Τα μπουκάλια νερού είναι πολύ πιο εύκολα να τα μεταφέρετε όταν τοποθετούνται σε μια τσάντα που μπορείτε να βάλτε στον ώμο σας. Θα θέλαμε να ράψουμε μια τέτοια σακούλα μπουκαλιών σήμερα. Είναι απλό στην κατασκευή και μπορεί να ράβεται για να ταιριάζει σε οποιοδήποτε μέγεθος μπουκαλιού. Το εξωτερικό είναι καπιτονέ για να μονώσει το μπουκάλι και έτσι το νερό στο μπουκάλι μπορεί να παραμείνει δροσερό ή ζεστό για περισσότερο. Θέλετε λοιπόν να ράψετε μια πρακτική τσάντα μπουκαλιών; Απλά διαβάστε … Θα βρείτε αναλυτικές οδηγίες παρακάτω …

Πώς να ράψετε μια σακούλα μπουκαλιών?

Πώς να ράψετε μια σακούλα μπουκαλιών οδηγίες βήμα προς βήμα

Ράψιμο μιας τσέπης για μπουκάλια: οδηγίες βήμα προς βήμα

Για να ράψετε μια τσέπη για μπουκάλια, χρειάζεστε τα ακόλουθα υλικά: ύφασμα, καθώς και επένδυση, επένδυση, ταινία κορδέλας ή μεροληψίας και δαχτυλίδια D.

1ο βήμα

Τυλίξτε ένα κομμάτι χαρτί γύρω από το μπουκάλι σας. Στο χαρτί, σημειώστε το ύψος της φιάλης και πού θα επικαλυφθεί το χαρτί.

Αυτό θα καθορίσει το μέγεθος του ορθογωνίου που πρέπει να κόψετε από το ύφασμα. Προσθέστε ένα εκατοστό για το περιθώριο ραφής και μερικά ακόμη εκατοστά για το επιπλέον πλάτος για την επένδυση. Σχεδιάστε στο κάτω μέρος της φιάλης και προσθέστε 2 – 3 εκατοστά πληρότητας και εκεί.

Το ράψιμο σακουλών μπουκαλιών χωρίς μοτίβο διευκολύνεται

Ράψτε μια τσέπη μπουκαλιού Κόψτε βάτα ταπετσαρίας

2ο βήμα

Κόψτε ένα ορθογώνιο και έναν κύκλο από το κύριο ύφασμα, τη βάτα ταπετσαρίας και το υλικό επένδυσης.

Κόψτε το ύφασμα, το ντύσιμο ταπετσαρίας και το υλικό επένδυσης

Ράψιμο μπιμπερό τσέπη ύφασμα επένδυση βάτα ταπετσαρία κομμένα σε μέγεθος

3ο βήμα

Καρφιτσώστε το κύριο ύφασμα, τη βάτα ταπετσαρίας και το ύφασμα επένδυσης. Χρησιμοποιήστε πολλές βελόνες! Θα πρέπει να πάρετε κάποιο είδος σάντουιτς με το βαμβάκι στη μέση. Όταν τελειώσετε με τα ορθογώνια που κόβετε, επαναλάβετε τη διαδικασία με τους κύκλους που κόβετε από ύφασμα, ύφασμα επένδυσης και επένδυση.

Καρφώστε και ράψτε όλα τα κομμάτια υφάσματος μαζί

Οδηγίες ραπτικής σακούλας μπουκαλιών βήμα προς βήμα

4ο βήμα

Πάπλωσε τα «σάντουιτς» σου κατά μήκος, για παράδειγμα ένα πόδι φαρδύ ή λίγο πιο φαρδύ. Αυτό θα σταθεροποιήσει τα τρία στρώματα στη θέση τους και δεν θα παραμορφωθούν. Όταν τελειώσετε το ράψιμο του ορθογωνίου, συνεχίστε με τους κύκλους, δηλαδή το κάτω μέρος της τσέπης του μπουκαλιού.

Παπλώστε ένα πόδι φαρδύ

Η τσέπη του μπουκαλιού ράβει όλα τα μέρη μαζί

Εργασία σε εξέλιξη

Μπουκάλι τσάντα οδηγίες ραφής ύφασμα δείγμα

5ο βήμα

Κόψτε αρκετά από την ταινία ή την ταινία μεροληψίας, έτσι ώστε να μπορείτε να διασχίσετε το καπιτονέ ορθογώνιο κατά μήκος. Κόψτε 2 κομμάτια μήκους περίπου 5 εκατοστών και διπλώστε κάθε κομμάτι στη μέση. Καρφιτσώστε ένα δαχτυλίδι D σε κάθε κομμάτι.

6ο βήμα

Τοποθετήστε τα κομμάτια της ταινίας προκατάληψης με τους δακτυλίους D στο ένα τέταρτο του άνω άκρου προς τα μέσα. Καρφιτσώστε την ταινία μεγαλύτερης μεροληψίας από πάνω. Ράψτε τη μεροληψία στη θέση της.

Προσθέστε δαχτυλίδια D και ράψτε στη θέση τους

Τσάντα μπουκαλιών ράψιμο ιμάντα ταινίας

Έτσι πρέπει να φαίνεται και για σένα

Οδηγίες ραψίματος σακούλας μπουκαλιού πρακτικές συμβουλές

7ο βήμα

Διπλώστε το καπιτονέ ορθογώνιο στη μέση με τη δεξιά πλευρά προς τα μέσα και ράψτε στην άκρη του υφάσματος με περιθώριο ραφής ενός εκατοστού.

Το σώμα της τσάντας είναι τώρα ραμμένο

Οδηγίες ραφής σακουλών μπουκαλιών ταπετσαρίας βάτα

8ο βήμα

Καρφιτσώστε τον κύκλο στο κάτω μέρος του ορθογωνίου, που τώρα είναι κύλινδρος. Αυτό είναι λίγο δύσκολο, αλλά κολλήστε το! Ράψτε μαζί τον κύκλο και το σώμα της τσάντας.

Καρφιτσώστε τον κυκλικό πάτο της τσάντας

Οδηγίες ραψίματος σακούλας μπουκαλιού για τον πάτο της φιάλης

9ο βήμα

Κόψτε τις ραφές και αναποδογυρίστε τη ραμμένη τσέπη του μπουκαλιού. Τώρα ράψτε την ταινία προκατάληψης στην κορυφή της άκρης για να τελειώσετε τελείως το ράψιμο της τσέπης του μπουκαλιού.

Εάν θέλετε να φτιάξετε μια επένδυση για τη σακούλα μπουκαλιών νερού, επαναλάβετε τα βήματα 7 και 8 και, στη συνέχεια, βάλτε την αριστερή πλευρά μαζί στο καπιτονέ τμήμα και προσθέστε τη διαγώνια γραβάτα.

Λίγα βήματα ακόμη και η σακούλα μπουκαλιών θα είναι έτοιμη σε μια στιγμή …

Οδηγίες ραψίματος σακούλας μπουκαλιού χωρίς σχέδιο

10ο βήμα

Για τη ζώνη, κόψτε μια λωρίδα υφάσματος πλάτους 6 έως 10 εκατοστών που είναι αρκετά μεγάλη ώστε να πηγαίνει από τους γοφούς στον ώμο και πίσω στους γοφούς. Διπλώστε το στο μισό κατά μήκος για να βρείτε το κέντρο. Ανοίξτε το και, στη συνέχεια, διπλώστε στις κομμένες άκρες. Διπλώστε τα ξανά στη μέση, έτσι ώστε οι κομμένες άκρες να περιλαμβάνονται στο εσωτερικό. Καρφώστε τις κομμένες άκρες προς τα μέσα και στα δύο άκρα και μετά ράψτε σε όλο το μήκος.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ράψετε και να στερεώσετε τον ιμάντα

Ράψιμο σακούλας μπουκαλιών Οδηγίες για το ράψιμο κορδέλες

Διπλώστε στη μέση, σιδερώστε, καρφίτσα και μόνο στη συνέχεια κάντε topstitch

Ιδέες για ράψιμο τσέπης μπουκαλιών για έργα ραπτικής Οδηγός πρακτικών συμβουλών ραπτικής τσέπης μπουκαλιών

πλήρης!

Ράψτε μια τσέπη μπουκαλιού Τελειώστε το ράψιμο των ιμάντων

11ο βήμα

Περάστε το ένα άκρο της κορδέλας σε έναν από τους δακτυλίους D. Διπλώστε την άκρη και ράψτε τη στη θέση της. Επαναλάβετε τη διαδικασία με το άλλο άκρο της κασέτας.

Στερεώστε τον ιμάντα και το voilá!

Πώς να ράψετε οδηγίες σακούλας μπουκαλιού

Τώρα έχετε τελειώσει το ράψιμο της σακούλας του μπουκαλιού σας και είναι έτοιμο για χρήση. Είναι τόσο απλό! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ίδια αρχή για να ράψετε μία ή και περισσότερες τσέπες μπουκαλιών. Παίξτε με το μοτίβο υφάσματος και γίνετε δημιουργικοί! Σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία!

Θα θέλατε να ράψετε μια άλλη τσέπη μπουκαλιού?

Πώς να ολοκληρώσετε τις οδηγίες ραψίματος σακούλας μπουκαλιών