Οι πιο όμορφες στιγμές της ζωής αποτυπώνονται σε φωτογραφίες και ταινίες. Σωστά, γιατί άλλωστε, αυτά τα ιδιαίτερα γεγονότα και εμπειρίες είναι στις περισσότερες περιπτώσεις ανεπανόρθωτες αναμνήσεις που όχι μόνο θέλετε να θυμίζετε ξανά και ξανά στον εαυτό σας, αλλά θέλετε να μοιραστείτε και με φίλους, γνωστούς και συγγενείς. Προκειμένου οι φωτογραφίες και οι ταινίες να μπορούν να τοποθετηθούν σωστά, δεν είναι λάθος να χρησιμοποιείτε μερικά απλά αλλά αποτελεσματικά κόλπα για την επεξεργασία και τη βελτίωση του υλικού.

Βάλτε φωτογραφίες και ταινίες στο προσκήνιο

Αποτυπώστε υπέροχες στιγμές σε φωτογραφίες και ταινίες

Η επιλογή των σωστών φωτογραφιών είναι σημαντική

Όλοι το γνωρίζουν.Ο γάμος είναι σε πλήρη εξέλιξη και οι φωτογραφίες γυρίζονται πάνω από φωτογραφίες. Εάν δεν δοθεί εντολή σε έναν επαγγελματία φωτογράφο και η λήψη αφήνεται σε έναν φωτογράφο χόμπι, είναι ακόμα πιο σημαντικό να φορτώσετε τις φωτογραφίες στον υπολογιστή λίγο μετά το σαφάρι φωτογραφιών και να τις κοιτάξετε με ησυχία στη μεγάλη οθόνη.

Η πρώτη επιλογή των εικόνων ξεκινά εδώ. Ένας έμπειρος φωτογράφος διαγράφει τις φωτογραφίες στην κάμερα λίγο μετά την απελευθέρωση του κλείστρου, το εκπαιδευμένο μάτι του βλέπει αμέσως ποια φωτογραφία είναι κατάλληλη για μεταγενέστερη χρήση και ποια όχι. Αυτό είναι δύσκολο να το δουν οι λαϊκοί και ένα πράγμα πρέπει πάντα να έχουμε κατά νου: από τη στιγμή που η φωτογραφία έχει διαγραφεί από την κάμερα, δεν υπάρχει πλέον καμία ανάκτηση. Η διαγραμμένη φωτογραφία ανήκει στο παρελθόν και μπορεί να είναι και να γίνει αρκετά ενοχλητική. Είναι καλύτερα λοιπόν να τραβάτε όλες τις φωτογραφίες που τραβάτε στον υπολογιστή σας και να ταξινομείτε τις φωτογραφίες που δεν πληρούν τις απαιτήσεις. Για παράδειγμα, αυτές μπορεί να είναι φωτογραφίες εκτός εστίασης, στις οποίες οι άνθρωποι έχουν κλείσει τα μάτια τους ή το θέμα απλά δεν έχει τραβηχτεί όμορφα. Άλλες διαταρακτικές πτυχές, όπως ένα διαταρακτικό στοιχείο στο φόντο της εικόνας, μπορούν, ωστόσο, να βελτιωθούν και να βελτιστοποιηθούν με ένα κατάλληλο πρόγραμμα φωτογραφιών. Μην βιάζεστε λοιπόν να διαγράψετε τις φωτογραφίες και σίγουρα όχι στην κάμερα.

Αποτυπώστε υπέροχες στιγμές Τραβήξτε επαγγελματικές φωτογραφίες

Δημιουργήστε μια ταινία από απλές φωτογραφίες

Βελτιστοποιούνται οι επιλεγμένες φωτογραφίες, για παράδειγμα φωτίζονται, καλύπτονται με κορεσμό χρώματος, ελέγχονται για συχνότητα φωτός ή συχνότητα σκιών. Βελτιστοποιήθηκαν στη θέση τους και ισιώθηκαν, έγιναν αποκοπές ή έγιναν ενοχλητικά στοιχεία, έπειτα μπορείτε να ξεκινήσετε και με αυτό το επεξεργασμένο υλικό μπορείτε εύκολα και παιχνιδιάρικα, για παράδειγμα, με Δημιουργός παρουσίασης για Mac δημιουργήστε μια υπέροχη ανάμνηση από τις φωτογραφίες των διακοπών. Δεν χρειάζεται να είσαι επαγγελματίας για να το κάνεις αυτό. Τα μεμονωμένα βήματα μέχρι το τελικό προϊόν εξηγούνται εύλογα και έτσι μπορείτε να συνδυάσετε τη δική σας και κυρίως μοναδική ταινία από διαφορετικά στοιχεία βήμα προς βήμα.

καταγράψτε υπέροχες στιγμές φωτογραφίες και ταινίες φωτογραφίσεις γάμου

Τα βίντεο μπορούν επίσης να φιλοξενηθούν υπέροχα

Όχι μόνο οι φωτογραφίες βρίσκουν χώρο για επεξεργασία, τα βίντεο μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία υπέροχων slideshows και μικρών ταινιών που μπορούν ακόμη και να συνδεθούν μεταξύ τους. Άλλα στοιχεία όπως μπορούν επίσης να προστεθούν. Ένα πολύ ιδιαίτερο προϊόν δημιουργείται από μια συλλογή εγγράφων και στοιχείων. Στο τέλος της ημέρας, το συνολικό προϊόν είναι σίγουρα εντυπωσιακό και δεν πρέπει να παρακρατείται από φίλους, συγγενείς και γνωστούς. Τέτοιες ταινίες είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσετε τις όμορφες εμπειρίες και Συνέχισε να κοιτάς τις αναμνήσεις να είναι σε θέση να. Δεν χάνουν ούτε τη λάμψη τους ούτε την ποιότητά τους, αλλά αποκτούν μια πολύ ιδιαίτερη αξία όσο μεγαλώνουν.