Οι ασκήσεις σταθερότητας με μπάλα χάνοντας βάρος διευκολύνθηκαν

Σούπερ εύκολες ασκήσεις μπάλας σταθερότητας 

Βρίσκετε επίσης ενοχλητικές τις ειδικές γυμναστικές ασκήσεις που απευθύνονται μόνο σε μία ομάδα μυών; Στη συνέχεια, αναζητήστε αυτά που λειτουργούν ακόμη και για προπόνηση όλων των μυϊκών ομάδων.

Σας αρέσουν πραγματικά οι ασκήσεις μπάλας σταθερότητας?

ασκήστε απλές ασκήσεις σταθερότητας με μπάλα

Αν ναι, ρίξτε μια ματιά στα έξι εξαιρετικά εύκολα παραδείγματά μας που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν πολύ να σας κρατήσουν σε καλή κατάσταση. Η απώλεια βάρους είναι επίσης πολύ πιο εύκολη με αυτό.

Πώς παραμένεις σε φόρμα?

απλές ασκήσεις μπάλας σταθερότητας τρένο με μπάλα

Ασκήσεις μπάλας σταθερότητας 1-3

Πρώτα, κάντε μια σειρά ασκήσεων μπάλας σταθερότητας 1-3. Κάντε όσες περισσότερες επαναλήψεις μπορείτε. Ο τρίτος είναι ο βασικός κανόνας σε τέτοιες περιπτώσεις όταν θέλετε να επιτύχετε ένα πραγματικά υψηλό επίπεδο αποτελεσματικότητας.

Κάντε αυτές τις απλές ασκήσεις στο σπίτι σας

άσκηση tricepts-dip με γυμναστική μπάλα με ασκήσεις μπάλας

Χρειάζεστε έναν πάγκο ή μια καρέκλα. Στη συνέχεια, πρέπει να στηρίξετε τα κάτω πόδια και τους αστραγάλους σας σε μια μπάλα άσκησης. Οι ασκήσεις συνίστανται στο να σπρώχνετε τον εαυτό σας προς τα κάτω και πάνω με τα χέρια σας.

Στη συνέχεια ξαπλώστε στο πάτωμα και ακουμπήστε τα πόδια σας στην μπάλα. Σηκώστε το πίσω μέρος του σώματός σας αλλά προσπαθήστε να μην στρίψετε την πλάτη σας.

Στη συνέχεια, στη δεύτερη φάση της άσκησης, διπλώστε τα γόνατά σας. Ξεκινήστε να κλίνει η μπάλα προς το μέρος σας και προς τα πίσω. Πιέστε το μέχρι η μπάλα να κρατάει μόνο στις άκρες των ποδιών σας.

Στη συνέχεια, μεταβείτε στο σημείο εκκίνησης. Επαναλάβετε αυτό 15 φορές.

Αποτελεσματικές ασκήσεις γυμναστικής για όλες τις μυϊκές ομάδες

χαμηλότερες ασκήσεις μπάλας γυμναστικής γυμναστικής

Μετά φτάνουμε στην τρίτη άσκηση. Σε αυτή την περίπτωση, τοποθετήστε τους καρπούς σας στην μπάλα της άσκησης. Η άσκηση συνίσταται στο να απλώνετε την πλάτη σας σαν ένα είδος «σανίδας» και να την κρατάτε έξω όσο το δυνατόν περισσότερο. Προσπαθήστε να μείνετε έτσι για περίπου 45 δευτερόλεπτα.

Ασκήσεις μπάλας σταθερότητας 3- 6

Αφού επαναλάβετε την πρώτη σειρά όσες φορές θέλετε, τώρα είναι εύκολο να επεκταθείτε. Πρέπει να συμμετέχουν όλες οι μουσικές ομάδες. Γιατί κάποιοι αγχώνονται, αν και δεν το νιώθεις τόσο άμεσα και έντονα.

Για την πρώτη από τις τρεις ασκήσεις γυμναστικής, ξαπλώστε με την πλάτη σας στη μπάλα.Τα χέρια σας πρέπει να είναι τεντωμένα και τα χέρια σας να είναι κατά τους μηρούς σας. Τραβήξτε τον κορμό σας προς τα εμπρός και στη συνέχεια πίσω.

Ενίσχυση της άσκησης για το στομάχι

crunch illo ασκήσεις μπάλα γυμναστικής

Η επόμενη από τη δεύτερη σειρά ασκήσεων μπάλας σταθερότητας εκτελείται με όρθιο σώμα. Πάρτε την μπάλα. Διπλώστε τα χέρια σας και φέρτε τη μπάλα στο πρόσωπό σας. Στη συνέχεια, απλώστε τα χέρια σας έτσι ώστε η μπάλα να βρίσκεται μπροστά και πάνω από το κεφάλι σας. Η γωνία που σχηματίζεται πρέπει να είναι περίπου 45 μοίρες.

Να έχεις γερά χέρια?

ασκήσεις με μπούκλες ώμων ασκήσεις μπάλας

Για την τελευταία από τις σημερινές ασκήσεις μπάλας σταθερότητας, επιστρέψτε στην αρχική θέση. Τα πόδια σας πρέπει να έχουν πλάτος ώμων. Κρατήστε το στομάχι και την πλάτη σας πολύ σφιχτά. Με τα χέρια τεντωμένα, σηκώστε τη μπάλα ακριβώς πάνω από το κεφάλι σας. Στη συνέχεια, διπλώστε το γόνατό σας και λυγίστε προς τα κάτω, ώστε να μπορείτε να τοποθετήσετε τη μπάλα μπροστά από το αριστερό σας πόδι. Επαναλάβετε αυτό 15 φορές προς μία κατεύθυνση.

Αυτές είναι λοιπόν οι ασκήσεις μπάλας σταθερότητας. Και πάλι θέλουμε να τονίσουμε ότι το αποτέλεσμα έρχεται μετά από πολλές επαναλήψεις. Σημειώστε τον αριθμό 3 – 3 φορές την εβδομάδα!

Πως μοιάζει? Ξεκινήστε αμέσως με τις νέες ασκήσεις μπάλας σταθερότητας?

ασκήσεις μπάλας γυμναστικής σανίδων

Ασκηθείτε 3 φορές την εβδομάδα

ασκήσεις μπάλας σταθερότητας πλάγιας κατάληψης

 Όλες οι ασκήσεις μπάλας σταθερότητας με μια ματιά

επισκόπηση ασκήσεων ελαφριάς σταθερότητας μπάλας

Ασκήσεις κοιλιακών, ποδιών και γλουτών

Ασκήσεις μπάλας σταθερότητας για αρχάριους και προχωρημένους

Ασκήσεις για όμορφα πόδια

Ασκήσεις μπάλας για προχωρημένο επίπεδο

Άσκηση με γυμναστική με γυμναστική και απώλεια βάρους

Κάνοντας ασκήσεις μπάλας σταθερότητας στο σπίτι

Η απώλεια βάρους έγινε εύκολη

Ασκήσεις μπάλας στο σπίτι

   Μείνετε σε φόρμα!

       τέσσερις ασκήσεις μπάλας σταθερότητας για προχωρημένα επίπεδα