Οι σπιτικές κάρτες του Πάσχα είναι διασκεδαστικές για τα παιδιά και ένας πολύ καλός τρόπος για να ευχαριστήσετε την οικογένεια και τους φίλους σας το Πάσχα. Σταματήστε να χάνετε χρόνο και σηκώστε τα μανίκια σας για να δημιουργήσετε εξατομικευμένες κάρτες DIY του Πάσχα. Θα σας βοηθήσουμε με μια ποικιλία ιδεών, δημιουργικών παραδειγμάτων και οδηγιών για μια πασχαλινή κάρτα γκόμενα με ράμφος ανοίγματος. Μείνετε μαζί του και αφήστε τη δημιουργικότητά σας ελεύθερη! Εδώ θα βρείτε έμπνευση για το πώς να φτιάξετε πρωτότυπες πασχαλινές κάρτες. Διασκεδάστε κάνοντας χειροτεχνίες!

Φτιάξτε δημιουργικές θεματικές κάρτες για το Πάσχα

Φτιάξτε πασχαλινές κάρτες Πασχαλινή κάρτα γκόμενα με άνοιγμα ράμφος Οδηγίες

Φτιάξτε πασχαλινές κάρτες και στείλτε τις ταχυδρομικά

Οι διακοπές είναι η εποχή που η οικογένεια και οι φίλοι μαζεύονται για να δειπνήσουν μαζί και να απολαύσουν την παρέα του άλλου. Δυστυχώς, δεν είναι όλοι σε θέση να παρακολουθούν πάντα αυτές τις σημαντικές οικογενειακές γιορτές.

Ο καθένας από εμάς έχει συγγενείς που ζουν μακριά, σε άλλη πόλη ή στο εξωτερικό.

Μπορεί να είναι δύσκολο να διατηρηθεί επαφή, αλλά αυτό καθιστά τη διατήρηση αυτών των συνδέσεων ακόμη πιο σημαντική.

Αυτός είναι ένας υπέροχος τρόπος για να ευχηθείτε στους αγαπημένους σας “Καλό Πάσχα!”

Φτιάξτε πασχαλινές ευχετήριες κάρτες Το λαγουδάκι του Πάσχα φτιάχνει χειροτεχνίες με παιδιά

Χάρη στο διαδίκτυο, τα κινητά τηλέφωνα και τα διάφορα κοινωνικά δίκτυα, είναι εύκολο να προσεγγίσετε κάθε μέλος της οικογένειας. Ωστόσο, ένα τηλεφώνημα ή μια ηλεκτρονική κάρτα δεν έχει την προσωπική πινελιά που έχει μια παλιομοδίτικη καρτ ποστάλ. Η λήψη μιας κάρτας μέσω ταχυδρομείου είναι σπάνια αυτές τις μέρες, γεγονός που την καθιστά ακόμη πιο σημαντική, ειδικά για τις παλαιότερες γενιές.

Αστείες κάρτες του Πάσχα – Πασχαλινή γκόμενα, λαγουδάκι και αρνί

Οι κάρτες του Πάσχα κάνουν ευχετήριες κάρτες ζώα χειροτεχνίες με παιδιά

Πασχαλινές κάρτες με απλά γεωμετρικά μοτίβα

Οι κάρτες του Πάσχα κάνουν ευχετήριες κάρτες για χειροτεχνίες του Πάσχα με παιδιά

Φτιάξτε Πασχαλινές κάρτες – μια DIY κάρτα Πασχαλινής γκόμενας με ράμφος ανοίγματος

Το να φτιάξετε μια πασχαλινή κάρτα γκόμενας με ράμφος ανοίγματος είναι διασκεδαστικό και μια δημιουργική ιδέα χειροτεχνίας για μικρούς και μεγάλους. Η άνοιξη είναι ήδη εδώ και οι νεοσσοί είναι ένα σημάδι της. Ας φτιάξουμε λοιπόν μια πασχαλινή κάρτα γκόμενα. Γιατί όχι? Το Πάσχα είναι προ των πυλών και αυτή η εξαιρετικά απλή κάρτα του Πάσχα μπορεί να συνδυαστεί με παιδιά όλων των ηλικιών.

Κόψτε τα λαγουδάκια του Πάσχα από χρωματιστό χαρτί και κολλήστε τα σε χαρτί περιτυλίγματος

Οι πασχαλινές κάρτες κάνουν ιδέες για χειροποίητα λαγουδάκια και υλικά χειροτεχνίας με παιδιά

Είμαστε μεγάλοι οπαδοί των σπιτικών καρτών και είμαστε σίγουροι ότι αυτή η πασχαλινή κάρτα με ένα αναδυόμενο ράμφος θα χτυπήσει πραγματικά και τα παιδιά σας. Είναι πραγματικά εύκολο να το φτιάξετε, αλλά τα παιδιά δεν μπορούν να αντισταθούν στο άνοιγμα και το κλείσιμο των καρτών για να μετακινήσουν τα ράμφη τους και να πάρουν τη γκόμενα να μιλήσει!

Φτιάξτε μια πασχαλινή κάρτα γκόμενα με ράμφος ανοίγματος

Φτιάξτε πασχαλινές κάρτες Πασχαλινά κοτόπουλα με οδηγίες Schnabel

Πασχαλινή κάρτα γκόμενα με ράμφος ανοίγματος – οδηγίες

Υλικά:

  • Χαρτόνι ή χοντρό χαρτί – χρησιμοποιήσαμε καφέ χαρτί περιτυλίγματος
  • Χρωματιστό χαρτί – χρησιμοποιήσαμε κίτρινο για τη γκόμενα και λευκό για το αυγό
  • Πορτοκαλί στυλό
  • ψαλίδι
  • Γυαλίστε τα μάτια
  • Κόλλα τελείες
  • ραβδί κόλλας

Χρειάζεστε αυτά τα υλικά 

Φτιάξτε πασχαλινές κάρτες Πασχαλινή κάρτα γκόμενα με αρθρωτά ράμφος

Πώς να φτιάξετε την κάρτα γκόμενα σας με ράμφος ανοίγματος

Ξεκινήστε κόβοντας τη γκόμενα. Αποφασίσαμε να δώσουμε φτερά και πόδια στη γκόμενα μας, αλλά μια οβάλ γκόμενα θα φαινόταν επίσης υπέροχη και θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε φτερά ως φτερά.

Κόψτε το Πασχαλινό κοτόπουλο από κίτρινο χαρτί και βάψτε ορισμένα μέρη με το πορτοκαλί στυλό

Φτιάξτε πασχαλινές κάρτες Πασχαλινές οδηγίες γκόμενας

Στη συνέχεια βάψαμε τα πόδια και τα μαλλιά της γκόμενας πριν τα διπλώσουμε στη μέση. Μόλις διπλώσετε τη γκόμενα σας στη μέση από την κορυφή ως τα νύχια, πρέπει να κάνετε μια μικρή τομή που θα γίνει το ράμφος της.

Κόψτε το ράμφος της γκόμενας …

Φτιάξτε μόνοι σας πασχαλινές κάρτες Πασχαλινά κοτόπουλα φτιάξτε οδηγίες Schnabel

Διπλώστε προς τα πίσω και τις δύο γωνίες και σκοράρετε πριν ανοίξετε το πάσο και “ξεδιπλώσετε” το ράμφος. Στη συνέχεια χρωματίσαμε το ράμφος πορτοκαλί.

… και βάψτε το πορτοκαλί

Φτιάξτε μόνοι σας πασχαλινές κάρτες Φτιάξτε τη δική σας πασχαλινή γκόμενα με ράμφος που μπορεί να ανοίξει

Στη συνέχεια, προσθέστε τα διογκωμένα μάτια. Στη συνέχεια κολλήσαμε τη γκόμενα στο κέντρο της κάρτας με μια κόλλα τελείας σε κάθε πτέρυγα. Οι αυτοκόλλητες κουκίδες είναι ιδανικές για αυτό γιατί κολλάνε αμέσως και δεν απαιτούν καθόλου χρόνο στεγνώματος.

Κολλήστε την τελική γκόμενα στη μέση της εσωτερικής πλευράς της ευχετήριας κάρτας

Φτιάξτε πασχαλινές κάρτες Πασχαλινά κοτόπουλα με πόδια και ράμφος Οδηγίες

Κολλήσαμε γράμματα “Καλό Πάσχα” στο εσωτερικό της κάρτας.

Μην ανησυχείτε αν δεν έχετε γράμματα “Καλό Πάσχα”, καθώς μπορείτε να τα γράψετε σε αυτά.

Κόψτε γράμματα από χαρτί ή γράψτε απλά “Καλό Πάσχα!” Με το χέρι

Φτιάξτε πασχαλινές κάρτες Πασχαλινά κοτόπουλα Καλές οδηγίες για το Πάσχα

Θέλαμε η γκόμενα να είναι στο εσωτερικό της κάρτας έτσι ώστε το ράμφος της γκόμενας να ανοίγει και να κλείνει όταν ανοίγει και κλείνει η κάρτα. Έτσι κολλήσαμε ένα σπασμένο αυγό στο μπροστινό μέρος της κάρτας με τελείες κόλλας.

Και κάπως έτσι φαίνεται η πασχαλινή μας κάρτα από μέσα. Αστείο, δεν είναι?

Φτιάξτε πασχαλινές κάρτες Πασχαλινά κοτόπουλα με ράμφος ανοίγματος Οδηγίες

Και υπάρχει ένα σπασμένο αυγό στο μπροστινό μέρος της κάρτας

Tinker Πασχαλινές κάρτες Πασχαλινά κοτόπουλα με ιδέες για ράμφος ανοίγματος

Έχετε φτιάξει και στείλει ήδη τις πασχαλινές σας κάρτες; Σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση και καλό Πάσχα με την οικογένειά σας! Ρίξτε επίσης μια ματιά στις παρακάτω ιδέες για σπιτικές κάρτες Πάσχα. Εμπνευστείτε και απολαύστε τις ερχόμενες διακοπές!

Μπορείτε να βρείτε περισσότερα παραδείγματα DIY πασχαλινών καρτών ακριβώς παρακάτω. Αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί και κάντε χειροτεχνίες με το παιδί σας για το Πάσχα! Καλή απόλαυση και καλό Πάσχα!

Πασχαλινές κάρτες tinker χειροτεχνίες ιδέες χειροτεχνίες με παιδιά Οι πασχαλινές κάρτες κάνουν ιδέες DIY χειροτεχνίες με παιδιά Tinker Πασχαλινές κάρτες Ευχετήρια κάρτα Φτιάξτε τα δικά σας αυγά με ρίγεςΠασχαλινές κάρτες κάνουν πολύχρωμες ιδέες χειροτεχνίας αυγών χειροτεχνίες με παιδιά Φτιάξτε ευχετήριες κάρτες Πάσχας Φτιάξτε μόνοι σας γρασίδι Κάνετε χειροτεχνίες με παιδιά Φτιάξτε μόνοι σας πασχαλινές κάρτες, κάντε χειροτεχνίες με παιδιά με τη δική σας ευχετήρια κάρτα με νερομπογιές Tinker Πασχαλινές κάρτες ευχετήριες κάρτες ιδέες χειροτεχνίας που δημιουργούν με παιδιά Δημιουργία χειροποίητων χειροποίητων ευχετήριων καρτών πασχαλινών καρτών με παιδιά για το Πάσχα Φτιάξτε μόνοι σας πασχαλινές κάρτες. Κάντε χειροτεχνίες με παιδιά Φτιάξτε πασχαλινές ευχετήριες κάρτες Αυγό κάντε χειροτεχνίες με παιδιά Φτιάξτε Πασχαλινές κάρτες Ευτυχισμένη ευχετήρια κάρτα Πάσχα Πασχαλινές κάρτες tinker ευχετήρια κάρτα χαριτωμένο λαγουδάκι του Πάσχα που τσιμπάει με παιδιά Tinker Πασχαλινές κάρτες ευχετήρια κάρτα Πασχαλινό λαγουδάκι κομμένο Χειροτεχνία με παιδιά Tinker Πασχαλινές κάρτες Ευχετήρια κάρτα Πασχαλινό λαγουδάκι Tinker Πασχαλινές κάρτες ευχετήρια κάρτα Πασχαλινό λαγουδάκι κάνουν χειροτεχνίες με παιδιά Φτιάξτε μόνοι σας πασχαλινές κάρτες, φτιάξτε ιδέες χειροτεχνίας Φτιάξτε μόνοι σας πασχαλινές κάρτες, κάντε χειροτεχνίες με παιδιά Φτιάξτε μόνοι σας πασχαλινές κάρτες, φτιάξτε ευχετήριες κάρτες βήμα προς βήμα Οι κάρτες του Πάσχα κάνουν ευχετήριες κάρτες χειροτεχνίες με παιδιάΦτιάξτε πασχαλινές κάρτες, φτιάξτε μόνοι σας αποτυπώματα, κάντε χειροτεχνίες με παιδιά Οι πασχαλινές κάρτες κάνουν ιδέες για χειροποίητα λαγουδάκια χειροτεχνίες με παιδιά Οι κάρτες του Πάσχα κάνουν χειροτεχνήματα λαγουδάκι με παιδιά Πασχαλινές κάρτες λαγουδάκι με ιδέες χειροτεχνίας αυγών χειροτεχνίες με παιδιά Οι πασχαλινές κάρτες κάνουν χειροτεχνήματα με σιλουέτα λαγουδάκι με παιδιά Φτιάξτε πασχαλινές κάρτες Πασχαλινά χειροποίητα λαγουδάκια με παιδιά Φτιάξτε πασχαλινές κάρτες Πασχαλινό λαγουδάκι Πασχαλινή γκόμενα χειροποίητα με παιδιά Φτιάξτε μόνοι σας πασχαλινές κάρτες Πασχαλινό κουνελάκι χειροτεχνίες με παιδιά Φτιάξτε μόνοι σας πασχαλινές κάρτες, φτιάξτε χειροτεχνίες με παιδιάΦτιάξτε μόνοι σας πασχαλινές κάρτες Φτιάξτε χειροτεχνίες με παιδιά