Βουδαπέστη Αξιοθέατα ταξίδια στα αξιοθέατα της Ουγγαρίας

Αξιοθέατα στη Βουδαπέστη – Απολαύστε ένα υπέροχο ταξίδι στην πόλη

Η Ουγγαρία δεν είναι μεγάλη χώρα, ούτε είναι ιδιαίτερα πλούσια σε αξιοθέατα. Αυτά όμως είναι αξιοσημείωτα και έχουν πολύ υψηλή ιστορική και πολιτιστική αξία.

Η Βουδαπέστη βρίσκεται στον Δούναβη

Βουδαπέστη αξιοθέατα της γέφυρας του Δούναβη

Στη Βουδαπέστη μπορείτε να δείτε υπέροχα κτίρια

ορόσημα της Βουδαπέστης πύργοι ψαρέματος προορισμοί ταξιδιού

Υπάρχουν πολλά όμορφα κάστρα στην Ουγγαρία γενικά. Αυτό που είναι ελάχιστα γνωστό είναι ότι η αρχιτεκτονική της Αναγέννησης από την Ιταλία στην πραγματικότητα κέρδισε μια θέση εδώ πριν από όλα τα άλλα μέρη της Ευρώπης. Εδώ και στη Σλοβακία, που εκείνη την εποχή ήταν υπό την κυριαρχία των Αψβούργων. Η Βουδαπέστη σίγουρα διαμορφώνεται από αυτό το καλλιτεχνικό-ιστορικό και ιστορικό ύφος.

Η πόλη οφείλει την απόλυτα ασύγκριτη γοητεία της σε αυτό σε μεγάλο βαθμό

επίσκεψη στην πρωτεύουσα της Βουδαπέστης στην Ουγγαρία

Ωραία θέα στην πόλη

Βουδαπέστη αξιοθέατα όμορφη θέα στην πόλη

Η πρωτεύουσα Βουδαπέστη και τα αξιοθέατά της

Ας φανταστούμε ότι είχατε ένα σαββατοκύριακο για διαλείμματα στην πόλη. Κατά τη γνώμη μας, πρέπει να υπάρχει αρκετός χρόνος για το πιο σημαντικό Θελγήτρα Βουδαπέστη και επίσης για να καθίσετε ήσυχα σε εστιατόρια και καφετέριες. Γιατί ας είμαστε ειλικρινείς: τι είναι μια πόλη χωρίς αυτή τη μοναδική απόλαυση; Θέλετε να νιώσετε το πνεύμα της πόλης … Για πολλούς ανθρώπους, μόνο το τελευταίο θα ήταν αρκετό.

Επισκεφθείτε την Πλατεία Ηρώων στη Βουδαπέστη

αξιοθέατα της Βουδαπέστης δείτε την πλατεία των ηρώων

Καθολικό πανεπιστήμιο με μοντέρνα αρχιτεκτονική

Καθολικό πανεπιστήμιο στα αξιοθέατα της Βουδαπέστης Peter Pazmany

Κατά μήκος του Δούναβη με βάρκα

Η Βουδαπέστη είναι μια από τις ομορφότερες πόλεις του Δούναβη. Σύμφωνα με πολλούς τουρίστες, ακόμη και το πιο όμορφο. Επομένως, θα πρέπει σίγουρα να αφιερώσετε χρόνο και να απολαύσετε μια ρομαντική εμπειρία με ένα μικρό πλοίο.

Η πόλη βρίσκεται και στις δύο πλευρές του Δούναβη

αξιοθέατα της Βουδαπέστης πανοραμική θέα του Δούναβη

Απολαύστε ένα ωραίο ταξίδι με βάρκα

αξιοθέατα της Βουδαπέστης του Δούναβη

Η Γέφυρα των Αλυσίδων στη Βουδαπέστη

Πάρτε το χρόνο σας για να κολλήσετε κυριολεκτικά γύρω από την αλυσιδωτή γέφυρα μεταξύ Βούδα και Πέστη – τα δύο μέρη της πόλης. Το Szechenyi Lanchid είναι το όνομα αυτού του θεάματος στα Ουγγρικά.

Η γέφυρα της αλυσίδας

αξιοθέατα Βουδαπέστη ταξίδια διακοπών αλυσίδα γέφυρα

Αλιευτικοί πύργοι

Οι πύργοι ψαρέματος είναι επίσης ένα από τα πιο εντυπωσιακά αξιοθέατα στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας. Από εδώ μπορείτε να παρατηρήσετε υπέροχα τη Βουδαπέστη. Παραβλέπετε επίσης το κτίριο του ουγγρικού κοινοβουλίου. Ωστόσο, δεν θα συναντήσετε ψαράδες εδώ.

Επισκεφθείτε τους πύργους ψαρέματος

Πύργοι ψαρέματος στα αξιοθέατα της Βουδαπέστης

Χαρίστε στον εαυτό σας ένα ωραίο ταξίδι στην πόλη

αξιοθέατα της Βουδαπέστης τους λόφους της Βούδας

Orszaghaz – το ουγγρικό κοινοβούλιο

Πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείτε αυτό το θέαμα στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας. Είναι ένα από τα πιο όμορφα κτίρια του είδους του στην Ευρώπη. Μπορεί επίσης να το επισκεφτούν οι τουρίστες.

Το κτίριο του Κοινοβουλίου είναι απλά συναρπαστικό

επίσκεψη στη Βουδαπέστη στα αξιοθέατα στο κοινοβούλιο

Βουλή τη νύχτα

αξιοθέατα της Βουδαπέστης το κοινοβούλιο τη νύχτα

Οι λόφοι της Βούδας

Οι λόφοι Buda, γνωστοί και ως Budawar, είναι μέρη όπου θα ανέβεις πάνω από τη ματαιοδοξία της πόλης και αυτού του κόσμου. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε την ευκαιρία για να το κάνετε. Μπορείτε επίσης να δείτε ξανά την όμορφη πόλη από την πανοραμική θέα. Εκεί μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε το υπέροχο κάστρο, το οποίο αποτελεί μοναδικό ιστορικό και αισθητικό σχέδιο από μόνο του.

Επισκεφθείτε τους όμορφους λόφους της Buda

Τα αξιοθέατα της Βουδαπέστης επισκέπτονται τους λόφους της Βούδας

Τα ιαματικά λουτρά

Τα αξιοθέατα της Βουδαπέστης περιλαμβάνουν επίσης τα ιαματικά λουτρά. Υπάρχουν αρκετές από αυτές που είναι φαρμακευτικές. Κυρίως όμως θα σας συνιστούσαμε το Scezesny. Είναι η πιο δημοφιλής και γνωστή και σαφώς δικαίως. Μόλις φτάσετε εκεί, θα πρέπει να ρίξετε μια ματιά στα τραπέζια. Επειδή όλα τα ιαματικά λουτρά έχουν διαφορετική θερμοκρασία. Η άγνοια θα μπορούσε να τελειώσει με έναν αρκετά άσχημο τρόπο.

Η Βασιλική Szent Istvan Budapest είναι ένα άλλο αξιοθέατο στην ουγγρική πρωτεύουσα που πρέπει να γνωρίσετε. Εκτός από τα κειμήλια και την προβολή τους, θα μπορούσατε επίσης να ανεβείτε στον πύργο. Από εκεί μπορείτε να δείτε μια υπέροχη θέα.

Η Βασιλική Szent Istvan

αξιοθέατα Βουδαπέστη Βασιλική Szent Istvan

Τι άλλο δεν πρέπει να χάσετε στη Βουδαπέστη;?

Τα αξιοθέατα στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας περιλαμβάνουν επίσης το Mátyás-Templom (Εκκλησία Matthias). Αυτό δεν είναι μόνο όμορφο. Κατέχει επίσης κεντρική θέση στη μουσική ζωή της πόλης. Το νησί Margit αξίζει σίγουρα μια επίσκεψη. Βρίσκεται στον Δούναβη ανάμεσα στις γέφυρες Margit και Arpad. Στη συνέχεια, θα πρέπει να επισκεφθείτε το ποδήλατο στο πάρκο της πόλης, καθώς και τον ζωολογικό κήπο και τον βοτανικό κήπο. Στο τελευταίο θα ζήσετε πολλές υπέροχες πεταλούδες.

Η εκκλησία του Ματθαίου

Επίσκεψη στα αξιοθέατα της Βουδαπέστης στην εκκλησία Matthias

Τα ψώνια στη Βουδαπέστη, η κουζίνα και η νυχτερινή ζωή αξίζουν όλα. Έτσι, με λίγα λόγια, αξίζει να επισκεφθείτε τη Βουδαπέστη όλες τις εποχές!

Τα περισσότερα κτίρια της πόλης εντυπωσιάζουν με την αρχιτεκτονική τους

ορόσημα της Βουδαπέστης που χτίζουν όμορφη αρχιτεκτονική

Απολαύστε την ομορφιά της Βουδαπέστης

αξιοθέατα Βουδαπέστη αξιοθέατα όμορφη θέα

Επισκεφθείτε τον ζωολογικό κήπο στη Βουδαπέστη

ζωολογικός κήπος της Βουδαπέστης στα αξιοθέατα