Ο κόσμος έχει παγιδευτεί στην απομόνωση του κορωνοϊού το μεγαλύτερο μέρος του έτους, και όμως υπάρχουν πράγματα που ζεσταίνουν τις καρδιές μας και μας εμπνέουν. Για τον έναν ή τον άλλο λόγο, τα ίδια φεστιβάλ γιορτάζονται εδώ και δεκαετίες και αυτές οι παραδόσεις δεν φαίνονται ακόμα βαρετές ή συνηθισμένες. Αντίθετα – θα συνεχίσουν να καλλιεργούνται και να ανακαλύπτονται. Χωρίς αμφιβολία, το Halloween είναι το αγαπημένο όλων των φεστιβάλ του φθινοπώρου. Το φεστιβάλ τρόμου δεν είναι η μόνη ευκαιρία το φθινόπωρο για να μπει σε γιορτινή διάθεση. Ακόμα κι αν ο εορτασμός των φεστιβάλ είναι λίγο διαφορετικός φέτος, μπορείτε πάντα να βρείτε τον τρόπο για μια γιορτινή ατμόσφαιρα αν θέλετε.

Tinker φανάρια με παιδιά – η “δημιουργική” πλευρά του lockdown

Φανάρι St Martins φτιάξτε τα δικά σας πρότυπα κοπής χαρτιού

Στη σημερινή ανάρτηση θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή σας σε ένα μικρότερο, αλλά πολύ όμορφο και σίγουρα φθινοπωρινό φεστιβάλ. Τα μικρά ανυπομονούν ιδιαίτερα για αυτό το μικρό πανηγύρι. Σωστό – μιλάμε για το αγαπημένο Φεστιβάλ Φανάρι, γνωστό ακόμα ως Φεστιβάλ Φανάρι του Αγίου Μαρτίνου ή απλώς ως Παρέλαση Φανάρι.

Tinker φανάρια με παιδιά για μια αξέχαστη γιορτή φαναριών

Γιορτάζουμε πάντα την ημέρα του Αγίου Μαρτίνου στα μέσα Νοεμβρίου. Για αυτές τις ιδιαίτερες διακοπές, πολλοί παιδικοί σταθμοί προετοιμάζουν εορταστικά φώτα για την παρέλαση των φαναριών. Γίνονται επίσης πρωτότυπες προσκλήσεις για το Φεστιβάλ Φανάρι. Είναι εύκολο να αγοράσετε ένα φανάρι από ένα κατάστημα για λίγα χρήματα. Αλλά δεν είναι πολύ πιο γιορτινό, δημιουργικό και ίσως πιο φιλικό προς το περιβάλλον όταν μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας το φανάρι?

Το μπέρδεμα με παιδιά 2 ετών οδηγεί σε εκπληκτικά καλά αποτελέσματα

Χειροτεχνίες φανάρι St Martins ζωγραφισμένες μόνοι σας

Πολλά παιδιά θυμούνται με αγάπη την πρώτη τους ημέρα του Αγίου Μαρτίνου. Για τα μικρά παιδιά είναι η πρώτη φορά που μπορούν να ξυπνήσουν τόσο πολύ και να τραγουδήσουν και να φωτίσουν τους σκοτεινούς δρόμους με άλλα παιδιά και τα φανάρια τους. Παρά τη διάθεση Corona, θα πραγματοποιηθούν παραδοσιακά πολλές παρελάσεις φανάρι φέτος. Τα παιδιά θα φτιάξουν τα δικά τους φανάρια και οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί είναι ευπρόσδεκτοι να βοηθήσουν.

Απλές ιδέες DIY για περισσότερη χαρά και γιορτινή διάθεση

Φτιάξτε τις δικές σας χειροτεχνίες φθινοπώρου st martins lantern

DIY ιδέες χειροτεχνίας για μικρούς και μεγάλους – τι πρέπει να λάβετε υπόψη?

Η χειροτεχνία με νήπια δεν είναι πάντα τόσο εύκολη όσο νομίζετε. Πολλά πρέπει να ληφθούν υπόψη και να σχεδιαστούν εκ των προτέρων. Για παράδειγμα, τα παιδιά δεν επιτρέπεται να παίζουν με τη φωτιά, γι ‘αυτό τα κέντρα ημερήσιας φροντίδας επιτρέπουν τα φώτα LED μόνο εάν φτιάχνουν φαναράκια St Martins με παιδιά. Οι γονείς μπορούν να το έχουν αυτό κατά νου, εάν έχουν προγραμματίσει ποτέ να φτιάξουν φαναράκια με παιδιά.

Το αν μπορείτε να κάνετε χειροτεχνίες ή όχι εξαρτάται κυρίως από τη δική σας επιθυμία. Θα συζητήσουμε σε λίγο πώς να φτιάξουμε ένα όμορφο και απλό φανάρι.

Μανταλάκι φανάρι του Αγίου Μαρτίνου με παιδιά και ενήλικες

St Martins φανάρι φτιάξτε τα δικά σας πρότυπα μικρού παιδιού

Ο ευκολότερος τρόπος, ειδικά αν θέλετε να κάνετε χειροτεχνίες με τα μικρά παιδιά σας, είναι να σχεδιάσετε ένα φανάρι με τη βοήθεια ενός μπαλονιού. Μπορείτε να αφήσετε τα φύλλα του φθινοπώρου να ρέουν υπέροχα ως στοιχείο σχεδιασμού και να τονίσετε την υπέροχη φθινοπωρινή διάθεση ακόμα περισσότερο. Κόλλα ξύλου, νερό και απορρίμματα χαρτιού είναι τα μόνα υλικά που θα παίξουν με το μπαλόνι στο δημιουργικό σας έργο. Χρησιμοποιούν την τεχνική χαρτιού mache που αποδεικνύεται με υπέροχες λεπτομέρειες στο συνημμένο βίντεο. Με λίγη υπομονή και προσοχή, μπορείτε να φτιάξετε γρήγορα και εύκολα ένα ή περισσότερα φανάρια και να διδάξετε στα παιδιά μια αειθαλή τεχνική σχεδίασης. Είστε πλέον καλά προετοιμασμένοι και η Ημέρα του Αγίου Μαρτίνου μπορεί τώρα να είναι το αποκορύφωμα του μήνα για το παιδί σας.

Ιδέες χειροτεχνίας για παιδιά με μπαλόνια και φυσικά υλικά

St martins φανάρι φτιάξτε τα δικά σας πρότυπα χειροποίητα πρότυπα κουκουβάγιες

Η κατασκευή ενός φανάρι λειτουργεί καλύτερα με ακριβείς οδηγίες

Η κατασκευή με φυσικά υλικά είναι διασκεδαστική και εύκολη στο πορτοφόλι

St martins φανάρι φτιάξτε τα δικά σας πρότυπα το φθινόπωρο

Μια άλλη τεχνική που μας αρέσει να ονομάζουμε βιώσιμη είναι η ανακύκλωση ή η επαναχρησιμοποίηση παλιών, φαινομενικά αχρησιμοποίητων αντικειμένων. Μπορείτε ακόμη να φτιάξετε ένα φανάρι St. Martin χωρίς οδηγίες ή πρότυπα. Επειδή αυτή η τεχνική είναι κατάλληλη ακόμη και για χειροτεχνίες με παιδιά 2 ετών. Μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε παλιά βάζα μασονιού, λίγο σύρμα, ένα ραβδί και πάλι μια λυχνία LED. Δώστε στο παιδί σας ένα κομμάτι χαρτί και αφήστε το να το ζωγραφίσει. Τυλίξτε το αποτέλεσμα γύρω από το ποτήρι. Χρησιμοποιήστε το σύρμα για να φτιάξετε μια λαβή που συνδέετε με το ραβδί. Άναψε και voila! Μπορείτε επίσης να καλύψετε το ποτήρι με φύλλα φθινοπώρου κατά βούληση.

Sunλιος, φεγγάρι και αστέρια – αυτό είναι το καλύτερο φανάρι

St Martins φανάρι φτιάξτε το δικό σας πρότυπο ήλιο φεγγάρι αστέρια

Μια άλλη πιθανότητα είναι να φτιάξετε ένα φανάρι από δοχεία από κασσίτερο. Για αυτό θα σας συμβουλεύαμε να χρησιμοποιήσετε ένα καλό εργαλείο που δεν πρέπει να μπει στα χέρια των παιδιών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα κατσαβίδι χωρίς καλώδιο για να τρυπήσετε απλές φιγούρες στο λαμαρίνα. Βγαίνουν στο προσκήνιο όταν ανάβεις το φως. Τα πιο δημοφιλή μοτίβα είναι φυσικά ο ήλιος, το φεγγάρι και τα αστέρια.

Η καθολική τεχνολογία mache χαρτιού έρχεται από μόνη της εδώ

tinker φανάρι με παιδιά

Απλά σχεδιάστε και σκεφτείτε την ασφάλεια των παιδιών

St martins φανάρι κάνει το δικό σας πρότυπο πολύχρωμο

Τα πιο όμορφα πράγματα είναι απλά! Απλά κοιτάξτε γύρω και σχεδιάστε ένα φανάρι με αυτό που έχετε γύρω σας αυτήν τη στιγμή. Η χειροτεχνία με φύλλα είναι πάντα υπέροχη, φιλική προς το περιβάλλον και εντελώς δωρεάν. Maybeσως έχει μείνει το ένα ή το άλλο χάρτινο πιάτο από το μπάρμπεκιου ή από το τελευταίο πάρτι; Μπορείτε επίσης να φτιάξετε υπέροχα, πολύ απλά φανάρια από αυτό.

Φως και ζεστασιά γεμίζουν τους δρόμους την Ημέρα του Μάρτιν

Κάντε τη δική σας εισαγωγή στο φανάρι του st martins

Το τσίμπημα με τενεκέ είναι εύκολο και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά

Φτιάξτε το δικό σας φανάρι st martins με τενεκέδες

Η αριστοτεχνική σιλουέτα είναι και θα παραμείνει αειθαλής

St martins φανάρι φτιάξτε τα δικά σας πρότυπα γυαλί

Δεν έχει σημασία ποια τεχνική σχεδίασης επιλέγετε, γιατί είναι σημαντικό τα παιδιά να κάνουν υπέροχες αναμνήσεις αυτό το βράδυ. Αφήστε τη σκοτεινή μέρα του φθινοπώρου να γίνει πιο φωτεινή και πιο ζεστή με το φως των φαναριών και το τραγούδι των παιδιών!

Το φως μπορεί να μαγέψει και ο σχεδιασμός φαναριών γίνεται εύκολος 

St Martins φανάρι φτιάξτε το δικό σας πρότυπο ήλιο φεγγάρι αστέρια χαρτί

Πολλά μπορούν να επιτευχθούν με τα υπάρχοντα υλικά 

Tinker φανάρια με παιδιά Φανάρι St martins φτιάξτε τα δικά σας πρότυπα χειροτεχνίας

Ρεσώ; Στη συνέχεια, ασφαλίστε το στο φανάρι!

Tinker φαναράκια με φανάρι St martins φτιάξτε τα δικά σας πρότυπα φθινοπωρινά φύλλα φανάρι φθινοπώρου

Και όπως το φως καίγεται στο φανάρι, έτσι μπορεί η ελπίδα και η πίστη στην καλοσύνη να συνεχίζουν να καίνε στους ανθρώπους. Πολλά παιδιά θέλουν να είναι το ίδιο καλόκαρδα όπως ο Άγιος Μαρτίνος και εξαρτάται από εμάς τους γονείς να πραγματοποιήσουμε αυτήν την επιθυμία. Έχοντας αυτό κατά νου, κάντε επιμελώς τις χειροτεχνίες σας, κάντε ένα ωραίο πάρτι και μην αφήνετε απαραίτητα τις σκοτεινές σκέψεις για ιούς και αρνητικά στατιστικά να σας χαλάσουν τη διάθεση!

Είθε το Φεστιβάλ Φανάρι να είναι ιδιαίτερα όμορφο φέτος!

Όσο διαφορετικά είναι τα φύλλα του φθινοπώρου, το μαγικό το αποτέλεσμα

Tinker φανάρια με παιδιά Το φανάρι του Αγίου Μαρτίνου είναι εύκολο να φτιαχτεί από τα παιδιά

Tinker φανάρια με παιδιά St martins φανάρι tinker μόνοι σας πρότυπο ήλιος φεγγάρι παιδική εφημερίδα

Tinker φανάρια με παιδιά Φανάρι St martins φτιάξτε τα δικά σας πρότυπα

Tinker φανάρια με παιδιά St martins φανάρι tinker με μικρά παιδιά

Tinker φανάρια με παιδιά St martins φανάρι φτιάξτε τα δικά σας πρότυπα φανάρι φεστιβάλ κουκουβάγια