Σημειώσεις, καρτ -ποστάλ, φωτογραφίες και πολύτιμα ενθύμια … πολλά μπορούν να οργανωθούν σε έναν μαγνητικό πίνακα ανακοινώσεων. Έτσι, το όλο πράγμα όχι μόνο φαίνεται κομψό, αλλά βοηθά επίσης στην παροχή μιας βέλτιστης επισκόπησης. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία μοντέλων και σχεδίων μαγνητικών πινάκων στην αγορά. Μπορείτε να επιλέξετε έναν απλό μαγνητικό πίνακα από λευκό αλουμίνιο ή έναν από ανοξείδωτο ατσάλι και επικαλυμμένο με χρώμα κιμωλίας. Υπάρχουν ακόμη και μερικά που προσφέρονται σε μια πολύ κομψή εμφάνιση σχιστόλιθου. Οι μαγνητικές γυάλινες σανίδες σε ματ ή γυαλιστερό, που είναι επίσης κατάλληλες για γράμματα, είναι πολύ δημοφιλείς. Μπορείτε ακόμη να τα παραγγείλετε με οποιαδήποτε εικόνα ή απλά σε ένα χρώμα που ταιριάζει με το εσωτερικό σας.

μαγνητικός πίνακας ανακοινώσεων βιομηχανικό στυλ

Αλλά αν σας αρέσει να κάνετε χειροτεχνίες και θέλετε να είστε δημιουργικοί, μπορείτε να φτιάξετε τον δικό σας μαγνητικό πίνακα ανακοινώσεων DIY. Υπάρχουν επίσης πολλές πιθανές παραλλαγές διαθέσιμες εδώ. Παρακάτω είναι ένας απλός οδηγός για το πώς να κυριαρχήσετε τις μαγνητικές σανίδες με τη βοήθεια μαγνητικής βαφής σε έναν καμβά. Σας δίνουμε επίσης μερικές σημαντικές συμβουλές για το τι πρέπει να λάβετε υπόψη κατά το σχεδιασμό και ποιοι μαγνήτες είναι κατάλληλοι για τι.

Φτιάξτε τη δική σας μαγνητική πινακίδα σε καμβά

Αυτή η ιδέα DIY χρησιμοποιεί μαγνητικό χρώμα, το οποίο είναι τώρα διαθέσιμο σε πολλά κτίρια του Bauhaus. Μπορείτε ακόμη να επιλέξετε αυτό που λειτουργεί ως χρώμα μαυροπίνακα. Αυτό αργότερα αποδεικνύεται ιδιαίτερα πρακτικό για την καθημερινή χρήση του μαγνητικού σας πίνακα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αφήσετε στους αγαπημένους σας νέα, χαρούμενα λόγια ή μηνύματα, για παράδειγμα.

Φτιάξτε DIY μαγνητικό πίνακα ανακοινώσεων σε καμβά με χρώμα κιμωλίας

Υλικά και εργαλεία:

  • Καμβάς σε πλαίσιο φορείου (οποιουδήποτε μεγέθους)
  • Μαγνητικό χρώμα της επιλογής σας
  • Ρολό βαφής
  • Βούρτσα (καλύτερο για χρώμα κιμωλίας 30 mm)
  • Πυροβόλο θερμής κόλλας
  • Ταινία Washi, διακοσμητικές πέτρες ή παρόμοια για την άκρη (προαιρετικά)
  • Μαγνήτες (κατά προτίμηση μαγνήτες νεοδυμίου)

Επιπλέον συμβουλή: Οι μαγνήτες επικαλυμμένοι με φερρίτη ή χάλυβα σχεδόν δεν λειτουργούν σε μαγνητική βαφή. Επομένως, είναι σκόπιμο να πάτε στο ισχυροί μαγνήτες νεοδυμίου να βαλω.

Και είναι τόσο εύκολο:

Τοποθετήστε τον καμβά σας σε μια επίπεδη επιφάνεια με επένδυση εφημερίδας ή προστατευτικής μεμβράνης. Πάρτε το μαγνητικό χρώμα και ανακατέψτε το καλά στο δοχείο με ένα ραβδί ανάδευσης. Στη συνέχεια, εφαρμόστε ομοιόμορφα το πρώτο στρώμα στον καμβά με τη βοήθεια του πινέλου. Αφήστε να στεγνώσει για περίπου 2 ώρες. Στη συνέχεια, εφαρμόζεται το δεύτερο στρώμα μαγνητικής βαφής. Αφήστε το να στεγνώσει ξανά και εφαρμόστε το τρίτο στρώμα. Καλύτερα να το κάνετε αυτό με έναν κύλινδρο βαφής.

Φτιάξτε το δικό σας μαγνητικό τραπέζι από καμβά με μαγνητική μπογιά

Βασικά, ο μαγνητικός πίνακας σας είναι τώρα έτοιμος αφού έχει στεγνώσει τελείως. Μπορείτε είτε να τα κρεμάσετε στον τοίχο σε μινιμαλιστικό ύφος είτε να τα ακουμπήσετε. Or μπορείτε να τα διακοσμήσετε όμορφα με πέτρες, μαργαριτάρια, κοχύλια κλπ. Σύμφωνα με το γούστο σας.

καμβά φορείο μαγνητικός πίνακας ανακοινώσεων

Μπορείτε επίσης να φτιάξετε έναν δημιουργικό μαγνητικό πίνακα με άλλους τρόπους, για παράδειγμα από μια παλιά εικόνα με ένα όμορφο πλαίσιο ή από λαμαρίνα, την οποία στη συνέχεια ντύνετε με οποιοδήποτε μεταλλικό χρώμα ή καλύψτε με ύφασμα. Ακόμα και οι παλιοί δίσκοι ψησίματος είναι κατάλληλοι για κάπως μικρότερες μαγνητικές σανίδες, στις οποίες ταιριάζουν απόλυτα οι λίστες υποχρεώσεων ή αγορών.

και εδώ πηγαίνει στις οδηγίες για σανίδες μαγνητικής καρφίτσας από λαμαρίνα και θραύσματα υφάσματος.

Σχεδιάστε ένα ταψί ως μαγνητικό μαγνητικό πίνακα ανακοινώσεων

Ποιοι μαγνήτες είναι κατάλληλοι για μαγνητικό πίνακα ανακοινώσεων;?

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, πρέπει να χρησιμοποιείτε μαγνήτες νεοδυμίου μόνο για μαγνητική πλακέτα DIY με μαγνητική βαφή. Εάν έχετε σιδηρομαγνητική επιφάνεια τότε όλα τα είδη μαγνητών είναι κατάλληλα. Το μόνο που απομένει να επιλέξετε είναι ένα άνετο σχήμα και η σωστή δύναμη συγκράτησης του μαγνήτη. Αυτό εξαρτάται από το μέγεθος και το βάρος των αντικειμένων που υποτίθεται ότι κολλάνε στον πίνακα. Στην περίπτωση πλακών από μαγνητικό γυαλί, είναι επίσης πολύ σημαντικό οι μαγνήτες να προσκολλώνται καλύτερα. Για παράδειγμα, οι μαγνήτες γραφείου με ατσάλινο μπουφάν δεν είναι η καλύτερη επιλογή. Σε κάθε περίπτωση, οι σούπερ μαγνήτες από νεοδύμιο χρησιμοποιούνται και πάλι εδώ. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ μαγνητών δίσκου νεοδυμίου, κύβου ή ράβδου. Για τη στερέωση σημειώσεων και μεγαλύτερων φύλλων χαρτιού χρειάζεστε μια δύναμη μαγνήτη περίπου 6-8 mm. Εάν τα αντικείμενα είναι λίγο βαρύτερα, όπως γράμματα και καρτ ποστάλ, ένα πάχος περίπου 12 mm είναι αρκετό.

Αυτές οι πληροφορίες αφορούν μόνο τον γενικό προσανατολισμό σας και μπορεί να διαφέρουν από κατασκευαστή σε κατασκευαστή. Επομένως, ζητήστε πάντα συμβουλές από έμπειρους εμπόρους πριν αγοράσετε τους μαγνήτες σας. Διασκεδάστε με χειροτεχνίες και σχέδιο και καλή τύχη!

  diy μαγνητικός πίνακας ανακοινώσεων για μακιγιάζ

δημιουργήστε έναν κομψό μαγνητικό πίνακα ανακοινώσεων

Φτιάξτε μαγνητικό πίνακα ανακοινώσεων μόνοι σας από λαμαρίνα

Χρωματίστε τη μαγνητική πλακέτα με μαγνητικό χρώμα