Τρία ζώδια που προτιμούν να εγκαταλείψουν τον δεσμό για μια ζωή

Για τους περισσότερους ανθρώπους, ο γάμος είναι το πιο σημαντικό γεγονός στη ζωή. Ονειρεύονται να βρουν τον κατάλληλο σύντροφο με τον οποίο θα κάνουν οικογένεια και θα μεγαλώσουν μαζί τα παιδιά τους. Τα νεαρά κορίτσια, για παράδειγμα, συχνά φαντάζονται να πηγαίνουν στο βωμό με όμορφα χιονισμένα φορέματα. Διακόσμηση λουλουδιών, δάκρυα χαράς, γαμήλια τούρτα και η πολυπόθητη λέξη ναι! Ωστόσο, δεν συμβαίνει πάντα έτσι στη ζωή. Αντιδρούμε διαφορετικά σε σημαντικές στιγμές. Ακόμη και οι ψυχολόγοι δεν μπορούν να εξηγήσουν γιατί συμβαίνει αυτό. Μπορούμε όμως να σηκώσουμε λίγο το πέπλο της αβεβαιότητας. Στη σημερινή ανάρτηση σας παρουσιάζουμε τρία ζώδια που αγαπούν να ερωτεύονται, αλλά τείνουν να εγκαταλείπουν τον δεσμό για τη ζωή. Δεν θέλουν να δεσμευτούν και να μείνουν με έναν μόνο σύντροφο για όλη τους τη ζωή. Or εκτιμούν πολύ την προσωπική τους ελευθερία, όπως να αφήσουν τον εαυτό τους να παρασυρθεί ή να αλλάξει σύντροφο. Απλώς δεν είναι κατάλληλα για μακροχρόνιο γάμο.

Ιδού τα τρία ζώδια που δεν θέλουν να φορούν βέρα.

τρία ζώδια γαμήλια δαχτυλίδι δεν τους αρέσει να φορούν αμφιβολία δεν είναι κατάλληλα για γάμο νεαρή γυναίκα γαμήλιο δαχτυλίδι νεαρός άνδρας στο παρασκήνιο

Σύμφωνα με το ωροσκόπιο αγάπης, αυτά τα τρία ζώδια θα πρέπει καλύτερα να μην παντρευτούν

Οι σχέσεις των συντρόφων είναι πάντα κάπως περίπλοκες. Μπορείτε να περάσετε πολύ χρόνο μαζί, να καθίσετε στον καναπέ για πολύ καιρό και να κουβεντιάζετε. Σε αυτή την περίπτωση, μπορεί να νομίζετε ότι γνωρίζετε πολύ καλά τον σύντροφό σας. Αλλά όταν πρόκειται για γάμο, ξαφνικά πανικοβάλλεται.

Αυτό οφείλεται στα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας των μεμονωμένων ατόμων ή είναι πιο πιθανό να κωδικοποιηθούν στα αστέρια. Σαφώς, δεν είναι όλοι φτιαγμένοι για γάμο. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι ένα δαχτυλίδι στο δάχτυλό τους δεν αλλάζει τη σχέση τους. Επομένως, είναι καλύτερο να γνωρίζετε τα τρία ζώδια που έχουν χαμηλές πιθανότητες να επιλέξετε έναν γάμο. Εδώ σας τις παρουσιάζουμε:

 Μακάρι να είχατε τον άντρα ισόβια, αλλά χωρίς γάμο?

τρία ζώδια δεν τους αρέσει να παντρεύονται τον άντρα ισόβια, ωστόσο χωρίς νεαρή γυναίκα γάμου σε αμφιβολία

 Ο Κριός είναι το # 1 ανάμεσα στα τρία ζώδια που δεν σκέφτονται καν να παντρευτούν.

Γνωρίζετε έναν τυπικό Κριό (21.03-20.04); Τότε μάλλον γνωρίζετε ότι αυτό είναι ένα ισχυρό ζώδιο! Είναι επιχειρηματικός, φιλόδοξος, ακόμη και φλογερός. Οι Κριοί δεν μπορούν να υπαγορευτούν, τείνουν να είναι πιο εγωκεντρικοί. Ο Κριός επιμένει πάντα στα δικαιώματά του, στην ελευθερία του και στη θέλησή του. Δεν είναι λοιπόν έτοιμος να συμβιβαστεί. Χρειάζεται πάντα νέες προκλήσεις, αλλιώς θα βαρεθεί λίγο. Και η πλήξη είναι δηλητήριο σε κάθε μακροχρόνια σχέση. Εξαιτίας αυτού, οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου παίρνουν συχνά καύσωνα, έχουν εκρήξεις θυμού και μερικές φορές δείχνουν παιδική συμπεριφορά. Η υπομονή δεν είναι ένα από τα δυνατά τους σημεία. Μπορούν να είναι πιστοί φίλοι αλλά δεν θέλουν να ακούνε τις καμπάνες του γάμου να χτυπούν.

 Τρία ζώδια προτιμούν να απολαμβάνουν την αγάπη χωρίς βέρα στο δάχτυλό τους, ο Κριός είναι ένα από αυτά.

τρία ζώδια Κριός Δίδυμος Τοξότης που απολαμβάνουν την αγάπη χωρίς βέρα στο δάχτυλο νεαρή γυναίκα σε αμφιβολία

 Δίδυμοι – Νο 2 από τα τρία ζώδια που εκτιμούν εξαιρετικά την ανεξαρτησία τους

Οι Δίδυμοι (05/22 – 06/21) είναι άνθρωποι με αυτοπεποίθηση, επικοινωνία και αστεία. Μπορεί να είναι υπέροχοι συνομιλητές και καλύτεροι φίλοι, αλλά δεν πιστεύουν στην ευτυχία ενός γάμου. Η έμφυτη απαισιοδοξία της την κάνει να αμφιβάλλει ή να αμφισβητεί οτιδήποτε. Αν αποφασίσουν να παντρευτούν, συχνά πιστεύουν ότι η ευτυχία τους θα τελειώσει σύντομα με διαζύγιο. Στη σχέση τους, τα δίδυμα αισθάνονται περισσότερο περιορισμένα παρά ευτυχισμένα. Εκτιμούν πολύ την προσωπική τους ανεξαρτησία. Φοβούνται ακόμη και να αποκαλύψουν τον πραγματικό εσένα σε κάποιον. Αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα σε κάθε σχέση, γι ‘αυτό αποτυγχάνει. Για το λόγο αυτό, τα δίδυμα δεν είναι κατάλληλα για γάμο.

Τα δίδυμα έχουν πάντα τις αμφιβολίες τους και δεν πιστεύουν στην ευτυχία ενός γάμου.

τρεις ζωδιακές ξύλινες φιγούρες άντρας γυναίκα Δίδυμοι έχουν αμφιβολίες δεν πιστεύουν στην ευτυχία του γάμου

Ο Τοξότης ολοκληρώνει τη λίστα με τα τρία ζώδια που δεν τους αρέσει να παντρεύονται

Ακόμη και ένας Τοξότης (23.11 – 21-12) η ελευθερία και η περιπέτεια είναι ιδιαίτερα σημαντικές. Όπως είναι λογικό, αυτά τα δύο είναι δύσκολο να ζευγαρώσουν με την οικογενειακή ζωή. Ωστόσο, ο Τοξότης είναι πολύ φροντισμένος για τον σύντροφό τους και είναι πρόθυμος να δημιουργήσει αρμονικές σχέσεις. Ωστόσο, δεν σκέφτεται να παντρευτεί και δεν θέλει να φορέσει βέρα. Ο Τοξότης θα προτιμούσε να κάνει τον αγαπημένο του να αισθάνεται ότι τον εκτιμά περισσότερο και να τον βρίσκει πολύ σημαντικό στη ζωή. Αυτό του αρκεί για μακροχρόνια ευτυχία και αρμονική ερωτική σχέση. Οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου είναι της γνώμης ότι μπορούν να είναι ευτυχισμένοι ακόμη και χωρίς πιστοποιητικό γάμου. Εάν είστε σε σχέση με έναν Τοξότη, είναι σωστό να το έχετε υπόψη σας.

Θα μπορούσε μάλιστα να συμβεί ένα από τα τρία ζώδια που παρουσιάζονται εδώ να ακυρώσει τον ήδη προγραμματισμένο γάμο.

τρία ζώδια Κριός Δίδυμα Τοξότης γαμήλια τούρτα δύο φιγούρες καθώς κοσμήματα ακυρώνουν το γάμο

Είναι ο γάμος το αποκορύφωμα της αγάπης για ένα άλλο άτομο; Έτσι, σκεφτείτε ξανά ποιος είναι ο στόχος της σχέσης σας και ακούστε την εσωτερική σας φωνή. Σίγουρα θα βρείτε τον άντρα των ονείρων σας με τον οποίο θα ζήσετε μια μακρά και ευτυχισμένη ζωή! Σας το ευχόμαστε και αυτό!

Για λογαριασμό σας: μπορείτε να είστε ευχαριστημένοι με ή χωρίς γάμο?

τρία ζωδιακά ζευγάρια που κρατούν τα χέρια νεαρή γυναίκα που φορά δαχτυλίδι αρραβώνων

 Συχνά ο σύντροφος χρειάζεται την προσωπική του ελευθερία!

τρία ζωδιακά ζευγάρια ζουν μαζί, όλοι με το κινητό τους αγαπούν την προσωπική ελευθερία

 Είστε έτοιμοι να του δώσετε περισσότερη ελευθερία?

τρία ζωδιακά νεαρά ζευγάρι στο κρεβάτι άνδρας σε αμφιβολία γυναίκα με το κινητό τηλέφωνο στο χέρι

 Αν είστε Δίδυμοι, οι αμφιβολίες σας ταλαιπωρούν!

τρία ζώδια νεαρή γυναίκα Δίδυμοι μαστίζονται από αμφιβολίες νεαρός άνδρας στο παρασκήνιο και οι δύο κάθονται στο κρεβάτι

 Αντί να μαλώνετε μεταξύ σας, κάντε το σύντροφό σας να αισθάνεται ως το πιο σημαντικό άτομο στη γη για εσάς!

τρία ζώδια νεαρό ζευγάρι στο κρεβάτι καβγά αμφιβολία κριοί δίδυμα τοξότες δεν παντρεύονται