Σύγχρονες ιδέες σχεδιασμού βεράντας ξύλινα δάπεδα επίπλων

Παραδείγματα σχεδιασμού βεράντας και κήπου

Η βεράντα στον τελευταίο όροφο είναι ένας θησαυρός και δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα για να απολαύσετε τον ελεύθερο χρόνο σας εκεί. Αλλά με μερικές υπέροχες ιδέες, η ευχαρίστησή σας έξω μπορεί να γίνει ασύγκριτα ζεστή.

Natural Extension – Σύγχρονες Ιδέες Σχεδιασμού Βεράντας

παραδείγματα σχεδιασμού βεράντας σχεδιασμός επίπλων κήπου σετ μοντέρνες ιδέες σχεδιασμού βεράντας

Δημιουργήστε μια απρόσκοπτη μετάβαση στο εξωτερικό καθιστικό αντιμετωπίζοντας τις λεπτομέρειες εκεί με την ίδια προσοχή όπως θα κάνατε στο εσωτερικό. Εδώ, η ποικιλία στο μέγεθος κάνει μια πολύ συναρπαστική εμφάνιση και λεπτό μοτίβο. Εκτός από αυτά τα στοιχεία, έχετε να κάνετε με μια αρκετά καθαρή και καλά καθορισμένη εμφάνιση. Η οροφή είναι κατασκευασμένη από δοκάρια που είναι τοποθετημένα μεταξύ τους και αυτό δίνει στο σύνολο μια επιπλέον, πλούσια υφή. Δύο ανεμιστήρες οροφής φρεσκάρουν τον αέρα και κάνουν το δωμάτιο δροσερό και φρέσκο.

Αφήστε το φως να μπει

Σχεδιασμός βεράντας ξύλινη πέτρα βεράντα επίπλων σετ σκαμπό μοντέρνες ιδέες σχεδιασμού βεράντας

Σύγχρονες ιδέες σχεδιασμού βεράντας – Εξετάστε τα φώτα για να κάνετε τη βεράντα του καταστρώματος να φαίνεται πιο φωτεινή και ως εκ τούτου πιο ελκυστική. Για καλύτερο αερισμό, σκεφτείτε μια κατασκευή όπως αυτή παρακάτω. Συνδυάζει φώτα και ανεμιστήρα. Η βεράντα εδώ δείχνει επίσης μια μπροστινή πόρτα από γυαλί και έτσι μπαίνει περισσότερο φως. Ρίχνει και φωτίζει το δωμάτιο μέσα με υπέροχο τρόπο.

Χρησιμοποιήστε όλο το χρόνο

μοντέρνες ιδέες σχεδιασμού βεράντας έπιπλα κήπου σετ μαξιλάρια από μπαστούνι

Εάν ζείτε σε ένα μέρος όπου γίνεται λίγο πιο δροσερό τη νύχτα όλο το χρόνο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καμβάδες και τζάκια για να το αντισταθμίσετε. Σύγχρονες ιδέες σχεδιασμού βεράντας – τα ανοιχτόχρωμα τούβλα γύρω από το τζάκι εδώ αντανακλούν την υφή του δωματίου. Περιβάλλεται επίσης από πολλά καθίσματα και πολλοί επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τη ζεστασιά εκεί ταυτόχρονα.

Καταθέστε τα σχέδια

σύγχρονες ιδέες σχεδιασμού βεράντας ιδέες για έπιπλα κήπου

Αν έχετε καλυμμένο Σχεδιασμός βεράντας από ξύλο θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά την ενσωμάτωσή τους στο γενικό σχέδιο κατοικίας. Αυτό που είναι σημαντικό είναι η λειτουργία τους μέσα σε αυτό. Θέλετε καμβάδες, τραπέζια φαγητού, επιπλέον φωτισμό; Η απάντηση σε αυτές τις ερωτήσεις εκ των προτέρων θα μπορούσε να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε το μέγεθος, το σχήμα και την κάτοψη της βεράντας στον τελευταίο όροφο. Εάν πρόκειται για ένα δωμάτιο μπροστά από την πρόσοψη, οι διαστάσεις 2,5 μέτρα πλάτος και 4 έως 6 μέτρα μήκος θα ήταν οι βέλτιστες. Θα πρέπει να προσλάβετε έναν ειδικό για να εγκαταστήσει τα φώτα.

Η αυλή

Μοντέρνες ιδέες σχεδιασμού βεράντας ξύλινα έπιπλα πίσω αυλή

Δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για ένα υπέροχο πάρτι έξω. Ο υπέροχος σχεδιασμός της βεράντας περιλαμβάνει όμορφες πέτρινες επενδύσεις και τούβλα, κλασικές κολώνες και γαλλικές πόρτες. Με τα πόδια εκτεθειμένα, τα έπιπλα φαίνονται αρκετά αέρινα. Δύσκολα μπορώ να φανταστώ καλύτερο εξοπλισμό για αυτό το μικρό δωμάτιο.

Αναζητήστε πηγές έμπνευσης – σχεδιασμός μεσογειακής βεράντας

σχεδιασμός τζακιού αίθριο σχεδιασμός εικόνων σύγχρονες ιδέες σχεδιασμού βεράντας

Ρίξτε μια προσεκτική ματιά στην αρχιτεκτονική του σπιτιού σας και ενσωματώστε τα ξεχωριστά στοιχεία του στο σχεδιασμό της βεράντας. Εδώ βλέπουμε κλασική επίπλωση που συμπληρώνει τέλεια το στυλ αυτού του ιταλικού σπιτιού εμπνευσμένου από βίλες. Στρογγυλά τόξα και βαριές πέτρες δημιουργούν μια άνετη, αγροτική διακόσμηση. Πολλά φωτεινά και μεγάλα τζάκια εξασφαλίζουν κάθε συνάντηση που θα διαρκέσει μέχρι τη νύχτα.

συγχώνευση

Σύγχρονες ιδέες σχεδιασμού βεράντας έπιπλα από ξύλο από φυσικό ξύλο

 Πιάστε την ομορφιά του ξύλου στο ντύσιμό σας. Θα μπορούσατε να το κάνετε με μια ξύλινη ταράτσα όπως αυτή, η οποία φαίνεται να είναι απόλυτα ενσωματωμένη στο περιβάλλον γεμάτο δέντρα. Αυτό έχει εξασφαλιστεί από την ξεπερασμένη ξύλινη οροφή και έπιπλα από κλαδιά και ραβδιά. Τα απλά υφάσματα εξασφαλίζουν ότι η εστίαση είναι περισσότερο στο εξωτερικό και λιγότερο στο σχέδιο.

Φιλικός εξοπλισμός

σχεδιασμός βεράντας ξύλινο τραπεζάκι σαλονιού ρολό λουλούδια κίτρινες μοντέρνες ιδέες σχεδιασμού βεράντας

Η βεράντα του τελευταίου ορόφου δεν είναι μόνο μια εξαιρετική σύνδεση μεταξύ των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, αλλά και με τη γειτονιά. Δημιουργήστε λοιπόν μια φιλική και φιλόξενη ατμόσφαιρα και θα υπάρχει άφθονος χώρος για εσάς και τους φίλους σας. Αυτή η βεράντα ήταν διακοσμημένη σε έντονα χρώματα. Δείχνει επίσης παιχνιδιάρικα μοτίβα. Θα μπορούσατε να φανταστείτε έναν πιο εχθρικό χώρο συγκέντρωσης για την οικογένεια και τους γείτονές σας;?

Εισαγάγετε ένα θέμα

Βεράντα ρετρό vintage ξύλινα έπιπλα σετ μοντέρνες ιδέες σχεδιασμού βεράντας

Φωτεινά χρώματα και ξεπερασμένη πατίνα προσκαλούν τους επισκέπτες σε αυτή τη μεγάλη βεράντα. Τα ευρήματα της αγοράς ψύλλων και οι παλιές σκάλες, οι λεπτομερείς καθρέφτες και ένα ζευγάρι εκτελεστικών καρεκλών προσδίδουν στο δωμάτιο έναν εκλεκτικό χαρακτήρα. Έτσι ώστε τα συλλεγμένα αξεσουάρ να δημιουργούν μια ομοιόμορφη εμφάνιση, θα πρέπει να ανήκουν σε μια παλέτα χρωμάτων. Πρέπει να το διατηρήσεις σε όλο το δωμάτιο.

Καθορίστε το στυλ

Σύγχρονες ιδέες σχεδιασμού βεράντας σετ επίπλων μπαστούνι

Έχετε παλιότερο σπίτι; Ρίξτε μια ματιά στη δομή των αρχικών στοιχείων και αφήστε τα να σας εμπνεύσουν για τα στοιχεία της ταράτσας. Τα άνετα ψάθινα έπιπλα εδώ ταιριάζουν απόλυτα με τα οριζόντια κάγκελα και τα κόκκινα έπιπλα. Αυτή η απόχρωση έχει επίσης συμπεριληφθεί στην επιλογή των διακοσμητικών μαξιλαριών.

Λύσεις εξοικονόμησης χώρου

Σύγχρονες ιδέες σχεδιασμού βεράντας μεταλλικές καρέκλες κόκκινο τραπέζι φαγητού

Ακόμα κι αν έχετε μια μικρή βεράντα, θα μπορούσε να είναι πολύ λειτουργική. Ο καλύτερος σχεδιασμός της βεράντας έχει γίνει σε αυτόν τον στενό χώρο, συμπεριλαμβάνοντας αυτό το στενό τραπέζι και κομψές καρέκλες. Οι τοίχοι των παραθύρων διασφαλίζουν ότι αυτή η βεράντα μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλο το χρόνο, ανεξάρτητα από το αν βρέχει ή ο καιρός είναι ηλιόλουστος.

Παρακαλώ ξαπλώστε

Σύγχρονες ιδέες σχεδιασμού βεράντας που ταλαντεύονται ξύλο

Θέλετε να ξαπλώσετε απολαμβάνοντας τους ήχους της φωτιάς και το δροσερό αεράκι; Στη συνέχεια, κοιμηθείτε έξω σε μια ήσυχη καλοκαιρινή μέρα. Εδώ, επίσης, μπορείτε να απολαύσετε την ευκολία της επίπλωσης του σπιτιού σας χρησιμοποιώντας άνετα έπιπλα.

Επίσης, σκεφτείτε εάν δεν θα είναι απαραίτητο να προστατευτείτε από τα έντομα και άλλες εξωτερικές επιδράσεις.

Όλα είναι στις λεπτομέρειες

Σύγχρονες ιδέες σχεδιασμού βεράντας έπιπλα από μπαστούνι σετ λευκό

Δώστε του μια κομψή εμφάνιση Σχεδιασμός βεράντας από ξύλο περισσότερη προσωπικότητα μέσα από τις σωστές λεπτομέρειες. Αυτή η βεράντα εμπνευσμένη από καλύβα οφείλει τη μοναδική της εμφάνιση στην ευθυγραμμισμένη κατασκευή οροφής. Προκειμένου να διατηρηθεί μια ωραία ατμόσφαιρα, τα ηλεκτρικά φώτα αντικαταστάθηκαν από κρεμαστά φανάρια και κηροπήγια.

Αξιοποιήστε το περισσότερο

Σύγχρονες ιδέες σχεδιασμού βεράντας ξύλινα δάπεδα επίπλων

Βρίσκεται το σπίτι σας σε μια ήσυχη, απομακρυσμένη τοποθεσία με δροσερό κλίμα; Στη συνέχεια, μπορείτε να απολαύσετε τη γύρω περιοχή όλο το χρόνο χάρη στην ηλιόλουστη βεράντα.

Ποιο από αυτά μοντέρνες ιδέες σχεδιασμού βεράντας θα μπορούσε να σας φανεί χρήσιμο; Θα τα αντιγράψετε ή θα τα εξατομικεύσετε ώστε να ταιριάζουν στις δικές σας ανάγκες?