ζώδιο σκορπιός ωροσκόπιο φθινόπωρο 2015 ωροσκόπιο σκορπιός

Φθινοπωρινό ωροσκόπιο για ζώδιο Σκορπιού

Κατά κανόνα, το φθινόπωρο είναι μια δυνατή εποχή για το ζώδιο Σκορπιός. Αλλά αυτό δεν ισχύει εντελώς φέτος. Περιμένετε προβλήματα που είναι δύσκολο να τεθούν υπό έλεγχο. Είναι επίσης πιθανές οι οικονομικές απώλειες. Κρατήστε τους πιστούς σας φίλους γύρω σας.

Σύντομα θα χρειαστείτε την υποστήριξή σας.

Ωροσκόπιο Σκορπιού

ωροσκόπιο σκορπιός ωροσκόπιο φθινόπωρο 2015 σύμβολο

Η έλλειψη κινήτρων και το αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα είναι τυπικά για τους Σκορπιούς αυτή τη σεζόν, σύμφωνα με το φθινοπωρινό ωροσκόπιο. Θα πρέπει να το γνωρίζετε αυτό και να μην αναλαμβάνετε υπερβολικά τον εαυτό σας. Πρέπει να το κάνετε εύκολα για να κάνετε την περίοδό σας πιο υποφερτή.

Τι να περιμένουν οι σκορπιοί αυτό το φθινόπωρο?

ωροσκόπιο σκορπιός φθινόπωρο 2015 ζώδιο σκορπιός

Καλά νέα από μια γυναίκα

Έχετε καλά νέα από έναν νεαρό συγγενή ή μέλος της οικογένειας. Πιθανότατα θα σχετίζεται με τη γέννηση ενός κοριτσιού. Πολλές γυναίκες μένουν έγκυες.

Νέα ζωή!

ζώδιο σκορπιός φθινόπωρο 2015 ωροσκόπιο εγκυμοσύνης σκορπιός

Συναισθηματική αστάθεια

Άλλες νέες γυναίκες θα είναι λίγο πιο ασταθείς συναισθηματικά. Αυτό είναι φυσιολογικό γιατί περιμένουν να τους συμβεί κάτι ωραίο. Για το λόγο αυτό, οι γυναίκες Σκορπιοί πρέπει να δώσουν προτεραιότητα στην εσωτερική αρμονία.

Πολλά συναισθήματα

ζώδιο ωροσκόπιο σκορπιός φθινόπωρο 2015 συναισθήματα

ταξίδι

Πολλοί Σκορπιοί αντιμετωπίζουν σημαντικά ταξίδια. Μπορούν να προσφερθούν με τη μορφή πρόσκλησης, έκπληξης, ανταμοιβής. Μετακίνηση, επίσκεψη επισκεπτών και επαγγελματικά ταξίδια είναι επίσης δυνατά.

Ταξίδια, μετακομίσεις και καλεσμένοι

ωροσκόπιο σκορπιός φθινοπωρινό ωροσκόπιο ταξίδι 2015

Νέα σπίτια ή αυτοκίνητα

Μερικοί άνθρωποι κάτω από το ζώδιο Σκορπιός θα μπορούσαν να εκπληρώσουν το όνειρό τους για ένα σπίτι ή ένα αυτοκίνητο αυτή τη φθινοπωρινή περίοδο. Το νέο ακίνητο θα βρίσκεται έξω από τον τόπο όπου ζείτε.

Το αυτοκίνητο των ονείρων 

ωροσκόπιο σκορπιός φθινόπωρο 2015 νέο αυτοκίνητο

Οι ηλικιωμένες γυναίκες και άνδρες θα έρθουν πιο κοντά με τις νεότερες κόρες ή γυναίκες από την οικογένεια.

Είναι πιθανές σκηνές ζήλιας λόγω κακόβουλων σχολίων από μια νεότερη κυρία.

Καινούργιο σπίτι

ωροσκόπιο σκορπιός φθινόπωρο 2015 νέο σπίτι

Πεμπτουσία

Οι Σκορπιοί καλλιεργούνται συναισθηματικά. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τις γυναίκες. Ωστόσο, θα μπορούσατε επίσης να ανταμειφθείτε με μεγάλες προσωπικές εκπλήξεις για την υπομονή σας. Οι Σκορπιοί μαθαίνουν τη σημασία της οικογένειας κατά τη διάρκεια αυτής της φθινοπωρινής περιόδου. Κυρίως, κολλάνε στην οικογένεια σε δύσκολες στιγμές. Αυτό θα αποδειχθεί επίσης σωστό μακροπρόθεσμα.

Η οικογένεια έρχεται πρώτη

ωροσκόπιο σκορπιός φθινόπωρο 2015 οικογενειακή και ιδιωτική ζωή