Σε αυτό το άρθρο θα σας δώσουμε μια εικόνα για το έργο Saris Garage και θα σας δείξουμε πώς μπορείτε να ανακαινίσετε και να διακοσμήσετε το δωμάτιο του μικρού σας με τα χέρια σας και ποια πράγματα πρέπει να προσέξετε. Σας συνοδεύουμε μέσω μικρότερων έργων DIY, τα οποία ενισχύουν περαιτέρω την επίπλωση του παιδικού δωματίου. Δίνουμε επίσης πολύτιμες συμβουλές όσον αφορά την υγεία και τις εκπαιδευτικές πτυχές της επίπλωσης δωματίου. Έχουμε επίσης μια πρακτική σύσταση προϊόντος για κατάλληλα ξύλινα κουτιά και ράφια.

Σας συνιστούμε να έχετε κάποια εργαλεία και εφόδια για να ξεκινήσετε τη διακόσμηση αμέσως. Το έργο μας στοχεύει να παρέχει τροφή για σκέψη και να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους. Ένα σφυρί, μια σπάτουλα και καρφιά, καθώς και ένα αλφάδι, μολύβι και κλωστοϋφαντουργικά στυλό θα πρέπει πάντα να είναι κοντά σας. Θα το χρησιμοποιήσουμε στο τέλος, αξίζει να το κρατήσουμε. Επιπλέον, ανάλογα με τις προσωπικές σας ανάγκες, θα χρειαστείτε χρώμα ταπετσαρίας και καλύμματα δαπέδου, καθώς και έναν ψεκαστήρα χρωμάτων για να τυποποιήσετε τον χρωματικό συντονισμό των επίπλων.

σχεδιασμός παιδικού δωματίου saris garage (2)

Σχεδιασμός, επίπλωση, διακόσμηση – θέματα υγείας και εκπαίδευσης

Το καλύτερο συμφέρον του παιδιού είναι πρώτο. Επομένως, δώστε προσοχή στις υπάρχουσες σφραγίδες ποιότητας (όπως το Blue Angel) όταν αποφασίσετε για τις σωστές ταπετσαρίες, χρώματα και επενδύσεις δαπέδου. Αυτό εγγυάται ότι δεν περιέχουν επιβλαβείς ουσίες που θα μπορούσαν να είναι επικίνδυνες για το παιδί σας.

Σας προτείνουμε ηχομόνωση για το πάτωμα, έτσι ώστε ο θόρυβος των παιδιών που κουδουνίζουν να μην αντηχεί σε όλο το σπίτι. Το συνδέετε μεταξύ του υποστρώματος και του δαπέδου.

σχεδιασμός παιδικού δωματίου saris garage (3)

Για να χρησιμοποιήσετε αποτελεσματικά τον διαθέσιμο χώρο, τοποθετήστε τα παιχνίδια των παιδιών σας σε ξύλινα κουτιά και ράφια από το Kallax. Εδώ μπορείτε να βρείτε τα σωστά ξύλινα κουτιά και κουτιά Kallax: Κατάστημα ξύλινων κουτιών. Αυτά τα ξύλινα κουτιά είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικό μασίφ ξύλο, το οποίο αντιστοιχεί στον στόχο μας να δώσουμε προσοχή στη βιωσιμότητα. Μπορούν να ενσωματωθούν τέλεια στα ράφια, τα οποία δημιουργούν επίσης πρόσθετες επιλογές καθισμάτων για τα παιδιά σας και τους φίλους τους. Επομένως, προτείνουμε ρητά την αγορά των κουτιών Kallax.

Υπόδειξη: Αισθητήρια ανεμόπτερα κάτω από τα ξύλινα κουτιά Kallax εξασφαλίζουν ότι παραμένουν άθικτα για πολύ περισσότερο. Μπορείτε επίσης να αυξήσετε περαιτέρω την επισκόπηση στα ξύλινα κουτιά Kallax διαιρώντας τα περαιτέρω με κουτιά διαλογής. Αυτό είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για μικρά πράγματα που πρέπει να ομαδοποιηθούν θεματικά. Αντί για τα κουτιά Kallax, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε άλλα ράφια και κατάλληλα κουτιά φρούτων ως κουτιά ραφιών. Μπορείτε να βρείτε διάφορα κουτιά με φρούτα εδώ: Κατάστημα φρούτων

σχεδιασμός παιδικού δωματίου saris garage (4)

Η ταπετσαρία του παιδικού δωματίου πρέπει να είναι καλά επιλεγμένη. Μπορεί να συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη του παιδιού σας. Μια ταπετσαρία με το μικρό ή μεγάλο 1 × 1 ξυπνά τον πρώιμο ενθουσιασμό για τους αριθμούς και θέτει τα θεμέλια για μια ισόβια συγγένεια με τους αριθμούς στο παιδί. Ένας γεμάτος τοίχους παγκόσμιος χάρτης με διαφορετικά μοτίβα προωθεί το άνοιγμα σε ξένους πολιτισμούς. Επιπλέον, ανοίγει τον κόσμο των φυτών και των ζώων στο παιδί σας.

σχεδιασμός παιδικού δωματίου saris garage (7)

DIY: αμπαζούρ και ετικέτα ονόματος

Τίποτα δεν είναι τόσο σημαντικό όσο ο σωστός φωτισμός. Αλλά οι λαμπτήρες, ειδικά για παιδικά δωμάτια, είναι συχνά ακριβοί. Επομένως, έχουμε μια καλή συμβουλή για εσάς: Χρειάζεστε ένα αμπαζούρ, μολύβι και στυλό από ύφασμα και μια πηγή φωτός – έναν φακό ή ένα smartphone. Υπάρχουν πολλά εκτυπώσιμα μοτίβα στο Διαδίκτυο. Μπορείτε να τα εντοπίσετε με το στυλό ή να σχεδιάσετε απευθείας με το ελεύθερο χέρι σας. Σας συνιστούμε να το εξασκήσετε εκ των προτέρων, επειδή ο χειρισμός της υφασμάτινης πένας είναι λίγο δύσκολος στην αρχή.

σχεδιασμός παιδικού δωματίου saris garage (5)

Η επόμενη συμβουλή μας ταιριάζει απόλυτα για να δείξει “αυτό είναι το δωμάτιο του” … “” ακριβώς στην πόρτα. Θα σας δείξουμε πώς τα απλά ξύλινα γράμματα μπορούν να μετατραπούν σε οπτικά ελκυστικές ετικέτες ονομάτων. Για αυτό χρησιμοποιούμε την τεχνική της χαρτοπετσέτας. Πρώτα απλώνετε κόλλα στην επιφάνεια των γραμμάτων και τοποθετείτε μια πετσέτα πάνω της. Τέλος, εξομαλύνετε τα πάντα με ένα πινέλο.

σχεδιασμός παιδικού δωματίου saris garage (6)

σχεδιασμός παιδικού δωματίου saris garage (1)