Ο νέος κορονοϊός έχει αλλάξει την καθημερινότητά μας με πολλούς τρόπους. Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έπρεπε να προσαρμόσουν τη συμπεριφορά τους και ολόκληρο τον τρόπο ζωής τους στις νέες συνθήκες μέσα σε λίγες εβδομάδες. Γιατί η υγεία μας έρχεται πρώτη! Τώρα είναι ζωτικής σημασίας να παραμείνουμε υγιείς και να επιβιώσουμε επιτυχώς από την κρίση του κορωνοϊού. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι έξυπνες συμβουλές για το πώς να προστατευτείτε από τον κορωνοϊό είναι πολύ δημοφιλείς. Τώρα προσπαθούμε όλοι να ενισχύσουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα και να τρώμε υγιεινά και ισορροπημένα τρόφιμα. Αυτό είναι καλό για το σώμα και την ψυχή. Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι σε κοινωνική απομόνωση αισθάνονται λίγο αγχωμένοι, μερικές φορές λυπημένοι, μπερδεμένοι, φοβισμένοι ή ακόμη και θυμωμένοι. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι ιδέες και οι θετικές στρατηγικές έχουν πλέον μεγάλη ζήτηση για το πώς να αποφευχθεί το άγχος κατά τη διάρκεια της κρίσης του κορονοϊού. Μερικές φορές είναι πιο εύκολο να ειπωθεί παρά να γίνει. Ωστόσο, οι παρακάτω συμβουλές για την ανακούφιση από το άγχος και τα επιχειρήματα στο σπίτι είναι εύκολο να ακολουθηθούν. Ακολουθήστε τους και σύντομα θα δείτε τα καλά αποτελέσματα!

 Υπάρχουν πολλά χρήσιμα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο σπίτι με το αγαπημένο σας πρόσωπο αποφεύγοντας το πιθανό άγχος.

Αποφύγετε το άγχος κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού με τα παιδιά να παίζουν σκάκι διαβάζοντας βιβλία απολαύστε τον χρόνο μαζί

Στην κοινωνική απομόνωση, είναι απολύτως σαφές ότι ο ιός προκαλεί άγχος. Δεν θέτει μόνο σε κίνδυνο τη σωματική μας υγεία, αλλά επηρεάζει και την ψυχή. Οι περισσότεροι άνθρωποι μένουν επί του παρόντος στους τέσσερις τοίχους τους και εργάζονται από το σπίτι όλη την ημέρα. Δεδομένου ότι οι παιδικοί σταθμοί, τα νηπιαγωγεία και τα σχολεία είναι επίσης κλειστά, πολλοί γονείς προσπαθούν να διαχειρίζονται τη φροντίδα των παιδιών και να εργάζονται στο γραφείο του σπιτιού ταυτόχρονα.

Είναι ούτως ή άλλως αγχωτικό, γιατί πολλοί δεν το συνηθίζουν. Επιπλέον, η αβεβαιότητα και η έλλειψη μελλοντικών προοπτικών έχουν επίσης πολύ καταθλιπτικό αποτέλεσμα. Επιπλέον, τα σούπερ μάρκετ αγοράζονται γρήγορα άδεια και η έλλειψη απαραίτητων προϊόντων οδηγεί σε τρομερές συναισθηματικές καταστάσεις. Η κατάσταση είναι σοβαρή, το γνωρίζουν όλοι τώρα. Το κρίσιμο ερώτημα τώρα είναι πώς μπορούμε να παραμείνουμε υγιείς και ευτυχισμένοι, να αποφύγουμε το άγχος και να επιβιώσουμε από την κρίση μαζί. Ακολουθούν οι 3 πιο σημαντικές συμβουλές μας για αυτό.

Ακολουθούν οι 3 κορυφαίες συμβουλές μας για την καταπολέμηση του στρες κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού

Αποφύγετε το άγχος κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού

  • Συμβουλή # 1: Για να αποφύγετε ή να μειώσετε το άγχος, χρειάζεστε επαρκή ύπνο

Γιατροί και ψυχολόγοι λένε ότι η έλλειψη ύπνου αποδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα και οδηγεί σε ένταση στην καθημερινή ζωή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο χρειάζεστε έναν υγιή και ξεκούραστο ύπνο κατά τη διάρκεια της κρίσης του κορωνοϊού, ιδανικά 7 ώρες. Αυτό σας εγγυάται ένα καλό ξεκίνημα για τη νέα μέρα, αισθάνεστε ζωντανά και καλά, είστε γεμάτοι ενέργεια και μπορείτε να κάνετε πολλά κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μελέτες δείχνουν ότι τα άτομα που κοιμούνται λιγότερο από 6 ώρες τη νύχτα έχουν τέσσερις φορές περισσότερες πιθανότητες να μολυνθούν από τα άτομα που κοιμούνται περισσότερο. Η συμβουλή μας είναι να νιώσετε άνετα στο υπνοδωμάτιο, να περιβάλλετε τον εαυτό σας με απαλές υφές και επίσης να προσέχετε τον λεπτό φωτισμό. Έτσι αντιμετωπίζετε τον εαυτό σας με αρκετό βραδινό ύπνο και ξυπνάτε έντονα το πρωί!

Ο καλός ύπνος δεν πρέπει να υποτιμάται, παρά τα προβλήματα της τρέχουσας κατάστασης με τον κορονοϊό.

Αποφυγή άγχους κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού Όλοι χρειάζονται επαρκή ύπνο για να παραμείνουν ασφαλείς και υγιείς

Ο επαρκής ύπνος θα σας βοηθήσει να αποφύγετε το άγχος και να έχετε μια πλήρη καθημερινότητα.

Αποφύγετε το άγχος κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού και ξεκινήστε τη μέρα με επαρκή νυχτερινό ύπνο

  • Συμβουλή # 2: Ασκηθείτε στο σπίτι και αποφύγετε το άγχος

Έχετε μια μικρή αυλή ή μια πίσω αυλή, μπορείτε να θεωρήσετε τον εαυτό σας τυχερό. Έξω στον καθαρό αέρα, μπορείτε να περάσετε μερικές ώρες στον κήπο και την άσκηση. Αλλά αν θέλετε να μείνετε στο σπίτι όλη την ημέρα λόγω της τρέχουσας απαγόρευσης της κυκλοφορίας, μπορείτε εύκολα να αισθανθείτε κατάθλιψη και άγχος. Μην αφήνετε το κεφάλι σας να χαμηλώνει και προσπαθήστε να παραμείνετε σπορ ακόμη και κατά τη διάρκεια της κρίσης του Corona. Τώρα δεν πρέπει να κάθεσαι έτσι όλη μέρα και να βαριέσαι τελείως. Μείνετε δραστήριοι και κάντε κάτι Αθλητισμός στο σπίτι. Είναι γνωστό ότι ενεργά άτομα καθώς και επαγγελματίες αθλητές έχουν πιο αποτελεσματικό ανοσοποιητικό σύστημα.

 Όταν κάνετε αθλήματα στο σπίτι, μένετε σε φόρμα και μειώνετε σημαντικά το καθημερινό άγχος.

Αποφύγετε το άγχος κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού Μείνετε σπορ Άσκηση στο σπίτι Παιχνίδια Να είστε σε φόρμα

Ελέγξτε το διαδίκτυο για να δείτε τι είδους αθλητικές δραστηριότητες μπορείτε να κάνετε στο σπίτι.

Αποφύγετε το άγχος κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού Άσκηση στο σπίτι στο Διαδίκτυο

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μπορούμε μόνο να συμβουλεύσουμε: Συνεχίστε να ασχολείστε με τον αθλητισμό και κάντε αθλητικές ασκήσεις στο σπίτι κάθε μέρα! Τα βίντεο YouTube με πολυάριθμες μεθόδους προπόνησης και ασκήσεις χωρίς αθλητικό εξοπλισμό μπορούν να σας βοηθήσουν αυτήν τη στιγμή. Με την άσκηση στο σπίτι, μπορείτε να αποφύγετε με επιτυχία το άγχος και να παραμείνετε σε φόρμα κατά τη διάρκεια της κρίσης. Μετά από κάθε προπόνηση θα νιώσετε σαν νέο άτομο. Υποσχόμενος!

Οι αθλητικές ασκήσεις στο σπίτι είναι ακόμη πιο διασκεδαστικές για δύο και μπορείτε να αποφύγετε το άγχος της καθημερινότητας!

Αποφυγή άγχους κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού Η άσκηση στο σπίτι για δύο άτομα είναι πιο διασκεδαστική

Απολαύστε το χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Αποφύγετε το άγχος κατά τη διάρκεια της πανδημικής οικογένειας του κορωνοϊού στο σπίτι με το παιδί να παίζει σκηνή και να διαβάζει βιβλία

  • Συμβουλή # 3: Στο σπίτι, μπορείτε να απολαύσετε πλήρως τον χρόνο είτε μόνοι είτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα

Η πανδημία του κορωνοϊού μας έχει δείξει σε όλους ότι πρέπει να αναδιαμορφώσουμε την καθημερινότητά μας. Ωστόσο, η κρίση έφερε επίσης κάτι θετικό, δηλαδή τώρα έχουμε την ευκαιρία να περάσουμε περισσότερο χρόνο στο σπίτι. Σε στενούς οικογενειακούς κύκλους, μπορείτε να βρείτε πολλά διασκεδαστικά παιχνίδια που θα ευχαριστήσουν μικρούς και μεγάλους. Για παράδειγμα, το βράδυ αντί να κάθεστε μπροστά στο κουτί, μπορείτε να παίξετε σκάκι με τα μικρά σας, να διαβάσετε βιβλία ή να ζωγραφίσετε μαζί. Συνήθως υπάρχει πολύ γέλιο και η χαρούμενη διάθεση είναι μεταδοτική! Αυτές οι κοινές δραστηριότητες μειώνουν το άγχος και απαλλάσσουν τους πάντες από την ανησυχία και τον ενθουσιασμό.

Διαλογιστείτε για δύο – μια δοκιμασμένη μέθοδος για τη μείωση του άγχους.

Αποφεύγοντας το άγχος κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού, δύο άτομα διαλογίζονται σε μια δοκιμασμένη μέθοδο κατά του στρες

Όσοι ζουν μόνοι έχουν τώρα χρόνο για διαλογισμό και πλήρη χαλάρωση. Αυτό είναι σίγουρα καλό για την ψυχή σας και διώχνει τις αρνητικές σκέψεις. Φυσικά, μπορεί κανείς να ξαναπέσει σε δεξιότητες που έχουν παραμεληθεί εδώ και αρκετό καιρό. Για παράδειγμα, θυμάστε τι σας βοηθούσε να αντιμετωπίσετε τις αντιξοότητες της ζωής; Τώρα είναι η ώρα να ξαναχρησιμοποιήσετε αυτές τις δεξιότητες. Σίγουρα θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε καλά τα συναισθήματα, τους φόβους και τις αρνητικές σκέψεις σας σε αυτή τη δύσκολη φάση της ζωής και να μειώσετε το άγχος στην καθημερινή ζωή!

Μείνετε υγιείς και κάντε υπομονή. Έρχονται σύντομα καλύτερες εποχές!

Σε μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα δωματίου, μπορείτε να αποφύγετε με επιτυχία το άγχος και να παραμείνετε υγιείς και αισιόδοξοι κατά τη διάρκεια της κρίσης του Corona!

Αποφύγετε το άγχος κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού στο κρεβάτι πίνοντας τσάι φορητού υπολογιστή, να είστε χαρούμενοι, χαλαρωτική ατμόσφαιρα δωματίου