εκπαίδευση χαλάρωσης αυτογενής προπόνηση χαλαρώστε

Εκπαίδευση για αυτογενή χαλάρωση

 Δεν είναι τυχαίο ότι σας παρουσιάζουμε τώρα τόσες πολλές διαφορετικές μεθόδους με τις οποίες μπορείτε να καταπολεμήσετε το άγχος. Έχει αποδειχθεί ότι ο χρόνος γύρω στο τέλος του έτους συνδέεται πάντα με το μεγαλύτερο άγχος.

Η προπόνηση αυτογενής χαλάρωσης είναι μία από τις ταχύτερες μεθόδους εργασίας και πιο εύκολη στην πρακτική σε μεγάλη ποικιλία περιστάσεων.

Θα μπορούσατε επίσης να επωφεληθείτε από αυτό. Απλά πρέπει να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να κατανοήσετε και να αποκτήσετε τις τεχνικές. Τότε θα πρέπει να έχετε το θάρρος και τον ενθουσιασμό να το εξασκείτε καθημερινά.

Στόχος της προπόνησης αυτογενής χαλάρωσης

προπόνηση χαλάρωσης θαλάσσιες ασκήσεις

Σας βοηθάει αν είστε πιο συνειδητοποιημένοι στα πράγματα; Πρέπει να καταλάβετε ότι όπως κάθε άλλη επιτυχημένη μέθοδος, η προπόνηση αυτογενής χαλάρωσης ξεκινά από ένα μεγάλο πρόβλημα. Lookάχνεις τον πυρήνα της έντασης. Ο στόχος είναι να επιτευχθεί αυτό, να διαλυθεί και έτσι να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα μόνιμα και βιώσιμα.

Ανεξαρτησία από τα συναισθήματα

Το κύριο πρόβλημα είναι η υπερβολική εξάρτηση από το δικό του νευρικό σύστημα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κάποιος προσπαθεί να το «απενεργοποιήσει» μέσω της προπόνησης αυτογενής χαλάρωσης. Αυτό επιτυγχάνεται με σύντομες αλλά καθημερινές ασκήσεις.

Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν ξεκινήσετε τις ασκήσεις

Διαφορετικοί άνθρωποι χρειάζονται διαφορετικά χρονικά διαστήματα στην προπόνηση για αυτογενή χαλάρωση. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αγχώνεστε καθορίζοντας διαφορετικές προθεσμίες. Πρέπει να χτίσετε εμπιστοσύνη στη μέθοδο και στον εαυτό σας. Εάν είναι απαραίτητο, μιλήστε με άτομα που έχουν ήδη ασχοληθεί με αυτό. Αφήστε τις θετικές εμπειρίες τους να σας παρακινήσουν. Εάν δείξετε ανυπομονησία με οποιονδήποτε τρόπο, τότε είστε αντιπαραγωγικοί.

Αυτογενής εκπαίδευση διαλογισμός

προπόνηση χαλάρωσης διαλογισμός σταυροπόδι

Οι καλύτερες ώρες για προπόνηση αυτογενούς χαλάρωσης είναι οι περίοδοι αφότου ξυπνήσετε και λίγο πριν κοιμηθείτε. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ανάλογα με την ατμόσφαιρα και τις συνθήκες, μπορεί να θέλετε να κάνετε τις ασκήσεις στη δουλειά κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος. Στην τελευταία περίπτωση, αυτό λειτουργεί μόνο εάν μπορείτε πραγματικά να απενεργοποιήσετε τα τηλέφωνα και να μείνετε μόνοι σας στο δωμάτιο.

Αλλά πάνω απ ‘όλα, θα πρέπει να αισθάνεστε πραγματικά άνετα κατά τη διάρκεια της αυτογενούς προπόνησης. Έτσι, αυτό πρέπει να είναι ένα μικρό μέρος που αγαπάτε ούτως ή άλλως και αυτόματα σας κάνει να αισθάνεστε πραγματικά πιο χαλαροί. Ξεχάστε λοιπόν όλους τους άλλους κανόνες – το κυριότερο είναι ότι είστε άνετοι.

Ακούστε μουσική χαλάρωσης

ακουστικά εκπαίδευσης χαλάρωσης χαλάρωση

Τι συμβαίνει κατά την αυτογενή προπόνηση

Οι διάφορες τεχνικές θα σας βοηθήσουν να παρατηρήσετε τις φυσικές αισθήσεις που σχετίζονται με το νευρικό σύστημα αντί να τις δείτε ως αναπόσπαστο κομμάτι σας. Με αυτόν τον τρόπο είναι σε θέση να ελέγξουν την ισχυρή επιρροή τους στον εαυτό τους. Δεδομένου ότι το νευρικό σύστημα είναι το μέσο με το οποίο αντιλαμβανόμαστε το περιβάλλον, αυτό επίσης δεν θα είναι τόσο επιδραστικό και καθοριστικό για την ευημερία μας.

Χαλαρώστε στο γραφείο

εκπαίδευση χαλάρωσης αυτογενές γραφείο

Κάποια στιγμή, καθώς προχωράτε, θα διαπιστώσετε ότι οι εξωτερικοί παράγοντες έχουν μικρή επίδραση σε εσάς.

Συνδυάστε την προπόνηση αυτογενής χαλάρωσης με άλλες μεθόδους

Όσον αφορά την ευημερία, η ποικιλία είναι πάντα απαραίτητη. Ανεξάρτητα από το πόσο καλή μέθοδος είναι, είναι καλύτερο να τη συνδυάσετε με άλλες επιλογές χαλάρωσης. Τα θετικά αποτελέσματα από αυτά αλληλοσυμπληρώνονται και διασφαλίζουν ότι επιτυγχάνετε απόλυτη αρμονία από όλα αυτά.

Το νερό φέρνει μια ορισμένη δόση χαλάρωσης

εκπαίδευση χαλάρωσης νερό χαλάρωση χαλάρωση

Βαθιά χαλάρωση μετά την προπόνηση

εκπαίδευση χαλάρωσης αυτογενής τεχνική χαλάρωσης

Αναθεωρώ

εκπαίδευση χαλάρωσης αυτογενής προπόνηση

Μείνετε σε ένα άνετο μέρος

εκπαίδευση χαλάρωσης αυτογενής χαλάρωση

Συνδυασμός με αρωματοθεραπεία

προπόνηση χαλάρωσης προπόνηση ευεξίας