Μοντέρνα ηλεκτρονικά τσιγάρα DIY

Για πολλά ατμόπλοια, ο ατμός από μόνο του δεν είναι πλέον αρκετός. Γιατί τα οπτικά είναι επίσης σημαντικά. Τα λεγόμενα mods εξασφαλίζουν μοναδικά σχέδια που μπορεί επίσης να απολαύσει το μάτι.

Τι είναι στην πραγματικότητα ένα mod?

Όποιος ασχολείται με το ηλεκτρονικό τσιγάρο αργά ή γρήγορα συναντά τον όρο mod.Όπως και σε άλλους τομείς, για παράδειγμα με υπολογιστές, ο όρος σημαίνει τροποποίηση. μια αλλαγή σύμφωνα με τις δικές σας επιθυμίες. Αυτό έχει κυρίως οπτικούς σκοπούς: το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν είναι μόνο ένα είδος πολυτελείας, αλλά και ένα αντικείμενο του τρόπου ζωής και πολλοί χρήστες θεωρούν ότι η εμφάνισή του είναι σημαντική.

Μοντέρνα DIY και τσιγάρα Τα δημιουργικά mods προκαλούν σάλο

Κατά συνέπεια, υπάρχουν αμέτρητα παραδείγματα DIY ατμόπλοια στο Διαδίκτυο. Όσο εντυπωσιακά και αν φαίνονται, αυτά βασίζονται πάντα σε ένα από τα δύο βασικά σχήματα. Με τα λεγόμενα Κουτί mods η μπαταρία βρίσκεται σε ένα ορθογώνιο περίβλημα, όπως σε ένα κουτί, έτσι ώστε η συσκευή να μην είναι τόσο συμπαγής, αλλά να περιέχει μια πιο ισχυρή μπαταρία. Το άλλο σχέδιο είναι κυλινδρικό: Τα επιμήκη, στενά mods είναι επίσης γνωστά ως mods σωλήνων και είναι τόσο δημοφιλή λόγω της αίσθησής τους.

(Πηγή: mr-smoke.de)

Κυριολεκτικά ελεύθερη επιλογή

Είτε έτσι είτε αλλιώς, υπάρχουν άπειρες δυνατότητες προσαρμογής και στις δύο περιπτώσεις. Προτιμώνται υλικά όπως το ξύλο και το μέταλλο, τα σχήματα συχνά βασίζονται σε ορισμένα θέματα, για παράδειγμα μπορεί να είναι φουτουριστικά σε στυλ cyberpunk ή μπορεί να είναι πολύ κλασικά, με τη μορφή σωλήνα. Τα ανεξάρτητα πνεύματα μπορούν να αισθάνονται απευθυνόμενα, γιατί με τα DIY mods είναι δυνατά μοναδικά βαπόρια – οι μέρες της σύγχυσης έχουν τελειώσει και ο κόσμος της διακόσμησης DIY είναι μία πτυχή πιο πλούσια.

Παρεμπιπτόντως, αυτό ισχύει εξίσου για άνδρες και γυναίκες. Το γυναικείο κομμάτι στο άτμισμα είναι σχετικά υψηλό και συνεχίζει να αυξάνεται. Επομένως, τα σκόπιμα παιχνιδιάρικα mod σε χρώματα όπως το μοβ, το ροζ ή το ροζ δεν είναι σπάνια και χαρακτηριστικά όπως τα μαργαριτάρια, τα λουλούδια και τα στρας είναι επίσης πολύ δημοφιλή.

Προσοχή: mods με αυξανόμενη αξία

Δεδομένου ότι η ομάδα -στόχος καθορίζει πάντα την προσφορά, είναι λογικό να υπάρχουν πλέον εμπορικοί πάροχοι που ειδικεύονται στην παραγωγή δημιουργικών mods. Δεν απαιτείται χειροτεχνία ή τεχνικές γνώσεις για να ξεχωρίσετε από την κύρια μάζα των ατμιστών.

Ιδιαίτερα δημοφιλή μεμονωμένα αντικείμενα κερδίζουν ακόμη και αξία με την πάροδο του χρόνου: από ατμόπλοιο σε επενδυτικό αντικείμενο, κάτω από αυτό το σύνθημα, ορισμένα mods διαπραγματεύονται σε υψηλές τιμές και συνεχίζουν να αυξάνουν το κίνητρο για καινοτόμες χειροτεχνίες. Παρεμπιπτόντως, η εμφάνιση έχει μόνο μια μικρή επίδραση στην γευστική εμπειρία: τελικά, η πραγματική μουσική παίζει μέσα, δηλαδή στον ψεκαστήρα, και ακόμη και το πιο πολύχρωμο κέλυφος δεν το αλλάζει.

Εικόνα: © istock.com/kitiara65