Για ποιον είναι πραγματικά κατάλληλη η συγκεκριμένη διακόσμηση; Ποια είναι η γοητεία αυτού του υλικού που ξυπνά αυθόρμητα μάλλον δροσερούς και νηφάλιους συνειρμούς; Η έλξη του σκυροδέματος έγκειται στον ουδέτερο και μοντέρνο χαρακτήρα του. Δημιουργεί μια έντονη αντίθεση με τη διακόσμηση της φύσης και τα έντονα χρώματα. Ταυτόχρονα είναι μια υπέροχη βάση για μονόχρωμη και ουδέτερη διακόσμηση. Τι σημαίνει λοιπόν η συγκεκριμένη ανοιξιάτικη διακόσμηση; Για ένα πράγμα, μπορείτε να το κάνετε μόνο σε ουδέτερα χρώματα. Αυτό δημιουργεί μια εξαιρετικά μοντέρνα και μινιμαλιστική διακοσμητική ιδέα. Η άλλη παραλλαγή θα ήταν να αναδείξετε τα χρωματιστά λουλούδια αντιπαραβάλλοντάς τα με το σκυρόδεμα. Οι ιδέες μας θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμες και στις δύο περιπτώσεις.

Η τσιμεντένια διακόσμηση μπορεί επίσης να είναι πολύχρωμη

Ιδέες για συγκεκριμένη ζωγραφική τσιμεντένια διακόσμηση

Τι είδους σκυρόδεμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για έργα DIY?

Εάν φτιάξετε μόνοι σας τη συγκεκριμένη διακόσμηση, θα μπορούσατε να τελειώσετε μόνοι σας το υλικό. Για αυτό θα χρειαστείτε τσιμέντο και άμμο. Εάν αυτά αναμειχθούν μαζί και προστεθεί νερό, δημιουργείται σκυρόδεμα. Η διαδικασία παρουσιάζεται αναλυτικά στο βίντεο μετά το κείμενο! Παρεμπιπτόντως, αυτή είναι η φθηνότερη επιλογή για φινίρισμα σκυροδέματος.

Ωστόσο, εάν θέλετε να εξοικονομήσετε χρόνο, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τελειωμένο σκυρόδεμα. Αυτό είναι λίγο πιο ακριβό, αλλά πιο εύκολο και μπορείτε να προχωρήσετε πιο γρήγορα στο πιο διασκεδαστικό μέρος της χειροτεχνίας. Με τελειωμένο σκυρόδεμα, όπως και με το σπιτικό σκυρόδεμα, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι προσθέτετε τη σωστή ποσότητα νερού. Κάντε αυτό βήμα προς βήμα και ανακατέψτε μέχρι να πάρετε μια ουσία που μοιάζει με ζύμη.

Θα πρέπει μάλλον να είναι λίγο πιο παχύ παρά πολύ λεπτό, γιατί είναι πάντα ευκολότερο να ξαναγεμίσετε λίγο περισσότερο νερό από το αντίθετο!

Το σκυρόδεμα είναι το αγαπημένο υλικό των μινιμαλιστών

Ιδέες για συγκεκριμένους κάκτους τσιμεντένια διακόσμηση

Επιπλέον συμβουλή: σχεδιάστε την επιφάνεια εργασίας

Πρέπει να περιμένετε δύο ημέρες για να στερεοποιηθεί το σκυρόδεμα. Επίσης, ενώ εργάζεστε, θα μπορούσατε να λερώσετε τον εαυτό σας και το περιβάλλον γύρω σας. Επιλέξτε λοιπόν ένα μέρος στο σπίτι, στην αυλή ή στον κήπο όπου έχετε αρκετό χώρο και όπου η βρωμιά μπορεί να αφαιρεθεί σχετικά γρήγορα και εύκολα, ή όπου θα είναι λιγότερο ορατή. Χρειάζεστε επίσης μια στεγνή και δροσερή επιφάνεια στην οποία μπορείτε να αφήσετε τα αντικείμενά σας για 48 ώρες. Πάρτε το χρόνο σας και προγραμματίστε καλά αυτή τη διαδικασία.

Αυτή η συγκεκριμένη διακόσμηση ζει από τις αντιθέσεις

Διακόσμηση από σκυρόδεμα - DIY σχεδιασμός κήπου

Πρόσθετη συμβουλή: Πάρτε παλαιότερα ρούχα που μπορείτε να φορέσετε για τη δουλειά και δεν τα χρειάζεστε διαφορετικά. Χρησιμοποιήστε επίσης γάντια για να προστατέψετε το δέρμα σας από βρωμιά και τραυματισμούς.

Τα παχύφυτα και οι μικρές πέτρες μπορούν να συνδυαστούν υπέροχα με σκυρόδεμα

Διακόσμηση από σκυρόδεμα DIY διάταξη

Επιλέξτε τα σωστά καλούπια χύτευσης για τη διακόσμηση από σκυρόδεμα!

Το χαρτόνι και το ανθεκτικό χαρτόνι θα ήταν η καλύτερη βάση για τα διάφορα σχήματα. Μια πολύ δημοφιλής παραλλαγή είναι, μεταξύ άλλων, η χρήση τεμαχισμένων τετρά πακέτων. Το σκυρόδεμα χύνεται εκεί, η διακόσμηση με τη μορφή τροφής και λουλουδιών εισάγεται στο σκυρόδεμα πριν στερεοποιηθεί. Στη συνέχεια αφήστε το στην άκρη για λίγο μέχρι να στερεοποιηθεί. Φυσικά, το σκυρόδεμα μπορεί επίσης να χυθεί σε συσκευασία σε σχήμα μπολ και να διανεμηθεί ομοιόμορφα. Αφού στερεοποιηθεί όλο το πράγμα, μπορείτε να αφαιρέσετε το χαρτόνι ή το κουτί. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δημιουργήσετε όμορφα μπολ και να τα γεμίσετε με διάφορα διακοσμητικά που φέρνουν μαζί τους την ανοιξιάτικη διάθεση. Μπορείτε φυσικά να βάψετε το σκυρόδεμα σε τυπικά χρώματα και σχέδια.

Η τσιμεντένια διακόσμηση μπορεί να φαίνεται αρκετά κομψή

Διακόσμηση από σκυρόδεμα - φτιάξτε μόνοι σας μια τεράστια διακόσμηση από σκυρόδεμα δωματίου

Ειδική συμβουλή: Αν θέλετε να τρυπήσετε φρέσκα λουλούδια στα τετράγωνα βάζα, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε δοκιμαστικούς σωλήνες. Θα πρέπει να το διανείμετε ομοιόμορφα στο σκυρόδεμα. Τα λουλούδια στη συνέχεια μπαίνουν και μπορούν να ανταλλαχθούν αφού σαπίσουν.

Η διακόσμηση από σκυρόδεμα μπορεί επίσης να είναι φτερωτή!

Σκυρόδεμα διακοσμητικό κουτί από συγκεκριμένες ιδέες

Συμβουλές για τη διακόσμηση από χρωματιστό σκυρόδεμα

Ας το επαναφέρουμε λοιπόν στο μυαλό μας: έχουμε δύο βασικές προσεγγίσεις για την κατασκευή ανοιξιάτικων διακοσμήσεων από σκυρόδεμα. Πρώτον, ρίχνουμε διαφορετικά σχήματα και κάνουμε ρυθμίσεις από φυσικά υλικά ή αντικείμενα Ανοιξιάτικα χρώματα και μοτίβα. Ωστόσο, η διακόσμηση από σκυρόδεμα μπορεί επίσης να βαφτεί και να αρωματιστεί με τις κατάλληλες αποχρώσεις και σχήματα. Θα θέλαμε να σας δώσουμε κάποιες συγκεκριμένες συμβουλές για αυτή τη δεύτερη περίπτωση. Τα ακρυλικά χρώματα θα ήταν τα πιο κατάλληλα για τη βαφή σκυροδέματος. Εναλλακτικά, μπορείτε φυσικά να χρησιμοποιήσετε χρωστικές χρωστικές.

Τα κελύφη των αυγών μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν στη διακόσμηση μετά το Πάσχα

Διακόσμηση από σκυρόδεμα DIY Πασχαλινή διακόσμηση

Η βαφή

Όταν χρωματίζετε, έχετε την επιλογή να τα σκιάσετε καθώς τα ανακατεύετε. Σε αυτή την περίπτωση, θα χρειαστεί να αναμίξετε τις χρωστικές ουσίες στο σκυρόδεμα πριν στερεώσει. Στη συσκευασία του προϊόντος θα βρείτε ειδικές πληροφορίες για τις απαιτούμενες ποσότητες. Τα ακρυλικά χρώματα μπορούν επίσης να εφαρμοστούν στη συνέχεια. Για να δείτε ακριβώς πώς λειτουργεί αυτό, επιλέξαμε ένα ωραίο βίντεο σχετικά με αυτό το θέμα από το Διαδίκτυο.

Υπάρχουν επίσης πολλά σχεδιαστικά βάζα από σκυρόδεμα

Concrete deco Σκυρόδεμα λουλούδι deco

Σημειώστε το βασικό χρώμα

Όταν βάφετε σκυρόδεμα, θα πρέπει να δώσετε προσοχή στο βασικό χρώμα του υλικού. Αυτό μπορεί να είναι λευκό, αλλά και ανοιχτό ή σκούρο γκρι. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να πειραματιστείτε πρώτα με τα διαφορετικά χρώματα σε μικρότερη περιοχή. Έτσι, μπορείτε να μάθετε περίπου πώς θα ήταν το τελικό αποτέλεσμα. Μόλις το γνωρίζετε αυτό, θα μπορούσατε να καταλήξετε σε μια ευρύτερη ιδέα της ζωγραφικής της συγκεκριμένης διακόσμησης με ρεαλιστικές προσδοκίες.

Το σκυρόδεμα μπορεί επίσης να είναι σκούρο γκρι

Ιδέες διακόσμησης από μπετόν DIY βάζα

Πολλοί βασίζονται σε συγκεκριμένες διακοσμήσεις κατά τη διάρκεια των εορτασμών του γάμου

Διακόσμηση από σκυρόδεμα εορταστική διακόσμηση γαμήλια διακόσμηση

Η τσιμεντένια διακόσμηση μπορεί να φαίνεται τόσο παραδοσιακή όσο και μοντέρνα

Διακόσμηση από σκυρόδεμα διακόσμηση σχεδιασμού κήπου

Βιομηχανικός χώρος διακόσμησης από σκυρόδεμα - υπέροχες ιδέες

Η συγκεκριμένη διακόσμηση είναι ιδανικά μέρος των βιομηχανικών εννοιών

Ιδέες σχεδιασμού τσιμεντένιας διακόσμησης

Το πράσινο και το σκυρόδεμα είναι ένας ιδανικός συνδυασμός!

Σκυρόδεμα διακόσμηση βρύα και πέτρες

Διακόσμηση από σκυρόδεμα πρωτότυπη διακόσμηση Πάσχα DIY

Ιδέες για διακόσμηση από σκυρόδεμα πασχαλινά αυγά

Διακόσμηση από σκυρόδεμα ρομαντική διακόσμηση σκυρόδεμα

Διακόσμηση από σκυρόδεμα ρομαντική διακόσμηση DIY

Κάντε το μόνοι σας τσιμεντένια διακόσμηση

Μπορείτε επίσης να αντλήσετε έμπνευση από μεγαλύτερα συγκεκριμένα έργα!

Βάζα διακόσμησης από σκυρόδεμα με λουλούδια

Ιδέες σχεδίασης τοίχου από σκυρόδεμα διακόσμησης

Φύλλα DIY διακόσμηση διακόσμηση σκυροδέματος κήπου

Ιδέες για λουλούδια - διακόσμηση από σκυρόδεμα

Το ξύλο και το σκυρόδεμα ταιριάζουν πολύ 

Διακόσμηση λουλουδιών - DIY ιδέες τσιμεντένια διακόσμηση

DIY άνοιξη διακόσμηση σκυρόδεμα διακόσμηση

Μπους φιγούρες τσιμεντένια διακόσμηση

Γεωμετρικές ιδέες διακόσμηση σκυροδέματος

Ιδέες μουσείων μεγάλη διακόσμηση από σκυρόδεμα

Οι πασχαλινές διακοσμήσεις από σκυρόδεμα γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς!

Πασχαλινά αυγά Πασχαλινή διακόσμηση τσιμεντένια διακόσμηση

Πασχαλινές φιγούρες λαγουδάκι - τσιμεντένια διακόσμηση

Τετράγωνη διακόσμηση από σκυρόδεμα όμορφα βάζα

Σπιτικές ιδέες διακόσμησης τσιμεντένια διακόσμηση

Βάζα με λουλούδια - υπέροχη διακόσμηση από σκυρόδεμα