Οι μοναδικές τηγανίτες από Saipancake

Ο κύριος της εικονογράφησης τηγανίτας και σταρ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ο Nathan Shields, δάσκαλος μαθηματικών και εικονογράφος στο επάγγελμα. Η μοίρα τον έφερε μαζί με την οικογένειά του στο Σαϊπάν (ένα νησί των ΗΠΑ στον Ειρηνικό Ωκεανό), όπου του επιτρέπεται να φροντίζει τα παιδιά του στο σπίτι όλη μέρα.

Όχι μόνο μια φορά ο Nathat είχε το δύσκολο έργο να ετοιμάσει υγιεινό και νόστιμο πρωινό για τα παιδιά του και κάθε φορά φρόντιζε να μην βαριούνται τα παιδιά με το φαγητό.

τηγανίτες nathan ασπίδες παιδιά

τηγανίτες nathan shields παιδική συλλογή βιβλίο ζούγκλα

τηγανίτες nathan ασπίδες παιδιά εικονογράφηση συλλογή πουλί

τηγανίτες nathan ασπίδες σκυλιά συλλογής εικονογράφησης παιδιών

τηγανίτες nathan ασπίδες παιδικά εικονογράφηση συλλογή έντομα

 Ταπεινά λέει ότι ένα πρωί κατέκτησε ένα απλό αυτοκίνητο με τη ζύμη για τηγανίτες και τα παιδιά το αγάπησαν πραγματικά. Ο ενθουσιασμός ήταν τόσο μεγάλος που τα παιδιά ήθελαν ακόμα περισσότερη τέχνη τηγανίτας.

 Όσοι δεν γνωρίζουν τις μοναδικές τηγανίτες του Nathan θα καταλάβουν αμέσως τον ενθουσιασμό των παιδιών χάρη στις συνημμένες εικόνες και βίντεο.

τηγανίτες nathan ασπίδες συλλογή παιδιών εικονογράφηση

τηγανίτες nathan ασπίδες παιδικά εικονογράφηση συλλογή ψάρια

τηγανίτες nathan ασπίδες συλλογή παιδιών εικονογράφηση χταπόδι

Με τη βοήθεια ενός απλού μπουκαλιού (διανομέα μαγιονέζας) γεμάτου με ζύμη για τηγανίτες, με το οποίο μπορεί να επιτύχει μεγαλύτερη ακρίβεια, ο Nathan Shields όχι μόνο δημιουργεί καλλιτεχνικούς κόσμους, αλλά και έναν πρωτότυπο τρόπο ανατροφής των παιδιών και εκπαίδευσης τους σε πολλά συναρπαστικά θέματα.

Κάθε φορά που σηκώνεται το πρωί, ρωτάει τα παιδιά του τι άλλο θα ήθελαν να μάθουν ή θα ήθελαν να μάθουν και του δίνουν τη νέα ανάθεση για τα λουλούδια, τα δέντρα ή τα ζώα. Πετυχαίνει σε όλα του τα πλάσματα περισσότερο από καλά και λόγω των περίπλοκων οπτικών λεπτομερειών, οι ασκήσεις με τις τηγανίτες μερικές φορές φαίνονται καλύτερες από τα μαθήματα στο σχολείο.

τηγανίτες nathan shields παιδική συλλογή εικονογράφησης2

τηγανίτες nathan ασπίδες συλλογή ελάφια παιδιών εικονογράφηση

τηγανίτες nathan ασπίδες παιδική απεικόνιση συλλογή σπορ

ιδέες πρωινού nathan ασπίδες παιδιά εικονογράφηση συλλογή μαθηματικά

ιδέες πρωινού nathan shields παιδική εικονογράφηση συλλογή σπορ

Για τον εαυτό του, ο Nathan λέει ότι δεν έχει καμία φιλοδοξία να εκπαιδεύσει τα γεγονότα, αλλά μόνο να αναπτύξει μια πρόθυμη και ενδιαφερόμενη νοοτροπία στα παιδιά του.

Τα παιδιά μαθαίνουν καλύτερα και γρηγορότερα όταν διασκεδάζουν και είναι πολύ καλό που οι τρελές τηγανίτες του Nathan Shields μπορούν να περιγράψουν περίπλοκα είδη, όργανα ή αθλήματα, ορόσημα ή χαρακτήρες παραμυθιού και κινουμένων σχεδίων.

ιδέες πρωινού nathanshields πιτσιρικά συλλογή απεικόνισης παιδιών

ιδέες πρωινού nathan ασπίδες παιδιά εικονογράφηση συλλογή φρεναρίσματα κακή

ιδέες πρωινού nathan shields παιδική συλλογή συλλογή άρχοντας των δαχτυλιδιών

Όλοι θέλουμε να ελπίζουμε ότι τα παιδιά του Nathan θα απολαύσουν να τρώνε τηγανίτες, επειδή η δημιουργικότητα του μπαμπά φαίνεται απεριόριστη.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερα και άλλα τρέχοντα έργα του Nathan Shields στην ιστοσελίδα του www.saipancakes.com.

ιδέες για πρωινό nathan ασπίδες εικονογράφηση παιδιά