9 μεγάλες μάρκες προσφέρουν αθλητικά παπούτσια για την καθημερινή ζωή που αποτελούν μέρος της βιώσιμης μόδας

Τα παπούτσια συχνά παραμελούνται στις συζητήσεις σχετικά με την ηθική μόδα. ο Αθλητικά παπούτσια ακόμα περισσότερο. Όταν οι άνθρωποι μιλούν για βιώσιμη μόδα, εννοούν κυρίως σανδάλια ή παπούτσια με γόβες.

Δεν υπάρχει λογική εξήγηση γιατί συμβαίνει αυτό. Υπάρχουν αρκετά εμπορικά σήματα που είναι πλέον βιώσιμα Αθλητικά παπούτσια να προσφέρω. Θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή σας σε 9 από αυτά σήμερα.

Αθλητικά παπούτσια με αειφόρο σχεδιασμό

Αθλητικά παπούτσια με βιώσιμο σχεδιασμό

Ποιες είναι οι ιδιότητες και τα πλεονεκτήματα των αθλητικών παπουτσιών βιώσιμης παραγωγής;

Βιώσιμος Αθλητικά παπούτσια για γυναίκες και άνδρες είναι vegan και οργανικά. Αυτό σημαίνει ότι κανένα ζώο δεν τραυματίστηκε ή σκοτώθηκε κατά την κατασκευή τους. Η παραγωγή τέτοιων αθλητικών παπουτσιών είναι οικολογική.

Δεν χρησιμοποιούνται σχεδόν καθόλου χημικά. Με αυτόν τον τρόπο, οι κατασκευαστές δεν θέτουν σε κίνδυνο την υγεία των εργαζομένων τους ή των ανθρώπων που προσελκύουν.

Η βιωσιμότητα είναι επίσης ζήτηση στη βιομηχανία παπουτσιών

Ethletic αθλητικά παπούτσια με βιώσιμο σχεδιασμό Γυναικεία αθλητικά παπούτσια

Ακολουθούν 9 γνωστές μάρκες που φέρνουν βιώσιμα παπούτσια στην αγορά:

Το Λαϊκό Κίνημα

Το όνομα της μάρκας, The People’s Movement, μιλά για τη φιλοσοφία της εταιρείας. Ο ιδρυτής της εταιρείας συμβουλεύει τους καταναλωτές ότι η συνήθεια της ευκολίας μας μπορεί να είναι θανατηφόρα. Σκοτώνουμε σιγά σιγά τον εαυτό μας και τον πλανήτη μας παράγοντας τόσα πολλά σκουπίδια που σύντομα δεν θα έχουμε άλλο χώρο για να ζήσουμε.

Το επίκεντρο αυτής της μάρκας είναι η βιώσιμη παραγωγή, η μακροχρόνια χρήση και η δυνατότητα επαναχρησιμοποίησης των υλικών.

Το Λαϊκό Κίνημα

Τα αθλητικά παπούτσια People’s Movement με βιώσιμο σχεδιασμό

VEJA

Η VEJA λαμβάνει βιώσιμα υλικά για την παραγωγή της από περισσότερους από 320 αγρότες που παράγουν βιολογικό βαμβάκι. Είναι όλα πιστοποιημένα για δίκαιο εμπόριο, πράγμα που σημαίνει αυτόματα ότι η ανθρώπινη εκμετάλλευση αποκλείεται στις αίθουσες εργασίας τους.

Αθλητικά παπούτσια VEJA – ένα κομψό μοντέλο για γυναίκες

Γυναικεία αθλητικά παπούτσια Veja με βιώσιμο σχεδιασμό

Μοντέρνος και βιώσιμος σχεδιασμός

Αθλητικά παπούτσια Veja με βιώσιμο σχεδιασμό

ElNaturalista

Το ElNaturalista χρησιμοποιεί τραχιά υλικά της καλύτερης ποιότητας. Η ακριβής επεξεργασία τους οδηγεί στα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Οι αίθουσες εργασίας της εταιρείας βρίσκονται στο Μαρόκο και την Ισπανία. Αυτές οι δύο χώρες είναι γνωστές για την παραδοσιακή παραγωγή δέρματος, το οποίο είναι το κύριο υλικό στα παπούτσια της ElNaturalista.

Μεταξύ άλλων, υπάρχει μια σειρά μοντέλων που είναι κατάλληλα για αλλεργικούς επειδή δεν περιέχουν χρώμιο.

Το ElNaturalista σημαίνει ποιότητα και βιωσιμότητα 

Γυναικεία αθλητικά παπούτσια ElNaturalist Grosella Walky με βιώσιμο σχεδιασμό

Ινδοσόλες

Στην κατασκευή αθλητικών παπουτσιών για γυναίκες και άνδρες που προέρχονται από αυτή τη μάρκα, τα παλιά ελαστικά ανακυκλώνονται. Κόβονται σε σχήμα σόλας. Επιπλέον, οι κατασκευαστές χρησιμοποιούν οικολογικά υλικά όπως φύλλα μπανάνας, βιολογικά υφάσματα, διάφορα είδη χόρτου.

Σόλες παπουτσιών από ανακυκλωμένα ελαστικά αυτοκινήτων

Indosole αθλητικά παπούτσια με βιώσιμο σχεδιασμό

Κρατώ συντροφιά

Το Keep Company είναι vegan μάρκα. Συνεχίζουν να αποδίδουν μεγάλη αξία στην ανθρώπινη μεταχείριση των ανθρώπων που εργάζονται γι ‘αυτούς. Επιπλέον, η διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς παίζει σημαντικό ρόλο εδώ. Αυτή η εταιρεία αθλητικών υποδημάτων λειτουργεί με τέτοιο τρόπο ώστε να αναπτύσσονται οι παλιές βιοτεχνικές παραδόσεις χωρίς να χάνεται ο αυθεντικός τους χαρακτήρας.

Keep Company βέγκαν παπούτσια

Κρατήστε εταιρικά αθλητικά παπούτσια με βιώσιμο σχεδιασμό

Ντόπιος

Η Native πωλεί vegan αθλητικά παπούτσια για γυναίκες και άνδρες, για παιδιά και ενήλικες. Η διαδικασία κατασκευής είναι ακόμα πολύ βιώσιμη επειδή παράγει πολύ λίγες επιβλαβείς εκπομπές. Τα μοντέλα παπουτσιών της Native είναι επίσης απαλλαγμένα από τις περισσότερες ουσίες που είναι επιβλαβείς για τη φύση.

Με όλα αυτά τα φιλικά προς το περιβάλλον και οφέλη για την υγεία, τα παπούτσια είναι επίσης πολύ υψηλής ποιότητας. Είναι πολύ άνετα, ανθεκτικά στα χτυπήματα, πλένονται γρήγορα και δεν αφήνουν λεκέδες.

Η Native πωλεί κομψά vegan αθλητικά παπούτσια για γυναίκες και άνδρες

Φυσικά αθλητικά παπούτσια apollo chukka με βιώσιμο σχεδιασμό

Νώε

Μπορεί να γνωρίζετε αυτή τη μάρκα αν σας αρέσουν τα βιώσιμα κομψά παπούτσια. Ωστόσο, η μάρκα προσφέρει πολλά για άτομα με σπορ γούστο. Η εταιρεία ιδρύθηκε στην Ιταλία το 2009 και από την αρχή είχε την ιδέα να παράγει vegan παπούτσια σύμφωνα με τους κανόνες της βιώσιμης μόδας.

Γνωρίζετε τα vegan παπούτσια από την ιταλική μάρκα Νώε?

Αθλητικά παπούτσια Noah tamara taupe με βιώσιμο σχεδιασμό

Αστικός μποέμ

Το Bourgeois Bohème είναι μια άλλη μάρκα που έχει γίνει γνωστή για τα εξαιρετικά κομψά μοντέλα της. Ωστόσο, εκεί θα βρείτε και κάποια αθλητικά παπούτσια για άντρες. Είναι κατασκευασμένα από vegan δέρμα, το οποίο προέρχεται από την Ιταλία. Η παραγωγή πραγματοποιείται υπό δίκαιες συνθήκες εργασίας στην Πορτογαλία και χρησιμοποιεί μερικές παραδοσιακές μεθόδους χειροτεχνίας.

Το Bourgeois Bohème προσφέρει κομψά αθλητικά παπούτσια για άνδρες στην αγορά

Αθλητικά παπούτσια Bourgeois Bohème με βιώσιμο σχεδιασμό

Αιθαλικός

Αυτή είναι μια βιώσιμη έκδοση των συνηθισμένων παπουτσιών τρεξίματος. Παράγονται υπό συνθήκες δίκαιου εμπορίου στο Πακιστάν. Το βιολογικό βαμβάκι χρησιμοποιείται στην παραγωγή τους.

Τα αθλητικά παπούτσια Ethletic παράγονται στο Πακιστάν υπό συνθήκες δίκαιου εμπορίου

ethletic fair trainer αθλητικά παπούτσια με βιώσιμο σχεδιασμό

Ρίξτε μια ματιά στα νέα μοντέλα από αυτές τις μάρκες! Είναι συχνά πιο πρωτότυπα και όμορφα από πολλά άλλα αθλητικά παπούτσια στην αγορά. Το τίμημα αποδίδει, κυρίως μέσω της βελτιωμένης προστασίας της υγείας και του περιβάλλοντος.

Όλο και περισσότερες μάρκες παπουτσιών προσπαθούν να δημιουργήσουν βιώσιμη μόδα

Αθλητικά παπούτσια Adidas με βιώσιμο σχεδιασμό