Ορυκτή σκόνη όμορφες άκρες δέρματος

Ορυκτή σκόνη και μεταλλικά καλλυντικά ενάντια στα κλασικά

Τα ορυκτά καλλυντικά είναι αυτή τη στιγμή απόλυτη επιτυχία στην αγορά. Πολλές από τις κορυφαίες μάρκες βασίστηκαν σε αυτό ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια.

Ένα φυσικό αστάρι μακιγιάζ

Ορυκτό σε σκόνη όμορφα προϊόντα δέρματος εφαρμόστε πούδρα

Όσον αφορά τα θεμέλια, η μεταλλική σκόνη είναι η πρώτη επιλογή για πολλές γυναίκες. Λόγω των αυξανόμενων προβλημάτων με το δέρμα στους ενήλικες έχει γίνει κατανοητό ότι η υγεία πρέπει πάντα να είναι πρώτη, είναι το μεγαλύτερο κόσμημά μας. Οι μεταλλικές σκόνες και τα ορυκτά καλλυντικά στο σύνολό τους έχουν ως κύριο όφελος την υγειονομική περίθαλψη.

Η νέα τάση: μεταλλική σκόνη και μεταλλικά καλλυντικά

Mineral powder αστάρι όμορφων προϊόντων δέρματος

Η υγεία είναι πάντα πρώτη

Ορυκτή σκόνη όμορφο δέρμα δύο σε ένα

Τι είναι τα ορυκτά καλλυντικά σε αυτά;?

Το ερώτημα που μόλις διατυπώθηκε σημαίνει κυριολεκτικά. Επειδή είναι ακριβώς το περιεχόμενο των καλλυντικών προϊόντων που κάνει τη μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ αυτού και οποιουδήποτε άλλου τύπου καλλυντικών. Τα νέα προϊόντα περιέχουν μέταλλα αλεσμένα σε σκόνη. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τις ακόλουθες ουσίες: οξείδια ψευδαργύρου, οξείδια σιδήρου, διοξείδια τιτανίου. Τα ορυκτά καλλυντικά περιέχουν επίσης ταλκ και μη οργανικές χρωστικές. Όπως μπορείτε να δείτε και μόνοι σας, αυτά είναι φυσικά συστατικά. Δεν ερεθίζουν το δέρμα και δεν προκαλούν αλλεργίες.

Ορυκτά αλεσμένα στη σκόνη

Ορυκτό σε σκόνη όμορφη άκρη μακιγιάζ στο δέρμα σε σκόνη και Font de Teint

Η έλλειψη αρώματος θα είναι επίσης ευγενική με το δέρμα. Οι άλλοι τύποι πούδρων και βάσεων είναι πάντα υψηλοί σε τεχνητά χρώματα. Περιέχουν επίσης πολλά λιπαρά, που είναι ένα άλλο πρόβλημα για την πλειοψηφία των γυναικών.

Τα οφέλη της σκόνης μετάλλων 

Ορυκτή σκόνη όμορφα προϊόντα δέρματος

Άλλα οφέλη της ορυκτής σκόνης

Οι σκόνες ορυκτών και γενικά τα καλλυντικά δεν θα φράξουν τους πόρους σας. Μπορεί ακόμη και να έχει θετική επίδραση στα σπυράκια και άλλες ατέλειες του δέρματος. Σε συγκεκριμένους όρους, αυτό οφείλεται στα οξείδια του ψευδαργύρου. Αυτά έχουν αντιβακτηριακό και ρυθμιστικό αποτέλεσμα σμηγματόρροιας.

Αντιβακτηριακές και ρυθμιστικές επιδράσεις της σμηγματόρροιας

Ορυκτή σκόνη όμορφα δέρματα φυσικά προϊόντα

Είναι λοιπόν εξαιρετικό για γυναίκες με λιπαρό δέρμα. Αλλά και οι γυναίκες με ξηρό δέρμα θα νιώσουν καλά με αυτό. Με αυτά, η ανόργανη σκόνη έχει αντιβακτηριακή, καταπραϋντική δράση. Δεν στεγνώνει επιπρόσθετα το δέρμα.

Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος

Ορυκτή σκόνη όμορφη περιποίηση και μακιγιάζ του δέρματος

Το βλέμμα

Από καθαρά οπτική άποψη, η ορυκτή σκόνη προσφέρεται στην ίδια μορφή με τη συμβατική σκόνη. Επομένως μπορεί να συγχέεται. Διαβάστε προσεκτικά την περιγραφή του προϊόντος ή ζητήστε συμβουλές.

Δεν υπάρχει οπτική διαφορά

Ορυκτή σκόνη όμορφο δέρμα μακιγιάζ φυσικό αποτέλεσμα

Δύο σε ένα

Όπως όλα τα καλλυντικά υψηλής ποιότητας, αυτό με τα μέταλλα έχει επίσης μια αντίστοιχα υψηλή τιμή. Μακροπρόθεσμα όμως πρόκειται για μια πολύ καλή επένδυση. Ο λόγος είναι ότι η συνοχή της ορυκτής σκόνης συνδυάζει τόσο τη γραμματοσειρά όσο και τη βάση. Επομένως, δεν χρειάζεται να αγοράσετε και τα δύο προϊόντα. Είναι πολύ πιο εύκολο για εσάς να δείξετε τέλεια, και με υγιή τρόπο επίσης. Η εφαρμογή είναι επίσης εύκολη!

Powder και Font de Teint σε ένα

Ορυκτό σκόνη όμορφες συμβουλές μακιγιάζ δέρματος

Η μεταλλική σκόνη είναι μία από τις υπέροχες καινοτομίες στον τομέα των καλλυντικών. Μας κάνει πιο όμορφους και την ζωή μας πιο εύκολη ταυτόχρονα. Τι καλύτερο να ευχηθούμε;?

Ορυκτή σκόνη – μια υπέροχη καινοτομία

Ορυκτή σκόνη όμορφα προϊόντα μακιγιάζ δέρματος φυσικά