Πριγκίπισσα Βικτώρια της Σουηδίας ενδιαφέροντα γεγονότα

Σούπερ ενδιαφέροντα στοιχεία για την πριγκίπισσα Βικτώρια

Οι σημερινές πριγκίπισσες είναι απλά διαφορετικές. Αν και υψώνονται πολύ πάνω μας από πολλές απόψεις, έχουν επίσης ιδιότητες που μπορούν να χρησιμεύσουν ως πρότυπα για εμάς. Μας δείχνουν ότι δεν αρκούν μόνο τα χρήματα και οι εξωτερικές ιδιότητες για να αξίζουμε τις υψηλότερες θέσεις σε αυτόν τον κόσμο.

Διαπιστώνουμε ότι αυτό μπορεί να αποδειχθεί με σαφήνεια με το παράδειγμα της πριγκίπισσας Βικτώρια.

Για το λόγο αυτό, έχουμε κάνει μια συλλογή από τις πιο ξεχωριστές ιδιότητές τους. Θα θέλατε να δείτε τα αποτελέσματά μας?

Πριγκίπισσα Βικτώρια της Σουηδίας

H.K.H. Η πριγκίπισσα της κορώνας Βικτόρια H.R.H. Η πριγκίπισσα Βικτώρια

Τώρα είναι 38 ετών

Είναι 38 ετών και εξακολουθεί να είναι στην ακμή της νιότης της όσον αφορά τον ενθουσιασμό και την εμφάνιση. Γεννήθηκε ως το πρώτο παιδί στη σουηδική βασιλική οικογένεια.

Η μοίρα της άλλαξε μετά το 1979

Η μοίρα της πριγκίπισσας Βικτώρια άλλαξε σημαντικά το 1979. Μέχρι τότε, οι γυναίκες δεν επιτρεπόταν στο θρόνο. Αλλά μια ειδική μεταρρύθμιση το 1979 το άλλαξε. Από τότε είναι Πριγκίπισσα της Στέψης και είναι η πρώτη που το κατέλαβε μετά τους γονείς της. Είναι λοιπόν ένα βήμα μπροστά από τον πρίγκιπα Φίλιππο.

Είναι η Πριγκίπισσα του Στέμματος – άξιος διάδοχος του θρόνου

Επέτειος γάμου της πριγκίπισσας Βικτωρίας της Σουηδίας με τον Ντάνιελ Γουέστλινγκ

Άξιος διάδοχος του θρόνου

Μέχρι σήμερα, η πριγκίπισσα Βικτώρια είναι ίσως μια από τις λίγες κυρίες της τάξης σας που στην ουσία ασχολούνται ουσιαστικά με τον θρόνο ως υποκείμενο.

Ένας από τους διαδόχους του βρετανικού θρόνου

Είναι επίσης διάδοχος του βρετανικού θρόνου χάρη στον πατέρα σας. Το οφείλει στον πατέρα της Καρλ Γκούσταφ. Είναι ο αριθμός 205 στη λίστα, αλλά είναι ακόμα.

Βασιλικό χάρισμα

Η πριγκίπισσα Βικτώρια της Σουηδίας κομψή με κόκκινο χρώμα

Η πιθανή τέταρτη βασίλισσα

Αν ποτέ η Πριγκίπισσα Βικτώρια κατέλαβε πράγματι το θρόνο της Σουηδίας, θα ήταν μόνο η τέταρτη φορά από το 1720 – μια βασίλισσα στο θρόνο της Σουηδίας!

Μια απίστευτα καλή εκπαίδευση

Η πριγκίπισσα Βικτόρια κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για την εκπαίδευση τους. Σπούδασε αρχικά στο Anger της Γαλλίας και στη συνέχεια στο Πανεπιστήμιο Yale στις ΗΠΑ. Ολοκλήρωσε επίσης πρακτική άσκηση στη σουηδική πρεσβεία στην Ουάσινγκτον. Στη συνέχεια υπηρέτησε στο στρατό. Η λίστα σας περιλαμβάνει επίσης πρακτική άσκηση στον ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη και στο Σουηδικό Εμπορικό Επιμελητήριο στο Βερολίνο και το Παρίσι. Έκανε επίσης ένα μάθημα με διαλέξεις στο Σουηδικό Πανεπιστήμιο Άμυνας.

Μια έξυπνη, όμορφη γυναίκα

Η πριγκίπισσα Βικτώρια και ο σύζυγός της Ντάνιελ Γουέστλινγκ στο Αμβούργο

Για να μην ξεχνάμε τα διπλώματα από την πρακτική άσκηση στη σουηδική αντιπροσωπεία στην ΕΕ και στο Πανεπιστήμιο της Ουψάλα. Στη δεύτερη περίπτωση, πήρε πτυχίο ανθρωπιστικών σπουδών.

Το έργο στη βασιλική αυλή

Ως βασίλισσα, η Βικτόρια έχει πολλά να κάνει τώρα. Κάθε φορά που οι γονείς τους είναι υπερφορτωμένοι, πρέπει να αναλάβει τις επίσημες επισκέψεις και είναι παρούσα σε πολλές εκδηλώσεις και επίσημες τελετές.

Λαϊκή νονά

Η πριγκίπισσα Βικτώρια προτιμάται ως νονά. Αυτά περιλαμβάνουν πρίγκιπες της Δανίας, της Ελλάδας και της Νορβηγίας.

Με το δικό της παιδί, κόρη Estelle

Πριγκίπισσα Βικτώρια της Σουηδίας οικογενειακό σύζυγο και παιδί

Η πριγκίπισσα Εστέλ και η υπέροχη μαμά της

Η πριγκίπισσα Βικτώρια της Σουηδίας και η κόρη της

Μια άσχημη ασθένεια

Το 1997 ανακοινώθηκε επίσημα ότι η πριγκίπισσα Βικτώρια έπασχε από ανορεξία. Εκείνη την εποχή, έγινε μεγάλη προσπάθεια στο δικαστήριο, ώστε να αναπαυθεί ήσυχη χωρίς να αισθάνεται καμία πίεση.

Είναι πολύ δύσκολο για την πριγκίπισσα να το θυμηθεί. Η ίδια λέει για εκείνη την περίοδο ότι υπέστη διατροφική διαταραχή και πολύ βαθιά κατάθλιψη. Δεν υπήρχε πραγματικά τότε, λέει. Ένιωθε εκείνη τη στιγμή ότι η κατάποση φαγητού ήταν το μόνο πράγμα για εκείνη που μπορούσε να ελέγξει.

Η πριγκίπισσα Βικτώρια της Σουηδίας και ο Ντάνιελ Γουέστλινγκ

Επέτειος γάμου της πριγκίπισσας Βικτωρίας της Σουηδίας

Αγάπη

Μέχρι να γνωρίσει τον Ντάνιελ Γουέστλινγκ, η πριγκίπισσα Βικτώρια ήταν με τον Ντάνιελ Κολέρτ. Ο τελευταίος είναι γνωστός τραπεζίτης και γνωρίζει την πριγκίπισσα Βικτώρια από την εφηβεία της. Έχουν ανακοινώσει επίσημα τη σχέση τους. Η βασιλική οικογένεια έχει δηλώσει εναντίον της. Η πριγκίπισσα Βικτώρια έπρεπε να διαλέξει μεταξύ αυτού και του θρόνου. Δεν υπήρξε αίσιο τέλος για κανέναν από τους δύο.

Η πριγκίπισσα παντρεύτηκε τον Daniel Westling το 2010

Γάμος της πριγκίπισσας Βικτώριας της Σουηδίας και του Ντάνιελ Γουέστλινγκ

Η δεύτερη μεγάλη αγάπη σας είναι ο αθλητικός σας προπονητής. Τον γνώρισε το 2002. Επίσης δεν έχει αριστοκρατική καταγωγή. Αλλά προφανώς δεν ήταν επειδή οι γονείς δεν ήθελαν τον πρώτο επιλεγμένο. Or ίσως η ασθένειά σας έπαιξε σημαντικό ρόλο. Μέχρι το 2009, η σχέση δεν αναγνωριζόταν δημόσια. Τώρα όμως η Βικτώρια είναι παντρεμένη με τον Ντάνιελ Γουέστλινγκ.

Μια υπέροχη γαμήλια τελετή

Η πριγκίπισσα Βικτώρια της Σουηδίας και ο Ντάνιελ Γουέστλινγκ

Μεγαλοπρεπής τελετή

Σίγουρα ένα από τα πράγματα που οι άνθρωποι αγαπούν περισσότερο στη ζωή της πριγκίπισσας είναι οι γιορτές του γάμου τους. Αυτό πήγε πολύ καλά με την πριγκίπισσα Βικτώρια. Υπήρχαν περισσότεροι από 1200 επισκέπτες – ο καθένας πιο σημαντικός από τον άλλο. Η τελετή έχει ανακηρυχθεί η πιο υπέροχη από το 1981 του Τσαρλς και της Νταϊάνα.

Παραμυθένιος γάμος

γάμος της πριγκίπισσας Βικτώριας της Σουηδίας και του Ντάνιελ Γουέστλινγκ

Ο πατέρας οδηγεί τη νύφη στο βωμό

Ο γάμος της πριγκίπισσας Βικτωρίας της Σουηδίας Ντάνιελ Γουέστλινγκ

Ευτυχώς παντρεμένος – ο πρώτος χορός γάμου

Η πριγκίπισσα Βικτώρια της Σουηδίας παντρεύεται τον Ντάνιελ Γουέστλινγκ

Η πρόσφατα παντρεμένη οικογένεια περιτριγυρισμένη από παιδιά

Η επέτειος του γάμου της πριγκίπισσας Βικτώριας της Σουηδίας και του Ντάνιελ Γουέστλινγκ

Βασιλικός απόγονος – Πριγκίπισσα Εστέλ

Πριγκίπισσα Βικτώρια της Σουηδίας και κόρη πριγκίπισσα Εστέλ