φωτογραφία ιδέα σχεδιασμού τοίχου ζωντανή οικογενειακή χρυσή κορνίζα

Έργο: Σχεδιάστε έναν οικογενειακό τοίχο φωτογραφιών

Σήμερα είμαστε τόσο μακριά που όλοι έχουμε φωτογραφικές μηχανές και με τον εκτυπωτή μπορούμε σχεδόν πάντα να μετατρέψουμε τα pixel σε υπέροχες εικόνες. Δεν έχω κάνει καμία έρευνα για το θέμα, αλλά είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν περισσότερες φωτογραφίες ανά οικογένεια τώρα από ποτέ.

Πώς πρέπει στη συνέχεια να το παρουσιάσετε αυτό?

Σύμφωνα με την σχεδιάστρια εσωτερικών χώρων Emily Mughannam της EM Design Interiors στο Sonoma της Καλιφόρνια, η τεχνολογία έχει αλλάξει, αλλά η επιθυμία να περιβάλλουμε τον εαυτό μας με οικογενειακές φωτογραφίες είναι πάντα τόσο μεγάλη!

Κατά τη γνώμη σας, ένας τέτοιος τοίχος πρέπει να λέει μια ιστορία. Ένας φωτογραφικός τοίχος μας δείχνει ξεκάθαρα πού ήμασταν και σε ποια κατεύθυνση πάμε τώρα. Δεν χρειάζεται καν επαγγελματίας για ένα τέτοιο σχέδιο.

 σχεδιάστε έναν τοίχο φωτογραφιών με οικογενειακές φωτογραφίες

Δημιουργήστε έναν τοίχο φωτογραφιών με οικογενειακές φωτογραφίες σκαλοπατιών μαύρο κορνίζα

Γιατί: Εάν κρεμάσετε όλες τις εικόνες στον τοίχο υπό γωνία, φαίνεται ότι έχετε βγάλει τα πάντα από τα συρτάρια και τα έχετε τοποθετήσει στον τοίχο. Μια σκέψη πίσω του μπορεί να μετατρέψει τον τοίχο σε έργο τέχνης.

Ποιοι πρέπει να απασχοληθούν:  Μπορείτε να κάνετε κάτι τέτοιο ένα Σαββατοκύριακο ως δικό σας έργο DIY. Ωστόσο, μπορείτε να επιτύχετε μια πιο πολυτελή εμφάνιση προσλαμβάνοντας έναν επαγγελματία. Σκεφτείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα πλαίσιο από έναν τεχνίτη.

Αποφασίστε πού θέλετε να βρίσκεται ο τοίχος φωτογραφιών σας

Σχεδιάστε έναν φωτογραφικό τοίχο με οικογενειακές φωτογραφίες με έναν πρωτότυπο, μινιμαλιστικό τρόπο

Κύρια βήματα: Προσωπικά, λόγω της πολυπληθούς εμφάνισης, προτιμώ να τοποθετώ τέτοια έργα σε διαδρόμους ή στην κρεβατοκάμαρα. Στη συνέχεια, πρέπει να εξετάσετε εάν πρέπει να ακολουθήσετε τη διάταξη του σχήματος ενός πλέγματος ή μάλλον να είστε ασύμμετροι. Όποια κι αν επιλέξετε, η σχέση μεταξύ των εικόνων θα δημιουργήσει μια αίσθηση τάξης. Θα πρέπει επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα στοιχείο καθ ‘όλη τη διάρκεια. Αυτό μπορεί να είναι το χρώμα, η απόχρωση των καρέ ή το μέγεθος των εικόνων.

Μπορείτε να έχετε πολλές φωτογραφίες διαφορετικών μεγεθών αν είναι όλες ασπρόμαυρες.

Βλέπουμε ένα παράδειγμα εδώ από το David Rausch Studio στο Zionsville, Indiana. Οι ασπρόμαυρες εικόνες έχουν το ίδιο μέγεθος και πλαίσιο με τα παράθυρα. Έτσι διατυπώθηκε μια ισχυρή αρχιτεκτονική δήλωση στο δωμάτιο.

Πώς πρέπει να υλοποιηθεί επιτυχώς το έργο:

Κάποιος πρέπει να σκεφτεί μεθόδους με τις οποίες δεν πρέπει πάντα να προσθέτει νέες εικόνες και να επιτυγχάνει μια τελική εμφάνιση. Ένας δημοφιλής τρόπος θα ήταν η χρήση πλαισίων των οποίων το περιεχόμενο μπορεί να ανταλλαχθεί γρήγορα

Στην εικόνα εδώ βλέπουμε ένα έργο των αρχιτεκτόνων από το στούντιο Slade Architecture στη Νέα Υόρκη

φωτογραφία τοίχου οικογενειακές φωτογραφίες σχεδιασμός τοίχου σκαλοπάτια σκαλοπάτι γυάλινο κιγκλίδωμα

 Ένας μεγάλος αριθμός ασύμμετρων πινάκων έχει εκτεθεί εδώ. Ο τοίχος πίσω από τις σκάλες ήταν κατασκευασμένος από μέταλλο, έτσι ώστε οι εικόνες να μπορούν να στερεωθούν εκεί με μαγνήτες.

Το κοινό στοιχείο εδώ είναι η χρωματιστή εμφάνιση. Δημιουργήθηκε ένα πολύ προσωπικό αφηρημένο έργο τέχνης.

Ο σχεδιαστής Mughannam πέτυχε παρόμοια εμφάνιση χρησιμοποιώντας μαγνητική βαφή για να επιτύχει παρόμοια αποτελέσματα. Χρησιμοποιείτε πολύ λεπτά κομμάτια σιδήρου μέσω των οποίων μπορείτε να επισυνάψετε τις εικόνες. Εάν επιλέξετε να πάτε για αυτόν τον τύπο, θα πρέπει να σας προειδοποιήσουμε ότι μερικές φορές μπορεί να πάρει πολλές στρώσεις χρώματος.

Εδώ είναι μια διακόσμηση από αυτόν τον σχεδιαστή στο Σαν Φρανσίσκο

Δημιουργήστε έναν φωτογραφικό τοίχο με οικογενειακές φωτογραφίες, σαλόνι, καναπέ, σχήμα καρδιάς

Χρησιμοποιώντας την τεχνική που μόλις περιγράφηκε παραπάνω, αυτό το άτομο δημιούργησε ένα χαριτωμένο σχήμα καρδιάς. Η ιδέα υλοποιήθηκε σε ένα δωμάτιο εφήβων. Ο τοίχος σας δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσετε εντελώς διαφορετικές φιγούρες από εικόνες.

Αλλά δεν χρειάζεται πάντα να δημιουργείτε τις εικόνες στο ίδιο σχήμα και χρώμα

Σχεδιάστε τοίχο φωτογραφιών με συλλογή οικογενειακών φωτογραφιών διαφορετικές κορνίζες

Σε αυτό το παράδειγμα έχουν χρησιμοποιηθεί μια σειρά από vintage πλαίσια. Wasταν χρήσιμο που χρησιμοποίησαν την ίδια απόσταση μεταξύ τους.

Εδώ μπορείτε να δείτε τον τοίχο φωτογραφιών από Αυτό το τείχος φωτογραφίας, της Hufft Projects. Φτιάχτηκε για ένα σπίτι στο Κάνσας Σίτι, Μιζούρι. Πολύ διαφορετικά πλαίσια έχουν χρησιμοποιηθεί εδώ. Αλλά πετύχατε μια εξαιρετική εμφάνιση επειδή τα εξωτερικά άκρα είναι υπογραμμισμένα και τα πλαίσια βρίσκονται πάντα στην ίδια απόσταση μεταξύ τους.

Θέλετε να κάνετε ένα τέτοιο έργο στο σπίτι; Θέλετε να το δοκιμάσετε μόνοι σας;?

Φωτογραφικό σχέδιο τοίχου οικογενειακή συλλογή φωτογραφιών λευκό σχέδιο

 Εδώ είναι μια ειδική συμβουλή για εσάς: Μπορείτε να τακτοποιήσετε όλες τις εικόνες σε ένα μεγάλο κομμάτι χαρτί. Μόλις έχετε τη σωστή διάταξη, μπορείτε να το τοποθετήσετε στον τοίχο. Μπορείτε να επισημάνετε τις θέσεις των εικόνων με καρφιά. Εάν κόψετε το χαρτί, τα σημεία των εικόνων παραμένουν σημαδεμένα. Δουλεύει!

Or ίσως μπορείτε να σκεφτείτε μια άλλη μέθοδο?

Φωτογραφικός τοίχος με οικογενειακές φωτογραφίες δημιουργούν δροσερά μαξιλάρια με πολύχρωμο βελούδοΜαύρο και άσπρο

φωτογραφικό τοίχο με οικογενειακές φωτογραφίες ιδέα σχεδιασμού ζωντανή οικογένεια αγαπητή

Αυτοκόλλητο τοίχου με τη μορφή οικογενειακού δέντρου

φωτογραφικό τοίχο με οικογενειακές φωτογραφίες ιδέα σχεδιασμού ζωντανή οικογένεια αγαπητή

Χαριτωμένα, διαφορετικά πλαίσια εικόνων από ξύλο

Φωτογραφικός τοίχος με οικογενειακές φωτογραφίες ιδέα σχεδιασμού ζωντανή οικογένεια αγαπητή κορνίζα

Καφέ δερμάτινος καναπές

Δημιουργήστε έναν τοίχο φωτογραφιών με οικογενειακές φωτογραφίες ζωντανή οικογένεια αγαπημένος καναπές δέρμα καφέ

Εντυπωσιακά κόκκινα πλαίσια εικόνων

Δημιουργήστε έναν τοίχο φωτογραφιών με οικογενειακές φωτογραφίες ζωντανή οικογενειακή παραγγελία

Ρετρό στυλ

Σχεδιάστε έναν τοίχο φωτογραφιών με οικογενειακές φωτογραφίες, ζωντανό οικογενειακό ρετρό