Μακιγιάζ ματιών βήμα προς βήμα συμβουλές μακιγιάζ ματιών

Μεγεθύνετε τα μάτια σας βήμα προς βήμα με το μακιγιάζ

Τα μικρά μάτια είναι πολύ συχνά όμορφα. Πιο συγκεκριμένα, δεν είναι μικρά, αλλά βρίσκονται βαθύτερα. Γι ‘αυτό συχνά φαίνονται πολύ μυστηριώδεις και έχουν πολύ ενδιαφέρον σχήμα. Είναι ακριβώς αυτά τα δύο ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που πρέπει να τονιστούν βήμα προς βήμα με το κατάλληλο μακιγιάζ των ματιών.

Μακιγιάζ ματιών βήμα προς βήμα

Μακιγιάζ ματιών, βήμα βήμα, μακιγιάζ

Ιδιαίτερη φροντίδα για τα φρύδια

Το πρώτο βήμα θα ήταν να διαμορφώσετε τέλεια τα φρύδια, ακόμη και πριν από το μακιγιάζ. Αυτό κάνει το όραμά σας να φαίνεται καθαρό και ανοιχτό. Αυτό τονίζει επίσης όλα τα στοιχεία του προσώπου. Κατά κανόνα, τα φρύδια που δεν είναι πολύ παχιά φαίνονται καλύτερα σε μικρά μάτια. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να επιτύχετε ένα μεγάλο τόξο.

Αναδημιουργήστε φρύδια

Μακιγιάζ ματιών βήμα-βήμα μακιγιάζ ματιών και φρύδια

Εφαρμόστε βάση μακιγιάζ

Στη συνέχεια, θα πρέπει να εφαρμόσετε βάση στο μακιγιάζ των ματιών σας σε ολόκληρη την περιοχή μεταξύ των βλεφάρων και των φρυδιών. Αυτό σας δίνει μια απαλή εμφάνιση, η οποία είναι σίγουρα ένα πλεονέκτημα ως προς τον επιδιωκόμενο σκοπό.

Ποιο είναι το σωστό πινέλο μακιγιάζ για primer

Μακιγιάζ ματιών βήμα-βήμα συμβουλές μακιγιάζ αστάρι

Το foundation είναι επίσης σημαντικό γιατί αποφεύγει να μουτζουρώνει το μακιγιάζ σου. Ο κίνδυνος είναι λίγο υψηλότερος, ειδικά αν τα μάτια είναι βαθιά στραμμένα.

Μακιγιάζ ματιών – από πού να ξεκινήσω?

Μακιγιάζ ματιών βήμα-βήμα μακιγιάζ ματιών σχήμα ματιού

Σχήματα ματιών

συμβουλές μακιγιάζ μάτια διαφορετικά σχήματα ματιών

Επιλέξτε τη σωστή σκιά ματιών

Αν θέλετε να επιτύχετε τέλεια αποτελέσματα βήμα προς βήμα με το μακιγιάζ των ματιών, τότε θα πρέπει να επιλέξετε την τέλεια σκιά ματιών στην τρίτη θέση. Το ασημί ή το ελαφρύ ελεφαντόδοντο πρέπει να είναι τα χρώματα που πρέπει να διανείμετε σε ολόκληρα τα βλέφαρα. Άλλες αποχρώσεις είναι επίσης κατάλληλες, αλλά σίγουρα θα πρέπει να βρίσκονται στην “κρύα” παλέτα χρωμάτων.

Μαγικές αποχρώσεις του μπλε

Μακιγιάζ ματιών, βήμα βήμα, απλώστε μακιγιάζ ματιών και σκιά ματιών

Οι σκούρες αποχρώσεις δεν είναι σωστές σε περίπτωση που κάνετε τα μάτια σας να φαίνονται μεγαλύτερα. Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε κάτι λαμπερό για αυτό.

Τέλειο μακιγιάζ ματιών

συμβουλές μακιγιάζ μάτια βλεφαρίδες σκιά ματιών μπλε

Εφαρμόστε eyeliner

Ως επόμενο βήμα, θα πρέπει να εφαρμόσετε το eyeliner σε αυτήν την παραλλαγή μακιγιάζ ματιών. Ωστόσο, δεν πρέπει να το χρησιμοποιήσετε για να περιγράψετε ολόκληρα τα περιγράμματα. Μάλλον, θα πρέπει να δώσουν έμφαση στα μάτια από την πάνω πλευρά, και όχι πολύ εκεί. Θα πρέπει να δώσετε έμφαση στο eyeliner από το κέντρο προς τα εξωτερικά άκρα. Το μαύρο ως χρώμα δεν έχει πρακτικά καμία εναλλακτική λύση για ένα καλό αποτέλεσμα.

Εφαρμόστε το eyeliner με ακρίβεια

Μακιγιάζ ματιών βήμα προς βήμα εφαρμόζοντας μακιγιάζ ματιών με kajal eyeliner

Μακιγιάζ ματιών βήμα προς βήμα συμβουλές μακιγιάζ ματιών

Τονίζεται με ελαφριά σκιά ματιών

Θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη έμφαση στο εξωτερικό μέρος της καμάρας των φρυδιών με τις πιο ανοιχτές αποχρώσεις της σκιάς ματιών. Το χρώμα πιθανότατα θα πρέπει να είναι λευκό ή κοντά σε αυτό. Αυτό κάνει την περιοχή των ματιών, αλλά και ολόκληρο το πρόσωπο να φαίνεται πιο ανοιχτή και όμορφη.

Κίτρινο σαν σκιά ματιών

Το μακιγιάζ των ματιών εφαρμόστε σκιά ματιών βήμα προς βήμα

Τυλίξτε τις βλεφαρίδες σας

Τα μικρά, όμορφα μάτια έχουν συνήθως μια πολύ γοητευτική αίσθηση. Γυρίζοντας τα φρύδια σας, θα επιτύχετε ακριβώς αυτό το αποτέλεσμα. Αυτή η προσέγγιση θα κάνει επίσης τις βλεφαρίδες πιο διαφανείς. Έτσι, θα μπορείτε να κοιτάξετε καλύτερα το μακιγιάζ πίσω από αυτό μέσα από αυτό.

Μάσκαρα για περισσότερο όγκο

συμβουλές μακιγιάζ μάσκαρα κραγιόν γυαλιστερό

Άλλες συμβουλές

Ναί! Πρακτικά τελειώσαμε. Το μακιγιάζ ματιών βήμα προς βήμα για μικρότερα μάτια είναι τόσο εύκολο! Αλλά φαίνεται σε πολλούς ανθρώπους ότι όλα αυτά φαίνονται πολύ λίγα και τους αρέσει να κάνουν μερικά ακόμη βήματα. Συχνά, όμως, συμβαίνει αυτό να χαλάει τα αποτελέσματα που έχουν επιτευχθεί μέχρι τώρα περισσότερο από ό, τι αναπτύσσεται.

Χαμογέλα με τα μάτια σου

Μακιγιάζ ματιών βήμα προς βήμα ιδέες μακιγιάζ ματιών

Να λοιπόν τι δεν πρέπει να κάνετε:

Πρώτα απ ‘όλα, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να στρίβετε τις κάτω βλεφαρίδες σας. Αν θέλετε να κρύψετε τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσετε ένα κατάλληλο μολύβι. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να εφαρμόσετε μάσκαρα στις κάτω βλεφαρίδες.

Σας ευχόμαστε πολλές υπέροχες στιγμές στην καθημερινή ζωή χάρη στη βελτιωμένη εμφάνισή σας!

Αποφύγετε τους μαύρους κύκλους

Μακιγιάζ ματιών βήμα προς βήμα συμβουλές μακιγιάζ ματιών

Κάντε τα μάτια μεγαλύτερα