Air φυτών terrarium εκπληκτικό κατάστημα etsy

Εμείς στο Freshideen αγαπάμε τα φυτά αέρα

Όχι μόνο κάνουν τεράστια διαφορά, αλλά μπορούν να παρουσιαστούν με ποικίλους τρόπους. Αυτό μπορεί να γίνει υπέροχα με τη βοήθεια μπολ και πολύπλευρων κατσαρόλων. Σήμερα θέλουμε να σας παρουσιάσουμε μια συγκεκριμένη στρατηγική εμφάνισης.

Μπορείτε επίσης να παραγγείλετε μια σειρά από έτοιμα terrariums online. Πολλά παραδίδονται επίσης με τα εργοστάσια αέρα. Επιπλέον, είναι συχνά διακοσμημένα εξαιρετικά με άλλες λεπτομέρειες. [Σύμφωνα με τη θάλασσα & Asters]

Σήμερα θα σας δείξουμε μερικές μεθόδους για να τις προετοιμάσετε μόνοι σας. Έχετε να κάνετε με πολλές διαφορετικές επιλογές, ανεξάρτητα από το αν παραγγείλετε μόνοι σας τα αξεσουάρ αμέσως ή τα προμηθευτείτε μόνοι σας από κάπου.

Σε αυτό το σημείο είναι επίσης το κύριο πλεονέκτημα αυτού Αεροσταθμοί terarrium που αναφέρθηκαν! Ξέρετε ποια είναι; Τα φυτά αέρα λαμβάνουν τα θρεπτικά συστατικά και την υγρασία τους από τον αέρα και δεν χρειάζεστε πρόσθετες ουσίες στο terrarium. Ως αποτέλεσμα, μπορεί να ειπωθεί ότι αυτός ο τύπος σχεδίου σας δίνει πρακτικά ατελείωτες δυνατότητες.

DIY ιδέες terrarium air plant

Εγκαταστάσεις αέρα πέτρες terrarium γυαλί

Ας ξεκινήσουμε με μια επιλογή από τέτοιες ιδέες έργου. Στο κατάλληλο μέρος θα αναφέρουμε τα απαιτούμενα αξεσουάρ. Το πρώτο παράδειγμα θα μας δείξει ότι σε αυτή την περίπτωση η απλότητα αποδίδει στο μεγαλείο της εμφάνισης. Δύσκολα μπορείτε να συγκρίνετε τα καθαρά σχήματα μέσα σε μια γυάλινη σφαίρα με οτιδήποτε άλλο. Λατρεύω την αντίθεση ανάμεσα στο πράσινο και τις πέτρες. Ας ρίξουμε μια ματιά στο έργο Ciera Design. Περιλαμβάνει ειδικούς βράχους και μπολ που η καλλιτέχνης μάζεψε στις διακοπές της.

Ένα γυάλινο μπολ φτιάχνει το τέλειο δοχείο για αυτό το DIY εργοστάσιο. Σχεδιάστηκε από τη Lauren Donaldson. Χρυσό σπρέι χρησιμοποιήθηκε για να το αρωματίσει. Ως αποτέλεσμα, το μπολ έχει διακοσμηθεί με ένα απλό γεωμετρικό σχήμα. Σε αυτή την περίπτωση, τα φασόλια χρησιμεύουν ως μια απλή εναλλακτική λύση στα βότσαλα.

Οι εξατομικευμένες πινελιές ιδιαίτερα κάνουν ένα terrarium αξέχαστο

Αεροπορικά φυτά terrarium diy project lauren donaldson

 Η ιδέα του έργου από Εγκαταστάσεις αέρα terrarium παρακάτω έχει χρησιμεύσει ως ένα ιδιαίτερο δώρο. Ο χειροποίητος πηλός είναι κάτι για το οποίο οι κατασκευαστές πρέπει να είναι υπερήφανοι. Το όλο πράγμα δίνει στο χρονογράφημα ένα υπέροχο στυλ.

Θέλουμε επίσης να εξετάσουμε τα στοιχεία σε άλλο terrarium; Μιλάμε για το DIY Air Plant Terrarium από το Mstetson. Περιλαμβάνει λευκή άμμο, ξηρά craspedia και πέτρες.

Το φαινόμενο λευκό σε λευκό είναι πραγματικά αισθητό

DIY air plant terrarium ιδέα δώρο

Ας συνεχίσουμε να συζητάμε το θέμα των αξεσουάρ

Terrarium sand ζωντανά χρώματα φυτών αέρα

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να αναφέρω μερικούς σπουδαίους κατασκευαστές τερράριουμ. Προτιμώ να αγοράζω από την Air Plant Supply Co., το κατάστημα Etsy, τα αεροπλάνα CTS. Τι άλλο μπορείτε να συνδέσετε στο terrarium; Πρακτικά δεν υπάρχουν περιορισμοί! Δεν χρειάζεστε γη, οπότε μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε άμμο με διαφορετικές αποχρώσεις.

Επιπλέον, μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει μπολ σπασμένα σε άμμο. Θέλετε μερικά παραδείγματα εξαιρετικών αποχρώσεων; Η εικόνα εδώ σας εξυπηρετεί υπέροχα και οι αποχρώσεις είναι από τον προμηθευτή Eclectic Zen Marimo.

 Επίσης, σκεφτείτε τις φλούδες και άλλες φανταχτερές αποχρώσεις

Ερυθρά θάλασσα ιδέα αέρα φυτά terrarium

 Τι λέτε για αυτόν τον ανεμιστήρα της ερυθράς θάλασσας από την Seashell Supply. Δεν θα ήταν αυτό μια εξαιρετική προσθήκη στο DIY terrarium σας; Ορυκτά και γυαλισμένα βότσαλα μπορούν επίσης να αποτελέσουν ένα σημείο στήριξης στο terrarium σας. Πόσο μάλλον ότι η επιλογή ενός ασυνήθιστου δοχείου λουλουδιών μπορεί να κάνει μια τεράστια διαφορά. Παρακάτω βλέπουμε ένα μικρό terrarium από το κατάστημα Etsy που ονομάζεται Sun and Glory.

Σκύψτε προς μια γυάλινη σφαίρα με τρύπες όταν πρόκειται να επιλέξετε ένα δοχείο λουλουδιών?

φυτά δοχείο γυαλί χώμα φυτά αέρα

 Στη συνέχεια, θα πρέπει επίσης να επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα αυτού του σχεδιασμού. Εισαγάγετε δέντρα μεγάλης έμφασης μέσα από τα μικρά κυκλικά ανοίγματα. Έτσι, θα εξασφαλίσετε περισσότερο ύψος και ενδιαφέρον. Αυτό το terrarium εδώ προσφέρεται από το Etsy Shop και ονομάζεται “Lake and Aster”.

Ο σχεδιασμός είναι απλά αξέχαστος, νομίζω!

Αεροπορικές εγκαταστάσεις terrarium αλεσμένο δοχείο γυαλιού

Αεροπορικά φυτά αξεσουάρ terrarium

φρούτα φρούτα σχήματα αέρα φυτά terrarium

Γνωρίζατε ότι μπορεί να είναι πολύ διασκεδαστικό να συγκεντρώνετε ένα -ένα τα αξεσουάρ για το terrarium; Αλλά αν δεν έχετε τόσο πολύ χρόνο, μπορείτε να παραγγείλετε ένα σετ που έχει όλα όσα χρειάζεστε.

Σε αυτό το terrarium από το Viva Terra, χρησιμοποιήθηκε ξανά ένα μοναδικό έργο από ανακυκλωμένο γυαλί

φυτά αέρα terrarium κέλυφος θαλάσσια λίμνη

 Επίσης, αν το παραγγείλετε, θα παραδοθεί με τέσσερα φυτά αέρα και άμμο.

Το επόμενο δοχείο φυτών στέκεται σε μια βάση. Ταν γεμάτο άμμο, θαλασσινούς ανεμιστήρες και μαρμάρινους κώνους. Τα μικρά βότσαλα δημιουργούν ένα μαλακό μαξιλάρι για την Tillandsia (Tillandsia Ionantha). Θα πάρετε επίσης όλα τα αξεσουάρ που χρειάζεστε αμέσως.

Ας εξετάσουμε τώρα ένα άλλο παράδειγμα. Σε αυτή την περίπτωση, το μπλε, επαναχρησιμοποιήσιμο γυαλί κάνει μεγάλη εντύπωση. Αυτό επιτυγχάνεται πάνω απ ‘όλα μέσω της αντίθεσης με το λευκό κοράλλι των δακτύλων. Οι λάτρεις της Μαύρης Θάλασσας και η Tillandsia Ionantha είναι τα σημεία εδώ.

Τα φυτά με άμμο και απαλό πράσινο αέρα ολοκληρώνουν την εμφάνιση. 

φυτά αέρα terrarium άμμος φούστες γυαλί

Προσθέστε περισσότερες διαστάσεις και χρώμα με βρύα και μαλακές πέτρες όταν παραγγείλετε αυτό το κομμάτι από το Terrarium του Μπρούκλιν.

φυτά αέρα terrarium άμμος φούστες γυαλί

 Σας έδωσε μερικές φρέσκες ιδέες η σημερινή ανάρτηση – πάρτε το χρόνο σας και επιλέξτε πραγματικά ενδιαφέροντα κομμάτια προφοράς. Ανυψώστε το terrarium σε μια ιδιαίτερα υψηλή θέση μέσω της δημιουργικότητάς σας. Σας εύχομαι πολλή διασκέδαση!

Σας έδωσε μερικές φρέσκες ιδέες η σημερινή ανάρτηση?