισχυρού ανταγωνισμού. Αλλά κάποιος θα πρέπει σίγουρα να έχει ένα τέτοιο “μοναδικό σημείο πώλησης” εάν το χόμπι είναι να γίνει πηγή εισοδήματος.

Μπορείτε επίσης να βρείτε πρωτότυπες ιδέες για DIY στο luckandluck.co.uk

κάντε το μόνοι σας ελάφια γιρλάντες luchandluck co uk

Είμαι αρκετά γρήγορος?

Όποιος μετατρέπει το χόμπι του σε επάγγελμα θα διαπιστώσει ότι θα αλλάξει και το χόμπι του. Για πολλούς, DIY σημαίνει χαλάρωση και απόλαυση σε χειροτεχνίες διαλογισμού για να καθαρίσετε το μυαλό σας. Εάν η χειρωνακτική εργασία ασκείται ως επάγγελμα, άλλα πράγματα παίζουν επίσης ρόλο. Οποιοσδήποτε πέρασε τρεις ημέρες με ένα λαμπτήρα, το οποίο στη συνέχεια πωλείται το πολύ 50 ευρώ, θα παρατηρήσει γρήγορα ότι είναι σημαντικό να παρακολουθείται ο πραγματικός ωριαίος μισθός. Η υπερηφάνεια του χομπίστη στη δουλειά του είναι ωραίο πράγμα, αλλά κανείς δεν μπορεί να ζήσει με ωριαία αμοιβή λίγων ευρώ την ώρα.

φόρος & Λάβετε υπόψη την ασφάλιση υγείας

Όποιος πιστεύει ότι μετά από έναν τέτοιο αναπροσανατολισμό καριέρας θα κάνει μόνο αυτό που θέλει θα απογοητευτεί. Δυστυχώς, ανεξαρτησία σημαίνει επίσης να είσαι ο δικός σου διαχειριστής ανθρώπινου δυναμικού. Η εφορία θεωρεί τις συναλλαγές στο DaWanda ως συναλλαγές ή τουλάχιστον ως παράπλευρα. Έτσι, εάν έχετε ένα συγκεκριμένο εισόδημα πρέπει να πληρώσετε φόρους. Αυτό θα πρέπει επίσης να συμπεριληφθεί στον υπολογισμό της τιμής του προϊόντος εκ των προτέρων, διαφορετικά θα υπάρξει μια δυσάρεστη έκπληξη με τη μορφή πρόσθετου αιτήματος πληρωμής το επόμενο έτος. Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, ως ελεύθερος επαγγελματίας πρέπει να πληρώσετε για τη δική σας ασφάλιση υγείας – αυτό μπορεί γρήγορα να γίνει πολύ ακριβό.

κάντε το μόνοι σας tinapari blogspot βελονάκι πολύχρωμο

Γεια σας, γραφειοκρατία

Παρεμπιπτόντως, φόρος σημαίνει: τακτοποίηση των πραγμάτων και αρχειοθέτηση των πάντων. Ο χρόνος εργασίας που ξοδεύετε με βαρετά κομμάτια χαρτιού πρέπει επίσης να περιλαμβάνεται στον υπολογισμό της τιμής. Αυτό δεν σημαίνει μόνο την κατάθεση αναλώσιμων και τιμολογίων, αλλά και τη διατήρηση μιας επισκόπησης των παραγγελιών και των επιστροφών. Για να μην ξεχνάτε ότι όχι μόνο πρέπει να κατασκευάζετε τα προϊόντα DIY, αλλά και να τραβάτε φωτογραφίες, να τα δημοσιεύετε στην πύλη και να τα στέλνετε. Εάν όλη αυτή η προσπάθεια είναι υπερβολική για εσάς, υπάρχει μία για εσάς μόνιμη θέση ως σχεδιαστής ή δημιουργός πιθανώς μια εναλλακτική λύση για να ακολουθήσετε το πάθος DIY και να φέρετε μια ανάσα φρέσκου αέρα στην επαγγελματική ζωή.

κάντε το μόνοι σας πουλήστε χειροτεχνίες dawanda

Υπάρχουν πολλές ιστορίες επιτυχίας DIY εκεί έξω

Θα έπρεπε να έχετε σκεφτεί αυτά τα σημεία τουλάχιστον μία φορά πριν κάνετε το βήμα προς την αυτοαπασχόληση στο DaWanda. Όπως μπορείτε να δείτε, χρειάζεστε κάτι περισσότερο από μια απλή ικανότητα για DIY. Όπως με κάθε άλλη επιχειρηματική ιδέα, χρειάζεστε υπομονή, γερά νεύρα, πειθαρχία, αίσθηση τάξης, οργανωτικό ταλέντο και μια υγιή δόση τύχης.

Είναι ενθαρρυντικό ότι αρκετοί το έχουν ήδη καταφέρει, όπως μπορείτε να διαβάσετε σε αυτό το άρθρο. Πολλοί χομπίστες της DaWanda έχουν προχωρήσει επιμελώς ή έχουν σταματήσει να κάνουν χειροτεχνίες από ιδιοτροπία, οι οποίες αποδείχθηκαν μπεστ σέλερ. Ένας ή δύο χομπίστες έχουν τώρα έναν εκθεσιακό χώρο στο Βερολίνο – μόνο και μόνο επειδή ήταν αρκετά γενναίοι για να βάλουν ένα είδος που αρχικά κατασκευάστηκε για δική τους χρήση στο DaWanda σε μια ιδιοτροπία. Φυσικά, δεν πρέπει να κερδοσκοπείτε για μια τέτοια τύχη. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να το δοκιμάσετε για λίγο και να δείτε πώς θα πάει πριν κάνετε βιαστικά βήματα.

 φτιάξτε μόνοι σας φαναράκια διακόσμησης φαμάντα πομπόν

Εικόνες μέσω www.dawanda.com