Έχουμε ήδη δημοσιεύσει ένα άρθρο για τις επικείμενες τάσεις στα φθινοπωρινά νύχια. Λίγο αργότερα, μας ήρθαν άλλες απίστευτα κομψές ιδέες. Δεν μπορέσαμε να αντισταθούμε στον πειρασμό να σας τα παρουσιάσουμε. Γιατί να το κάνουμε; Διευρύνουμε έτσι την επισκόπηση των πιο καυτών τάσεων με μερικές ακόμη αποχρώσεις. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και απολαύστε τις ιδιαίτερα καλλιτεχνικές εικόνες μας με θέμα “Όμορφα νύχια το φθινόπωρο”!

Αυτά τα φθινοπωρινά νύχια 2021 είναι τόσο πολύχρωμα και κομψά ταυτόχρονα

Φθινοπωρινά νύχια σκούρες αποχρώσεις

Πράσινο και μοβ

Σας είχαμε επισημάνει στο προηγούμενο άρθρο μας την αυξανόμενη δημοτικότητα του ροζ χρώματος. Επίσης έγινε λόγος για το δροσιστικό πράσινο μέντας. Συμπληρώστε την παλέτα των επιλογών σας με κομψά σβηστά πράσινα και λιλά. Ορισμένες μάρκες τα χρησιμοποιούν ως υποτονίες του γκρι και του μπεζ στις νέες τους συλλογές.

Στην παραπάνω εικόνα μπορείτε να δείτε έναν συνδυασμό όλων αυτών των χρωμάτων για ένα μοναδικά κομψό αποτέλεσμα!

Γνωρίζατε ότι τα γκρίζα νύχια θα μπορούσαν να φαίνονται τόσο ζωντανά?

Οι τάσεις των φθινοπωρινών νυχιών ταιριάζουν με την εποχή

Ακόμα πιο φθινοπωρινά νύχια στο γκρι χρώμα

Τα μαγευτικά φθινοπωρινά νύχια δείχνουν τη χαρούμενη πλευρά του γκρι χρώματος. Λίγη γυαλάδα και συνδυασμός με τις ζωντανές τρέχουσες αποχρώσεις που μόλις αναφέρθηκαν μεταμορφώνουν τον σκοτεινό της χαρακτήρα σε μάλλον νεανικό. Τα γκρι νύχια είναι η ιδανική επιλογή για το γραφείο το φθινόπωρο. Στο σπίτι, έρχονται σε αντίθεση με τις φθινοπωρινές σας διακοσμήσεις και δημιουργούν έτσι μια ακόμα πιο χαρούμενη ατμόσφαιρα.

Γκρι, πορτοκαλί, μαύρα μοτίβα – ένας τόσο καλλιτεχνικός συνδυασμός για τα φθινοπωρινά νύχια σας!

Φθινοπωρινά νύχια δύο διαφορετικά χρώματα

Nail trends 2021 – φθινοπωρινές αποχρώσεις με μοντέρνα μοτίβα

Το «φωτεινό κίτρινο» και το πορτοκαλί είναι τα κορυφαία χρώματα ανάμεσα στις τάσεις των νυχιών για την ερχόμενη φθινοπωρινή περίοδο. Να είστε δημιουργικοί στο στυλ των νυχιών σας με αυτές τις αποχρώσεις. Πάρτε έμπνευση από το καλλιτεχνικό μας παράδειγμα στην παραπάνω εικόνα! Το πορτοκαλί και το γυμνό χρησιμεύουν ως βάση. Τα διακριτικά μοτίβα του φθινοπώρου έχουν εφαρμοστεί σε κίτρινο και μαύρο. Περίτεχνο, αλλά τόσο κομψό και κομψό, έτσι δεν είναι?

Ναυτικά φθινοπωρινά νύχια σε μπλε χρώμα με ροζ τσιχλόφουσκα! Τόσο εκπληκτικό και τόσο επιτυχημένο!

Μωβ μπλε μαλλιά φθινοπώρου καρφιών

Απρόσμενοι συνδυασμοί χρωμάτων

Εδώ έχουμε την τσίχλα ξανά ροζ και μπλε. Μαζί συνθέτουν ένα εκπληκτικά όμορφο ναυτικό σχέδιο νυχιών. Απροσδόκητα αρμονικό, δεν νομίζετε; Παρατηρείτε κάτι κοινό μεταξύ αυτού και του προηγούμενου παραδείγματος; Τα μαύρα, διακριτικά μοτίβα είναι εντυπωσιακά και στα δύο. Σε αυτή την περίπτωση, ζωγραφίστηκαν τελείες που δίνουν στο μανικιούρ έναν ολοκληρωμένο κομψό χαρακτήρα.

Κομψή στην καθημερινή ζωή του φθινοπώρου! Μπορείτε να το κάνετε με υπέροχα σχέδια νυχιών!

Οι μοβ ιδέες πέφτουν καρφιά

Λίγα περισσότερα για το ρόλο του μαύρου χρώματος!

ο μαύρο χρώμα χάσαμε με κάποιο τρόπο. Νιώθετε το ίδιο; Τα τελευταία χρόνια, οι άνθρωποι προσπάθησαν να αντικαταστήσουν το μαύρο με γκρι, μπεζ και καφέ σε σχέδιο. Τα φθινοπωρινά νύχια 2021 μας φέρνουν αυτό το χρώμα πίσω. Παίζει έναν ρόλο εξισορρόπησης στους συνδυασμούς πολλών χρωμάτων. Μερικές φορές έρχεται από μόνο του σε στιλάτες αντιθέσεις, για παράδειγμα με το φθινοπωρινό πορτοκάλι.

Το μαύρο επιστρέφει αυτό το φθινόπωρο!

Νύχια για το φθινόπωρο - ιδέες για τάσεις

Φθινοπωρινό μοτίβο

Φθινοπωρινά φύλλα και άλλα φυσικά μοτίβα της εποχής χρησιμοποιούνται ήδη φέτος, αλλά δίνουν έμφαση. Κυριαρχούν τα απλά σχέδια χωρίς περίτεχνα διακοσμητικά. Τα όμορφα φθινοπωρινά στοιχεία είναι εκεί για να τονίσουν διακριτικά αυτήν την κομψότητα. Επίσης, χρησιμοποιήστε τα κατάλληλα για να κάνετε το σχέδιο των νυχιών σας να φαίνεται μοντέρνο!

Ορίστε υπέροχα μοτίβα φθινοπώρου ως τόνους!

Nail Trends Γκρι Σχεδιασμός

Κομψές γυαλιστερές αποχρώσεις

Μερικοί από εμάς χρειάζονται λίγο περισσότερο συναίσθημα και αίγλη για να ξεπεράσουμε την φθινοπωρινή περίοδο. Ανήκετε σε αυτήν την ομάδα ανθρώπων; Το glitter και τα μεταλλικά σε συνδυασμό με τα τρέχοντα χρώματα των τάσεων στα νύχια θα λειτουργήσουν καλά για εσάς. Μπορείτε να δείτε πόσο κομψό μπορεί να φαίνεται κάτι τέτοιο στην όμορφη εικόνα μας παρακάτω!

Σίγουρα έχετε αρκετή έμπνευση για κομψά φθινοπωρινά νύχια, έτσι δεν είναι; Ας δούμε αν θα καταλήξουμε σύντομα σε κάτι υπέροχο για το νυχιό!

Η διάθεσή σας κυμαίνεται το φθινόπωρο; Διασκεδάστε με λαμπερά σχέδια νυχιών!

Ουδέτερα χρώματα για τα φθινοπωρινά νύχια

Συνδυάζονται διαφορετικές γυμνές αποχρώσεις και σιωπηλά χρώματα νυχιών!

Νύχια τάσεις χρυσά χρώματα

Οι περίτεχνες αντιθέσεις πορτοκαλί και μαύρου θα ήταν ιδανικές για αυτό το φθινόπωρο!

Πορτοκαλί τάσεις νυχιών σκίασης