τεχνικές χαλάρωσης δίπλα στη θάλασσα χαλαρωτικό περίπατο

Τεχνικές χαλάρωσης που πρέπει να κάνετε συνήθεια

Αναρωτιέστε ποιες τεχνικές χαλάρωσης είναι κατάλληλες για εσάς; Εδώ έχουμε ένα καλό κριτήριο: Αυτά είναι αυτά που μπορούν να γίνουν συνήθεια μακροπρόθεσμα. Σιγά σιγά θα αντικαταστήσουν τα πρότυπα συμπεριφοράς που, ως τέτοια, σας προκαλούν μεγάλο άγχος.

Δημιουργήστε μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα

τεχνικές χαλάρωσης ανάβοντας κεριά διαλογισμός χαλαρή ατμόσφαιρα

Μειώστε το άγχος και ξεκουραστείτε

τεχνικές χαλάρωσης διαλογισμός χαλαρώστε ρομαντισμό kerzan

Τέτοιες τεχνικές χαλάρωσης συνήθως δεν είναι εύκολο πράγμα. Μόλις τα αποκτήσετε, οι τεχνικές χαλάρωσης γίνονται κάτι που έχετε αποδεχτεί και που θα ενεργοποιηθεί αυτόματα στις κατάλληλες καταστάσεις.

Απόλαυσε τη στιγμή!

τεχνικές χαλάρωσης απολαύστε κάθε στιγμή

Απλές τεχνικές χαλάρωσης

τεχνικές χαλάρωσης διαλογιστείτε δίπλα στη θάλασσα χαλαρώστε

Απλά χαλάρωσε …

Αν ήταν τόσο εύκολο, λέτε στον εαυτό σας … Ναι, η τεχνική χαλάρωσης είναι να πείσετε το συνειδητό σας μυαλό ότι δεν είναι πραγματικά τόσο περίπλοκο. Προσπαθήστε να είστε λογικοί και θυμηθείτε τα εξής: Το άγχος σε καμία περίπτωση δεν βοηθά στην επίλυση των προβλημάτων. Το αντίθετο: θα πάρεις ή θα χάσεις βάρος (που είναι αυτό που τείνεις να μην θέλεις), δεν θα δείχνεις υπέροχος και θα κοιμάσαι άσχημα. Εάν έχετε κάποιον στη δουλειά που περιμένει να εμπλακείτε σε κάτι συγκεκριμένο, μιλήστε του. Εξηγήστε τους ότι αν είστε ήρεμοι, θα είστε πιο αποτελεσματικοί. Η διεξαγωγή τέτοιων συνομιλιών χωρίς σύγκρουση είναι μια άλλη καλή τεχνική χαλάρωσης. Θα πρέπει επίσης να το δοκιμάσετε με την οικογένεια και τους φίλους σας εάν είναι απαραίτητο.

Αφιερώστε χρόνο μόνο για τον εαυτό σας!

τεχνικές χαλάρωσης χαλάρωση στον καναπέ

 Ακούστε μουσική και ξεχάστε τα προβλήματα

τεχνικές χαλάρωσης σκέψεις ακούγοντας σιωπηλή μουσική

Βάλε την ψυχραιμία σου υπό έλεγχο

Σε καμία περίπτωση δεν εννοούμε την καταστολή της ιδιοσυγκρασίας σας. Αν το κάνατε, θα επέστρεφε στην επιφάνεια σε κάποια ακραία μορφή. Οι τεχνικές χαλάρωσης που είναι αποτελεσματικές σε αυτή την περίπτωση σχετίζονται περισσότερο με μια βαθιά κατανόηση της ψυχής του ατόμου. Αποσύρετε, παρατηρήστε τα συναισθήματα και προσπαθήστε να τα αναλύσετε σαν να ανήκουν σε κάποιον άλλο εκτός από εσάς. Βρείτε τον δικό σας βαθύ λόγο κίνησης για αυτό. Αναλύστε τις συνέπειες ενός ξεσπάσματος και μάθετε πόσο ανούσιο ήταν, ειδικά για εσάς. Αναζητήστε μια λύση στην κατάσταση που θα σας κάνει νικητή σε όσο το δυνατόν περισσότερες πτυχές.

 Ασκηση?

τεχνικές χαλάρωσης που ασκούν γιόγκα δίπλα στη θάλασσα

 Maybeσως πρέπει να παρακολουθήσετε ένα μάθημα γιόγκα

παρακολουθήστε μαθήματα γιόγκα τεχνικών χαλάρωσης

Τεχνικές χαλάρωσης για την αναπνοή

Μόλις μάθετε να αναπνέετε ξανά σωστά, θα ξέρετε τι διαφορά κάνει. Ως μωρά αναπνέαμε με ολόκληρο το σώμα μας. Ως ενήλικες, δεν αναπνέουμε βαθιά και υποσυνείδητα σταματάμε την αναπνοή μας έως και 100 φορές την ημέρα.

Αναπνεύστε σωστά – μάθετε την τεχνική αναπνοής της ολοτροπικής αναπνοής

οι τεχνικές χαλάρωσης απολαμβάνουν κάθε στιγμή αναπνοής

Οι τεχνικές χαλάρωσης με την αναπνοή είναι επομένως πολύ σημαντικές. Μας φέρνουν στη φυσική μας κατάσταση, η οποία είναι εντελώς ήρεμη και αρμονική. Καθίστε άνετα σε μια καρέκλα για πέντε λεπτά και μην κάνετε τίποτα άλλο από το να αναπνέετε πραγματικά βαθιά.

Αναπνεύστε βαθιά και εισπνεύστε

τεχνικές χαλάρωσης διαλογισμός χαλαρώστε γιόγκα

Τεχνικές χαλάρωσης με αυτομασάζ

Κάνουμε αυτόματα μασάζ στα μέρη του σώματος που μας πονάνε. Αν το κάνετε αυτό κάθε μέρα χωρίς να περιμένετε οξύ συμπτώματα, θα κάνετε πολλά για να χαλαρώσετε το μυαλό και το σώμα σας. Επίσης, πλένετε τακτικά το πρόσωπο και τα χέρια σας με δροσερό νερό.

Περιποιηθείτε τον εαυτό σας με ένα μασάζ

τεχνικές χαλάρωσης πλάτη μασάζ χαλαρώστε ελεύθερο χρόνο

 Αφήστε τον εαυτό σας να περιποιηθεί!

τεχνικές χαλάρωσης κάνετε χαλαρωτικό μπάνιο

Τεχνικές χαλάρωσης για κακές σκέψεις

Καθίστε σε μια καρέκλα με την πλάτη σας ίσια αλλά εξαιρετικά χαλαρή. Το κεφάλι πρέπει επίσης να είναι ίσιο, αλλά χωρίς καμία ένταση. Τα χέρια πρέπει να είναι στα γόνατα με τις παλάμες προς τα πάνω. Ανυπομονώ για ένα ουδέτερο σημείο. Καλέστε στο μυαλό σας όλα τα σημερινά προβλήματα και αποχαιρετήστε τα με μια εξαιρετικά θετική στάση. Παρεμπιπτόντως, αυτή η τεχνική χαλάρωσης σας βοηθά επίσης να αποκοιμηθείτε πολύ εύκολα.

Εξουδετερώστε τις αρνητικές σκέψεις

τεχνικές χαλάρωσης σκέφτηκε ηρεμία χαλαρώστε

Πιείτε ένα ποτήρι κόκκινο κρασί το βράδυ

τεχνικές χαλάρωσης πιείτε ένα ποτήρι κρασί το βράδυ