Η σχέση της Kim Kardashian και του Kanye West διαρκεί λίγο περισσότερο από 6 χρόνια και το πρώτο τους παιδί είναι λίγο μικρότερο. Τρία είναι ήδη παιδιά της οικογένειας και οι περήφανοι γονείς περιμένουν το τέταρτο παιδί τους. Η Καρντάσιαν μοιράστηκε αυτή την εκπληκτική είδηση ​​για πολλούς στο δικό της σόου ομορφιάς – KKB Beauty. Η Kim Kardashian πραγματοποίησε ο ίδιος τα δύο πρώτα. Το ζευγάρι εμπιστεύτηκε το τρίτο μωρό σε παρένθετη μητέρα για λόγους υγείας. Είναι το ίδιο με το τέταρτο παιδί του ζευγαριού διασημοτήτων, το οποίο, παρεμπιπτόντως, για πολλούς εκπληκτικά, είναι ήδη στο δρόμο τους. Η ίδια παρένθετη μητέρα θα το φέρει στη ζωή, μόλις 11 μήνες μετά τη γέννηση του Μωρό Σικάγο.

Kimye – έτσι λένε οι θαυμαστές το ζευγάρι

Η Kim Kardashian μαζί με τον Kanye West μαύρο χρυσό και καφέ

Ένα ζευγάρι που έγινε γνωστό όνομα

Η Kim Kardashian και ο Kanye West είναι σίγουρα ένα από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια στο Χόλιγουντ. Η σχέση μεταξύ των δύο αναφέρεται ακόμη και με έναν αστείο όρο που επινοήθηκε από τους θαυμαστές τους και αυτός είναι η «Kimye». Είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι είναι μαζί μόνο για 6 χρόνια, επειδή αισθάνεται σαν μια ζωή.

Όλα ξεκίνησαν με μια φιλία το 2003, όταν η Kim Kardashian έβγαινε με τον ράπερ Ray-J. Το 2009, ο Κάνιε αφιέρωσε τους πρώτους στίχους στην Κιμ. Χρειάστηκε μέχρι το 2012 για να συναντηθούν οι δυο τους και ενδιάμεσα η Kim Kardashian παντρεύτηκε ακόμη και κάποιον άλλο – τον Kris Humphries. Συνέβη σε μια εξαιρετικά δημοφιλή αμερικανική τηλεοπτική εκπομπή. Μετά από 72 ημέρες, η Kim και ο Humphries έδωσαν τέλος στον γάμο τους και το 2012 η Kim Kardashian και ο Kanye West βρέθηκαν μαζί. Έμελλε να γίνει πολύ σοβαρό γιατί και οι δύο πήγαν μαζί διακοπές αρκετές φορές.

 Ο Kris Humphries είναι ο πρώτος σύζυγος της Kim Kardashian

Η Κιμ Καρντάσιαν φιλιέται με τον πρώην σύζυγό της

Τι γνωρίζετε ήδη για το νέο μωρό

Μια ιστορία αγάπης που προηγείται μια μακρά φιλία – αυτή είναι σίγουρα μια πολύ καλή βάση για την επόμενη γενιά της οικογένειας. Σύντομα θα είναι έξι – αυτό είναι σαφώς βέβαιο. Από τη μία πλευρά, το παιδί ήρθε εκπληκτικά γρήγορα, αλλά με κάποιον τρόπο όχι αρκετά ταυτόχρονα. Άλλωστε και οι δύο έχουν δηλώσει αρκετές φορές ότι θέλουν απολύτως μια πολύ μεγάλη οικογένεια. Ωστόσο, οι δυο τους ανακοίνωσαν επίσης ότι αυτό το παιδί θα πρέπει να είναι η τελευταία προσθήκη στην οικογένειά τους.

Η Kim Kardashian είναι γνωστή για τη μοναδική της ομορφιά

Χαρακτηριστική εμφάνιση της Kim Kardashian και του Kanye West

Ο Kanye West ήταν ερωτευμένος με την Kim πολύ πριν τη σχέση

Ο σύζυγος της Kim Kardashian, Kanye West, στην εικόνα

Δεν είναι ακόμα κόρη της Kim Kardashian

η μικρή και η Κιμ Καρντάσιαν

Στο διάσημο ζευγάρι αρέσει να παρουσιάζει γνωστές τάσεις της μόδας

Κιτρινόλευκη Kim Kardashian και Kanye West

Το διάσημο ζευγάρι είναι πάντα πολύ στιλάτο

Η κορυφαία στολή της Kim Kardashian και του Kanye West

… και ακόμα ευτυχισμένοι μαζί μετά από πολλά χρόνια

μπροστά από ένα υπέροχο δέντρο η Kim Kardashian και ο Kanye West