φανταχτερά τσαντάκια, φρυγανισμένες φέτες ψωμιού

Φανταστικές τσάντες και σακίδια που φαίνονται εξαιρετικά νόστιμα

Perhapsσως ήσασταν τόσο εκνευρισμένοι στην αρχή όσο εμείς όταν είδατε αυτές τις φανταχτερές τσάντες και σακίδια. Δεν είναι αλήθεια? Έχετε αναρωτηθεί τι σχέση έχει το ψωμί με τη μόδα ή την τέχνη; Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα κρύβεται στην αξιόλογη συλλογή από την Καναδή σχεδιάστρια και καλλιτέχνη Chloe Wise.

Σήμερα ζει και εργάζεται στη Νέα Υόρκη και επικεντρώνεται στη γλυπτική, τους πίνακες και τα σχέδια, τα κολάζ και την ψηφιακή τέχνη.

Το 2013 ξεκίνησε τη συλλογή γλυπτών της, οι οποίες ολοκληρώθηκαν με τη μορφή τσαντών και σακιδίων με γνωστές μάρκες μόδας όπως Chanel, Moschino και Louis Vuitton. Οι εξαιρετικές τσάντες είναι φτιαγμένες από ουρεθάνη και βαμμένες με λαδομπογιά. Το πρώτο κομμάτι της συλλογής ήταν η κρεμαστή τσάντα μπαγκέτας Louis Vuitton, η οποία φαίνεται εξαιρετικά ρεαλιστική. Ακολούθησαν άλλες δημιουργίες όπως το καρβέλι μαγιάς Prada και η τσάντα Chanel bagel, την οποία ο σχεδιαστής «Bagel No. 5. «καλείται.

Τσάντα τηγανίτας Chanel

φανταχτερά τσάντες μέλι τηγανίτας

Σε μια συνέντευξη στο Lucky Magazine, η Wise μοιράζεται ότι η έμπνευση για αυτή τη συλλογή προέρχεται από την ιδέα ότι το ψωμί είναι σύμβολο υψηλής θέσης και πλούτου. «Wantedθελα να δημιουργήσω τη σύνδεση μεταξύ της ειδωλοποίησης των ειδών πολυτελείας στη μόδα και της σημασίας των καταναλωτικών αγαθών στην τέχνη».

Τον Οκτώβριο του 2014, η ηθοποιός Ινδία Menuez από όλα τα πράγματα πήρε το «Bagel No. Τσάντα 5 ”στην εκδήλωση έναρξης για την ταινία Chanel No. 5 φορεμένο. Το κοινό και τα μέσα ενημέρωσης θεώρησαν ότι ήταν ένα πραγματικό Chanel. Λίγο αργότερα έγινε σαφές ότι η τσάντα δημιουργήθηκε από τους Wise και είναι μέρος της συλλογής τους του 2013. «Wantedθελα να ξεκαθαρίσω ότι οι τσάντες δεν είναι στην πραγματικότητα είδη μόδας, αλλά έργα τέχνης. Ταυτόχρονα, απόλαυσα πραγματικά το ενδιαφέρον του κόσμου της μόδας και των μέσων ενημέρωσης », παραδέχεται ο καλλιτέχνης.

Ρίξτε μια ματιά στη συλλογή μόνοι σας και νιώστε τη μοναδικότητα αυτών των έργων τέχνης, που μοιάζουν με είδη μόδας πολυτελείας. Διασκεδάστε να εκπλαγείτε!

Η μικρή τσάντα για τοστ

φανταχτερά τσαντάκια ψωμί φέτες μαρμελάδα

Μίνι τσάντα bagel από την Chanel

φανταχτερό τσάντες bagel σουσάμι

Τσάντα κουλούρι Moschino

φανταχτερά τσαντάκια, ψωμάκια, βούτυρο

Κέικ Pigtail με σπόρους παπαρούνας για να αφαιρέσετε

φανταχτερά τσαντάκια chanel κοτσίδα κοτσίδα

Μια ρετρό τσάντα πρωινού

φανταχτερό πρωινό τσάντες

Νόστιμη τσάντα με σολομό και κρεμμύδια

φανταχτερά τσαντάκια μικρό κρεμμύδι σολομού

Τσάντα τάρτας κοτσίδα Prada με σουσάμι

φανταχτερά τσαντάκια prada plait cake

Τσάντα βάφλας Moschino

φανταχτερές τσάντες βάφλες

Ποικιλία αρτοποιίας ποικιλία

φανταχτερά κομμάτια αρτοποιίας τσάντες