Έχετε φανταστεί ποτέ ότι ένα κουτί παπουτσιών θα μπορούσε να γίνει προβολέας smartphone; Αν όχι, τότε θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε το έργο που δημιουργεί μια τέλεια κινηματογραφική ατμόσφαιρα στο δικό σας διαμέρισμα.

Το έργο δεν διαρκεί περισσότερο από 15 λεπτά εάν διαθέτετε τον πλήρη κατάλογο υλικών και εργαλείων. Οι οδηγίες είναι συνήθως πολύ απλές και το τελικό αποτέλεσμα κάνει μια μεγάλη εμπειρία. Το έργο είναι πολύ φθηνό γιατί σε λίγα βήματα έχετε το δικό σας home cinema.

Λίστα υλικών και εργαλείων

  • Κιβώτιο παπουτσιών
  • Μαύρο χρώμα
  • Μεγεθυντικός φακός
  • Μαχαίρι από χαρτόνι
  • Πιστόλι θερμής κόλλας ή σούπερ κόλλα
  • Χάρτινο κουτί για το κράτημα του κινητού τηλεφώνου

Βήμα 1: Για το έργο χρειάζεστε ένα κουτί παπουτσιών που περιλαμβάνει ένα καπάκι, επειδή το κουτί παίζει έναν από τους πιο σημαντικούς ρόλους στην υλοποίηση του έργου.

προβολέας κινητού τηλεφώνου

Βήμα 2: Σίγουρα χρειάζεται μαύρη βαφή ή βαφή με σπρέι. Ο λόγος για αυτό είναι ότι το εσωτερικό του κουτιού παπουτσιών πρέπει να σκοτεινιάσει, καθώς αντιπροσωπεύει υψηλό επίπεδο ευαισθησίας στο φως, το οποίο επιτρέπει ελκυστική αναπαραγωγή χρωμάτων. Έτσι, ντύνετε ολόκληρο το κουτί έτσι ώστε να μην μπορεί να περάσει φως.

Το μαύρο χρώμα επιτρέπει μια καλή εικόνα

χρώμα-χαρτόνι-έργο

Βήμα 3: Η λίστα υλικών περιλαμβάνει επίσης έναν μεγεθυντικό φακό που πρέπει να αποκολληθεί από τη λαβή. Να είστε πολύ προσεκτικοί όταν κόβετε ή πριονίζετε τη λαβή.

Αποφύγετε τραυματισμούς κατά τη διάρκεια του έργου

βιντεοπροβολέας μόνοι σας

Βήμα 4: Πρέπει να τραβήξετε μια τρύπα για τον μεγεθυντικό φακό στο χαρτόνι και μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε τον μεγεθυντικό φακό ως πρότυπο. Χρησιμοποιήστε ένα μαχαίρι από χαρτόνι για να κόψετε προσεκτικά την τρύπα, έτσι ώστε το smartphone σας να έχει καθαρή θέα. Στη συνέχεια, προσπαθήστε να δείτε αν ο μεγεθυντικός φακός ταιριάζει καλά στην κομμένη τρύπα και ασφαλίστε το γυαλί με ένα πιστόλι θερμής κόλλας. Εάν δεν έχετε, μπορείτε επίσης να διορθώσετε την κατασκευή με superglue.

Χρησιμοποιήστε μεγεθυντικό φακό ως πρότυπο

Χρησιμοποιήστε μεγεθυντικό φακό ως πρότυπο

προετοιμάστε την τρύπα για τον μεγεθυντικό φακό

Τοποθετήστε τον μεγεθυντικό φακό

οικιακός κινηματογράφος θέσης μεγεθυντικού φακού

Βήμα 5: Το επόμενο βήμα είναι να σχεδιάσετε μια βάση για το smartphone σας που ταιριάζει στο κουτί παπουτσιών. Εδώ έχετε μια ελεύθερη επιλογή για τα υλικά της στάσης, όπως χαρτόνι ή πλαστικό. Η θήκη πρέπει να είναι ευθεία, αλλά όχι σταθερά προσαρτημένη στο κουτί παπουτσιών, επειδή το κινητό τηλέφωνο δεν πρέπει απαραίτητα να τοποθετηθεί στη μέση.

Η στιβαρή κατασκευή του βραχίονα είναι ιδιαίτερα σημαντική

στάση για το έργο smartphone

Βήμα 6: Το τελευταίο βήμα του έργου είναι η ρύθμιση του τηλεφώνου. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να ρυθμίσετε τη φωτεινότητα στο 100% και στη συνέχεια να γυρίσετε το τηλέφωνο στραβά, γιατί ο φακός προβάλλει επίσης τα βίντεο στον τοίχο με λάθος τρόπο. Κλείστε το καπάκι του κουτιού και απολαύστε τις αγαπημένες σας ταινίες.

Η φωτεινότητα πρέπει να ρυθμιστεί στο μέγιστο

ρυθμίστε το φως στο 100 τοις εκατό

Με ένα εύκαμπτο στήριγμα μπορείτε να προβάλλετε καλύτερα ταινίες

Τοποθετήστε το κινητό τηλέφωνο στο κουτί

Αυτό πρέπει να είναι το τελικό αποτέλεσμα

tinker προβολέας beamer τον εαυτό σας