Στην αρχή του νέου έτους, οι αστρολογικές προβλέψεις για το 2021 αναμένονται με ανυπομονησία. Ειδικά αφού ζήσαμε δύσκολες στιγμές το 2020, τώρα ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο. Όπως εξηγήσαμε στο πρώτο μέρος του ετήσιου ωροσκοπίου μας 2021, η ιδιωτική και επαγγελματική μας ζωή θα κυβερνηθεί σε μεγάλο βαθμό από τους πλανήτες Δία και Κρόνο φέτος. Ενώ ο Δίας αντιπροσωπεύει την ανάπτυξη, την αισιοδοξία, την αυτοπεποίθηση και τη δικαιοσύνη, ο αντίπαλός του Κρόνος φέρνει περισσότερη αίσθηση καθήκοντος, μέτρου και τάξης στην καθημερινή ζωή. Η συνάντηση των δύο γιγάντων του ηλιακού συστήματος στις 21 Δεκεμβρίου 2020 επιτρέπει στους αστρολόγους να μιλήσουν για νέα ενέργεια. Ειδικά μετά τον πλανητικό αστερισμό στα μέσα Ιανουαρίου (16 Ιανουαρίου) θα είναι πραγματικά συναρπαστικό. Ο Δίας και ο Κρόνος αποχαιρετούν, όπως και η Αφροδίτη. Αλλά γι ‘αυτό εμφανίζεται ο Ερμής και ο Άρης βρίσκεται ψηλά στον έναστρο ουρανό. Από αυτή την άποψη, οι αστρολόγοι αναμένουν ευτυχισμένες συνθήκες ζωής, ανάπτυξη νέων δυνάμεων και ακανόνιστων διαδικασιών στην πολιτική και κοινωνική ζωή στο ετήσιο ωροσκόπιο 2021.

Ετήσιο ωροσκόπιο 2021: Τη νέα χρονιά όλα θα πρέπει να είναι διαφορετικά, ιδιωτικά, κοινωνικά, πολιτικά, οικονομικά!

Ετήσιο ωροσκόπιο 2021 όλα θα είναι διαφορετικά ευτυχισμένες στιγμές για όλα τα ζώδια του ζωδιακού κύκλου

Βρισκόμαστε στην αρχή μιας νέας εποχής.

Το ετήσιο ωροσκόπιο 2021 η ανθρωπότητα βρίσκεται στην αρχή μιας νέας εποχής

 Ετήσιο ωροσκόπιο 2021: Ποια είναι τα αστέρια για έξι ζώδια το νέο έτος;?

Ζυγός (24/09 – 23/10)

Όσοι γεννήθηκαν στον Ζυγό πέρασαν και βίωσαν πολλά τον τελευταίο χρόνο. Τώρα είναι η ώρα να σκεφτείτε πώς θέλετε να συνεχίσετε να ζείτε. Σίγουρα δεν πρέπει να σκεφτείτε, αλλά να αναπτύξετε ένα όραμα. Κάντε το χαρακτηριστικό της ζυγαριάς, ζυγισμένο ξανά και ξανά! Η λαχτάρα για το νέο θα συνοδεύει τους Ζυγούς όλο το χρόνο. Επιπλέον, αναπτύσσουν μια ισχυρή αυτογνωσία και δείχνουν περισσότερη υπερβολή στον εαυτό τους. Η ομορφιά τους τονώνει και η ζωή του Ζυγού θα φανεί σε όλο του το μεγαλείο το 2021.

Ωροσκόπιο Ζυγού 2021: Μια απρόσμενη συνάντηση τον Σεπτέμβριο φέρνει καλές πιθανότητες για μια μακροπρόθεσμη συνεργασία.

Ετήσιο ωροσκόπιο 2021 Ζυγός απροσδόκητη συνάντηση τον Σεπτέμβριο καλές πιθανότητες για μια μακροπρόθεσμη συνεργασία

Ετήσιο ωροσκόπιο 2021: Οι γεννημένοι στο Σκορπιό εστιάζουν περισσότερο στον εαυτό τους τη νέα χρονιά.

Ετήσιο ωροσκόπιο 2021 Οι γεννημένοι στο Σκορπιό εστίασαν περισσότερο στον εαυτό τους τη νέα χρονιά.

Σκορπιός (24/10/22 – 22/11)

Τη νέα χρονιά, οι σκορπιοί θα πρέπει να σταματήσουν την πλήξη! Τον Ιανουάριο μπορείτε να έχετε ξανά πεταλούδες στο στομάχι σας και να ζήσετε ένα καυτό φλερτ. Επαγγελματικά, επίσης, τα πράγματα εξακολουθούν να βρίσκονται στην αρχή του έτους. Οι γεννημένοι Σκορπιοί πρέπει να δουλεύουν σχεδόν ασταμάτητα, γιατί απαιτούνται πολλά από αυτούς. Μόνο στα τέλη του 2021 μπορούν να προσβλέπουν σε μια πλούσια περίοδο συγκομιδής και να δουν τα καλά αποτελέσματα της δουλειάς τους. Σε τέτοιες δυναμικές συνθήκες, οι γεννημένοι Σκορπιοί πρέπει επίσης να σκέφτονται το τζόκινγκ ή τη γιόγκα, ώστε να μπορούν να καταπολεμήσουν καλύτερα και πιο εύκολα το άγχος στη δουλειά.

Ο Τοξότης πρέπει να δείξει πολλή υπομονή το νέο έτος.

Ετήσιο ωροσκόπιο 2021 Τοξότης δείχνει μεγάλη υπομονή νεαρή γυναίκα που απολαμβάνει την πανοραμική θέα δίπλα στη θάλασσα

Τοξότης (23/11 – 21/12)

Υπάρχουν πολλά χαμηλά και υψηλά επίπεδα στο ωροσκόπιο του Τοξότη που γεννήθηκε το 2021, τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά. Το πιο σημαντικό πράγμα για αυτό το ζώδιο θα ήταν να είστε πάντα υπομονετικοί και να μην βιάζεστε τίποτα! Το 2021 θα βιώσετε πολλή κίνηση στην καθημερινή ζωή, θα αναπτύξετε υπέροχες ιδέες και θα γνωρίσετε πολλούς νέους ανθρώπους. Στον τομέα της αγάπης και του πάθους, ο Τοξότης βιώνει ευχάριστες εκπλήξεις και σύμφωνα με το ετήσιο ωροσκόπιο για το 2021 τίποτα δεν πρέπει να εμποδίζει την ερωτική του ευτυχία. Ο Τοξότης αντιμετωπίζει επίσης νέες προκλήσεις στη δουλειά του, αλλά έχει αναπτυχθεί καλά και βαδίζει γενναία στο δρόμο της περαιτέρω ανάπτυξής του. Εν ολίγοις, το νέο έτος θα είναι πραγματικά ποικίλο για αυτό το ζώδιο!

 Για τον Αιγόκερω, ένα πολυαναμενόμενο όνειρο καριέρας θα γίνει τελικά πραγματικότητα το 2021.

Ετήσιο ωροσκόπιο 2021 Αιγόκερως καλές πιθανότητες για μια απότομη επαγγελματική καριέρα καλή τύχη

Αιγόκερως (22.12 – 20.01)

Μετά το ταραχώδες έτος 2020, νέες, βαθιές διαδικασίες ξεκινούν τώρα με τον Αιγόκερω, όπου αναπτύσσεται μια νέα συνείδηση. Αυτός είναι ο λόγος που ο Αιγόκερως δύσκολα μπορεί να περιμένει ήσυχους καιρούς, γιατί η ζωή του εξελίσσεται κάπως αλματωδώς. Εκτός από την ισχυρή επιρροή του Δία και του Κρόνου, οι γεννημένοι στον Αιγόκερω αισθάνονται και την επίδραση του Πλούτωνα. Αυτός ο πλανήτης αντιπροσωπεύει βαθιές αλλαγές και τη δύναμη του ψυχικού δυναμικού. Για τον Αιγόκερω, αυτό σημαίνει μόνο ένα πράγμα: μια απότομη επαγγελματική καριέρα, την οποία ονειρευόταν εδώ και καιρό αυτό το ζώδιο. Οι Αιγόκεροι αναπτύσσουν μια νέα γκάμα οράματος και χτίζουν μια γέφυρα στο παρελθόν. Τώρα τα πράγματα δείχνουν μόνο, προσωπικά και επαγγελματικά!

 Σύμφωνα με το ετήσιο ωροσκόπιο για το 2021, ο Υδροχόος έχει τις καλύτερες συνθήκες για μεγάλη ευτυχία!

Ετήσιο ωροσκόπιο Υδροχόου 2021 καλύτερες συνθήκες για μια ευτυχισμένη χρονιά

Υδροχόος (21/01 – 02/19)

Όποιος γεννηθεί Υδροχόος θα βιώσει τη μεγαλύτερη ευτυχία του το νέο έτος! Το ζώδιο ερωτεύεται τον Φεβρουάριο και αιωρείται στο σύννεφο εννέα όλο το χρόνο. Ωστόσο, στον Υδροχόο αρέσει να κρατά την ελευθερία του, οπότε δεν τολμά να παίρνει ριζικές αποφάσεις στην ιδιωτική του ζωή. Ως Υδροχόος θα πρέπει συνεπώς να είστε προσεκτικοί, ίσως ο έρωτας να συντριβεί στα μέσα του χρόνου. Αλλά σίγουρα θα έχετε ένα τυχερό χέρι στα οικονομικά και την καριέρα. Μείνετε ήρεμοι και γενναίοι, όλα θα λειτουργήσουν τέλεια για εσάς μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου 2021! Αυτή είναι σίγουρα η τυχερή σας χρονιά!

 Οι Ιχθείς είναι οι ρομαντικοί του ζωδιακού κύκλου.

Ετήσιο ωροσκόπιο 2021 Ιχθύες οι μεγαλύτεροι ρομαντικοί στο ζωδιακό αγόρι πανοραμική ανατολή

Ιχθύες (02/20 – 03/20)

Αναμφίβολα οι Ιχθείς είναι πολύ ευαίσθητοι και ρομαντικοί. Την Πρωτοχρονιά, ήρθε η ώρα να νιώσει και εκείνη υπέροχα. Η Αφροδίτη, το φυτό της αγάπης και του ερωτισμού, σας εκπλήσσει με βαθιά αισθήματα αγάπης τις πρώτες εβδομάδες του νέου έτους. Συνεχίζεται πάντα τόσο συναισθηματικά, μόνο από τα τέλη Μαΐου έως τα μέσα Ιουλίου τα ψάρια μπορεί να έχουν ορισμένα προβλήματα. Όσον αφορά τη δουλειά και τα οικονομικά, γνωρίζουν ακριβώς τι θέλουν να επιτύχουν. Αυτό τους βοηθά να προσεγγίσουν τους στόχους τους με όλη τους τη δύναμη. Η Merkur υποστηρίζει επίσης τον ενθουσιασμό τους για δουλειά, έτσι ώστε οι γεννημένοι στους Ιχθείς να μπορούν να κερδίζουν πόντους με δημιουργικότητα και νέες πρωτοβουλίες στη δουλειά τους το 2021. Αλλά πρέπει να αφιερώνετε συνεχώς λίγο χρόνο για να ταξινομήσετε τις σκέψεις σας πριν κάνετε το επόμενο βήμα.

 Τώρα τουλάχιστον ξέρετε τι σημαίνουν τα αστέρια για εσάς!

Ετήσιο ωροσκόπιο 2021 πλανήτες στο ηλιακό σύστημα πώς είναι τα αστέρια

Επιπλέον συμβουλή: Όλα τα ζώδια πρέπει να έχουν κατά νου τον στενό αστερισμό του Δία και του Κρόνου. Σύμφωνα με τους αστρολόγους, η αλληλεπίδραση των δύο πλανητών πυροδοτεί εξελίξεις που θα είναι μαζί μας για άλλα 20 χρόνια. Τώρα υπάρχει μια καλή πιθανότητα να αλλάξουμε τον τρόπο που σκεφτόμαστε και κάνουμε.

 Το ετήσιο ωροσκόπιο του 2021 μπορεί να είναι ο καλός σας οδηγός τους επόμενους 12 μήνες.

Το ετήσιο ωροσκόπιο 2021 είναι ένας καλός οδηγός για τους επόμενους 12 μήνες