Η Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης 2017 παρουσιάζει φιλικά προς το περιβάλλον αυτοκίνητα που μπορούν να οδηγηθούν γρήγορα

Μπορείτε να φανταστείτε να τρέχει πραγματικά στην περιοχή με ένα σπορ αυτοκίνητο χωρίς να εκπέμπει επιβλαβείς εκπομπές στον αέρα; Perhapsσως ο καθένας μπορεί να φανταστεί κάτι τέτοιο, αλλά θα ήταν λιγότερο αποδεκτό ότι αυτό θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα, ακόμη και είναι!

Μπορεί να ακούγεται ουτοπικό και απίθανο για πολλούς και να δικαιολογούν τον σκεπτικισμό τους με τεχνικές γνώσεις, αλλά η αλήθεια είναι ότι τέτοια τεχνικά θαύματα παρουσιάστηκαν στη φετινή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, θα μπορούσαν ακόμη και να οδηγηθούν και να προκαλέσουν πραγματική αίσθηση.

Φιλικά προς το περιβάλλον αυτοκίνητα για ένα καλύτερο μέλλον

φιλικά προς το περιβάλλον αυτοκίνητα Techrules Ren χωρίς ρύπανση

Οικολογικά αυτοκίνητα που κατασκευάζονται αεροδυναμικά και με πολλά πρόσθετα υπάρχουν πραγματικά τώρα. Το κύριο θέμα της έκθεσης της Γενεύης φέτος είναι ακριβώς τα οικολογικά οχήματα. Ο επισκέπτης της εμπορικής έκθεσης δεν μπορεί μόνο να θαυμάσει και να δοκιμάσει υπέροχα σπορ αυτοκίνητα, αλλά και ισχυρά εκτός δρόμου και οικογενειακά αυτοκίνητα. Αλλά τα αυτοκινούμενα αυτοκίνητα, τα οποία σύντομα όλοι θα μπορούν να αντέξουν οικονομικά, είναι επίσης ένα χτύπημα.

Ξανά και ξανά, μηχανικοί και προγραμματιστές από την αυτοκινητοβιομηχανία καταφέρνουν να μας εμπνεύσουν με μεγάλες νέες εφευρέσεις, καθώς και με καλύτερες επιδόσεις από ένα υβριδικό αυτοκίνητο.

Με το νέο υβριδικό μοντέλο της Peugeot μπορείτε να περιπλανηθείτε με φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο και να συνομιλήσετε με το αυτοκίνητο

οικολογικά αυτοκίνητα μπλε ένστικτο έννοιας Peugeot

Είστε ένας από αυτούς που τους αρέσει να συνομιλούν με το αυτοκίνητό σας; Σας αρέσει να οργανώνετε συνομιλίες με το όνομά σας με το αυτοκίνητό σας και οι φίλοι σας αναφέρονται ως περίεργοι; Σύντομα θα καταστεί σαφές ποιος είναι ο παράξενος, επειδή το νέο Peugeot Instinct Concept δεν έχει σχεδιαστεί μόνο με υβριδική κίνηση υψηλής απόδοσης, αλλά και με έλεγχο που πραγματοποιείται μέσω λόγου και χειρονομιών. Ένα υβριδικό τέρας που αποδίδει 300 ίππους και δεν μολύνει τον αέρα.

Techrules Ren και η ηλεκτρική κίνηση, η οποία δείχνει απόδοση 1000 ίππων

φιλικά προς το περιβάλλον αυτοκίνητα Techrules Ren πρώτα

Φέτος, η έκθεση αυτοκινήτων στη Γενεύη δεν βασίζεται μόνο σε γνωστούς κατασκευαστές αυτοκινήτων που έχουν αλλάξει τα ρεζερβουάρ τους στο πράσινο. Στην έκθεση μπορείτε ακόμα να συναντήσετε καινοτόμους κατασκευαστές αυτοκινήτων που εργάζονται σε ηλεκτροκινητήρες, όπως οι Techrules Ren και nanoFlowcell, των οποίων η ισχύς φτάνει τους 1000 ίππους.

Φυσικά, η Porsche και η BMW δείχνουν επίσης ισχυρή παρουσία και φαίνεται ότι το πράσινο κύμα έφτασε επιτέλους και στην αυτοκινητοβιομηχανία. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση και τις ημερομηνίες της έκθεσης εδώ.

Η BMW αναπτύσσει σχολαστικά καινοτόμα και φιλικά προς το περιβάλλον αυτοκίνητα

φιλικά προς το περιβάλλον αυτοκίνητα Techrules Ren χωρίς ρύπανση bmw plugin hybrid2

Η Porsche Panamera 4 E-Hybrid δεν μολύνει σχεδόν τον αέρα και προσφέρει μεγάλη άνεση και υψηλή ταχύτητα

φιλικά προς το περιβάλλον αυτοκίνητα χωρίς ρύπανση Porsche Panamera 4 E-Hybrid

Νέα ευαισθητοποίηση για την αυτοκινητοβιομηχανία

φιλικά προς το περιβάλλον αυτοκίνητα Techrules Ren χωρίς ρύπανση

 Με το NanoFlowcell, οι Ελβετοί αναπτύσσουν μια νέα γενιά κίνησης αυτοκινήτων

φιλικά προς το περιβάλλον αυτοκίνητα Techrules Ren χωρίς ρύπανση Nanoflowcell Swiss 1000 χλμ. χωρίς ανεφοδιασμό

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες BMW υπόσχονται απόσταση 1000 χλμ. Χωρίς ανεφοδιασμό 

φιλικά προς το περιβάλλον αυτοκίνητα Techrules Ren χωρίς ρύπανση υβριδική προσθήκη bmw

Κυψέλες υδρογόνου και υβριδική τεχνολογία από τη Hyundai

φιλικά προς το περιβάλλον αυτοκίνητα Techrules Ren χωρίς ρύπανση κύτταρα υδρογόνου hyundai

Η Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης – η έκθεση για την πρωτοποριακή τεχνολογία αυτοκινήτων

φιλικά προς το περιβάλλον αυτοκίνητα Techrules Ren χωρίς σύνδεση με ρύπανση