Οι ταπετσαρίες φωτογραφιών έχουν κάνει μια απόλυτη επιστροφή εδώ και αρκετό καιρό. Με την ανάπτυξη των ψηφιακών τεχνολογιών, τα θέματα φωτογραφίας γίνονται ολοένα και πιο αυθεντικά. Αυτά μπορούν να εκτυπωθούν σε διαφορετικά μεγέθη και χρώματα και μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμη και τις υψηλότερες απαιτήσεις. Εάν τοποθετήσετε μια ταπετσαρία φωτογραφιών υψηλής ποιότητας σε οποιοδήποτε δωμάτιο, θα την μετατρέψετε αμέσως σε έναν άλλο κόσμο. Υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι για να γίνει αυτό. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα δασικό μονοπάτι για να δημιουργήσετε μια όμορφη προοπτική, να δημιουργήσετε ένα ρομαντικό πανόραμα της πόλης πίσω από τον καναπέ ή να δημιουργήσετε μια εξωτική αίσθηση διακοπών με τα νησιά της Καραϊβικής. Στις παρακάτω γραμμές σας δίνουμε πιο σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τις ταπετσαρίες φωτογραφιών καθώς και συμβουλές για το πώς μπορείτε να διακοσμήσετε τους τοίχους σας με αυτές. Σας ευχόμαστε πολλή διασκέδαση επιλέγοντας ένα μοτίβο και καλή τύχη με την εφαρμογή!

Συνδέστε τη σωστή ταπετσαρία φωτογραφιών και επεκτείνετε τα μικρά δωμάτια με έναν πρωτότυπο τρόπο

hd φωτογραφία ταπετσαρία επισυνάψτε το σχέδιο τοίχου

Όλα εξαρτώνται από τη σωστή προετοιμασία

Αυτό αναφέρεται πρωτίστως στην προετοιμασία της υπόγειας επιφάνειας. Ο τοίχος πρέπει να είναι ιδανικά λείος και ομοιογενής. Ακόμα και μικρά χτυπήματα μπορούν να τραβήξουν τα βλέμματα αργότερα αν υπάρχει φως από το πλάι. Πριν από την ταπετσαρία, ελέγξτε επίσης τη φέρουσα ικανότητα του τοίχου. Τυχόν κοίλα σημεία μπορούν να αναγνωριστούν με ένα ελαφρύ χτύπημα.

Εάν υπάρχουν χαλαρά σημεία, ο ευκολότερος τρόπος για να τα αφαιρέσετε είναι με μια σπάτουλα. Είναι επίσης απαραίτητο να συμπληρώσετε όλες τις τρύπες και βαθύτερες ρωγμές. Στη συνέχεια, πρέπει να τρίψετε λεία όλες τις ανώμαλες περιοχές. Η σκόνη και η βρωμιά δεν έχουν θέση στον προετοιμασμένο τοίχο. Είναι καλύτερο να βάψετε τον τοίχο πριν επισυνάψετε την ταπετσαρία της φωτογραφίας. Αυτό επίσης μειώνει σημαντικά την απορροφητικότητα του τοίχου. Η καλή προετοιμασία περιλαμβάνει επίσης οδηγίες σχεδίασης στον τοίχο. Αυτό γίνεται με μεγαλύτερη ακρίβεια με αλφάδι και σας βοηθά να στερεώσετε με ακρίβεια τις λωρίδες ταπετσαρίας.

Η τέλεια προετοιμασία του τοίχου είναι το παν και το τέλος όταν τοποθετείτε μια ταπετσαρία φωτογραφιών

μοντέρνα επίπλωση κουζίνας επισυνάπτουν ταπετσαρία φωτογραφιών

Εξοπλισμός και υλικά που θα χρειαστείτε

Εκτός από την επιλεγμένη ταπετσαρία φωτογραφιών, η οποία συνήθως σας έρχεται σε ένα ή περισσότερα ρολά, χρειάζεστε επίσης τα ακόλουθα εργαλεία και υλικά:

 • Ταπετσαρία σπάτουλα
 • Βάση ταπετσαρίας
 • Επικόλληση
 • Ανακατέψτε το ραβδί
 • πινελο ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ
 • μαλακή βούρτσα
 • Ρόλος ραφής
 • Πνευματικό επίπεδο
 • Επικόλληση πινέλου
 • κλίμακα
 • Μαχαίρι χειροτεχνίας
 • ψαλίδι

Ο σωστός εξοπλισμός είναι μία από τις πιο σημαντικές απαιτήσεις για ένα καλό τελικό αποτέλεσμα

big wave 3d εφαρμόστε ταπετσαρία φωτογραφιών

Οι τρεις πιο σημαντικές επιλογές προσάρτησης

Συνήθως, οι ταπετσαρίες φωτογραφιών κατασκευάζονται με επίπεδη οθόνη ή εκτύπωση όφσετ και είναι κατασκευασμένες από διαφορετικά υλικά. Ανάλογα με το υπόστρωμα και την επικάλυψη, οι μέθοδοι εφαρμογής διαφέρουν επίσης. εδώ μεταβείτε στις πιο λεπτομερείς οδηγίες σχετικά με τον τρόπο τοποθέτησης μιας ταπετσαρίας φωτογραφιών.

Τα παρακάτω χρησιμοποιούνται συχνότερα:

 • συμβατικά με πάστα

Πάνω απ ‘όλα, το φθηνό χαρτί και οι κάπως ακριβές μη υφασμένες ταπετσαρίες είναι προσαρτημένες με αυτόν τον τρόπο. Το πρώτο πρέπει πρώτα να μουλιάσει για λίγο και μόνο μετά να το κολλήσει στον τοίχο. Το δεύτερο, από την άλλη πλευρά, είναι πολύ πιο εύκολο στη χρήση, επειδή δεν χρειάζεται να είναι προ-εμποτισμένο. Η πάστα έρχεται απευθείας στον τοίχο και στη συνέχεια ακολουθούν οι μη υφασμένες ταπετσαρίες.

Μπορείτε επίσης να συνδέσετε τρισδιάστατα μοτίβα στον τοίχο με διαφορετικούς τρόπους

Τρισδιάστατη ταπετσαρία φωτογραφιών επισυνάψτε παιδικό δωμάτιο σχεδιασμού τοίχου

 • αυτοκόλλητη ταπετσαρία

Αυτός ο τύπος ταπετσαρίας έχει γίνει όλο και πιο δημοφιλής τον τελευταίο καιρό, επειδή βασικά το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ξεκολλήσετε την ταινία στην κάτω πλευρά. Στη συνέχεια, η ταπετσαρία φωτογραφιών μπορεί απλά να κολλήσει στον τοίχο. Εάν έχετε σταθερό χέρι, μπορείτε να το κάνετε χωρίς κανένα πρόβλημα. Παρ ‘όλα αυτά, όπως και με όλους τους άλλους τύπους ταπετσαρίας, είναι σκόπιμο να κάνετε τη δουλειά σε ζευγάρια.

 • προσκολλημένες ταπετσαρίες φωτογραφιών

Μια ακόμη απλούστερη μέθοδος προσάρτησης προσφέρεται από ταπετσαρίες που έχουν ήδη την απαραίτητη πάστα στο υπόστρωμα. Το μόνο που απομένει είναι να ψεκάσετε τον τοίχο με νερό πριν τον κολλήσετε. Στη συνέχεια, ως συνήθως, απλώστε την ταπετσαρία σε λωρίδες και εξομαλύνετε προσεκτικά με τη σπάτουλα και το πινέλο. πλήρης!

Δεν μπορείτε μόνο να στερεώσετε έτοιμα μοτίβα στον τοίχο, αλλά και τα δικά σας

δημιουργικός σχεδιασμός τοίχου εφαρμόστε ταπετσαρία φωτογραφιών

Φωτίστε σωστά την ταπετσαρία φωτογραφιών

Αφού είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με την ταπετσαρία με την ταπετσαρία φωτογραφιών, ήρθε η ώρα να βάλετε τη δουλειά σας στο προσκήνιο. Ανάλογα με το μοτίβο, τις δικές σας προτιμήσεις και το ύφος της επίπλωσης, ο τοίχος μπορεί να τοποθετηθεί με διαφορετικούς τρόπους με την ταπετσαρία φωτογραφιών. Ο φωτισμός παίζει θεμελιώδη ρόλο σε αυτό. Αυτό επιτυγχάνεται πολύ κομψά, για παράδειγμα, με κηλίδες LED ή λωρίδες που είναι προσαρτημένες κάτω ή πάνω από την ταπετσαρία. Φυσικά μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν προβολείς οροφής και προβολείς. Τα κρεμαστά φώτα ή οι λαμπτήρες δαπέδου πρέπει να επιλέγονται με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν να αποτελέσουν μια επιτυχημένη προσθήκη στο μοτίβο. Φυσικά, το υπόλοιπο σχέδιο και διακόσμηση του δωματίου πρέπει επίσης να συντονιστεί με την ταπετσαρία φωτογραφιών. Αφήστε το ένστικτό σας να μιλήσει και αποφύγετε κάθε κιτς. Αφήστε τους τέσσερις τοίχους σας να εμφανιστούν σε μια νέα λαμπρότητα και να σας δώσουν ακόμα περισσότερη χαρά και ευεξία!

Ο εξελιγμένος πλευρικός φωτισμός δημιουργεί επίσης το επιθυμητό αποτέλεσμα wow

επισυνάψτε ταπετσαρία φωτογραφιών τριαντάφυλλο hd

Έτσι μπορείτε να απολαύσετε μια όμορφη θέα κάθε μέρα

επισυνάψτε ταπετσαρία φωτογραφιών της Νέας Υόρκης

Or θαυμάστε την άνοιξη

ανοιξιάτικη φωτογραφία ταπετσαρία επικόλληση μεγέθους σαλόνι

Και γιατί να μην πηγαίνουμε στο Παρίσι κάθε μέρα;?  

επισυνάψτε ταπετσαρία φωτογραφιών πανόραμα της πόλης του Παρισιού