5 αποτελεσματικές μέθοδοι λεύκανσης δοντιών που χρειάζονται υπομονή και επιμονή

Στην παιδική μας ηλικία μάθαμε να βουρτσίζουμε τακτικά τα δόντια μας για λεύκανση των δοντιών το πρωί και το βράδυ για τουλάχιστον 2-3 λεπτά. Παρά την τακτική αυτή διαδικασία, τα δόντια μας αναπόφευκτα αποχρωματίζονται με την πάροδο του χρόνου. Πολλοί αρνητικοί παράγοντες στην καθημερινή ζωή επηρεάζουν το χαμόγελό μας. Η ανθυγιεινή διατροφή, το κάπνισμα, ο καφές και πολλές άλλες κακές συνήθειες λερώνουν τα δόντια και επιδεινώνουν τη στοματική υγιεινή. Ένα λαμπερό χαμόγελο είναι σημαντικό τόσο για τις γυναίκες όσο και για τους άνδρες. Τα λευκά και όμορφα δόντια δεν κάνουν καλό μόνο στην αυτοπεποίθησή μας, μας βοηθούν επίσης να διατηρούμε τη στοματική υγιεινή.

ιδέες λεύκανσης δοντιών λευκές μέθοδοι λεύκανσης δοντιών λαμπρυντικό βούρτσισμα

Μέθοδος 1 – μαγειρική σόδα και χυμός λεμονιού

 Η σόδα, γνωστή και ως μπέικιν πάουντερ, προσφέρει αμέτρητες χρήσεις για το νοικοκυριό. Σε αυτή την περίπτωση, βοηθά στη λεύκανση των δοντιών στο σπίτι. Πάρτε ένα κουταλάκι του γλυκού και ανακατέψτε το με μερικές σταγόνες στυμμένο χυμό λεμονιού.

Ανακατεύουμε καλά μέχρι να πάρουμε μια ομοιογενή κρέμα. Στη συνέχεια το βάζουμε στην οδοντόβουρτσα και το χρησιμοποιούμε για να βουρτσίζουμε τα δόντια μας για 1-2 λεπτά χωρίς να αγγίζουμε τα ούλα. Μην βουρτσίζετε πολύ γιατί η μαγειρική σόδα είναι λειαντική. Επαναλάβετε τη διαδικασία κάθε δεύτερη μέρα μέσα σε 2 εβδομάδες. Μετά από αυτό, το επιθυμητό αποτέλεσμα θα πρέπει να είναι ήδη ορατό. Στη συνέχεια, μπορείτε απλά να πασπαλίσετε λίγη μαγειρική σόδα στην οδοντόβουρτσα πριν βάλετε οδοντόκρεμα πάνω της. Χρησιμοποιήστε τη θαυματουργή θεραπεία δύο έως τρεις φορές το μήνα για να διατηρήσετε τα δόντια σας λευκά και όμορφα.

Μέθοδος 2 – αλάτι και μέλι

Η δεύτερη μέθοδος είναι παρόμοια με την πρώτη, αλλά με διαφορετικά συστατικά. Ανακατέψτε ένα κουταλάκι του γλυκού αλάτι με την ίδια ποσότητα μελιού. Απλώστε λίγο στην οδοντόβουρτσα και στη συνέχεια τρίψτε ξανά, όπως στην πρώτη μέθοδο.

Λεύκανση δοντιών με χυμό λεμονιού και μαγειρική σόδα

ιδέες λεύκανσης δοντιών λευκές λεύκανση δοντιών λεύκανση λεμονιού

Η μαγειρική σόδα είναι μια θαυματουργή θεραπεία για τα δόντια

ιδέες λεύκανσης δοντιών λευκές μεθόδους λεύκανσης δοντιών λεύκανση σόδας

Φυσικές θεραπείες για όμορφα δόντια

ιδέες λεύκανσης δοντιών λευκές δοντιές λεύκανση μεθόδων λεύκανση αλάτι μέλι

Μέθοδος 3 – Φράουλες

Οι φράουλες είναι ένα φυσικό και ακίνδυνο προϊόν. Αυτός είναι ακριβώς ο λόγος για τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επόμενη μέθοδο πιο συχνά από τις προηγούμενες χωρίς να ανησυχείτε για τα ούλα ή το σμάλτο των δοντιών σας. Απλά συνθλίψτε μερικές φράουλες σε ένα μπολ και στη συνέχεια τρίψτε τις στα δόντια σας. Χρησιμοποιήστε πρώτα τα δάχτυλά σας και στη συνέχεια μπορείτε να συνεχίσετε με την οδοντόβουρτσα. Προσπαθήστε να μοιράσετε τις φράουλες ομοιόμορφα σε όλα τα δόντια σας. Μπορείτε να επαναλάβετε τη διαδικασία το πρωί και το βράδυ μέχρι να παρατηρήσετε το θετικό αποτέλεσμα. Η γεύση της φράουλας είναι επίσης πολύ πιο ευχάριστη από αυτή της μαγειρικής σόδας.

Μέθοδος 4 – φλούδα πορτοκαλιού ή μπανάνας

Πρώτα βουρτσίστε τα δόντια σας κανονικά με οδοντόκρεμα. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε μια φλούδα πορτοκαλιού ή μπανάνας κάνοντας μασάζ στο εσωτερικό της φλούδας στα δόντια σας. Κάντε το ήρεμα για λίγα λεπτά μέχρι να φτάσετε σε όλα τα δόντια. Στη συνέχεια ξεπλύνετε το στόμα σας με νερό για να αφαιρέσετε τα υπολείμματα. Και πάλι, αυτή είναι μια εντελώς ακίνδυνη μέθοδος που είναι κατάλληλη για κάθε μέρα.

Μέθοδος 5 – Υπεροξείδιο του υδρογόνου

Το υπεροξείδιο του υδρογόνου χρησιμοποιείται τόσο για απολύμανση όσο και για λεύκανση δοντιών. Μπορείτε απλά να εφαρμόσετε το προϊόν στα δόντια σας. Στη συνέχεια, αφήστε το να δράσει για μικρό χρονικό διάστημα, μόνο στη συνέχεια ξεπλύνετε με νερό. Ταιριάζει επίσης με μαγειρική σόδα. Αυτή η μέθοδος είναι λίγο πιο επιθετική από τις άλλες και ως εκ τούτου θα πρέπει να χρησιμοποιείται το πολύ για 2-3 εβδομάδες. Αφού λάβετε το αποτέλεσμα που θέλετε, μπορείτε να επιστρέψετε στη χρήση μιας αβλαβούς μεθόδου.

Το βούρτσισμα των δοντιών σας με οδοντόκρεμα μπορεί να συνδυαστεί με λεύκανση δοντιών

ιδέες λεύκανσης δοντιών λευκές λεύκανση δοντιών μέθοδοι λεύκανσης οδοντόκρεμας

Υπεροξείδιο του υδρογόνου ως λευκαντικό για τα δόντια

ιδέες λεύκανσης δοντιών λευκές δοντιές λεύκανση μεθόδων λεύκανση υπεροξειδίου

Η οδοντιατρική φροντίδα είναι σημαντική προϋπόθεση για ένα λαμπερό χαμόγελο

ιδέες λεύκανσης δοντιών λευκές μέθοδοι λεύκανσης δοντιών λεύκανση

Το αποτέλεσμα πριν και μετά

δόντια-λεύκανση-ιδέες-λευκά-δόντια-λεύκανση-μέθοδοι-λεύκανση

Η φράουλα δεν είναι μόνο νόστιμη, αλλά και κατάλληλη για λεύκανση δοντιών

δόντια-λεύκανση-ιδέες-λευκά-δόντια-λεύκανση-μέθοδοι-λεύκανση-φράουλα

Τα δόντια μπορούν να λευκαστούν επαγγελματικά σε ειδικό

ιδέες λεύκανσης δοντιών λευκές μέθοδοι λεύκανσης δοντιών φωτεινότητα κλίμακας φωτεινότητας

Η σωστή στοματική υγιεινή εξασφαλίζει ένα όμορφο χαμόγελο

ιδέες λεύκανσης δοντιών λευκές οδοντικές λεύκες οδοντόβουρτσα

Υπάρχουν πάντα υγιεινές εναλλακτικές λύσεις

μέθοδοι λεύκανσης δοντιών λευκά δόντια λεύκανση φυσικής οδοντόκρεμας

Τα εσπεριδοειδή είναι ένα φυσικό μέσο λεύκανσης δοντιών

ιδέες λεύκανσης δοντιών λευκές μεθόδους λεύκανσης δοντιών λεύκανση με εσπεριδοειδή

Κοιτάξτε πάντα προς την ευτυχισμένη πλευρά της ζωής με υγιή δόντια

ιδέες λεύκανσης δοντιών μέθοδος λεύκανσης λευκών δοντιών φωτεινό φωτεινό χαμόγελο