Χάστε βάρος μέσω συμβουλών ύπνωσης και πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε

Δείτε πώς μπορείτε να χάσετε βάρος μέσω της ύπνωσης

Το καλοκαίρι έχετε συνήθως περισσότερα κίνητρα για να χάσετε βάρος από ό, τι το χειμώνα. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί λόγοι για αυτό: είναι πιο εύκολο να ντυθείς, νιώθεις πιο ευτυχισμένος και κατά συνέπεια δεν χρειάζεται να τσιμπάς κάτι συνεχώς.

Εναλλακτικές μέθοδοι απώλειας βάρους

Χάστε βάρος με ταινία μέτρησης της ύπνωσης μήλου

Επομένως, θέλουμε να αφιερώσουμε τη στιγμή για να συζητήσουμε το θέμα λεπτομερώς. Αυτή τη φορά πρόκειται για τη μέθοδο – απώλεια βάρους μέσω ύπνωσης.

Απώλεια βάρους μέσω ύπνωσης

Χάστε βάρος μέσω ύπνωσης με εκκρεμές

Το ίδιο το πρόβλημα

Ας επαναλάβουμε ποιο είναι το πρόβλημα με την απώλεια βάρους. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για το τι μας εμποδίζει να τηρήσουμε τις συνήθειες που μας κρατούν σε καλή κατάσταση.

Χάστε βάρος σταθερά με φυσικό τρόπο

Χάνοντας βάρος μέσω ύπνωσης πώς λειτουργεί

Αυτά είναι κυρίως ψυχολογικής φύσης. Η ύπνωση έχει νόημα επειδή μπορείτε γρήγορα και αποτελεσματικά να βρείτε τον πραγματικό λόγο για τον οποίο η απώλεια βάρους είναι τόσο δύσκολη ή τι ακριβώς προσπαθείτε να αντικαταστήσετε με φαγητό σε συναισθηματικό επίπεδο.

Οφέλη της θεραπείας ύπνωσης για απώλεια βάρους

Χάστε βάρος μέσω νέας στάσης ύπνωσης

Εξαλείψτε τη συνήθεια να πεινάτε πάντα

Πρώτον, η θεραπεία ύπνωσης θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τη συνήθεια να πεινάτε πάντα. Αλλά αυτό θα έρθει φυσικά και από μέσα. Συνειδητοποιώντας τι πραγματικά σας λείπει, δεν θα θέλατε να φάτε τόσο μόνοι σας. Αυτό εξαλείφει την ανάγκη συνεχούς καταστολής της πείνας. Γιατί αυτό οδηγεί στο αντίθετο και στο φαινόμενο yo-yo.

Το φαινόμενο yo-yo αποφεύγεται με αυτή τη μέθοδο

Χάστε βάρος μέσω ύπνωσης θετική διατροφική συνήθεια

Ζώντας υγιεινά

Χάστε βάρος μέσω της ύπνωσης τρώτε υγιεινά με βιώσιμο τρόπο

Αντικαταστήστε τα ανθυγιεινά με καλύτερα

Επιπλέον, μέσω της θεραπείας ύπνωσης, θα αποκτήσετε καλύτερη κατανόηση του εαυτού σας. Τότε θα μάθετε να εκτιμάτε και να αγαπάτε ο ένας τον άλλον περισσότερο. Η υγιής ανάγκη για υγιεινή διατροφή ξυπνά αυτόματα. Έτσι, οι καλές συνήθειες έρχονται αμέσως. Αντικαθιστούν αυτόματα τα παλιά, τα οποία είναι αυτοκαταστροφικά και οδηγούν σε αύξηση βάρους.

Είστε πραγματικά ικανοποιημένοι με το βάρος σας;?

Χάστε βάρος χάρη στην ύπνωση μειώστε τα κιλά

Μετατρέψτε τη δυσαρέσκειά σας σε θετική ενέργεια

Απώλεια βάρους μέσω ύπνου φιγούρα στόχου ύπνωσης

Βγείτε από τον φαύλο κύκλο και αφήστε χώρο για καλά συναισθήματα

Ο σκοπός της θεραπείας ύπνωσης είναι να φέρει τον ασθενή σε ένα νέο επίπεδο μέσω μιας βαθιάς κατανόησης του προβλήματος. Δεν δουλεύετε με τα συμπτώματα του προβλήματος (υπερφαγία), αλλά με τις αιτίες.

Η μάσκα έκλεισε! – Κάντε χώρο για θετικά συναισθήματα

Χάστε βάρος μέσω του χώρου ύπνωσης για θετικά συναισθήματα

Η θεραπεία στοχεύει επίσης να αντικαταστήσει τις παλιές κακές διατροφικές συνήθειες με κάτι νέο και καλύτερο. Είναι απολύτως απαραίτητο. Οι αισθήσεις μας έχουν μια συγκεκριμένη ικανότητα και φυσικά κάποιος προσπαθεί να τις ικανοποιήσει ξανά και ξανά. Κακό ή καλό – σε αυτό το πλαίσιο δεν έχει καμία διαφορά στην “αρχή της πλήρωσης”. Από εμάς εξαρτάται αν οι συνήθειες πρέπει να είναι καλές ή κακές.

Νέες διατροφικές συνήθειες – φρέσκια σαλάτα με λαχανικά και φρούτα

Χάστε βάρος μέσω ύπνωσης τρώτε υγιεινή σαλάτα

Αλλά αν έχετε αναπτύξει τη συνήθεια να ενσωματώνετε επανειλημμένα κακά πράγματα στο μενού, συνεχίζετε αυτόματα έτσι. Προκειμένου να στρίψει αυτή η στάση και να δημιουργηθεί χώρος για μεγαλύτερες εμπειρίες, μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει τη θεραπεία ύπνωσης.

Στόχος: νέα επίγνωση του σώματος

Χάστε βάρος μέσω βάρους ελέγχου ύπνωσης

Ολόκληρη η θεραπεία πραγματοποιείται υπό ύπνωση?

Η πρώτη συνάντηση με τον θεραπευτή λαμβάνει τη μορφή μιας προκαταρκτικής συζήτησης. Αρχικά γίνεται μια προσπάθεια να πλησιάσουμε το πραγματικό πρόβλημα και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες προέκυψε.

Ανάλογα με την περίπτωση, αποφασίζεται ποιο είναι καλύτερο για εσάς. Η ύπνωση συχνά συνδυάζεται με λεκτική θεραπεία. Άλλες μέθοδοι μπορούν επίσης να ενσωματωθούν στη διαδικασία.

Υπό ύπνωση

Χάστε βάρος μέσω ύπνωσης με σημαντικές πληροφορίες ρολογιού

Πόσες συναντήσεις είναι απαραίτητες

Τις περισσότερες φορές, οι άνθρωποι αγνοούν το βάθος ενός προβλήματος. Μερικοί βρίσκουν μια κατάσταση πολύ δύσκολη, αλλά αποδεικνύεται ότι χρειάζονταν ένα μικρό τσιμπούρι για να «γυρίσουν» τη σκέψη και τη σύσταση. Άλλοι άνθρωποι πιστεύουν ότι τα πάνε σχετικά καλά, αλλά καθώς η θεραπεία εξελίσσεται αποδεικνύεται ότι το θέμα είναι πολύ βαθύτερο. Μπορεί να πρέπει να αλλάξετε στάσεις που έχετε από την παιδική σας ηλικία. Είχε ενισχυθεί από πολλές εμπειρίες. Ακόμα και με την ύπνωση, θα χρειαζόταν περισσότερος χρόνος για να αλλάξει.

Χάστε βάρος μέσω της ύπνωσης: Πόσες συνεδρίες χρειάζονται?

Χάστε βάρος μέσω θεραπείας συμβουλών ύπνωσης

Πώς μπορείτε να αποφασίσετε εάν η θεραπεία ύπνωσης είναι κατάλληλη για εσάς;

Εδώ θα σας συμβουλεύαμε απλά να ακολουθήσετε τη διαίσθησή σας. Δεν εννοούμε μόνο την ύπνωση, αλλά οτιδήποτε μπορεί να επηρεάσει το μυαλό σας. Το παν είναι να αλλάζεις συναισθήματα. Αυτά σίγουρα έχουν να κάνουν με το μυαλό, αλλά ειδικά σε συναισθηματικό επίπεδο πρέπει να νιώθεις ότι είσαι σε καλά χέρια με τον έναν ή τον άλλο θεραπευτή. Ακόμα και μετά από μια σύντομη συνομιλία, πρέπει να νιώσετε ότι αισθάνεστε καλύτερα, πιο χαλαροί και γεμάτοι ελπίδα και πίστη για τη λύση του προβλήματος.

Εάν αυτό δεν συμβαίνει, τότε απλά πρέπει να συνεχίσετε να ψάχνετε!

Για ποιον είναι σωστή η θεραπεία ύπνωσης;?

Χάστε βάρος μέσω της ύπνωσης γάτα και ρολόι