η φλούδα μπανάνας παίρνει πιο λευκά δόντια

Λευκά δόντια χωρίς καμία ζημιά

Το φυσικό χρώμα του σμάλτου των δοντιών μπορεί να είναι πολύ διαφορετικό. Μπορεί να είναι λευκό, αλλά και κίτρινο, καφέ, και σε μερικούς ανθρώπους ακόμη και ελαφρώς γαλαζωπό. Όλα εδώ είναι πολύ ατομικά, όπως συμβαίνει με όλες τις άλλες πτυχές του ανθρώπινου οργανισμού.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μπορεί κανείς να πει ξεκάθαρα ότι η πεποίθηση ότι τα υγιή δόντια είναι πάντα μόνο λευκά είναι σίγουρα κλισέ.

Στην πραγματικότητα, είναι μια αισθητική προτίμηση. Έχει μακρά ιστορία και είναι γεμάτη προκαταλήψεις. Αλλά ας μην φιλοσοφούμε και δεν εικάζουμε για πολύ καιρό. Το γεγονός είναι ότι τα λευκά δόντια είναι σύμβολο υψηλών προδιαγραφών. Εξαιτίας αυτού, πολλοί άνθρωποι θέλουν να έχουν λευκά δόντια και δεν θέλουμε να συμβουλεύουμε αυτούς, συμπεριλαμβανομένου και εσάς, να έχουν λευκά δόντια σε καμία περίπτωση. Μάλλον, θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας μερικές μεθόδους με τις οποίες μπορείτε να αποκτήσετε καλά λευκά δόντια και να παραμείνετε υγιείς.

Ποτέ δεν είναι νωρίς για σωστή οδοντιατρική φροντίδα

Για να αποκτήσετε πιο λευκά δόντια, χρησιμοποιήστε οδοντικό νήμα

Σε αυτό το σημείο πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι ανεξάρτητα από το χρώμα που έχετε, γίνεται πιο σκούρο με την πάροδο του χρόνου. Αξίζει λοιπόν να κάνουμε κάτι για να φωτίσουμε το σμάλτο στο ενδιάμεσο.

Αποφύγετε τις προϋποθέσεις

Αρχικά, ας δούμε τις αιτίες. Επειδή υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να αποτρέψετε το σκοτάδι των δοντιών σας. Πρώτον, οι καπνιστές είναι πολύ επιρρεπείς σε αυτόν τον κίνδυνο. Η κόκα και ο καπνός εναποτίθενται με την πάροδο του χρόνου, αφήνοντας πίσω τους έντονο αποχρωματισμό και χρωστικές ουσίες.

Πριν και μετά

λευκά δόντια φωτίζουν φυσικά μέσα

Ο καφές, το μαύρο τσάι και η κόλα μαζί αποτελούν την ομάδα που θα αναφερθεί στη δεύτερη θέση. Οι χρωστικές τους εισέρχονται στους μικροπόρους και δημιουργούνται λεκέδες κατά τη διαδικασία. Η τακτική χρήση κάνει τα δόντια να φαίνονται αρκετά καφέ.

Αν θέλετε πιο λευκά δόντια, αυτός είναι ένας άλλος λόγος για να τρώτε λιγότερα γλυκά. Όχι μόνο οι αισθήσεις χαίρονται για το γλυκό, αλλά και για όλα τα είδη βακτηρίων. Αυτά περιμένουν ανυπόμονα στη στοματική κοιλότητα.

Αποφύγετε τα τρόφιμα με ζάχαρη και πλούσια σε λιπαρά

αποφύγετε τα γλυκά

Ηλικία

Ανεξάρτητα από το πόσο υγιεινά και καλά τρώτε, το σμάλτο θα αραιώσει με την πάροδο του χρόνου ούτως ή άλλως. Μπορείτε να το αναβάλετε εγκαίρως, αλλά δεν μπορείτε να το αποφύγετε.

Οι λύσεις στις κλινικές

Το καλό με αυτήν την παραλλαγή είναι ότι έχετε μια διάγνωση. Παρεμπιπτόντως, αυτό θα έπρεπε να γίνει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Εάν το σκοτάδι οφείλεται σε ράφια, υπάρχουν αρκετές μέθοδοι που μπορούν να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε πιο λευκά δόντια. Αλλά αυτό διαρκεί ένα χρόνο. Στη συνέχεια, πρέπει να επαναλάβετε τα πάντα.

Αλλά αν παρατηρήσετε αραίωση του σμάλτου των δοντιών, τότε αυτό είναι πιο πιθανό να είναι επιβλαβές. Στη συνέχεια, θα σας προταθεί μια λύση στην κλινική, η οποία συνδέεται με όψεις. Αυτή η παραλλαγή έχει μεγάλη διάρκεια και ως εκ τούτου προτιμάται από πολλούς ανθρώπους. Η διαδικασία είναι δαπανηρή, αλλά σαφώς καλύτερη από άποψη υγείας.

Παρακαλώ χαμόγελα!

αποκτήστε πιο λευκά βουρτσάκια και διατηρήστε τα

Φυσικές θεραπείες

Υπάρχουν όμως θεραπείες που μπορούν να συμβάλουν σε υπέροχα αποτελέσματα για πολλούς ανθρώπους σε οικιακές συνθήκες. Πολλά δεν είναι πραγματικά επιβλαβή. Αλλά πρέπει να είσαι επίμονος και υπομονετικός.

Οι εξειδικευμένες οδοντόκρεμες σίγουρα δεν ανήκουν σε αυτή την κατηγορία. Φέρνουν πραγματικά υπέροχα αποτελέσματα κατά των λεκέδων. Αλλά βλάπτουν τα δόντια και δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιούνται μακροπρόθεσμα.

Δώστε μια πολύτιμη και ισορροπημένη διατροφή

τα λευκά δόντια λαμβάνουν υγιεινή τροφή

Ο καολίνης, γνωστός και ως πηλός της Κίνας, θα μπορούσε επίσης να προχωρήσει πολύ. Φτιάξτε μια πούδρα και εφαρμόστε την στα δόντια σας μέσω μιας οδοντόβουρτσας και λίγο νερό. Μπορείτε ακόμη να αλλάξετε το βούρτσισμα των δοντιών σας με αυτό μία φορά την ημέρα.

Το λεμόνι είναι επίσης μια φυσική θεραπεία για τα λευκά δόντια. Αυτό το φρούτο δεν είναι απολύτως επιβλαβές. Έχει επίσης πολλές βιταμίνες και άλλες εξαιρετικές ουσίες. Αυτά βελτιώνουν σημαντικά την στοματική υγιεινή. Μπορείτε να τρίψετε τα δόντια σας με το εσωτερικό του φλοιού. Ακόμα και μόνο ο χυμός βοηθάει, γιατί το οξύ που περιέχει μπορεί να διαλύσει πολλούς λεκέδες.

Καταναλώστε πιο συχνά λεμόνια

Αποκτήστε πιο λευκά δόντια τρώγοντας φλούδα λεμονιών

Περισσότερα για την προφύλαξη

Ας τελειώσουμε με μερικές τελικές σημειώσεις για την προφύλαξη. Αυτές οι συμβουλές εμποδίζουν τον αποχρωματισμό να συμβεί πιο γρήγορα και μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε λευκά δόντια ξανά και ξανά. Το κάπνισμα είναι ένα από αυτά που πρέπει απλά να κόψεις. Πρέπει να διαλέξεις. Θα πρέπει επίσης να μειώσετε ή να αποφύγετε να πίνετε καφέ και μαύρο τσάι. Δοκιμάστε πράσινο τσάι!

Χρειάζεται μόνο να πίνετε ανθρακούχα ποτά με ένα καλαμάκι. Έτσι, η επίδραση του CO2 είναι σοβαρά μειωμένη.

Θα πρέπει επίσης να τσιμπήσετε ξηρά μήλα και καρότα. Όσο πιο συχνά τόσο το καλύτερο.

Μετά τα γλυκά, θα πρέπει να ξεπλύνετε αμέσως το στόμα σας.

Προτιμήστε τις μοντέρνες, ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες

Οι ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες γίνονται πιο λευκά

Οι φράουλες συνιστώνται επίσης ιδιαίτερα

πιο λευκά δόντια παίρνουν φρέσκες φράουλες φρούτων

Ο φρεσκοστυμμένος χυμός μήλου είναι το ιδανικό καθαριστικό δοντιών

ο φρεσκοστυμμένος χυμός μήλου δίνει λευκά δόντια

Τρίψτε το εσωτερικό της μπανάνας στα δόντια σας

η φλούδα μπανάνας παίρνει πιο λευκά δόντια

Να έχετε πάντα στο μυαλό σας το τέλειο χαμόγελο και να προσπαθείτε για αυτό

Τα πιο λευκά δόντια λαμβάνουν οδοντιατρική φροντίδα