Άχνετε για ένα γρήγορο και εύκολο παιχνίδι γάτας που μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας σε χρόνο μηδέν; Στην πραγματικότητα, μπορείτε να το κάνετε αυτό χωρίς κόπο και να διασκεδάσετε πολύ ενώ το κάνετε. Μπορείτε ακόμη να φτιάξετε ένα τέτοιο παιχνίδι γάτας μαζί με το μικρό σας παιδί και ταυτόχρονα να ενθαρρύνετε τη δημιουργικότητά του και τις λεπτές κινητικές του ικανότητες. Έχουμε λοιπόν μια πολύ απλή ιδέα έτοιμη για εσάς. Διαβάστε και φτιάξτε ένα αστείο ψάρι από μια παλιά κάλτσα για τη γάτα του σπιτιού σας. Παρακάτω θα βρείτε έναν πολύ απλό οδηγό και μερικές χρήσιμες συμβουλές για αυτό. Κολλήστε με αυτό και κάντε τη γάτα του σπιτιού σας ευτυχισμένη!

Tinker cat fish fish από μια παλιά κάλτσα

Παιχνίδια παιχνιδιών γάτας με κάλτσες τσιμπημένα κατοικίδια

Φτιάξτε παιχνίδια γάτας – κάλτσα ψάρια

Ρίξτε μια ματιά στο νέο μας σπιτικό παιχνίδι γάτας: ένα ψαράκι που αποτελείται αποκλειστικά από κάλτσα, χαρτί και έχει γκουγκλά μάτια

DIY ψάρι από μονές κάλτσες

Τα παιχνίδια γάτας κάνουν κάλτσες ψάρια

Ο απλός οδηγός για να φτιάξετε ένα διασκεδαστικό παιχνίδι γάτας:

Τώρα φτάνουμε στις οδηγίες, αν αυτό είναι καθόλου απαραίτητο, γιατί αυτό το παιχνίδι γάτας είναι απολύτως εύκολο να φτιαχτεί.

  • Πάρτε μια παλιά κάλτσα (κατά προτίμηση μια κάλτσα στον αστράγαλο για να έχετε την ίδια εμφάνιση με την παρακάτω εικόνα)
  • Επίσης, πάρτε κάτι για να γεμίσετε την κάλτσα σας. Χρησιμοποιήσαμε χαρτί περιτυλίγματος.
  • Μπορείτε να τραβήξετε τα μάτια του ψαριού με μαρκαδόρο ή να χρησιμοποιήσετε γκουγκλά μάτια.

Ένα απλό και γρήγορο παιχνίδι γάτας

Tinker παιχνίδια με κάλτσες παιχνίδια γάτας κάλτσες ψάρια

Φτιάξτε παιχνίδια με κάλτσες – απαραίτητα υλικά

Τα παιχνίδια με κάλτσες κάνουν υλικά παιχνιδιών γάτας

Το πρώτο βήμα, φυσικά, είναι να πάρετε την κάλτσα και να την γεμίσετε γεμάτη!

Το καλύτερο υλικό για να γεμίσετε αυτά τα ψαράκια είναι ακριβώς αυτό το χαρτί που συνοδεύει παπούτσια που αγοράστηκαν πρόσφατα – αλλά και το χαρτί που βοήθησε τα παπούτσια να κρατήσουν το σχήμα τους. Αυτό είναι το απόλυτα τέλειο μέγεθος και πυκνότητα, και ο θόρυβος που τσαλακώνει αυτός ο τύπος χαρτιού θα κάνει τις γάτες να γοητεύουν. Κατά τη γνώμη μας, οτιδήποτε μπορεί να κάνει έναν τέτοιο ήχο είναι πολύ πιο φιλικό προς τα γατάκια από μια μαλακή γέμιση, για παράδειγμα, με μπάλες από βαμβάκι ή παλιά ρούχα. Πειραματιστείτε όμως με διαφορετικούς τύπους γέμισης για να δείτε τι αρέσει περισσότερο στη γάτα σας!

Χρειάζεστε μια κάλτσα αστραγάλου

Τα παιχνίδια με κάλτσες κάνουν παιχνίδια για γάτες

Χρησιμοποιήστε το χαρτί που πήρατε με παπούτσια που αγοράσατε πρόσφατα

Παιχνίδια με κάλτσες χαρτί παιχνιδιού γάτας

Or απλά χαρτί περιτυλίγματος

Παιχνίδια παιχνιδιών γάτας με ιδέες για κάλτσες

Όταν τελειώσετε το γέμισμα, δέστε έναν απλό κόμπο στη βάση του γεμιστού χώρου. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αφήσει αρκετό χώρο για τον κόμπο και δεν γεμίσατε πολύ! Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό όταν εργάζεστε με μια κάλτσα αστραγάλου. Ωστόσο, αν αφήσετε λίγο χώρο, η ουρά της κάλτσας σας θα φαίνεται ωραία.

Γεμίστε την κάλτσα με το χαρτί

Τα παιχνίδια με κάλτσες κάνουν ιδέες για χειροτεχνία παιχνιδιών γάτας

Θα πρέπει να είναι λίγο χαλαρό

Παιχνίδι παιχνιδιών γάτας με κάλτσες κάλτσα αστραγάλου

Μην ανησυχείτε πολύ αν έχετε νικήσει πολύ την κάλτσα, γιατί το να δέσετε έναν κόμπο φυσικά δεν είναι τελικό και μπορείτε πάντα να λύσετε τον κόμπο και να κηλιδώσετε την κάλτσα όπως σας αρέσει.

Τώρα μπορείτε να συνδέσετε την κάλτσα και να σχεδιάσετε τα μάτια με ένα στυλό ή να κολλήσετε χαλαρά μάτια. Μπορείτε ακόμη να προσθέσετε στόμα ή λέπια ψαριού αν θέλετε.

Κόψτε την κάλτσα

Παιχνίδι γάτας tinker παιχνίδι με κάλτσες ψάρια

Αν στη γάτα σας αρέσει αυτό το DIY παιχνίδι όσο εσείς, θα πρέπει να αφιερώσετε χρόνο για να δημιουργήσετε πολλές διαφορετικές παραλλαγές της – με διαφορετικά χρώματα και στυλ κάλτσες, και φυσικά με διαφορετικά γεμίσματα, για να δείτε ποιοι συνδυασμοί λειτουργεί καλύτερα η γάτα σας σας παρακαλούμε.

Tinker παιχνίδια με κάλτσες οδηγίες παιχνιδιών γάτας

Το ιδιαίτερο αγαπημένο μας από τις δύο παραλλαγές που εμφανίζονται εδώ είναι σίγουρα η πορτοκαλί κάλτσα. Αυτό το παιχνίδι γάτας μοιάζει με χρυσόψαρο όμως, έτσι δεν είναι; Με αυτό κατά νου, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια ροζ ή ροζ κάλτσα για να φτιάξετε έναν σολομό. Μπορείτε να βάψετε με ασφάλεια μερικές ζυγαριές σε αυτά!

Τέλος, τραβήξτε μάτια και ενδεχομένως λέπια ψαριών

Παιχνίδι παιχνιδιών γάτας με κάλτσες πορτοκαλί ψάρια

Η δημιουργικότητα που μπορεί να απελευθερωθεί με αυτό το απλό παιχνίδι γάτας είναι απεριόριστη. Αφήστε λοιπόν τη φαντασία σας ελεύθερη και φτιάξτε λίγη κάλτσα για τη γάτα σας και διασκεδάστε τόσο με εσάς όσο και με την αγαπημένη σας γάτα!

Και το παιχνίδι με το νέο παιχνίδι γάτας μπορεί να ξεκινήσει …

Φτιάξτε μόνοι σας παιχνίδια για γάτες, παιχνίδια με κάλτσες Παιχνίδια παιχνιδιών γάτας με κάλτσες που τσιμπάνε άγρια ​​ζωή Tinker παιχνίδια παιχνιδιών γάτας με κάλτσες Παιχνίδια με κάλτσες κάνουν τα παιχνίδια της γάτας να ψαρεύουν κάτω από το χαλί