Μερικές από τις καλύτερες μάρκες ρολογιών για άνδρες από Α έως Ζ

Θα θέλατε να μάθετε τι προσφέρουν οι γνωστές μάρκες και τάσεις ρολογιών για το 2016; Αν ναι, κολλήστε με αυτό, γιατί δημιουργήσαμε μια μεγάλη αλφαβητική επισκόπηση για εσάς. Εδώ θα βρείτε ρολόγια χειρός υψηλής ποιότητας. Όλα είναι κατασκευασμένα από πολύτιμα υλικά και με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια. Υπάρχει κάτι για όλους. Κοιταξε και μονος σου!

Μπορείτε, φυσικά, να στείλετε το ρολόι που επιθυμείτε απευθείας, για παράδειγμα Βαλμάνο ή Crist Σειρά.

Α. Long&Υιοί

ρολόγια μάρκας ανδρικά ρολόγια ανδρικά ρολόγια long AND γιοι

πηγή: ρολόγια ομολόγων

Έχουν περάσει σχεδόν δύο αιώνες από την ίδρυση αυτής της μάρκας ρολογιών. Για την ακρίβεια, είναι 170 χρόνια. Τότε, στην αρχή, χτίστηκε το πρώτο εργαστήριο. Η εταιρεία άνοιξε πρόσφατα ένα νέο και κυκλοφόρησε ένα ειδικό μοντέλο για την περίσταση.

Πρόκειται για το μοντέλο Lange 1. Αυτό το ρολόι είναι λίγο πιο προσιτό από πολλά ανδρικά ρολόγια πριν. Αυτό το μοντέλο σηματοδοτεί την πρώτη σημαντική ανακαίνιση της μάρκας από το 1994. Εκείνη την εποχή, δημιουργήθηκε μια σειρά από ρολόγια χειρός με στενότερη στεφάνη και ένδειξη άλματος αριθμού

Αλπίνα

μάρκες ρολογιών ανδρικά ρολόγια ανδρικά ρολόγια alpina

Επόμενο στη λίστα μας είναι η καλή μάρκα ρολογιών Alpina. Τα μεγάλα νέα φέτος είναι το τρέχον μοντέλο με όργανα ρολογιού. Η τεχνολογία που χρησιμοποιείται εδώ είναι σχεδόν η ίδια με αυτή της Frederique Constant.

Audemars Piguet

μάρκες ρολογιών άνδρες ρολόγια άνδρες ρολόγια audemars piguet

Ας συνεχίσουμε με τη μάρκα ρολογιών AudemarsPiguet. Αυτή η μάρκα είναι γνωστή για τις μακροχρόνιες καινοτομίες της στον τομέα των ρολογιών με μικρές χτυπήματα. Έχετε ήδη αποκτήσει 150 χρόνια εμπειρίας με αυτό. Το τελευταίο σε αυτόν τον τομέα είναι το Royal OakConcept RD1. Αυτό το ρολόι δημιουργήθηκε μετά από μακρά συνεργασία με έναν κατασκευαστή μεταξιού.

Δυστυχώς, το RD1 δεν πωλείται. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά υπέροχα μοντέλα της μάρκας που δείχνουν εξίσου καλή ποιότητα.

Ball Watch Company

μάρκες ρολογιών ανδρικά ρολόγια ανδρικά ρολόγια μπάλα ρολογιού co

Σας αρέσουν τα ρολόγια που λάμπουν στο σκοτάδι; Η Ball Watch Co έχει μια σειρά από αυτές στις συλλογές τους. Εάν είστε πραγματικά λάτρης αυτής της τεχνολογίας, σας συνιστούμε να ρίξετε μια ματιά στα παρακάτω μοντέλα από κοντά: Engineer II Volcan και Engineer Hydrocarbon GMT. Δείχνουν ένα ελαφρύτερο περίγραμμα καλυμμένο με ζαφείρι.

Δέντρα & Mercier

μάρκες ρολογιών ανδρικά ρολόγια αντρικά ρολόγια ελβετικά ρολόγια Baume και Mercier

Αυτή η μάρκα είναι ιδιαίτερα συναρπαστική για εκείνους τους λάτρεις των πολυτελών ανδρικών ρολογιών που λατρεύουν να απολαμβάνουν τη στιγμή. Γιατί ακριβώς αυτοί οι άνθρωποι έχουν τη δύναμη να επιτύχουν υψηλά επίπεδα απόδοσης. Το γεγονός ότι αυτή η μάρκα ρολογιών ταιριάζει σε τέτοιους ανθρώπους αποδεικνύεται επίσης από το ακόλουθο γεγονός: Οι καλύτεροι μαθητές στο London Business School βραβεύονται με ένα ρολόι αυτής της μάρκας.

Κουδούνι & Αλογο

μάρκες ρολογιών ανδρικά ρολόγια αντρικά ρολόγια ελβετικά ρολόγια Bell and Ross

Γνωρίζετε ήδη αυτή τη μάρκα ρολογιών; Έχετε τότε στο μυαλό σας ήδη μια ορθογώνια εμφάνιση; Στην τρέχουσα συλλογή Bell & Ωστόσο, θα βρείτε πολλά συμβατικά στρογγυλά μοντέλα στο Ross.

Υπάρχουν επίσης πολλά μοντέλα με vintage διάθεση.

Blancpain

μάρκες ρολογιών άνδρες ρολόγια άνδρες ρολόγια ελβετικά ρολόγια Blancpain

Αυτή η μάρκα είναι γνωστή μεταξύ των καλών μαρκών ρολογιών για τα υπέροχα ρολόγια κατάδυσης. Ένα μέρος του κέρδους της εταιρείας επενδύεται σε έργα προστασίας του περιβάλλοντος και ιδιαίτερα σε αντίστοιχη έρευνα στον τομέα της ωκεανολογίας.

αφεντικό

μάρκες ρολογιών άνδρες ρολόγια άνδρες ρολόγια ελβετικά ρολόγια Boss

Επίσης φέτος ο Hugo Boss δημιούργησε μερικά καλά αντρικά ρολόγια για τον διαγωνισμό GQ MenOf The Year Awards. Αυτή τη φορά πρόκειται για κομψά ρολόγια που συνδυάζονται με κεραμική θήκη.

καφέ

μάρκες ρολογιών ανδρικά ρολόγια αντρικά ρολόγια ελβετικά ρολόγια Braun

Το Braun παραμένει απλώς πολύ πρακτικό και αποτελεσματικό στον τομέα της ωρολογοποιίας. Φέτος, η ασυμβίβαστη ποιότητα ακόμη και των πιο μικρών λεπτομερειών των μοντέλων δεν μπορεί να αγνοηθεί. Ρίξτε μια ιδιαίτερη ματιά στο μοντέλο Braun Classic.

Μπρεγκέ

μάρκες ρολογιών ανδρικά ρολόγια ανδρικά ρολόγια ελβετικά ρολόγια Breguet

Η Breguet είναι η επόμενη επιλογή μας για τη λίστα με τις καλές μάρκες ρολογιών. Παρατηρήσαμε κάποιες ειδικές νέες λεπτομέρειες στα μοντέλα από το 2016. Αυτές είναι, για παράδειγμα, οι γέφυρες tourbillon και οι πλάκες από τιτάνιο.

Breitling

μάρκες ρολογιών ανδρικά ρολόγια αντρικά ρολόγια ελβετικά ρολόγια Breitling

Ένα ξεχωριστό χαρακτηριστικό της συλλογής αυτής της μάρκας φέτος είναι ένα μοντέλο ρολογιού πιλότου με ψηφιακή αναλογική οθόνη. Μπορείτε να το συγχρονίσετε μέσω του smartphone σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια ειδική εφαρμογή.

Βρεμόντ

μάρκες ρολογιών άνδρες ρολόγια άνδρες ρολόγια ελβετικά ρολόγια Βρεμόντ

Η Βρέμοντ άνοιξε μια νέα μπουτίκ στη Νέα Υόρκη και κυκλοφόρησε πολλά νέα μοντέλα σε αυτό το θέμα. Οι συλλογές Jaguar και Boeing καθώς και τα ρολόγια αφιερωμένα στο America’s Cup είναι ακόμα επίκαιρα.

Μπουλόβα

μάρκες ρολογιών άνδρες ρολόγια άνδρες ρολόγια ελβετικά ρολόγια Bulova

Για την 140η επέτειό του, ο αμερικανο-ελβετικός κατασκευαστής ρολογιών Bulova επέστρεψε στις αμερικανικές του ρίζες. Η μάρκα μετέφερε ξανά την έδρα της στο Empire State Building. Αυτό συμβαίνει παρόλο που η μάρκα ανήκει στην ιαπωνική εταιρεία Citizen εδώ και αρκετό καιρό. Η επιστροφή στο αμερικανικό στυλ φαίνεται επίσης στο σχεδιασμό των σημερινών μοντέλων.

Bulgari

μάρκες ρολογιών ανδρικά ρολόγια αντρικά ρολόγια ελβετικά ρολόγια Bvlgari

Τα διακριτικά χαρακτηριστικά των σημερινών μοντέλων Bulgari είναι η θήκη σε σχήμα δαχτυλιδιού, ο καρπός και οι εξαιρετικά πρωτοποριακές τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή ρολογιών Bulgari. Για την ανάπτυξη του τελευταίου, συνεργάστηκε κάποιος με τους ειδικούς στον τομέα της προστασίας δεδομένων – WISeKey. Όλα τα προσωπικά δεδομένα αποθηκεύονται σε κρυπτογραφικό τσιπ. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε μια σύνδεση με το δικό σας smartphone.

Burberry

μάρκες ρολογιών ανδρικά ρολόγια ελβετικά ρολόγια Burberry

Εδώ είναι η τελευταία μάρκα καλών μαρκών ρολογιών για άνδρες που ξεκινούν με το γράμμα Β, το οποίο θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε. Πρόκειται για την Burberry. Γνωρίζατε ότι σε αυτήν την εταιρεία ο διευθύνων σύμβουλος και ο επικεφαλής του τμήματος σχεδιασμού είναι ένα και το αυτό πρόσωπο; Αυτός είναι ο Κρίστοφερ Μπέιλι. Είναι ένας ταλαντούχος καλλιτέχνης και διευθυντής που βγάζει περισσότερα από 8 εκατομμύρια το χρόνο. Αν κοιτάξετε τα τρέχοντα μοντέλα ανδρικών ρολογιών της Burberry, δεν θα εκπλαγείτε πια από αυτό.

Casio

μάρκες ρολογιών casio άνδρες τρόπος ζωής

Πρώτα απ ‘όλα, θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε την ιαπωνική μάρκα πολυτελείας Casio. Φέτος, το μοντέλο Dual Dial World Time με τη σύγχρονη τεχνολογία Bluetooth είναι πολύ αισθητό. Είναι δυνατός ο συγχρονισμός μέσω του smartphone σας. Αυτό είναι μόνο ένα από τα πολλά κομψά μοντέλα που είναι επίσης σύμφωνα με τις τελευταίες τεχνολογίες.

Καρτιέ

μάρκες ρολογιών ανδρικών τρόπων ζωής

Ο Cartier εντυπωσιάζει με ορισμένα μοντέλα που έχουν έναν αξέχαστο χαρακτήρα που ακτινοβολεί με κάποιο τρόπο ακόμη και μυστικισμό. Φέτος, για παράδειγμα, μπορείτε να δοκιμάσετε την αντρική έκδοση του κομψού γυναικείου ρολογιού Ballon Bleu, η οθόνη του οποίου είναι καλυμμένη με λαμπερά διαμάντια.

Certina

μάρκες ρολογιών certina πολυτελή ανδρικά ρολόγια

Η Certina επεκτείνει τη δημοφιλή χρονογραφική γραμμή DS. Βιώνουμε τα ήδη γνωστά μοντέλα Action, Eagle και Podium σε μια εντελώς νέα, μοντέρνα έκδοση. Εκτός από τον πιο μοντέρνο σχεδιασμό, αυτά τα ρολόγια δείχνουν επίσης βελτιωμένο σύστημα ασφαλείας.

Chanel

μάρκες ρολογιών chanel men lifestyle

Αν εκπροσωπείτε τις καλές μάρκες ρολογιών, δεν μπορείτε να ξεπεράσετε την Chanel. Βρίσκουμε τη νέα έκδοση του μοντέλου Boy.Friend με την πιο εντυπωσιακή του εμφάνιση πολύ πειστική.

Αυτό είναι κάτι για τους ιδιαίτερα μάταιους κύριους.

Chaumet

μάρκες ρολογιών chaumet ανδρικά ρολόγια τάσεις μόδας τρόπου ζωής

Γίνεται λόγος για μία από τις καθολικές καλές μάρκες ρολογιών! Ρίξτε μια ματιά στα μοντέλα που εμφανίζονται. Δεν μπορεί να μην σου αρέσουν.

Chopard

μάρκες ρολογιών chopard πολυτελή ανδρικά ρολόγια

Η Chopard λανσάρει νέα μοντέλα που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την Porsche Motorsport. Και χάρη στη νέα σειρά ρολογιών οδηγού Mille Miglia GTS, η εταιρεία έχει γίνει ένας από τους μεγαλύτερους χορηγούς του Mally Miglia Rally.

Κρίστοφερ Γουόρντ

μάρκες ρολογιών christopher ward πολυτελής τρόπος ζωής

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δείτε τα μοντέλα αυτής της μάρκας ρολογιών για να γνωρίζετε ότι πρόκειται για βρετανική μάρκα. Η υψηλή κατηγορία για όλα τα προϊόντα θα διατηρηθεί και φέτος, αν και τα προϊόντα προσφέρονται τώρα σε πολύ χαμηλότερη τιμή.

Πολίτης

αντρικά ρολόγια ρολόι πολίτες μάρκες τάσεις μόδας άνδρες

Οι σχεδιαστές πολιτών λατρεύουν το στρατιωτικό στυλ και προσφέρουν αυτή τη στιγμή πολλά νέα συναρπαστικά μοντέλα σε στρατιωτική εμφάνιση. Ένα εντυπωσιακό παράδειγμα σε αυτό το πλαίσιο είναι η περιορισμένη σειρά Royal Marines Commandos, η οποία έχει 1.000 αντίτυπα.

Corum

ανδρικά ρολόγια corum ρολόγια μάρκες άνδρας τρόπος ζωής

Η Corum είναι μια νέα μάρκα μεταξύ των καλών κατασκευαστών ρολογιών. Η εταιρεία Corum εδραιώθηκε μέσω του δημιουργικού χαρακτήρα των μοντέλων της. Έχετε πολλά κομψά μοντέλα ανδρικών ρολογιών που γοητεύτηκαν από τις σχάρες καλοριφέρ Rolls-Roys.

Perhapsσως θα σας αρέσει το μινιμαλιστικό μοντέλο Golden Bridge πολύ περισσότερο?

Κύρος

ανδρικά ρολόγια cyrus τάσεις ρολόγια χειρός άνδρες

Ας συνεχίσουμε με τις νέες μάρκες ρολογιών. Γιατί ο Κύρος είναι ένα θετικό παράδειγμα αυτού. Ιδρύθηκε πριν από πέντε χρόνια από τα αδέλφια Laurent και Julien LeCamp. Η μάρκα πήρε το όνομά της από τον ιδρυτή της Περσικής Αυτοκρατορίας. Μια αναφορά σε αυτό γίνεται επίσης στο σχεδιασμό των ρολογιών. Ένα περσικό νόμισμα χρησιμοποιήθηκε ως πρότυπο για κάθε μεμονωμένο μοντέλο.

Dior

μάρκες ρολογιών dior άνδρες ρολόγια ρολόγια άνδρες

Ο Chiffre Rouge από τον Dior βρίσκεται στην αγορά για περισσότερα από δέκα χρόνια. Αυτά τα μοντέλα έχουν ήδη φτάσει σε πολύ υψηλό επίπεδο ποιότητας. Τα τελευταία μοντέλα Dior κατατάσσονται επίσης σαφώς στην κατηγορία ανδρικών ρολογιών της υψηλότερης κατηγορίας.

Ντε Γκρισόγκονο

de grisogono μάρκες ρολογιών άνδρες ρολόγια ρολόγια άνδρες

Πάνω απ ‘όλα, υπάρχει ένα εντυπωσιακό άτομο πίσω από την επιτυχία αυτής της μάρκας και αυτό είναι ο Fawaz Gruosi. Η εταιρεία του ιδρύθηκε το 1993. Ο ιδρυτής βασίστηκε σε μια πολύ ενδιαφέρουσα στρατηγική: έφτιαξε μοντέλα ρολογιών με μαύρα διαμάντια, τα οποία δεν ήταν ιδιαίτερα μοντέρνα εκείνη την εποχή. Αυτός ο σχεδιασμός εμφανίστηκε αμέσως πρωτότυπος και μοναδικός και εξασφάλισε στη μάρκα μια αξιόλογη θέση ανάμεσα στις καλύτερες μάρκες ρολογιών.

ντίζελ

μάρκες ρολογιών ντίζελ άνδρες ρολόγια ρολόγια άνδρες

Το μέγεθος ενός ρολογιού έχει σημασία για εσάς; Αν ναι, πηγαίνετε για ντίζελ. Τα μοντέλα είναι μεγάλα σε στυλ και μέγεθος.

Κλειδαριά

dietrich uhren άνδρες άνδρες ρολόγια ρολόι άνδρες

Χάσατε το όνομα αυτής της μάρκας; It’sσως επειδή δεν είναι και τόσο νέος. Η μάρκα ιδρύθηκε από τον Γάλλο σχεδιαστή Emmanuel Dietrich. Ασχολείται με την παραγωγή επώνυμων ρολογιών εδώ και πολύ καιρό. Έχει επίσης εργαστεί για τις διάσημες μάρκες Hermes και Luis Vuitton.

Έμπελ

ebel ρολόγια χειρός μάρκες ανδρικά ρολόγια

Τα τελευταία χρόνια, οι σχεδιαστές της Ebel έχουν επικεντρωθεί στην κατασκευή όμορφων γυναικείων ρολογιών. Οι άντρες παραμελήθηκαν εύκολα. Ας δούμε αν έχει αλλάξει αυτή τη στιγμή …

Εμπόριο Αρμάνι

emporio armani ρολόγια ανδρικά ρολόγια ανδρικά ρολόγια

Τα πιο ακριβά μοντέλα αυτής της μάρκας ρολογιών διακρίνονται από τα άλλα για το ελβετικό τους στυλ. Αυτή η ιταλική μάρκα προσφέρει αυτήν τη στιγμή τη σειρά Bold Motion με αποκλειστικά ανδρικά ρολόγια. dΣυνδέετε ορισμένα μοντέλα με δίσκο χαλαζία, μεταξύ άλλων.

Fiyta

Ανδρικά ρολόγια χειρός Fiyta Uhrenmarkan ανδρικά μόδα

Ξεκινάμε με τη συναρπαστική κινεζική μάρκα Fiyta. Ιδρύθηκε στο Shenzhen πριν από περισσότερα από 20 χρόνια. Τα τελευταία μοντέλα έχουν την εξαιρετικά ενημερωμένη γκάμα R&Δ. Τα ρολόγια προσφέρονται σε περισσότερα από 1000 καταστήματα στην Ασία και 25 χώρες εκτός αυτής της ηπείρου.

FP Journe

Ανδρικά ρολόγια χειρός FP Journe μάρκες ανδρικά μόδα

Θέλετε να κάνετε μια μοναδική και συναρπαστική επένδυση; Τα ρολόγια μάρκας FP Journe είναι μια καλή ευκαιρία για αυτό. Με το χρωματιστό σχέδιο, πολλά από τα μοντέλα είναι απολύτως πολύτιμα κομμάτια που σίγουρα αξίζουν τις καλύτερες συλλογές.

απολίθωμα

Fossil ρολόγια ανδρικά ρολόγια χειρός ανδρικά μόδας

Εδώ έρχεται ένα όνομα για τους λάτρεις των καλών μαρκών ρολογιών. Τα μοντέλα από το Fossil έχουν μια μαζική, κλασική εμφάνιση. Έχουν επίσης ελκυστικές τιμές και ευρύτερα προσβάσιμες σε σύγκριση με πολλές άλλες μάρκες.

Scuderia Ferrari

Ανδρικά ρολόγια πολυτελείας ανδρικά ρολόγια Scuderia Ferrari ανδρικά ρολόγια χειρός

Γνωρίζετε αντρικά ρολόγια Ferrari; Εάν έχετε αυτοκίνητο αυτής της μάρκας και ψάχνετε ένα ρολόι για να το πάρετε, επιλέξτε Hubolt. Η Scuderia Ferrari, η οποία προέρχεται από την παγκοσμίως γνωστή και ισχυρή εταιρεία Movado, ταιριάζει επίσης στο λογότυπο του χορού που χορεύει.

Frederique Constant

Frdrique Constant ρολόγια μάρκας ανδρικών ανδρικών ρολογιών χειρός

Συναντήσαμε τον Frdrique Constant σχετικά με τη μάρκα ωρολογοποιίας Alpina στο πρώτο μας άρθρο σχετικά με το θέμα. Υπάρχουν επίσης πολλά έξυπνα μοντέλα με το όνομά του που μπορούν να συγχρονιστούν μέσω κινητού τηλεφώνου.

Αυτά τα μοντέλα αναπτύχθηκαν σε συνεργασία με την Fullpower. Αυτή είναι μια εταιρεία που συνεργάζεται επίσης με τη Nike και την Apple.

Γιώργος Τζένσεν

Ανδρικά ρολόγια χειρός μόδας ανδρικά ρολόγια Georg Jensen

Ο Georg Jensen δεν εργάζεται αποκλειστικά στον αποκλειστικό τομέα, αλλά έχει επίσης πολλά καλά μοντέλα σε αυτόν τον τομέα. Ένα υπέροχο παράδειγμα αυτού είναι το κομψό μοντέλο σε σκανδιναβικό στιλ Henning Koppel.

Girard-Perregaux

Ανδρικά ρολόγια χειρός Girard Perregaux μάρκες ανδρικά μόδας

Η Girard-Perregaux είναι μία από τις καλές μάρκες ρολογιών που εμπλουτίζουν τη ζωή μας ξανά και ξανά με vintage μοντέλα. Οι σχεδιαστές Girard-Perregaux συχνά συνεχίζουν να βασίζονται στο μέγεθος XXL.

Γκράχαμ 1695

Ανδρικά ρολόγια χειρός μόδας ανδρικά ρολόγια Graham 1695

Η μάρκα ιδρύθηκε για να δημιουργήσει ένα μοντέλο αφιερωμένο στον ωρολογοποιό George Graham. Η εμφάνιση είναι κομψή, αλλά ταυτόχρονα αποφεύγει την πολύ επίσημη εντύπωση.

Graff

Ανδρικά ρολόγια χειρός μάρκες ρολογιών Graff

Το πρώτο μοντέλο από αυτήν την καλή μάρκα ρολογιών ονομάζεται Baselworld. Με αυτό το ανδρικό ρολόι έγινε σαφές ότι επρόκειτο για έναν σημαντικό προμηθευτή. Τα σημερινά μοντέλα αποδεικνύουν ότι αυτό συνέβη επίσης με επιτυχία.

Gucci

Ανδρικά ρολόγια χειρός μάρκες Gucci μάρκες ανδρικά

Τι γίνεται με ένα κομψό και φωνητικά ελεγχόμενο έξυπνο ρολόι; Υπάρχουν πολλά τέτοια μοντέλα από τη γνωστή μάρκα Gucci.

Μαντέψτε / GC

Guess GC ρολόγια ανδρικά μόδα ανδρικά ρολόγια χειρός

Μερικά από τα νέα μοντέλα δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με τα Martian Watches από την Καλιφόρνια. Έχετε μικρόφωνο και ηχεία εδώ, τα οποία μπορούν να ελεγχθούν με τη δική σας φωνή.

Χάμιλτον

Ανδρικά ρολόγια χειρός επώνυμα ρολόγια Hamilton

Ξέρετε τι προσφέρει ο Hamilton πέρυσι; Με αφορμή τα 80 χρόνια από τη γέννηση του Έλβις, δημιουργήθηκε ένα μοντέλο ειδικά αφιερωμένο σε αυτόν. Το Elvis80 χαρακτηρίστηκε από έναν δίσκο χαλαζία.

Αυτό το αντρικό ρολόι διαφέρει από τα ηλεκτρικά ελεγχόμενα μοντέλα Ventura από τον μηχανισμό του. Ωστόσο, τα μοντέλα παρουσιάζουν πολλές ομοιότητες στο στυλ, όπου μπορείτε να δείτε πολλές ομοιότητες.

Ο Χάρι Γουίνσον

Ανδρικά ρολόγια χειρός επώνυμα ρολόγια Harry Winson

Είστε ανυπόμονοι για τα νέα στη σειρά Harry Winston Opus; Για άλλη μια φορά υπάρχει κάτι υπέροχο για εσάς στην αγορά!

Ερμής

Ανδρικά ρολόγια χειρός μάρκες ρολογιών Hermes

Τα ρολόγια Hermes είναι γνωστά για τα ευαίσθητα εμφανιζόμενα και απτικά υλικά. Δέρμα, μετάξι, γυαλί και κεραμικά χρησιμοποιούνται εδώ. Η επιτυχία αυτών των ρολογιών δεν είναι μόνο σε αυτό. Μπορεί επίσης να εξηγηθεί από τη σοβαρότητα με την οποία ο Ερμής βλέπει την κατασκευή ρολογιών. Η εταιρεία έχει τους δικούς της κατασκευαστές καντράν και θήκες ρολογιών.

Hublot

Ανδρικά ρολόγια χειρός μάρκες ανδρικών ρολογιών Hublot

Λίγα είναι τα μοντέλα που έχουν επιτύχει τη δημοτικότητα του σχεδιασμού του Hublot’s Big Bang. Κυκλοφόρησε από τον ιδιοφυή Jean-Claude Biver και εξακολουθεί να βρίσκεται στην αγορά.

Χ Μόζερ

Ανδρικά ρολόγια χειρός μόδας ρολόγια H Moser

Το H Moser είναι απόδειξη του πόσο μακριά μπορούν να φτάσουν οι μικροί κατασκευαστές ρολογιών μέσω κατάλληλων στρατηγικών μάρκετινγκ και πρωτότυπων προϊόντων με την καλύτερη ποιότητα. Και επίσης για το γεγονός ότι το ελβετικό στυλ ρολογιών είναι σχεδόν πάντα εγγύηση επιτυχίας.

IWC

Ανδρικά ρολόγια χειρός μάρκες ρολογιών IWC

Η εταιρεία IWC επιλέγει ένα ξεχωριστό θέμα για τα πολυτελή ρολόγια της κάθε χρόνο. Φέτος εκπροσωπήθηκαν από τα ρολόγια του πολυτελούς πιλότου.

Jaeger-LeCoultre

Ανδρικά ρολόγια χειρός μάρκες Jaeger LeCoultre για άνδρες

Ο Jaeger-LeCoultre καταφέρνει επίσης να παραμένει στην κορυφή της δημοτικότητας ξανά και ξανά μέσα από καλά επιλεγμένα θέματα. Γνωρίζετε ήδη την τρέχουσα σειρά, η οποία είναι εμπνευσμένη από τον ουρανό και την αστρονομία; Ξεκίνησε το 2015. Σε αυτή τη συλλογή αποκλειστικών ανδρικών ρολογιών, δημιουργήθηκε μια αντίθεση στο δικό του στυλ με νηφάλια, συγκρατημένα μοντέλα. Η ποικιλία στα σχήματα είναι αμέσως αισθητή. Υπάρχουν κλασικά στρογγυλά και ορθογώνια ασυνήθιστα σχήματα. Οι διαστάσεις είναι επίσης πολύ διαφορετικές.

Ζαν Ρίτσαρντ

Ανδρικά ρολόγια χειρός μόδας ρολογιών Jean Richard

Εδώ είναι μια ακόμη μάρκα ρολογιών που αξίζει την προσοχή σας. Πήραν το όνομά τους από τον ωρολογοποιό του 17ου αιώνα που εκπαιδεύτηκε μόνος του: Daniel JeanRichard.

Αυτή η αμερικανική μάρκα ρολογιών αναγνωρίστηκε από τον Πρόεδρο Ομπάμα. Μπορεί να υπάρξει καλύτερη απόδειξη της καλύτερης ποιότητας?

Junghans

Ανδρικά ρολόγια χειρός Junghans Uhrenmarkan ανδρικά μόδα

Αυτή η μάρκα ρολογιών υπάρχει από το 1861. Αυτή είναι αυτή τη στιγμή ο μεγαλύτερος κατασκευαστής στη Γερμανία. Δεν χαρακτηρίζεται μόνο από το κλασικό του στυλ, αλλά και από τα τέλεια λειτουργικά ηλεκτρονικά και έξυπνους μηχανισμούς.

Λαρς Λάρσεν μάρκες ρολογιών πολυτελή ρολόγια lars larsen στρογγυλό καντράν μαύρο κόκκινο

Η πρώτη μάρκα στη λίστα μας ονομάζεται Lars Larsen. Το άτομο που πήρε το όνομά του από τα ρολόγια ήταν ένα γέρικο θαλάσσιο σκυλί. Ο Δανός ήταν ο καπετάνιος ενός πλοίου που ονομαζόταν Agnes Louise. Στον ελεύθερο χρόνο του ασχολήθηκε με την ωρολογοποιία και δημιούργησε μοντέλα που θα μπορούσαν να αντέξουν σε κακές καιρικές συνθήκες.

Η μάρκα και η τρέχουσα εταιρεία Lars Larsen αναπτύχθηκε από τον εγγονό του.

Λάρσον & Τζένινγκς

μάρκες ρολογιών πολυτελή ρολόγια άνδρες χρυσό δέρμα στρογγυλό καντράν

Στο Larsson’s & Τζένινγκς, σκανδιναβικός μινιμαλισμός και βρετανικό πολυτελές στυλ συναντιούνται. Η διεθνής εταιρεία πωλεί ρολόγια καλύτερης ποιότητας σε σχετικά προσιτές τιμές.

Linde Werdelin

μάρκες ρολογιών ανδρικά ρολόγια φουτουριστικό σχέδιο τιτανίου

Προχωράμε σε μια μάρκα με έδρα το Λονδίνο. Η Linde Werdelin βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε συνεργασία με την απαιτητική δανική εταιρεία Frmandskorpset. Μαζί δημιούργησαν το μοντέλο Octopus Frogman, το οποίο χαρακτηρίζεται από τη θήκη ρολογιού του από τιτάνιο.

Λουί Βιτόν

μάρκες ρολογιών ανδρικές μάρκες πολύχρωμο καντράν στρογγυλό δέρμα από ανοξείδωτο ατσάλι

Τα τελευταία χρόνια, η Louis Vuitton έχει πολλά νέα μοντέλα που σχετίζονται με αθλητικές εκδηλώσεις και σχεδιάζονται αντίστοιχα σε σπορ στιλ. Perhapsσως αυτό είναι το πιο κατάλληλο για εσάς αυτή τη στιγμή.

Longines

μάρκες ρολογιών ανδρικά δερμάτινα ατσάλι στρογγυλά κανάλια

Το Longines είναι πολύ εντυπωσιακό με τα ιστορικά μοντέλα του. Οι σχεδιαστές αυτής της παγκοσμίου φήμης μάρκας φαίνεται να βρίσκουν πάντα σπουδαία πρότυπα στα αρχεία. Σε κάθε περίπτωση, τα σημερινά μοντέλα γοητεύονται επίσης από τα παλιά καλά μοντέλα.

Σύνδεσμοι του Λονδίνου

μάρκα ρολόγια άνδρες πολυτελή μαύρο καντράν δερμάτινο βραχιόλι συνδέσεις του Λονδίνου

Η ξεχωριστή εμφάνιση αυτών των ανδρικών ρολογιών δεν πρέπει να συγχέεται. Οι ιδέες αυτής της μάρκας έχουν υλοποιηθεί εδώ, οι οποίες συνδυάζονται επίσης με λεπτομέρειες από τις μάρκες Marc Newson και Louis Vuitton.

Luminox

μάρκες ρολογιών άνδρες μάρκες πολυτελείας luminox λαστιχάκι στρογγυλό καντράν

Πολλές μάρκες ρολογιών επιτυγχάνουν την επιχειρηματική εμφάνιση. Αλλά είναι λίγοι εκείνοι που δείχνουν ένα τραχύ, στρατιωτικό ύφος. Αυτό συμβαίνει επίσης με το Luminox στις τελευταίες συλλογές. Πέρυσι η μάρκα γιόρτασε 25 χρόνια από την ίδρυσή της.

Movado

μάρκες ρολογιών άνδρες μάρκας movado μοντέρνο σχέδιο στρογγυλό καντράν μαύρο δέρμα

Ο Achille Ditesheim ήταν μόλις 19 ετών όταν ίδρυσε την εταιρεία. Αυτό συνέβη το 1881. Εκείνη την εποχή η εταιρεία ονομαζόταν La Chaux-de-Fonds. Αργότερα μετονομάστηκε σε Movadop.

Το πιο διάσημο μοντέλο χρονολογείται από το 1947, δημιουργήθηκε από τον Nathan George Horwitt και αποτελεί ήδη μουσειακό έκθεμα.

Βρίσκεται στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης της Νέας Υόρκης.

Μαικλ Κορς

μάρκες ανδρών πολυτελή μάρκα michael kors τιτάνιο στρογγυλό καντράν

Maybeσως γνωρίζετε ότι ο Michael Kors είναι επίσης εταιρεία μόδας; Ναι, είναι επίσης κατασκευαστής ρολογιών. Και η μάρκα έχει ήδη πουλήσει περισσότερα από 5 τρισεκατομμύρια μοντέλα. Μπορούν να βρεθούν σε όλες τις κατηγορίες τιμών.

Μωρίς Λακρουά

μάρκες ρολογιών ανδρικά αξεσουάρ μαύρο λουράκι maurice lacroix

Ο Maurice Lacroix έχει υπολογίσει την επιτυχία της χρονογραφικής σειράς Pontos S. Μέχρι στιγμής, όλα τα μοντέλα αυτής της σειράς ήταν επιτυχημένα. Τα σπορ αδιάβροχα μοντέλα είναι από τα καλύτερα του είδους τους στην αγορά.

MB&ΦΑ.

μάρκες ρολογιών πολυτελή άνδρες γνήσιο δέρμα mb f

Πέρυσι το ΜΒ γιόρτασε&Για την 10η επέτειό του, μια μεγάλη επέτειος από την ίδρυση της εταιρείας. Για την περίσταση δημιουργήθηκε ένα ειδικό ρομπότ ρολόι. Ονομάζεται Melchior και σχεδιάστηκε σε συνεργασία με την ειδική ωρολογοποιία L’Epe. Η τιμή ενός τέτοιου αποκλειστικού ρολογιού είναι 25.000 $.

Μοντάιν

μάρκες ρολογιών mondaine από ανοξείδωτο ατσάλι από πραγματικό δέρμα

Αυτή η μάρκα ρολογιών είναι πιο γνωστή για τα μοντέλα της σειράς SBB Swiss Railways. Επιπλέον, τα Helvetica No1 Bold και MotionX είναι επίσης πολύ δημοφιλή και σε ζήτηση. Οι πιο πρωτοποριακές έξυπνες τεχνολογίες ενσωματώνονται σχεδόν σε όλα τα νέα μοντέλα.

Mont-Blanc

μάρκες ρολογιών ανδρικές μάρκες γνήσιο δέρμα ρολόι καρπού ανοξείδωτο ατσάλι montblanc

Η Montblanc είναι η πρώτη θέση μεταξύ των κατασκευαστών έξυπνων ρολογιών. Είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό ότι δεν χάνεται η κλασική εμφάνιση.

Νίξον

αντρικά ρολόγια nixon ρολόγια χειρός ανδρικός τρόπος ζωής

Κομψότητα και στιβαρός χαρακτήρας. Μόνο οι πιο ταλαντούχοι σχεδιαστές ανδρικών ρολογιών Nixon μπορούν να το συνδυάσουν. Επιπλέον, αρκετά μοντέλα ταιριάζουν σε πολλές διαφορετικές σπορ εμφανίσεις και είναι κατάλληλα για ακραίες συνθήκες.

Νομός

ανδρικά ρολόγια nomos ανδρικά ρολόγια χειρός κομψά

Αυτά τα ρολόγια δείχνουν πώς οι Γερμανοί ερμηνεύουν τον μινιμαλισμό. Η λήψη είναι πολύ λεπτή και φαίνεται να επιπλέει, και το Caliber DUW 3001 είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα αυτού.

ωμέγα

αντρικά ρολόγια ωμέγα ανδρικά ρολόγια χειρός

Τα ρολόγια Omega εμφανίστηκαν σε μια από τις πρόσφατες ταινίες Bonds. Πρόκειται για το μοντέλο Seamaster 300 Spectre – μια νέα έκδοση του όχι λιγότερο γνωστού Seamaster Aqua Terra.

Όρις

αντρικά ρολόγια ή τρόπος ζωής με αντρικά ρολόγια χειρός

Πολλοί καλοί κατασκευαστές ρολογιών αποδίδουν σε μεγάλο βαθμό το γεγονός ότι παράγουν μερικά από τα μέρη και τους μηχανισμούς ρολογιών εσωτερικά. Δίνουν επίσης μια επιπλέον χρέωση για αυτό. Αυτό δεν συμβαίνει με τον Όρις. Παρά τους εσωτερικούς μηχανισμούς που δημιουργήθηκαν και τις περιορισμένες εκδόσεις, οι τιμές αυτής της μάρκας είναι σχετικά λογικές.

Parmigiani Fleurier

μάρκες ρολογιών ανδρικά ρολόγια χειρός parmigiani fleurier

Το Veyron είναι το ρολόι με το οποίο ξεκίνησε η ύπαρξη αυτών των μαρκών ρολογιών το 2004. Αυτό είναι ένα πολύ ακριβό και μοναδικό μοντέλο. Δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη μάρκα αυτοκινήτων Bugatti, η οποία εκείνη την εποχή επέστρεψε στην αγορά μετά από ένα ορισμένο διάλειμμα. Η σειρά Veyron που κυκλοφόρησε εκείνη την εποχή μπορεί ακόμα να αγοραστεί. Ορισμένα αντικείμενα έχουν υψηλή αξία συλλογής.

Porsche Design

μάρκες ανδρικών ρολογιών χειρός porsche design

Η Porsche Design καθιερώθηκε στην αγορά χάρη σε στρατηγικές συνεργασίες. Η συνεργασία με την Eterna πραγματοποιήθηκε μεταξύ 1995 και 2011. Μετά τελείωσε. Το Citychamp είναι το όνομα του νέου και πολύ πιο ισχυρού συνεργάτη της Porsche Design.

Τα ξεχωριστά μοντέλα ρολογιών παρέμειναν και από τα δύο στάδια και είναι σίγουρο ότι θα παραμείνουν ενημερωμένα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Piaget

μάρκες ρολογιών άνδρες piaget τρόποι ζωής μόδας τάσεις

Ας ξεκινήσουμε την παρουσίαση αυτής της καλής μάρκας ρολογιών και των ανδρικών μοντέλων της με λίγη ιστορία. Λέγεται ότι ο Κουβανός πρόσφυγας Gerry Grinberg έπαιξε σημαντικό ρόλο για αυτούς. Wasταν ο πρώτος που σκέφτηκε ότι τα ρολόγια θα μπορούσαν να αντιπροσωπεύουν ένα σύμβολο κατάστασης. Ο Piaget, με τη σειρά του, είναι ένας από τους ανθρώπους που καθιέρωσαν αυτή τη σκέψη. Χρησιμοποίησε μια πολύ απλή στρατηγική όταν πουλούσε τα μοντέλα της μάρκας Sixties: είπε απλά ότι ήταν τα πιο ακριβά στην αγορά.

Panerai

ανδρικά ρολόγια panerai πολυτελές αποκλειστικό τρόπο ζωής

Αυτή η μάρκα κατείχε το πρώτο ρολόι κατασκευασμένο από ίνες άνθρακα. Ονομάστηκε ακόμη και από αυτή την καινοτομία: Carbotech. Άλλα γνωστά ιστορικά μοντέλα της ίδιας μάρκας είναι το 1950 LuminorSubmersible, Radiomir Firenze και Radiomir 1940 EquationOf Time.

Περιστροφικός

Ροταρια ρολόγια μάρκες ανδρικά ρολόγια ανδρικά ρολόγια χειρός

Η μάρκα δημιουργήθηκε από την ομώνυμη κινεζική εταιρεία, η οποία είναι εξίσου μεγάλη με την Corum και την Eterna. Το Rotary προσφέρει ανθεκτικές και αξιόπιστες μάρκες ρολογιών σε πολύ καλές τιμές. Η γκάμα των σχεδίων είναι πολύ μεγάλη. Υπάρχουν επίσης πολλά κορυφαία μοντέλα στην τρέχουσα σειρά. Έχουν πολύ καλούς μηχανισμούς με δίσκους χαλαζία, αλλά οι τιμές τους είναι προσιτές!

Rado

Ανδρικά ρολόγια πολυτελείας Rado Uhrenmarkan ανδρικά ρολόγια χειρός

Καμία μάρκα δεν φαίνεται να προσπαθεί τόσο πολύ να τονίσει τον ελβετικό χαρακτήρα των σχεδίων. Αυτό έρχεται από μόνο του με τη νέα σειρά κεραμικών ρολογιών σε αποχρώσεις του καφέ.

Ralph Lauren

Ανδρικά ρολόγια πολυτελείας Ralph Lauren Uhrenmarkan ανδρικά ρολόγια χειρός

Το στυλ του Ralph Lauren διαμορφώνεται από την αγάπη για τη φύση και την άγρια ​​ζωή. Αυτό εκφράζεται καλύτερα στη δημοφιλή και γνωστή γραμμή Safari.

88 Rue Du Rhone

Ανδρικό ρολόι χειρός μάρκας 88 Rue Du Rhone κόκκινο

Αυτή η νέα μάρκα ρολογιών υπάρχει από το 2012. Ιδρύθηκε από τους Elie και Pierre Bernheim. Έτσι, τώρα η εταιρεία είναι συνεργάτης μιας σειράς εκδηλώσεων και εκδηλώσεων στο υψηλότερο επίπεδο. 88 Rue Du Rhone είναι, για παράδειγμα, στα Βραβεία Κινηματογραφικής Ακαδημίας της Βρετανίας ή στα μεγάλα διεθνή φεστιβάλ κινηματογράφου στο Μαϊάμι και τη Γενεύη.

Rolex

Ανδρικά ρολόγια ρολογιών μάρκας Rolex ανδρικά ρολόγια χειρός

Πέρυσι, η Rolex γιόρτασε τα 60 χρόνια από την ίδρυσή της. 17 νέα μοντέλα ρολογιών δημιουργήθηκαν για αυτήν την περίσταση. Οι καινοτομίες είναι στο σχεδιασμό αλλά και στα ενσωματωμένα ηλεκτρονικά.

Ρίτσαρντ Μιλ

Richard Mille ρολόγια ανδρικά ρολόγια πολυτελείας ανδρικά ρολόγια χειρός

Από πέρυσι μπορείτε τελικά να βρείτε μερικά νέα ανδρικά μοντέλα αυτών των καλών μαρκών ρολογιών στην αγορά. Είναι αφιερωμένα σε διαφορετικά αστέρια του αθλητισμού, όπως ο Γιόχαν Μπλέικ, ο Φελίπε Μάσα και ο Ραφαέλ Ναδάλ.

Ρέιμοντ Βάιλ

Raymond Weil ρολόγια ανδρικά ρολόγια πολυτελείας ανδρικά ρολόγια χειρός

Η μάρκα Raymond Weil υπάρχει από το 1976. Κλασική μουσική και κομμάτια όπερας, τα οποία ο ομώνυμος και ιδρυτής της μάρκας αγαπούσε τον εαυτό του, χρησίμευαν ως έμπνευση για τα πρώτα ρολόγια.

Τα νέα μοντέλα είναι εμπνευσμένα από τη σύγχρονη μουσική.

Σέικο

Seiko ρολόγια μάρκας ανδρικά ρολόγια ανδρικά ρολόγια χειρός

Η Seiko ανατρέχει επίσης στις μακρές παραδόσεις στην ωρολογοποιία. Η εταιρεία προσφέρει τα καλύτερα μοντέλα για τη δική της αγορά. Είναι είδηση ​​ότι ο Seiko έχει ανοίξει λίγο περισσότερο τον τελευταίο καιρό. Μερικά από τα καλύτερα μοντέλα είναι τώρα διαθέσιμα για αγορά εκτός Ιαπωνίας.

Δείγμα υφάσματος

Ανδρικά ρολόγια ρολογιών Swatch μάρκες ανδρικά ρολόγια χειρός

Αυτή είναι μια μάρκα που μιλά από μόνη της. Όταν πρόκειται για ειδήσεις, πρέπει να αναφερθούν τα νέα μοντέλα Gran Turismo.

Επτά Παρασκευή

Seven Friday ρολόγια ανδρικά ρολόγια πολυτελείας ανδρικά ρολόγια χειρός

Γνωρίζετε αυτό το νέο brand; Έγινε γνωστή για τα πολύ επιτυχημένα μοντέλα της σε βιομηχανικό στυλ. Τα ρολόγια κατασκευάζονται στην Κίνα με τους υψηλής ποιότητας μηχανισμούς Miyota. Οι περιορισμένες εκδόσεις ξεπουλάνε γρήγορα.

Σινόλα

Ανδρικά ρολόγια πολυτελείας ανδρικά ρολόγια μάρκας Shinola ανδρικά ρολόγια χειρός

Η μάρκα, που ιδρύθηκε το 2011, κατασκευάζει τώρα μοντέλα για τον κατασκευαστή ρούχων Filson. Αυτή η εταιρεία αναλήφθηκε από την ίδια τη Shinola το 2012. Τα δύο πρώτα μοντέλα της σειράς ονομάζονται Journeyman και Mackinaw.

Ημέρα, φέτος

μάρκες ρολογιών ανδρικά ρολόγια χειρός ρολόγια χειρός άντρες ετικέτα heuer

Για πολύ καιρό, η Tag Heuer ήταν η κορυφαία μάρκα μεταξύ των αθλητικών ρολογιών. Ωστόσο, έχουν λάβει πολύ μεγάλο ανταγωνισμό τα τελευταία χρόνια. Ο Jean-Claude Biver έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτό. Ωστόσο, ο διαγωνισμός λειτούργησε επίσης ως κίνητρο για μεγάλα νέα επιτεύγματα στην τεχνολογία και τον σχεδιασμό.

Τόμμυ Χίλφιγκερ

ρολόγια μάρκες άνδρες δερμάτινο ρολόι καρπού στρογγυλό καντράν tommy hilfiger

Αυτή είναι μια από τις πολλές μάρκες ρολογιών που ο όμιλος Movado στέκεται πίσω. Τα Tommy Hilfiger είναι προσβάσιμα σε μια ευρύτερη ομάδα οπαδών του ρολογιού της μάρκας, αλλά δείχνουν ένα στυλ υψηλού συμβιβασμού.

Κερδίζετε από τις ταχύτατα μεταβαλλόμενες γραμμές, οι οποίες τελικά οδηγούν σε μεγάλη ποικιλία στο σχεδιασμό.

Tateossian

μάρκες ρολογιών ανδρικό πράσινο ρολόι χειρός tateossian

Πίσω από αυτό το εμπορικό σήμα βρίσκεται ο πρώην επενδυτής τραπεζίτης Robert Tateossian. Η εταιρεία γιορτάζει τα 25 χρόνια από την ίδρυσή της. Αυτή δεν είναι μια ακριβή μάρκα ρολογιών, αλλά δείχνει μια εξαιρετική σχέση τιμής-απόδοσης.

Τούντορ

μάρκες ανδρικών ανοξείδωτων χαλύβδινων ρολογιών χειρός tudor

Η Tudor έκανε μια σημαντική ανακάλυψη μεταξύ των κορυφαίων εμπορικών σημάτων σε αθλητικά ρολόγια. Ένα από τα νεότερα και πιο ενδιαφέροντα μοντέλα είναι το FastriderChronoScrambler.

TW Steel

μάρκα ρολόγια άνδρες άνδρες ρολόγια από ανοξείδωτο ατσάλι λαστιχάκι tw ατσάλι

Ο Jordy Cobelens είναι το όνομα του πρώτου ωρολογοποιού της μάρκας. Τον κάλεσε ο ιδρυτής της εταιρείας πριν από περισσότερα από 25 χρόνια. Τώρα αυτό είναι ένα όνομα κάτω από τον κατασκευαστή ρολογιών που σχεδόν όλοι γνωρίζουν.

Tissot

μάρκες ρολογιών άνδρες από δέρμα από ανοξείδωτο ατσάλι

Τα πρώτα μοντέλα T-Touch για ρολόγια κυκλοφόρησαν το 1999. Δεν ήταν έκπληξη για κανέναν ότι η Tissot ήταν από τις πρώτες που εισήγαγε τις τελευταίες καινοτομίες και ανέπτυξε μοντέρνα μοντέλα. Εξακολουθούν να είναι από τις πιο τεχνικά καινοτόμες μάρκες σε αυτόν τον κλάδο.

Timex

μάρκες ρολογιών ανδρικά λουράκια καρπού ρολόι από ανοξείδωτο ατσάλι timex

Η Timex παράγει μερικά από τα ανθεκτικά μοντέλα ρολογιών. Έχετε ήδη περάσει τα πιο απίθανα τεστ. Η εκλαΐκευση του τελευταίου είναι στο επίκεντρο της στρατηγικής μάρκετινγκ της μάρκας, η οποία έχει αποδειχθεί πολύ επιτυχημένη ξανά και ξανά.

Τίφανι & Co

μάρκες ρολογιών ανδρικά δερμάτινα μαύρο χρυσό tiffany

Μετά από μια συνεργασία, αυτή η μάρκα διαχωρίστηκε από το Swatch Group. Δεν ήταν εύκολη στιγμή μέχρι να διαγραφούν όλα τα δικαιώματα. Τίφανι & Ωστόσο, η Co καταφέρνει να φέρει υπέροχα μοντέλα στην αγορά και τώρα δείχνει στους πολυάριθμους οπαδούς της πολλά τρέχοντα σχέδια σε ανδρικά ρολόγια.

Τόμας Σάμπο

μάρκες ρολογιών άνδρες γνήσιο δέρμα γκρι ρολόι καρπού ροζ χρυσό thomas sabo

Ο Thomas Sabo προωθείται από τον αστέρα της Formula 1, Nico Rosberg. Αυτό λέει πολλά.

U Boat

μάρκες άνδρες πολυτελή μάρκα ιταλικό γνήσιο δέρμα ρολόι χειρός u σκάφος

Η U Boat είναι μια κομψή ιταλική μάρκα. Τα μοντέλα ρολογιών του χαρακτηρίζονται από τον καθολικό χαρακτήρα τους.

Ulysse Nardin

μάρκες ρολογιών γνήσιο δέρμα μαύρο ρολόι χειρός ulysse nardin

Η εταιρεία είναι πιο γνωστή για τα χρονόμετρα που λειτουργούν τέλεια κάτω από το νερό. Τώρα αυτός είναι ο χορηγός του σουηδικού κλαμπ γιοτ Artemis.

Vacheron Constantinμάρκες ρολογιών άνδρες γνήσιο δέρμα καφέ ρολόι καρπού πολυτελή μάρκα vacheron Constantin

Αυτή η σεβαστή μάρκα γιόρτασε την 260η επέτειό της πέρυσι. Αυτή τη στιγμή η ρετρό εμφάνιση των άρθρων τους είναι εντυπωσιακή.

Βικτορίνοξ

μάρκες ρολογιών άνδρες πραγματικό δέρμα καφέ τιτάνιο inox victorinox

Δύο μοντέλα ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακά για όλους τους οπαδούς των ρολογιών τα τελευταία χρόνια. Αυτό είναι η Inox και η Naimakka. Η εταιρεία τα παρουσίασε ως μερικά από τα πιο διαρκή στην αγορά.

Ζενίθ

μάρκες ρολογιών άνδρες γνήσιο δέρμα καφέ ορείχαλκο πολυτελής μάρκα zenith

Μια άλλη μάρκα γιόρτασε μια επέτειο το 2015. Αυτό είναι ζενίθ. Τα ρολόγια του κατάφεραν να ευχαριστήσουν τους λάτρεις των κλασικών αυτοκινήτων, και όχι μόνο αυτούς, τουλάχιστον αυτό πιστεύουμε!

Βαν Κλιφ&Άρπελς

μάρκες ρολογιών άνδρες μάρκας χρυσό ρολόι καρπού άνδρες van cleef arpels

Κλείνουμε την επισκόπηση μας με τη μάρκα Van Cleef&Έξοδος από τα Άρπελς. Δεν υπάρχουν τόσο εντυπωσιακά νέα μοντέλα από αυτήν τη μάρκα τον περασμένο χρόνο. Υπάρχουν όμως πολλά κλασικά που είναι αρκετά εντυπωσιακά.