ευτυχισμένη ζωή, ευτυχισμένος τρόπος ζωής

7 βασικές συμβουλές για μια ευτυχισμένη ζωή

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η κατάθλιψη εμφανίζεται πάντα στη ζωή μας για λόγους που δεν μπορούμε να επηρεάσουμε. Μπορεί να έχουν μια αρχική αιτία που δεν έχουμε χειριστεί καλά. Το αίσθημα της κατάθλιψης μπορεί να προκλήθηκε από το θάνατο κάποιου που αγαπήσαμε ιδιαίτερα.

Άλλα αρνητικά γεγονότα όπως η απώλεια εργασίας ή η έλλειψη χρημάτων συχνά οδηγούν σε καταθλιπτικές καταστάσεις.

Απολαύστε τη ζωή στο έπακρο

ευτυχισμένη ζωή να είσαι θετική γυναίκα θάλασσα

Γελάστε με ευτυχία

χαρούμενη ζωή γελάει μικρό παιδί

Δεν είναι ασυνήθιστο οι λόγοι να βρίσκονται αλλού. Ως μικρό παιδί, οι βασικοί κανόνες για ένα δεν έγιναν ευτυχισμένη ζωή διδακτός. Περπατάς λοιπόν σε όλο τον κόσμο με κακή διάθεση. Το ιδιαίτερα κακό σε αυτή την περίπτωση είναι ότι δεν επιτρέπεται καν να παραπονιέται … Άρα όλα είναι βασικά ΟΚ!

Γιατί λοιπόν συμβαίνει σε ανθρώπους που δεν έχουν λόγο να στεναχωριούνται που δεν το κάνουν χαρούμενος ΖΩΗ να ηγηθεί; Το περιοδικό “Time” έχει ασχοληθεί με το θέμα. Επτά λόγοι ονομάστηκαν εκεί, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν από παγκοσμίου φήμης ψυχολόγους. Δίνονται επίσης συμβουλές για βελτίωση. Σας διδάσκουν τις σημαντικές ενέργειες που πρέπει να γίνουν για να ζήσετε μια πιο ευτυχισμένη ζωή και να μην πέσετε στην παγίδα των αρνητικών στάσεων.

Ευθεία πίσω και κοιτάζοντας μπροστά

Η ευτυχισμένη ζωή έχει πάντα να κάνει με την κατάσταση της υγείας. Ο τρόπος με τον οποίο στεκόμαστε και περπατάμε έχει πρωταρχική σημασία. Σύμφωνα με έρευνες, οι άνθρωποι που περπατούν με λυγισμένη την πλάτη έχουν πάντα χειρότερη διάθεση. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει κάτι για να διορθώσετε αυτό το μειονέκτημα! Ο καλύτερος τρόπος για να το πετύχετε είναι μέσω των σωστών αθλημάτων.

Θα αυξήσετε την αυτοπεποίθησή σας και ταυτόχρονα θα προσεγγίσετε τη ζωή σε πλήρη ευτυχία βήμα προς βήμα

αποφύγετε τη δυστυχία στη ζωή να είστε θετικοί

Λιγότερες selfies, πιο πραγματικές εμπειρίες

Πολλοί άνθρωποι συγχέουν την «εγγραφή» ευτυχισμένων στιγμών με την εστίαση στις εμπειρίες τους. Αυτό τους εμποδίζει να τους απολαύσουν πραγματικά. Αυτό το φαινόμενο έχει μια λογική ψυχολογική εξήγηση. Η καταγραφή μιας στιγμής πρέπει επίσης να θεωρηθεί ως τεκμηρίωση μιας. Μόλις καταγράψουμε κάτι, ο εγκέφαλός μας πιστεύει ότι βρίσκεται σε καλά χέρια. Έτσι, αισθάνεται ότι δικαιούται να διαγράψει τη δεδομένη εμπειρία. Εξαιτίας αυτού, ξεχνάμε τις στιγμές που ηχογραφήσαμε καλά και δημοσιεύσαμε κάπου πιο γρήγορα ή η μνήμη τους δεν είναι τόσο έντονη όσο αλλιώς θα ήταν.

Είναι από καιρό μόδα να βγάζεις selfies οπουδήποτε και οποτεδήποτε

οι κακοτυχίες στη ζωή έχουν πάρα πολλές selfies

Περισσότερη κίνηση

Η άσκηση, οι βόλτες και κάθε είδους άσκηση έξω βοηθούν τους περισσότερους ανθρώπους να αισθάνονται πιο άνετα και πιο ευτυχισμένα. Αυτό αποδεικνύεται από τα αποτελέσματα εκτεταμένης έρευνας του περιοδικού JAMA Psychiatry. Ταυτόχρονα, η έλλειψη άσκησης αποδεικνύεται ότι είναι ένας από τους κύριους λόγους δυστυχίας στη ζωή.

Το άθλημα επηρεάζει όχι μόνο το σώμα καλά, αλλά και την ψυχική κατάσταση

αποφύγετε τη δυστυχία για λόγους ζωής κάνετε αθλητισμό

Είστε λάτρης του τένις; Τότε γιατί να μην εξασκηθεί στο τένις?

ατυχία στη ζωή αποφύγετε να κυκλοφορείτε παίζοντας τένις

Ελλειψη κινήτρου

Η έλλειψη κινήτρων, η αναβολή των καθηκόντων, δηλαδή η χαλάρωση και η αδράνεια είναι περαιτέρω χαρακτηριστικά που μας οδηγούν στη δυστυχία στη ζωή. Η μόνη λύση εδώ είναι να ολοκληρώσετε τη δουλειά σας και να την κάνετε με επιμέλεια.

Θα πρέπει να ολοκληρώσετε τις εργασίες σας επιμελώς και εγκαίρως

Η δυστυχία στη ζωή προκαλεί τριβή γύρω

Χάστε το κίνητρο

δυστυχία στη ζωή χωρίς κίνητρο τρόπος ζωής

Όντας κουρασμένος και χωρίς κίνητρο

η ευτυχισμένη ζωή συντρίβει τον τρόπο ζωής της γυναίκας

Αναζητώντας το νόημα της ζωής

δυστυχία στη ζωή αποφύγετε τον τρόπο ζωής της κατάθλιψης

Καθώς το κάνετε αυτό, καθίστε και σκεφτείτε γιατί αναβάλλετε να γίνουν τα πράγματα. Συχνά αυτό οφείλεται στο φόβο της αποτυχίας. Η ένταση που σχετίζεται με αυτό σε κάνει δυστυχισμένο και νευρικό.

Πολύ δουλειά και υπερβολικές απαιτήσεις

Οι υπερβολικές απαιτήσεις και η ενασχόληση με μεγάλο αριθμό εργασιών λογικά οδηγούν επίσης σε κατάθλιψη. Η διασπορά της συγκέντρωσης μεταξύ διαφορετικών εργασιών μας εμποδίζει να εστιάσουμε την προσοχή μας σε ένα συγκεκριμένο θέμα. Αυτό στη συνέχεια μας βάζει σε μια καταθλιπτική κατάσταση επειδή δεν επιτυγχάνουμε τους κύριους στόχους μας.

Οι υπερβολικές απαιτήσεις σας κάνουν να μην μπορείτε να εργαστείτε

ευτυχισμένη ζωή γυναίκα κουρασμένο άγχος στη δουλειά

Πολύ άγχος

δυστυχία στη ζωή άγχος στον τρόπο ζωής της εργασίας

Χωρίς “τοξικές συνθήκες”

Πολύ συχνά η δυστυχία στη ζωή συνδέεται με τις άνισες ή ασαφείς σχέσεις με ένα άτομο ή μια ομάδα ανθρώπων. Αυτοί μπορεί να είναι συγγενείς ή συνάδελφοι. Σε αυτές τις περιπτώσεις, η δική σας θέληση να ξεχωρίσετε καταστέλλεται από την πίεση άλλων, πιο διεκδικητικών ανθρώπων. Για να ζήσετε μια πιο ευτυχισμένη ζωή, θα πρέπει να μάθετε να υποστηρίζετε τον εαυτό σας ή να βρίσκετε ένα κατάλληλο περιβάλλον.

Οι καλές σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων είναι προϋπόθεση για μια ευτυχισμένη ζωή

ευτυχισμένη ζωή επιτυχημένες διαπροσωπικές σχέσεις

Προστατέψτε τη δική σας άποψη

ευτυχισμένη ζωή διαπροσωπικές σχέσεις τρόπος ζωής

Οι δυσκολίες των διαπροσωπικών σχέσεων

ευτυχισμένη ζωή σχέσεις άνδρα και γυναίκας

Αναζητήστε λόγους για να γελάσετε περισσότερο

Πολλά διαφορετικά πειράματα έχουν δείξει ότι το γέλιο οδηγεί σε καλύτερη διάθεση. Αυτό επηρεάζει τόσο την ψυχολογική όσο και τη φυσική κατάσταση. Συγκεκριμένα, οι ειδικοί το αναφέρουν ως «γρήγορο φάρμακο» κατά της νευρικότητας και της κατάθλιψης. Αν έχετε την αγαπημένη σας κωμική εκπομπή ή κωμική σειρά, δείτε το χωρίς ενοχλημένη συνείδηση.

Μητέρα και κόρη γελούν μαζί

χαρούμενη ζωή περισσότερο γέλιο μάνα και κόρη

Βρείτε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας

Οι σύγχρονοι άνθρωποι είτε σπάνια παραμένουν μόνοι είτε φοβούνται μην αισθανθούν άσχημα σε αυτήν την κατάσταση. Το κλειδί για μια ευτυχισμένη ζωή, μεταξύ άλλων, συνδέεται με το να το κάνεις αυτό και επίσης να απολαμβάνεις όλα όσα συνδέονται με αυτό.

 Ανησυχείτε για τη δική σας ζωή

ευτυχισμένη ζωή παίρνοντας χρόνο για τον εαυτό σας

Σκεφτείτε και αναλύστε

ευτυχισμένη ζωή ανησυχώντας για το να είσαι μόνος

Απλά βρες περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου

ευτυχισμένη ζωή αποφύγετε τον τρόπο ζωής της κατάθλιψης γυναίκα