ζώδιο Κριός αντοχή αθλητική κολύμβηση

Το ζώδιο Κριός και μια υγιεινή διατροφή

Οι Κριοί είναι πολύ δραστήριοι άνθρωποι και τα κάνουν όλα με τη μεγαλύτερη αφοσίωση. Αυτό ισχύει τόσο για την προσωπική ζωή όσο και για την επαγγελματική σας εργασία. Εξαιτίας αυτού, ανήκουν σε εκείνους τους ανθρώπους που πρέπει να απολαμβάνουν τρόφιμα υψηλής θερμιδικής αξίας.

Κριός – ένα περήφανο, ελεύθερο ζώο

ζώδιο Κριός φύση άγριων ζώων

χοιρινο ΚΡΕΑΣ

Ναι, αυτή είναι η σωστή επιλογή για άτομα κάτω από αυτό το ζώδιο. Πρέπει να πείτε ότι πρέπει να είναι άπαχο με όσο το δυνατόν λιγότερο λίπος. Τότε δεν είναι τόσο ανθυγιεινό όσο κάποιοι ισχυρίζονται ότι είναι.

Απολαύστε πιο συχνά χοιρινό κρέας χαμηλών λιπαρών

ζώδιο Κριός υγιής κατανάλωση χοιρινού κρέατος

Συνδυάστε το με πατάτες

Οι Κριοί είναι από εκείνους τους τυχερούς που είναι καλό να συνδυάζουν κρέας και πατάτες. Γιατί αυτά τα δύο προϊόντα είναι εξαιρετικά υγιεινά και σημαντικά για εσάς.

Συνδυάστε με πατάτες και κόκκινο λάχανο

ζώδιο Κριός πατάτες κρέας κόκκινο λάχανο

Αρνί με διαφορετικά λαχανικά

Συνεχίζει με τα νόστιμα πιάτα με κρέας, τα οποία συνήθως πρέπει να αποφεύγουν οι άλλοι άνθρωποι. Σύμφωνα με το ωροσκόπιο υγείας τους, οι Κριοί μπορούν να τρώνε με χαρά κρέας. Αυτό μπορεί να γίνει με τη μορφή σούπας με λαχανικά. Αυτό θα σας βοηθήσει πολύ στην αποφυγή προβλημάτων στο στομάχι.

Η ινδική κουζίνα είναι απλά τέλεια για το ζώδιο του Κριού

ζώδιο Κριός αρνί ρύζι biryani

Φάτε πολύ ρύζι

Εάν είστε από το ζώδιο του Κριού, τότε πρέπει να τρώτε όσο περισσότερο κρέας μπορείτε. Πάρτε πολλές συνταγές που τραβούν το βλέμμα σας. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε σαλάτες, σούπες και πολλά πιάτα κατσαρόλας!

Δυναμική ζωή και κακός ύπνος

Το ζώδιο Κριός θέλει πάντα να ισχυρίζεται τη δική του άποψη. Πολύ συχνά αυτό γίνεται με πλήρη αφοσίωση και δύναμη. Αλλά συχνά το τίμημα που πληρώνεται για αυτό είναι αϋπνία. Επομένως, οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου πρέπει να βρουν αποζημίωση για αυτήν την μάλλον δυσάρεστη ποιότητα. Δεν πρέπει κανείς να τρώει πολύ αργά ή να καταναλώνει τροφές που τεντώνουν το νευρικό σύστημα ακόμη περισσότερο από ό, τι συνήθως.

Η αϋπνία οδηγεί σε αυξημένη νευρικότητα κατά τη διάρκεια της ημέρας

ζώδιο Κριός κακός ύπνος

Τα αθλήματα αντοχής θα ήταν μια εξαιρετική εναλλακτική λύση

ζώδιο Κριός αντοχή αθλητική κολύμβηση

Μάθετε τεχνικές διαλογισμού

Ζωδιακός Κριός Διαλογισμός Γιόγκα χαλάρωση

Κάτι για πονοκέφαλο

Συχνά οι Κριοί υποφέρουν από πονοκεφάλους. Αυτό μπορεί να προκληθεί από τα πλαστικά και τις γεύσεις στα τρόφιμα. Επομένως, αυτά πρέπει να αποφεύγονται. Πρέπει να ξεκουραστείς πολύ καλά. Εάν πεινάτε, θα ήταν καλύτερο να είχατε κάτι να φάτε αμέσως. Τα αμύγδαλα και η σοκολάτα πρέπει να καταναλώνονται ιδιαίτερα σε εξαιρετικές περιπτώσεις.

Βρείτε τους λόγους για αυτό και κάντε κάτι γι ‘αυτό

ζώδιο Κριός πονοκέφαλος στρες

Τα πράσινα smoothies δίνουν νέα ενέργεια και ταυτόχρονα έχουν ηρεμιστικό αποτέλεσμα

Ζωδιακός Κριός πράσινα smoothies αβοκάντο

Κάτι για την καθημερινότητα

Στην καθημερινή ζωή, ο Κριός πρέπει να δίνει έμφαση στο γιαούρτι και τα φρούτα. Τα μήλα και τα κεράσια πρέπει να τρώγονται πολύ. Αυτά είναι πλούσια σε βιταμίνη D, η οποία είναι απαραίτητη για άτομα κάτω από αυτό το ζώδιο. Το πλιγούρι βρώμης είναι το τέλειο πρωινό.

Φάτε όσο το δυνατόν περισσότερα φρέσκα φρούτα

ζώδιο Κριός φρέσκα φρούτα αμύγδαλα

Απολαύστε γιαούρτι και φρούτα χαμηλών λιπαρών κάθε μέρα

ζώδιο Κριός φρούτα γιαουρτιού φρέσκα

Το τέλειο πρωινό ενός κριού

ζώδιο Κριός τέλειο πρωινό φρούτα δημητριακών