Ιδιωτικές και επαγγελματικές φωτογραφίες της Heidi Klum

Ένας πολύ ευτυχισμένος διαζευγμένος στα 40 του

Είναι 41 ετών, χωρισμένη και έχει τέσσερα παιδιά. Είναι πολύ χαρούμενη. Αυτοί είναι όλοι οι λόγοι για τους οποίους η Heidi Klum μπορεί να αναγνωριστεί ως πρότυπο για πολλές σύγχρονες γυναίκες. Απλώς φαίνεται υπέροχη και εκπέμπει χαρά και αρμονία.

Η Χάιντι Κλουμ αποπνέει πάντα θετική ενέργεια

Η Heidi Klum Seal χώρισε ευτυχώς

 Βέβαιος και επιτυχημένος

Χάιντι Κλουμ κορυφαίο μοντέλο και κορυφαία μαμά

Της αρέσει να δείχνει το σώμα της

Η Χάιντι Κλουμ αρέσει να δείχνει το σφιχτό κορμί της και να προκαλεί με αυτό. Είναι επίσης αναμφίβολα το μεγαλύτερο πλεονέκτημά τους. Η Heidi κυκλοφόρησε πρόσφατα νέες ηχογραφήσεις. Τα έφτιαξε ο φίλος σας Martin Kristen. Αλλά το δημοσίευσε προσωπικά στο Twitter. Οι δυο τους συναντήθηκαν περίπου μισό χρόνο αφότου χώρισαν από τη Seal.

 Παρασκήνια από τη Γερμανία Next Top Model

Η Heidi Klum στα παρασκήνια του επόμενου top model της Γερμανίας

 Οι χωρισμοι

Οι σκανδαλώδεις χωρισμοί και το δράμα γύρω τους συνθέτουν ένα μεγάλο μέρος της εικόνας της Χάιντι Κλουμ. Ο Flavio Briatore είναι ο πατέρας ενός από τα παιδιά σας. Αλλά την αφήνει ενώ είναι έγκυος. Ο Seal τη συναντά πριν γεννηθεί το παιδί και αποφασίζει ότι αυτή είναι η γυναίκα της ζωής του. Το 2005 παντρεύτηκε τη Χάιντι Κλουμ στο Μεξικό. Ανανέωναν τους όρκους τους κάθε χρόνο και έχουν ακόμα τρία παιδιά. Maybeσως όμως υπήρχε λόγος για όλα αυτά: ίσως και οι δύο δεν ένιωθαν απόλυτα ασφαλείς στη σταθερότητα του γάμου τους και ήθελαν να το κρύψουν…. Χώρισαν μετά από μερικά χρόνια. Όλα τελείωσαν γρήγορα και απροσδόκητα. Οι ακριβείς λόγοι δεν είναι ακόμη γνωστοί.

Η Χάιντι και η Σιλ πριν τον χωρισμό

Η Heidi Klum Seal εξακολουθεί να είναι ερωτευμένη φωτογραφία

Ωστόσο, από κάποιες δηλώσεις, μπορεί κανείς να συμπεράνει ότι ο Seal προτιμούσε να περνά τον χρόνο του με φίλους σε μπαρ και ντίσκο παρά με τη Heidi Klum.

Το όνειρο έσκασε

Η Heidi Klum και η Seal ως παντρεμένο ζευγάρι

Όπως σε μια ταινία

… και όπως σε μια ταινία, μετά τον χωρισμό, βρήκε γρήγορα την αγάπη σε ένα απροσδόκητο μέρος. Τώρα είναι με τον σωματοφύλακά τους, τον Μάρτιν. Είναι μαζί για περισσότερο από ένα χρόνο. Αλλά το μοντέλο ανακοινώνει ότι δεν θα ήθελε να παντρευτεί ξανά. Επειδή εκτός από την απογοήτευση με τη Seal και τον Briatore, είχε έναν διαλυμένο γάμο πίσω της – αυτόν με τον στιλίστα και σχεδιαστή Ric Pipped.

Ο Ρικ Πιπινέζος ήταν ο πρώτος σύζυγος της Χάιντι Κλουμ

Χάιντι Κλουμ και Ρικ Πιπινέζα

Στη συνέχεια, η Heidi ήταν για λίγο με τον Flavio Briatore

Heidi Klum και flavio briatore

Το νυφικό

Όπως ανακοίνωσε η ίδια η Heidi Klum, ήταν μόλις 23 όταν τελείωσε ο πρώτος τους γάμος. Ονειρευόταν έναν γάμο και ένα λευκό φόρεμα. Αλλά μια τρίτη φορά θα ήταν πάρα πολύ για εκείνη. Νιώθει τόσο ευτυχισμένη και ικανοποιημένη. Το βλέπεις καθαρά μέσα της. Θα το βρείτε και αυτό?

Η Χάιντι με τις δύο κόρες και τον φίλο της Μάρτιν Κρίστεν

Η Heidi Klum και ο νέος φίλος Martin Kristen

Η σούπερ μαμά με τα τέσσερα παιδιά εν κινήσει

Η Χάιντι Κλουμ με τα τέσσερα παιδιά της

Η Χάιντι και η κόρη της Λίνα διασκεδάζουν δίπλα στη θάλασσα

Η Χάιντι Κλουμ ιδιωτικά με μια μικρή κόρη

Με τον γιο σου Γιόχαν

      Η Χάιντι Κλουμ και ο γιος του Γιόχαν

 Η Heidi Klum διαφημίζει το wix.com