Ζώδιο Τοξότης σύμβολο

 Η υγιεινή διατροφή για Ζώδιο Τοξότη

Άνθρωποι που βρίσκονται κάτω ζώδιο Τοξότης είναι επιρρεπείς σε καταθλιπτικές καταστάσεις. Αγχώνονται πολύ εύκολα και συχνά έχουν νευρικές κρίσεις. Επίσης, δεν είναι ασυνήθιστο να έχουν κρίσεις πανικού και διαταραχές ύπνου.

Το ζώδιο Τοξότης

εικονογράφηση ζώδιο τοξότη υγιεινή διατροφή

Προϊόντα για το νευρικό σύστημα

Ευτυχώς που υπάρχουν πολλά προϊόντα που ηρεμούν το νευρικό σύστημα. Σε αυτά, οι άνθρωποι που είναι Τοξότες σύμφωνα με το ωροσκόπιο θα πρέπει να τονίσουν. Τα ακόλουθα προϊόντα πρέπει οπωσδήποτε να είναι στο μενού: λαχανικά, βραστά αυγά, φασόλια. Από τα τελευταία, συνιστάται ιδιαίτερα ο αρακάς, το ρύζι, οι φράουλες, τα βατόμουρα και τα σμέουρα.

Τα βραστά αυγά θα μπορούσαν να κάνουν ένα υπέροχο πρωινό

ιδέες ζωδιακού τοξότη βραστό αυγό πρωινό

Το ρύζι είναι μια ιδέα υγιεινού γεύματος

ζωδιακο ρύζι Τοξότης τρώτε υγιεινά τρόφιμα

Φάτε φασόλια

ζωδιακά φασόλια τοξότης υγιεινά τρόφιμα

Φρέσκα μπιζέλια

ζώδιο τοξότης μπιζέλια υγιεινή τροφή

Οι φράουλες δεν είναι μόνο υγιεινές, αλλά και ιδιαίτερα νόστιμες …

Ζώδιο Τοξότης υγιεινή διατροφή φράουλες

Φρούτα σμέουρα

ζώδιο του Τοξότη φρούτα τρώνε σμέουρα

Φάτε βατόμουρα

ζώδιο τοξότης τρώει βατόμουρα

Το αυστηρό μενού φαγητού

Οι περισσότεροι άνθρωποι υποτιμούν τη σημασία του τέλειου μενού γεύματος για έναν καλό ύπνο. Αλλά αυτό είναι το λιγότερο που επιτρέπεται να κάνουν οι σκοπευτές. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να παραλείψετε το πρωινό. Πρέπει να προσφέρει αρκετές θερμίδες, αλλά ταυτόχρονα να είναι πολύ ελαφρύ. Οι Τοξότες δεν επιτρέπεται ποτέ να τρώνε υπερβολικά. Αν το κάνετε ποτέ, σίγουρα όχι αργά το βράδυ. Σε αυτό το σημείο θα έπρεπε να περιοριστείτε σε ένα γιαούρτι ή μια σαλάτα.

Θα μπορούσατε να φάτε γιαούρτι αργά το βράδυ όταν πεινάτε

ζωδιακός τοξότης γιαούρτι υγιεινής διατροφής

Μια φρέσκια σαλάτα …

ζώδιο τοξότης τρώει σαλάτα

Χοληδόχος κύστις

Η χοληδόχος κύστη είναι ένα όργανο στο οποίο, σύμφωνα με το ωροσκόπιο του Τοξότη, πρέπει να συμπεριφέρεται κανείς με τη μέγιστη προσοχή. Για να μην διαταραχθεί η λειτουργία τους, κάποιος θα πρέπει να τρώει συχνότερα μικρές μερίδες και επίσης να καταναλώνει πολύ λίγο λίπος. Υπάρχει επίσης μια σειρά από μπαχαρικά που προάγουν τη σωστή λειτουργία της χοληδόχου κύστης. Αυτά είναι κανέλα, κουρκουμά και γαρίφαλο.

ξυλάκια κανέλας

ζώδιο Τοξότης υγιεινή κατανάλωση μπαχαρικών κανέλας

Προσθέστε κουρκούμη στο πιάτο

ζωδιακά τοξότη μπαχαρικά κουρκουμά

Το συκώτι ως αδύναμο σημείο

Ένα άλλο αδύναμο σημείο στον Τοξότη είναι το συκώτι. Ευτυχώς, πολλά προϊόντα είναι εξαιρετικά χρήσιμα για την προώθηση των λειτουργιών του ήπατος. Απλώς δώστε έμφαση στην κατανάλωση λάχανων, κρόκων αυγού, σόγιας και συκωτιού αρνιού. Αυτά τα προϊόντα είναι χρήσιμα επειδή έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη Β 4.

Οι υγιείς επιδράσεις της σόγιας

ζώδιο τοξότης υγιής κατανάλωση σόγιας

Μια διασκεδαστική ιδέα για πρωινό

Ζώδιο Τοξότη Καρδιά κρόκου αυγού

Φροντίστε τα μαλλιά σας

Συχνά οι εκπρόσωποι του ζωδίου Τοξότης δείχνουν έλλειψη μεταλλικού αλατιού. Αυτό μπορεί να αναγνωριστεί από την έλλειψη λάμψης στα μαλλιά, από τα όχι εντελώς υγιή μαλλιά και νύχια. Όποιος δεν είναι χορτοφάγος πρέπει να καταναλώνει ψητό κρέας που έχει μαγειρευτεί σε ανοιχτή φωτιά. Συνιστάται ιδιαίτερα κουνέλια, κυνήγι και πουλερικά.

Κρέας ως μέρος του μενού

ζώδιο τοξότη κατάλληλη διατροφή πουλερικών

καρπός

Σύμφωνα με το ωροσκόπιο, τα σταφύλια, οι σταφίδες, το μάνγκο και τα αποξηραμένα φρούτα είναι πολύ υγιεινά για τον Τοξότη. Λάχανο, μαϊντανός, πάπρικα και σκόρδο πρέπει επίσης να βρίσκονται συχνά στο τραπέζι τους.

Οι σταφίδες είναι επίσης υγιεινές

ζώδιο τοξότη σταφίδες υγιεινής διατροφής

Φάτε σταφύλια

Ζώδιο Τοξότης που τρώει σταφύλια υγιεινά

Φρούτα μάνγκο

ζώδιο τοξότη ζώο υγιεινή διατροφή μάνγκο

Οστικό σύστημα

Οι σκοπευτές είναι πάντα πολύ καλά ανεπτυγμένοι και εξαιρετικά κομψοί. Ωστόσο, τείνουν να τραυματίζονται στην περιοχή των μηρών και των ισχίων.

Τι να θυμάστε?

Θεωρούμε όλες τις συμβουλές του άρθρου σημαντικές. Αλλά εδώ είναι μερικά που θα προτιμούσαμε να επαναλάβουμε γιατί είναι θεμελιώδη. Θα πρέπει να πίνετε πολύ νερό, να καπνίζετε λίγο και να προτιμάτε να τρώτε 4 φορές πιο φειδωλά από 3 φορές πιο άφθονα την ημέρα.