εξωραϊσμός πισίνα κήπου και τζάκι

Η πισίνα του κήπου και το τζάκι κάνουν τον κήπο πολυτελή

Όλοι μας στο Freshideen λατρεύουμε τον συνδυασμό φωτιάς και νερού. Εσυ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ Φυσικά δεν εννοούμε την κατάσβεση πυρκαγιάς! Πρόκειται για την προσθήκη ενός γοητευτικού χαρακτήρα στις πισίνες με ένα επιπλέον τζάκι! Και ναι, ακόμη και παραδοσιακό Πισίνα κήπου μπορεί να έχει τζάκι.

Με πέτρες και στρώματα στην επιφάνεια, φαίνονται ακόμα πιο υπέροχα.

Ακολουθούν μερικά παραδείγματα πισινών με πυροσβεστήρες. Δεδομένου, ήταν έκπληξη για εμάς ότι οι παραδοσιακές πισίνες μπορούν να είναι τόσο υπέροχες όσο οι σύγχρονες και σύγχρονες.

Αν έχετε αμφιβολίες για αυτό, ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω εικόνες.

Εγκαταστάσεις νερού και πηγάδια

εξωραϊσμός πισίνα κήπου και τζάκι είναι μαζί

Εδώ παρατηρούμε μια έγχρωμη τεχνική με βότσαλα μέσα στην πισίνα. Το τζάκι στη μέση είναι πραγματικά υπέροχο.

Silbermist – Blossom hill mix

εξωραϊσμός πισίνας κήπου και πλακόστρωτων τζακιών

Ο πέτρινος σχεδιασμός του τζακιού αντιστοιχεί στο εσωτερικό του σπιτιού. Στην επιφάνεια μπορείτε να δείτε αμμόπετρα από ασημένια κοπριά, που ταιριάζει καλά με τη βεράντα. Μέσα στο τζάκι μπορείτε να δείτε τζάμι φωτιάς.

Πυροσβεστήρες

ιδέες σχεδιασμού κήπου πισίνες κήπου και καρέκλες τζακιού

Σύμφωνα με τον σχεδιαστή, μπορείτε να δείτε ένα υπερμεγέθη τζάκι εδώ. Madeταν φτιαγμένο για μέτρηση.

Κατοικία Los Gatos

ιδέες σχεδιασμού κήπου πέργκολα πισίνα κήπου και καρέκλες τζακιού

Τι όμορφος χώρος πισίνας, σωστά; Αυτό το τζάκι δημιουργεί πολύ δράμα στο δωμάτιο. Ο τοξωτός πάγκος ταιριάζει καλά με αυτό.

Πισίνα στην Καλιφόρνια

ιδέες σχεδιασμού κήπου πισίνα κήπου και γκαζόν πυρκαγιάς

Αυτός ο λόφος γεμάτος φυτά κάνει την πισίνα του κήπου να μοιάζει με παράδεισο. Μας αρέσουν τα φώτα, ο καταρράκτης και οι πυρκαγιές και το σχήμα της πισίνας.

Κολυμβητικές Πισίνες Καλιφόρνια

σχεδιασμός κήπου πισίνα κήπου και ομπρέλα πυρκαγιάς

Τι λαμπερή βραδιά. Τα φώτα και το τζάκι συνεργάζονται υπέροχα σε αυτόν τον τομέα. Μπορώ να μυρίσω τα λουκάνικα στη σχάρα, και το ίδιο και εσείς?

Βραβευμένες πισίνες

σχεδιασμός κήπου πισίνα κήπου και πυρκαγιά μαζί φοίνικες

Σε αυτή την πισίνα μπορείτε να δείτε ένα βυθισμένο νησί με σκαλοπάτια. Καθώς πλησιάζει η νύχτα, φαίνεται ακόμα πιο υπέροχο. Αυτό είναι χάρη στο τζάκι στο κέντρο και τα φύλλα του φοίνικα.

2013 – Ilca Gold για κατασκευή κατοικιών

πισίνα στον κήπο με βεράντα και καθιστικό με τζάκι

Μεγάλος! Αυτή η παραδοσιακή πισίνα εξασφαλίζει χαλάρωση σε υψηλότερο επίπεδο. Ανασηκώθηκε με σιντριβάνι, ενώ το τζάκι και το κουτί εξασφαλίζουν ομοιόμορφη εμφάνιση.

Ιδιωτική ιδιοκτησία 5

πισίνα κήπου βεράντας και πυρκαγιά

Εδώ επιλέχθηκε γύψος αντί για σκυρόδεμα. Χρησιμοποιήθηκε η ποικιλία των χρωμάτων των ανοιχτόχρωμων και σκούρων γκρι αποχρώσεων. Το αποτέλεσμα είναι απλά υπέροχο. Σας αρέσει ο τρόπος που οι ακανόνιστες πισίνες συνδέονται μεταξύ τους; Αυτό περιλαμβάνει επίσης τον επιτυχημένο συνδυασμό νερού και φωτιάς.

Αγκιλάρ

πισίνα στον κήπο με βεράντα και πλακόστρωτο με τζάκι

Τα εφέ φωτιάς και ο φωτισμός αλλαγής γης δημιουργούν μια δυναμική αίσθηση σε αυτήν την πισίνα. Δείχνει ένα κάλυμμα από πέτρες τραβερτίνης. Αυτά με τη σειρά τους δημιουργούν την ιδανική ατμόσφαιρα για βραδινή διασκέδαση.

Πολυτελείς αυλές

καταρράκτης πυρκαγιάς πισίνας κήπου

Ο καταρράκτης, το σπα, ο φωτισμός, το αίθριο και τα αξεσουάρ πυρκαγιάς είναι όλα εξαιρετικές προσθήκες! Τι περισσότερο μπορείτε να περιμένετε από μια παραδοσιακή πισίνα στον κήπο;?

Αρκετές ξεχωριστές πισίνες

πισίνα κήπου βεράντας και έπιπλα κήπου πυρκαγιάς

Δίπλα έχουν δημιουργηθεί από φυσική πέτρα. Τα πηγάδια και το τζάκι είναι ντυμένα με αυτά. Το όλο πράγμα φαίνεται υπέροχο. Αυτό δημιουργεί προσωπικότητα και χαρακτήρα σε αυτόν τον χώρο της πισίνας.

Πολυτελείς πισίνες

εξωραϊσμός πισίνα κήπου και τζάκι πολυτελείς φοίνικες

Μπορείτε να δείτε το λάκκο από κάθε γωνιά αυτής της πισίνας, το οποίο είναι απλά εκπληκτικό!

Eads φυσική πισίνα και πίσω αυλή: υπέροχο μέρος διακοπών

πισίνα κήπος σχεδιασμός πυρκαγιά φυτά τσουλήθρα

Εδώ βλέπουμε μια πισίνα με μια πίσω αυλή που κόβει την ανάσα. Αυτό δεν ήθελες πάντα; Το λάκκο της φωτιάς, η τοποθεσία και οι καταρράκτες στο πλάι φαίνονται επίσης υπέροχα.

Κοιλάδα της Πόρτολα

πισίνα κήπου τζάκι υπαίθρια έπιπλα σχεδιασμός κήπου

Εδώ βλέπουμε μια παραδοσιακή πισίνα στο Σαν Φρανσίσκο, και τραβάει αμέσως τα βλέμματα με την πισίνα υπερχείλισης και τον πυροσβεστήρα.

Τώρα καταλάβατε τι εννοούμε, έτσι δεν είναι; Αυτοί οι πυροσβεστήρες είναι πραγματικά υπέροχοι, έτσι δεν είναι; Τα περισσότερα δείχνουν ένα κανονικό σχήμα που τα κάνει να φαίνονται ρέοντα και απαλά.