αυτο -κίνητρο κίνητρο πράσινο λιβάδι γαλάζιος ουρανός

Βρείτε το σωστό κίνητρο για τον εαυτό σας

Στην ιστοσελίδα μας παρουσιάζουμε πάντα υπέροχες συμβουλές και ιδέες που θα σας βοηθήσουν να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη. Στόχος τους είναι να σας δείξουν πόσο εύκολο μπορεί να είναι να γίνετε καλύτεροι.

Όλα αυτά όμως δεν βοηθούν αν δεν μάθετε πώς να παρακινείτε τον εαυτό σας με τον σωστό τρόπο.

Γι ‘αυτό πρόκειται για σήμερα.

Τι λέει η ψυχολογία για το κίνητρο του εαυτού?

Κάναμε τον κόπο να διαβάσουμε λίγο περισσότερα για τη γνώμη των ψυχολόγων σχετικά με το θέμα του αυτο-κινήτρου. Αμέσως μάθαμε ότι μπορείτε να βρείτε τον δικό σας τρόπο. Για μερικούς ανθρώπους το θετικό κίνητρο λειτουργεί, για άλλους το αρνητικό κίνητρο.

Θέτοντας στον εαυτό σας τις σωστές ερωτήσεις

ερωτηματικό αυτο -κίνητρο πεδίο ουρανό

Τι σήμαινε αυτό στην πράξη; Μερικοί άνθρωποι μπορεί να έχουν επιτυχία να παρακινήσουν τον εαυτό τους να σταματήσει το κάπνισμα όταν σκέφτονται τις βλαβερές συνέπειες. Άλλοι άνθρωποι, από την άλλη πλευρά, θα τα καταφέρουν αν συνεχίζουν να υπενθυμίζουν στον εαυτό τους τα πλεονεκτήματα που σχετίζονται με αυτό. Στην περίπτωσή μας, αυτά θα μπορούσαν να είναι τα χρήματα που εξοικονομούνται.

Τελικά, μπορείτε να δείτε τα πάντα με δύο διαφορετικούς τρόπους. Ας βάλουμε λοιπόν μερικές συμβουλές που λειτουργούν καλά στην πράξη με αρνητικούς και θετικούς όρους. Στη συνέχεια, μπορείτε να αφήσετε αυτό το έργο σε σας. Από αυτό θα μάθετε πώς να παρακινείτε σωστά τον εαυτό σας στην καθημερινή ζωή. Aσως μια μικτή αρνητική και θετική λύση να λειτουργήσει για εσάς.

Η τέχνη της αυτογνωσίας

αυτοδιέγερση καθρέφτη προφίλ αυτοαναγνώριση

Θέστε έναν συγκεκριμένο στόχο

Συχνά συνιστάται η διατύπωση ενός συγκεκριμένου στόχου για αυτο-κίνητρα. Αυτό είναι ένα επίπεδο για το οποίο πρέπει να προσπαθήσουμε. Για τους περισσότερους ανθρώπους, αυτά τα ψηφίσματα λειτουργούν!

Θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί τις καλές συνέπειες στις θετικές παραλλαγές. Αυτό θα ήταν, για παράδειγμα, το καλύτερο τζιν που μπορείτε να φορέσετε εάν χάσετε 3 κιλά. Κάποιος μπορεί να σκεφτεί τη χρηματική ανταμοιβή που θα είχε για την ολοκλήρωση ενός δεδομένου έργου γρήγορα.

Πετύχετε τους δικούς σας στόχους

μπάσκετ στόχων αυτοπαρακίνησης

Το αντίθετο, μπορεί κανείς να σκεφτεί την υποβαθμισμένη αυτοεκτίμηση που θα είχε αν συνέχιζε να παραμένει τόσο χοντρός. Σκέφτεστε να γίνετε σαν την τυπική νοικοκυρά που χάνει τον άντρα σας στα 45 της επειδή δεν φροντίζει πλέον τον εαυτό της. Πολλές κυρίες μπορούν να πάρουν φτερά μόνο από αυτή τη σκέψη που τους φέρνει στο γυμναστήριο.

Κάντε διαγωνισμούς

Και εδώ, το κίνητρο μπορεί να διατυπωθεί θετικά ή αρνητικά. Μερικοί άνθρωποι είναι τόσο φιλόδοξοι που ο ανταγωνισμός μπορεί να τους κάνει θαύματα. Θα κάνετε ό, τι είναι δυνατόν για να βελτιώσετε τη φόρμα σας στον αθλητισμό, για παράδειγμα, έτσι ώστε κάποιος άλλος να προλάβει.

Επιμονή και θετικό κίνητρο

αυτο-κίνητρο τρέχει επαγγελματική επιμονή

Με θετικούς όρους, θα παρακινήσετε τον εαυτό σας μετρώντας τον εαυτό σας έναντι ενός καλύτερου ατόμου. Αρνητικά, δεν θα συγχωρούσατε τον εαυτό σας εάν ήσασταν χειρότεροι από έναν αιώνιο ανταγωνιστή. Αφεθείτε σε αυτή τη νοοτροπία που είναι πιο κοντά στην καρδιά σας. Το κυριότερο είναι ότι τελικά τα καταφέρνεις.

Κοιτάξτε καλύτερα στα μάτια των άλλων

Ας δούμε επίσης αυτό το πολύ κοινό επιχείρημα από διάφορες οπτικές γωνίες. Στη θετική περίπτωση, απλώς θέλετε να κάνετε τους δρόμους και τη ζωή καλύτερους και πιο ευχάριστους μέσω της καλής σας φόρμας ή της καλής συμπεριφοράς σας. Αλλά αν αφήσετε τον εαυτό σας να καθοδηγείται καλύτερα από το αρνητικό κίνητρο, τότε σκεφτείτε ανθρώπους που σίγουρα δεν θέλετε να είστε …

Τι πραγματικά λειτουργεί καλύτερα για εσάς; Οι περισσότεροι από την ομάδα μας το σκέφτονται ακόμα …

Κατακτήστε την εσωτερική ανασφάλεια

αυτοπαρακίνηση φόβος κατάκτηση γυαλιού

Ένα χαμόγελο κάνει θαύματα

γραφείο αυτοπαρακίνησης θετικών κινήτρων

Δεν είναι ποτέ πολύ νωρίς για να ξεκινήσετε να παρακινείτε τον εαυτό σας

αυτοκινητοβιομηχανία μωρό αριθμομηχανή

Ανακαλύψτε το πάθος της ζωής

αυτο -κίνητρο φλόγα πυρκαγιάς

Φτάστε σε νέες κορυφές

αυτοδιέγερση κορυφή κορυφή βουνά

Να είστε πρόθυμοι να μάθετε και να απολαύσετε το παιχνίδι

αυτοκινητικο παιδικο tablet pc

Τα απότομα σκαλοπάτια της επιτυχίας

αυτο-κίνητρο καριέρα ανάπτυξη επιχειρηματικών σκαλοπατιών

Απόλαυσε τη ζωή

αυτοδιέγερση ηλιοβασίλεμα στην παραλία

Βρείτε το σωστό μέρος

αυτοπαρακίνηση σημάδι κίνητρο ουρανό

Επιμονή και αποφασιστικότητα

αυτο -κίνητρο κολυμπήστε επαγγελματικά

Αναπτύξτε τον εαυτό σας περαιτέρω ατομικά

αυτοδιέγερση επιχειρήσεων αυτοαπασχόληση

Πραγματοποιήστε τα θετικά όνειρα

αυτο -κίνητρο superman όνειρο παιδικής ηλικίας

Τίποτα δεν είναι αδύνατον

αυτο -κίνητρο τρέξιμο θαλάσσιων σπορ

Ανταγωνιστείτε με τον εαυτό σας

αυτοκινητιστικός διαγωνισμός αυτόματη εργασία

Χαρά της ζωής και εσωτερική ικανοποίηση

αυτοπαρακίνηση φίλοι ηλιοβασίλεμα