Μετά το δεύτερο κύμα της κρίσης του κορωνοϊού, τα σχολεία θα ανοίξουν σύντομα σε εθνικό επίπεδο. Officiallyρθε λοιπόν και πάλι επίσημα η ώρα του σχολείου! Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να πάτε στο τοπικό σας κατάστημα για να αγοράσετε νέα και πρακτικά σχολικά είδη. Τα παιδιά αγαπούν αυτό το διάστημα πριν ξεκινήσει το σχολείο όταν παίρνουν ολοκαίνουργια, χρωματιστά και μοτίβα σχολικά είδη. Ακόμα κι εμείς ως ενήλικες είμαστε ακόμα ενθουσιασμένοι με τα νέα είδη γραφείου, σωστά; Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ! Και τι καλύτερο από μια διασκεδαστική DIY μολυβοθήκη; Παρακάτω, θα σας δείξουμε πώς μπορείτε να φτιάξετε μια μολυβοθήκη. Κολλήστε με αυτό!

Φτιάξτε μολυβοθήκες χωρίς ράψιμο

Οδηγίες για μολύβι μολύβι από ιδέες μολυβιού

Θήκες μολυβιών Tinker – Οδηγίες για μολυβοθήκη από τσόχα

Αντί να ξοδέψετε χρήματα για μια θήκη μολυβιού, πάρτε το χρόνο σας και κάντε ένα με το παιδί σας. Θα περάσετε πολύτιμο χρόνο μαζί και στο τέλος της ημέρας θα έχετε μια υπέροχη θήκη μολυβιών DIY.

Σας προτείνουμε να φτιάξετε μια μολυβοθήκη από τσόχα.

Δεν είναι ράψιμο γιατί δεν χρειάζεται να ράβεις. Αντ ‘αυτού, μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε ένα πιστόλι θερμής κόλλας. Ωστόσο, αν θέλετε, μπορείτε να ράψετε τη μολυβοθήκη με το χέρι, αλλά σίγουρα δεν χρειάζεστε ραπτομηχανή για να το κάνετε. Αυτός είναι ακριβώς ο λόγος για τον οποίο η τσόχα είναι ένα εξαιρετικό υλικό για χειροτεχνίες. Είναι στιβαρό ύφασμα και δεν ξεφτίζει. Επιπλέον, μπορείτε να φτιάξετε εκπληκτικά αξεσουάρ από τσόχα μόνο με υφασμάτινο ψαλίδι και πιστόλι θερμής κόλλας.

Θήκη μολυβιού με τσόχα με συνδετήρα Velcro

Φτιάξτε οδηγίες μολυβιού από μολύβι τσόχας

Αυτή η σπιτική θήκη από τσόχα είναι το τέλειο αξεσουάρ για το σχολείο. Δεδομένου ότι αυτή η θήκη με μολύβι δεν χρειάζεται να ράβεται, ο καθένας μπορεί να το κάνει. Ελέγξτε τον πλήρη οδηγό παρακάτω για να μάθετε πώς να φτιάξετε τη δική σας τσάντα μολυβιού!

Μολυβοθήκη σε σχήμα μολυβιού

Φτιάξτε μολύβια από οδηγίες μολυβιού

Θήκες μολυβιών – απαραίτητα υλικά:

  • Ένιωσα σε μέγεθος Α4 και / ή υπολείμματα τσόχας στα χρώματα κρέμα, μαύρο, κίτρινο, γκρι και ροζ, ή οποιοδήποτε
  • ένα φύλλο χαρτί
  • Μολύβι στυλό
  • ψαλίδι
  • Κούμπωμα Velcro
  • Πυροβόλο και κόλλα θερμής κόλλας

Υπόδειξη: Εάν θέλετε η θήκη με μολύβι να διαρκεί όλο το σχολικό έτος, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε καλής ποιότητας τσόχα.

Τα παρακάτω υλικά Να χρειάζεσαι αυτή Φτιάξτε μολύβια από υλικά διδασκαλίας μολυβιού από τσόχα

Μολυβοθήκη Tinker – Οδηγίες:

Είναι εκπληκτικά εύκολο και απλό να φτιάξετε μια μολυβοθήκη από τσόχα. Και σήμερα θα σας δείξουμε πώς να το κάνετε σε αυτόν τον βήμα προς βήμα οδηγό φωτογραφιών …

Βήμα 1

Για να δημιουργήσετε το πρότυπο μολυβιού, διπλώστε ένα κομμάτι χαρτιού μεγέθους Α4 στο μισό κατά μήκος. Στη συνέχεια, βρείτε το κέντρο και διπλώστε τις γωνίες προς τα μέσα για να σχηματίσετε ένα σημείο.

βήμα 2

Σχεδιάστε το πρότυπο μολυβιού δύο φορές στην κίτρινη τσόχα και κόψτε το.

βήμα 3

Χαράξτε το πρότυπο μολυβιού στην τσόχα σε χρώμα κρέμας και κόψτε το.

Βήμα 4

Κόψτε την άκρη του προτύπου μολυβιού, εντοπίστε το στη μαύρη τσόχα και κόψτε το.

Τα πρώτα 6 βήματα απεικονίζονται παρακάτω

Φτιάξτε τις θήκες μολυβιών από οδηγίες μολυβιού τσόχα βήμα προς βήμα

Βήμα 5

Κόψτε το τριγωνικό τμήμα από ένα από τα κίτρινα κομμάτια τσόχας.

Βήμα 6

Στη συνέχεια, όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα, σχεδιάστε ένα κυματιστό περίγραμμα στην κορυφή της κίτρινης τσόχας και κόψτε το. Έτσι δημιουργείται το τμήμα μολυβιού της θήκης μολυβιού.

Βήμα 7

Κόψτε ένα μικρό ορθογώνιο κομμάτι από τη γκρι τσόχα στο πλάτος του σχήματος μολυβιού και μήκος περίπου 2 εκατοστά.

Βήμα 8

Κόψτε ένα κομμάτι ροζ τσόχας στο πλάτος του σχήματος μολυβιού και περίπου 4 ίντσες πλάτος για τη γόμα.

Βήμα 9

Κολλήστε τη μαύρη τσόχα στην κορυφή της τσόχας με την κρέμα και έπειτα κολλήστε την κίτρινη, οδοντωτή τσόχα από πάνω.

Βήμα 10

Κολλήστε τη ροζ τσόχα στην άλλη άκρη του μολυβιού και κολλήστε τη γκρι τσόχα από κάτω.

Μπορείτε να δείτε τα βήματα 7 έως 13 παρακάτω

Φτιάξτε τις θήκες μολυβιών από οδηγίες μολυβιού τσόχα βήμα προς βήμα

Βήμα 11

Αναποδογυρίστε το τελειωμένο σχήμα μολυβιού, βάλτε κόλλα στο πίσω μέρος του Velcro και κολλήστε το στη θέση του στο επάνω κέντρο. Γυρίστε το άλλο κομμάτι κίτρινης τσόχας και κολλήστε το Velcro στο ίδιο σημείο.

Βήμα 12

Προσθέστε ζεστή κόλλα κατά μήκος της άκρης περίπου μια ίντσα από το Velcro. Συνεχίστε να προσθέτετε κόλλα γύρω από την υπόλοιπη τσάντα, σταματώντας όταν βρίσκεστε 2 ίντσες από την άλλη άκρη του Velcro.

Βήμα 13

Κολλήστε το κίτρινο κομμάτι τσόχας στο πίσω μέρος με το Velcro στο εσωτερικό.

Τώρα τελειώσατε με το μολύβι DIY. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το γεμίσετε με όλα τα αγαπημένα σας νέα σχολικά είδη!

Η θήκη μολυβιού σας μοιάζει παρόμοια?

Φτιάξτε θήκες μολυβιών από ιδέες από μολύβι από τσόχα

Μια παρόμοια παραλλαγή με φερμουάρ

Οι θήκες με μολύβι κάνουν οδηγίες και ιδέες DIY από τσόχα

Αφήστε τα παρακάτω παραδείγματα φωτογραφιών να σας εμπνεύσουν …

Φτιάξτε μολύβια από τσόχα βήμα προς βήμα

Οδηγίες μολυβοθήκης από μπλε τσόχα Οδηγίες μολυβοθήκης από μοτίβο λουλουδιών από τσόχα Οδηγίες μολυβιού για τσίμπημα από κουκουβάγια Οδηγίες μολυβοθήκης από τη φωτογραφική μηχανή από τσόχα Οδηγίες για μολύβι tinker από τσόχα γάτας Οδηγίες για μολύβι βερνίκι από κουμπιά από τσόχα Οδηγίες μολυβοθήκης από τσόχινα δόντια τέρας Οδηγίες μολυβοθήκης από τσόχα τέρας Η θήκη με μολύβι κάνει οδηγίες από ζώα από τσόχα Οδηγίες για την κατασκευή μολυβιών από τσόχα καρπούζι Οι θήκες με μολύβι κάνουν οδηγίες από τσόχα Φτιάξτε μολυβοθήκες, οδηγίες και ιδέες DIY από τσόχα Οδηγίες κατασκευής μολυβιού Μολυβοθήκες και ιδέες DIY