Πρακτικές συμβουλές και ιδέες για DIY

Η άνοιξη έρχεται ξανά, η χλωρίδα ανθίζει σταδιακά και σας προσκαλεί σε ένα εξαιρετικό δείπνο με την οικογένεια και τους φίλους σας στον καθαρό αέρα στη χαλαρωτική ατμόσφαιρα του καταπράσινου κήπου σας. Όταν διοργανώνετε ένα πάρτι μπάρμπεκιου ή απλώς παίζετε έξω με τα παιδιά, κοιτάτε συνεχώς το άσχημο εξωτερικό μέρος του κλιματιστικού σας, σκεφτόμαστε πώς να το ενσωματώσετε καλύτερα στον εξωτερικό σας χώρο; Or μήπως το έχετε συνηθίσει τόσο πολύ που απλά το παραβλέπετε; Παρόλο που η εξωτερική μονάδα ενός κλιματιστικού διασπασμένου σπιτιού εξασφαλίζει την άνεση σας στο εσωτερικό, ο ελκυστικός σχεδιασμός του δεν ταιριάζει πραγματικά στο δημιουργικό σχεδιασμό του κήπου, έτσι δεν είναι; Μην ανησυχείς! Συλλέξαμε μερικές έξυπνες ιδέες για εσάς και θα θέλαμε να σας πούμε εν συντομία στις παρακάτω γραμμές πώς μπορεί να καλυφθεί αυτό το μη αισθητικό εξωτερικό μέρος γρήγορα και με πρωτότυπο τρόπο!

  • Χρησιμοποιήστε ξύλινες γρίλιες ως οθόνη απορρήτου! Αυτή η διαδικασία έγινε πρόσφατα όλο και πιο σημαντική καθώς το υλικό αυτό αποδεικνύεται φιλικό προς το χρήστη, κομψό και ταυτόχρονα πρακτικό. Οι μικρές οπές εξασφαλίζουν την ελεύθερη διαδρομή του θερμού αέρα και έτσι αποτρέπουν τη συσσώρευσή του στο στενό χώρο. Εάν η ελεύθερη ροή αέρα στη συσκευή εμποδιστεί με οποιονδήποτε τρόπο, αυτό θα υπερθερμάνει ολόκληρο το σύστημα κλιματισμού και θα προκαλέσει σοβαρά τεχνικά προβλήματα.

Διακοσμήστε με μοντέρνα ξύλινα καπάκια ή πράσινα φυτά για εκπληκτικό αποτέλεσμα!

Χάρη στον αρχικό σχεδιασμό του, ο κλιματισμός μπορεί εύκολα να κρυφτεί

μια καλύβα για τον κλιματισμό

Η εξωτερική μονάδα του συστήματος κλιματισμού Split εντυπωσιάζει με τη νέα και μοντέρνα εμφάνισή του

ξύλινο πλέγμα ως καταφύγιο κλιματισμού

Δύσκολο να το πιστέψουμε, αλλά πίσω από την ξύλινη μάσκα υπάρχουν δύο εξωτερικές μονάδες κλιματισμού

κρύψτε τον κλιματισμό έξω

Απλά βάψτε την καμπίνα του κλιματιστικού split, ώστε να ταιριάζει απόλυτα στην εξωτερική σας πρόσοψη

νέες τάσεις για το σπίτι σας

πώς μπορεί να κρυφτεί το εξωτερικό μέρος του split air;

ζωντανές ιδέες για το σπίτι σας

ζωντανές ιδέες και νέες τάσεις

  • Tηλά φυτά, λουλούδια ή ένας πολύχρωμος κάθετος κήπος θα ήταν περαιτέρω επιλογές για μια μοναδική περίφραξη της εξωτερικής μονάδας κλιματισμού. Ωστόσο, επιλέξτε μόνο ανθεκτικά και ανθεκτικά φυτά, έτσι ώστε να μην μαραίνονται υπό την επίδραση του θερμού αέρα. Θυμηθείτε να αφήσετε αρκετό χώρο μεταξύ των εγκαταστάσεων και της ηλεκτρικής εγκατάστασης! εδώ ανακαλύψτε μια άλλη ενδιαφέρουσα ιδέα για την οπτική θωράκιση του συστήματος κλιματισμού σας με φυτά!

Split Air Conditioning – Υπάρχει πράγματι μια συσκευή εδώ?

απλά κρύψτε τον κλιματισμό πίσω από τον κάθετο κήπο

τοπίο και κλιματισμός καταφύγιο

Μετατρέψτε την εξωτερική μονάδα του κλιματιστικού σας σε ένα απόλυτα εντυπωσιακό βλέμμα!

απόκρυψη-κλιματισμός-με-φύτευση

  • Πάρτε μερικές παλιές παλέτες, έπειτα βάψτε τους ένα αντίστοιχο χρώμα και διακοσμήστε με ηλιακά φώτα και κρεμαστά φυτά. Οι κάδοι απορριμμάτων μπορούν εξίσου εύκολα να κρυφτούν πίσω από έναν τέτοιο φράχτη!

Βάλτε σε εφαρμογή αυτήν την έξυπνη ιδέα αμέσως!

απόκρυψη παλετών diy κλιματιστικό

διαχωρισμός κλιματισμού δημιουργικά κρύβονται

  • Εάν δεν έχετε χρόνο για έργα DIY, τότε επωφεληθείτε από τη μεγάλη γκάμα από αριστοτεχνικά διαμορφωμένα χωρίσματα κήπου κατασκευασμένα από φιλικά προς το περιβάλλον υλικά. Αυτά είναι διαθέσιμα σε μια ποικιλία επιλογών και πείθουν πάνω απ ‘όλα με τον κλασικό σχεδιασμό και τη δίκαιη τιμή τους!

Perhapsσως έχετε σκεφτεί αρκετές φορές να βάλετε ένα λουλουδάτο μοτίβο στον κήπο σας? 

Το ατσάλι corten κομμένο με λέιζερ εμπνέει με ενδιαφέροντα στολίδια …

οθόνη απορρήτου για τον κλιματισμό

… και μπορεί να κρύψει τέλεια την εξωτερική μονάδα κλιματισμού

νέες και δημιουργικές ιδέες για το κλιματιστικό split

Πάρτε την καλύτερη απόφαση και απολαύστε πλήρως το αποτέλεσμα!

Σπαστό κλιματιστικό κρύβεται στον κήπο

διαχωρισμός κλιματισμού έξυπνα κρυφτό

απλά κρύψτε τον κλιματισμό

  • Αυτό το υπέροχο μωσαϊκό προσελκύει την προσοχή όλων χάρη στο αφρώδες αποτέλεσμα που δημιουργήθηκε εδώ! Σπασμένα πιάτα, καθρέφτες ή απλά γυαλιά διαφορετικού χρώματος δεν ανήκουν πλέον στον κάδο! Αντί να τα πετάξουν, μετατρέπουν γρήγορα και αβίαστα το αχρησιμοποίητο υλικό με την πρώτη ματιά σε μια μοναδική κρυψώνα για την εξωτερική μονάδα κλιματισμού. Σημείωση: το κονίαμα πρέπει να έχει σφραγίσει καλά την επιφάνεια έτσι ώστε αυτό το αυτοσχέδιο έργο τέχνης να μην διασπάται στα επιμέρους μέρη του.

απόκρυψη του διαχωρισμένου κλιματισμού με masaik

  • Αν σας αρέσει ο ασιατικός σχεδιασμός, χρησιμοποιήστε απλά ένα φράχτη από μπαμπού. Θα μπορούσατε ακόμη και να δοκιμάσετε να μεγαλώσετε και να μεγαλώσετε το δικό σας φυτό μπαμπού, αλλά αυτό θα πάρει πολύ περισσότερο χρόνο και υπομονή.
  • Χρησιμοποιήστε πτηνοτροφεία για διπλό αποτέλεσμα – αφενός είναι ένα εξαιρετικό βλέμμα, αφετέρου προσελκύουν περιστέρια, χελιδόνια ή σπουργίτια στον κήπο σας. Το κελάηδισμα των πουλιών στη συνέχεια ακούγεται μέρα και νύχτα στην αυλή σας!

Το μπαμπού είναι φιλικό προς το περιβάλλον και ταιριάζει απόλυτα με τους γύρω χώρους πρασίνου

μπαμπού προστασία για τον κλιματισμό

σπαστή απόκρυψη κλιματιστικού

Μπορείτε ήδη να ακούσετε τα πουλιά να κελαηδούν?

πτηνοτροφείο ως κρυψώνα για τον κλιματισμό

φράχτη πουλιών στον κήπο