Πρωτότυπες εικόνες σχεδίασης νυχιών

Σύγχρονες τάσεις στον σχεδιασμό των νυχιών για το 2019/2020

Σε μερικούς τομείς της μόδας μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να κοιτάξετε τόσο μακριά στο μέλλον. Αλλά με τις τάσεις στο σχεδιασμό των νυχιών, αυτό είναι απολύτως δυνατό και επίσης επιθυμητό.

Γιατί εδώ οι τάσεις είναι αρκετά σαφείς. Θα θέλατε να μάθετε περισσότερα για αυτό και να σχεδιάσετε την εμφάνιση του νυχιού σας για τους επόμενους μήνες από εδώ και στο εξής;.

Ακούγεται συναρπαστικό έργο, έτσι δεν είναι?

Η φροντίδα

Αποτελεσματικές εικόνες σχεδίασης νυχιών

Αυτό ήταν πάντα της μόδας. Ακόμα και ο πιο μοντέρνος σχεδιασμός δεν θα συμβάλει σε μια καλή εικόνα αν δεν έχετε φροντίσει εκ των προτέρων αυτήν την πτυχή. Αλλά η υγιεινή και η περιποιημένη εμφάνιση γίνονται όλο και πιο μοντέρνα και μοντέρνα. Probablyσως επειδή οι σύγχρονες μέθοδοι προσωπικής υγιεινής κάνουν τα πράγματα ευκολότερα και ευκολότερα. Επομένως, πρακτικά δεν έχετε πλέον δικαιολογία για να το εγκαταλείψετε.

Επιπλέον, τα νύχια σας πρέπει να φαίνονται εξαιρετικά όμορφα και μοντέρνα σε σχήμα. Τι λένε οι σχεδιαστές για την τρέχουσα εμφάνιση; Είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ένα στρογγυλεμένο σχήμα. Έτσι, θα πρέπει να το διατηρήσετε όσο το δυνατόν πιο φυσικό.

Μοντέρνες αποχρώσεις στο σχέδιο νυχιών

Νύχια σχεδίασης κίτρινες εικόνες

Τώρα φτάνουμε στην πιο συναρπαστική πτυχή του θέματος. Όπως σε όλες τις άλλες πτυχές του σχεδιασμού, αναζητάτε εγγύτητα στη φύση. Το κάνετε αυτό με τις φυσικές, γήινες αποχρώσεις που χρησιμοποιούνται ξανά και ξανά ως βάση. Τα παστέλ χρώματα κυριαρχούν επίσης στον μοντέρνο σχεδιασμό των νυχιών. Γιατί έτσι καταφέρνετε να ενσωματώσετε τα ψυχρά χρώματα σε αυτή τη μετρημένη, φυσική περιοχή.

Πίσω είναι μερικές ξεχωριστές τάσεις και αυστηροί κανόνες

Νύχια σχεδίασης καρδιές εικόνων

Έχουμε συνηθίσει την παρουσία ορισμένων αυστηρών τάσεων τα τελευταία χρόνια. Αυτά όμως φαίνεται ότι χάθηκαν ξανά. Για παράδειγμα, ο συνδυασμός βερνικιού νυχιών με κραγιόν στα χρώματα ροδάκινο και κεράσι είναι εξαιρετικά δημοφιλής.

Τα φυσικά χρώματα είναι κλασικά και παραμένουν επίκαιρα – αλλά όχι όλα!

Νύχια σχεδίασης εικόνων χρώμα δέρματος

Δεν πρέπει να καταλάβετε τη δήλωση ότι οι φυσικές μορφές και αποχρώσεις που είναι κλασικές παραμένουν ενημερωμένες γενικά. Κάποιοι παραμένουν ενημερωμένοι – άλλοι όχι. Οι αντιθέσεις ξεθωριάζουν στο παρασκήνιο και θα μπορούσαν να τις κάνουν να φαίνονται μάλλον ξεπερασμένες. Από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να βασίζεστε σε αποχρώσεις που είναι πολύ κοντά η μία στην άλλη και όπως τα χρώματα του σώματός μας φαίνεται να ρέουν μεταξύ τους.

Μια συμβίωση δύο τύπων γαλλικού μανικιούρ

Νύχια σχεδιασμού κόκκινες εικόνες

Υπάρχει ένα κλασικό στυλ και ένα πιο μοντέρνο, υπερβολικό στυλ γαλλικού μανικιούρ – το φεγγάρι! Ο εξαιρετικός συνδυασμός των δύο είναι ιδιαίτερα επίκαιρος αυτή τη στιγμή. Χρησιμοποιήθηκαν επίσης ενδιαφέροντες συνδυασμοί χρωμάτων – κόκκινο και άσπρο, άσπρο και μαύρο και ούτω καθεξής.

Λωρίδες αντίθεσης

Νύχια σχεδίασης εικόνες ρίγες ροζ

Στο τέλος του σημερινού άρθρου, θέλουμε να δούμε μια ανοδική και πραγματικά νέα τάση. Είναι μια από τις λίγες τάσεις για το 2019/2020 που θα μπορούσαν να θεωρηθούν πραγματικές νέες εκκινήσεις. Είναι μια σειρά από λωρίδες υψηλής αντίθεσης. Αυτά εισάγονται μαζί με τη μορφή ανεμιστήρα. Τα χρώματα στα οποία πραγματοποιήθηκαν δεν είναι καθόλου μικρής σημασίας. Σύμφωνα με τις τρέχουσες τάσεις σχεδιασμού νυχιών, θα πρέπει να βασιστείτε σε αποχρώσεις και συνδυασμούς ως εξής: γκρι και μοβ, κόκκινο και μαύρο, λευκό και μαύρο, λευκό και μεταλλικό.

Μοβ και μαύρες γεωμετρικές γραμμές

Νύχια σχεδίασης εικόνες σχήματα γεωμετρικά

Ανοιχτές και σκούρες αποχρώσεις του μπλε Νύχια σχεδιασμού εικόνες μπλε τόνους

Χρώμα Cappoccino

Νύχια σχεδίασης εικόνες καπουτσίνο

Χρυσό σε συνδυασμό με μοβ  

Σχέδιο νυχιών εικόνων δαχτυλιδιών συνδυασμού χρωμάτων χρωμάτων

   Κομψό και μονόχρωμοΣχέδιο νυχιών εικόνες γκρι κόκκινα χείλη

Πείτε γεια στην ερχόμενη άνοιξη

Νύχια λουλουδιών ανθίζει σχέδια εικόνες τολμηρά κατακόκκινα

Πολύ επίσημο αλλά αξιόλογο

Σχεδιάστε εικόνες περίτεχνα νύχια με λευκή προφορά

Εντυπωσιακό και ουσιαστικό

Εικόνες σχεδιασμού μοβ νύχια

Καλοκαιρινά νύχια με φοίνικες  Νύχια καλοκαίρι μαύρο λευκό σχέδιο εικόνες φοίνικες

  Γεωμετρικές γραμμές και έντονα χρώματαΣχέδιο νυχιών εικόνες ασημί

Ασημένια νότα

Εικόνες νυχιών σχεδιασμού ασημί μαύρο

Summery ombre λύση

Νύχια σχεδιασμού εικόνες καλοκαίρι πορτοκαλί κόκκινο