Πώς μοιάζει η ιδανική καλοκαιρινή selfie; – Με ένα στεφάνι από λουλούδια στα μαλλιά της. Φαίνεται τόσο ρομαντικό, σουηδικό, σαν το καλοκαίρι – μια φωτογραφία από πολύ παλιά παιδικά χρόνια. Το στεφάνι λουλουδιών είναι ένα από τα πιο δημοφιλή φίλτρα Snapchat. Εικονικό και ετερόκλητο, τυλίγεται γύρω από τα μαλλιά σας και φέρνει την ποίηση στη selfie σας. Ωστόσο, μπορεί να φανεί ότι πρόκειται για ένα εικονικό μπάχαλο. Δοκιμάστε ένα σπιτικό στεφάνι! – Δεν μπορείς? Αλλά δεν είναι καθόλου δύσκολο.

στεφάνι από λουλούδι στεφάνι για μαλλιά

Πηγή: https://pixabay.com/de/blume-blumenkranz-feier-frühling-3304040/

Ένα στεφάνι από λουλούδια από την παιδική ηλικία

ο απλή παραλλαγή στεφάνι λουλουδιών είναι το στεφάνι από στέλεχος-στέλεχος-αυτό το χειροποίητο έργο από την παιδική ηλικία, με το οποίο οι μαργαρίτες ή το τριφύλλι υφαίνονται σε στεφάνι από μαλλιά. Η προϋπόθεση για αυτό είναι ότι τα λουλούδια που χρησιμοποιούνται πρέπει να έχουν ένα σταθερό, αλλά εύκαμπτο στέλεχος. Τοποθετείτε δύο στελέχη λουλουδιών σταυρωτά το ένα πάνω στο άλλο και τυλίγετε το στέλεχος του δεύτερου λουλουδιού γύρω από αυτό του πρώτου.

Ένα τρίτο λουλούδι τοποθετείται κάτω από τα δύο πρώτα λουλούδια και το στέλεχος με τα δύο πρώτα στελέχη στριμμένα. Με αυτόν τον τρόπο, το στεφάνι μεγαλώνει λουλούδι με λουλούδι και επεκτείνεται στον επιθυμητό βαθμό. Στο τέλος στερεώνεται με ένα στερεό μίσχο λουλουδιών.

δαχτυλίδια μαλλιών στεφάνι μαλλιών λουλούδι στεφάνι μαλλιά

Στεφάνι λουλουδιών στο σύρμα

Το δεύτερο, πιο ανθεκτική παραλλαγή στεφάνου λουλουδιών είναι κολλημένο στο σύρμα. Κόψτε το σύρμα για να διπλασιάσετε την περιφέρεια του κεφαλιού σας. Διαμορφώστε το σύρμα σε κυκλικό σχήμα, τυλίξτε τα άκρα το ένα γύρω στο άλλο και καλύψτε το σύρμα με ταινία ανθοπωλείου. Τα λουλούδια και τα διακοσμητικά χόρτα συντομεύονται στα πέντε εκατοστά.

Λεπτά λουλούδια με λεπτούς μίσχους μπορούν να συνδυαστούν σε μικρά μπουκέτα. Τώρα οι ανθοδέσμες και τα μεμονωμένα λουλούδια είναι σταθερά προσαρτημένα στο συρμάτινο δαχτυλίδι με ταινία ανθοπωλείου τυλιγμένη τρεις φορές. Προσοχή: Δέστε πάντα τα λουλούδια προς μία κατεύθυνση, τότε δεν θα υπάρχουν κενά.

στεφάνι μαλλιών με λουλούδια στεφάνι λουλουδιών μαλλιά

Μισά στεφάνια και κάτι πολύ απλό

Τα στεφάνια ολόκληρων λουλουδιών είναι καλύτερα δεμένα με μικρότερα λουλούδια, εξηγεί εκπρόσωπος της Παράδοση λουλουδιών fioro.de. Ο σχεδιασμός με μισό στεφάνι, στον οποίο μόνο ο μπροστινός δακτύλιος καλωδίου είναι καλυμμένος με λουλούδια, είναι εξοικονομητικός και παρόλα αυτά φωτογενής. Ένα ωραίο φινίρισμα δημιουργείται αν στερεώσετε ένα λουλούδι και στα δύο άκρα σε αντίθετες κατευθύνσεις.

Εάν οι οδηγίες που παρουσιάζονται φαίνονται πολύ δύσκολες για εσάς, μπορεί να σας αρέσει η παραλλαγή του στέμματος λουλουδιών. Για να το κάνετε αυτό, κόψτε μια στιβαρή, πιθανώς χρωματιστή λωρίδα χαρτιού γύρω από το κεφάλι και στερεώστε τα λουλούδια σε αυτήν με μια διακοσμητική λωρίδα ταινίας κάλυψης.

στεφάνι λουλουδιών φτιάξτε λουλούδια στεφάνι μαλλιών

Το σπρέι μαλλιών σας κρατά φρέσκο

Πλεκτά χτενίσματα που συνδυάζονται με μεμονωμένα λουλούδια έχουν ιδιαίτερα ρομαντικό αποτέλεσμα.

Τα μεμονωμένα λουλούδια είναι προσαρτημένα με γραβάτες μαλλιών.

Μεγάλες selfies μπορούν επίσης να γίνουν με λουλούδια με χτένα μαλλιών. Απλώς στερεώνετε τα λουλούδια με λουλουδάτο σύρμα – σε αντίθεση με το στεφάνι, αυτό το στολίδι μαλλιών μπορεί να επανατοποθετηθεί όπως επιθυμείτε. Όλες οι παραλλαγές στεφάνων έχουν ένα κοινό πράγμα: δυστυχώς δεν είναι ανθεκτικά για πολύ. Υπάρχουν όμως κόλπα για να διατηρείται φρέσκο ​​για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα: Βάλτε το στεφάνι στο ψυγείο όταν δεν το χρησιμοποιείτε. ψεκάστε ελαφρά τα λουλούδια με σπρέι μαλλιών για να τα διατηρήσετε.

στεφάνι από λουλούδια, μαλλιά, στεφάνι μαλλιών με λουλούδια

Στεφάνι λουλουδιών: η λίστα

Δεν χρειάζεστε πολλά αξεσουάρ για ένα αυτοσχέδιο στεφάνι λουλουδιών:

  • Φυτέψτε σύρμα για το πλαίσιο στεφάνων
  • λεπτό λουλουδάτο σύρμα για στερέωση και δέσιμο μπουκέτων
  • Κορδέλα ανθοπωλείου
  • πιθανώς κορδέλα για διακοσμήσεις
  • Flowαλίδι λουλουδιών
  • φρέσκα λουλούδια

Κατ ‘αρχήν, τα στεφάνια μπορούν επίσης να δεθούν με τεχνητά λουλούδια. Εάν χρησιμοποιείτε πραγματικά καλές απομιμήσεις, ένα τεχνητό στεφάνι λουλουδιών είναι αρκετά ακριβό. Στο τέλος, μπορείτε ακόμα να επιτύχετε το πιο όμορφο αποτέλεσμα με φρέσκα λουλούδια.

    φτιάξτε στεφάνι μαλλιών μόνοι σας λουλούδι στεφάνι μαλλιά