καλλιέργεια λαχανικών σε δοχεία μπλε κεραμική κατσαρόλα

20 ενδιαφέρουσες, φρέσκες ιδέες για την καλλιέργεια λαχανικών σε δοχεία

Αυξήστε το πηλίκο χρώματος στον κήπο σας χρησιμοποιώντας ανοιχτόχρωμα δοχεία, κουτιά και δοχεία. Αυτά τα γυάλινα δοχεία σε χαρούμενες αποχρώσεις του μπλε, του πορτοκαλί και του κίτρινου τονίζουν αμέσως τον πορφυρό βασιλικό, την ουγγρική κηρή πιπεριά, το μήλο του παραδείσου, το μαϊντανό και τη χρυσή ρίγανη.

Φυτέψτε τα λαχανικά σας σε κρεμαστά καλάθια

καλλιέργεια λαχανικών σε δοχεία που κρέμονται καλάθι

Φυτέψτε τα λαχανικά σας σε κρεμαστά καλάθια όταν ο χώρος στο πάτωμα είναι περιορισμένος. Οι συμπαγείς ή «θάμνοι» είναι οι καλύτεροι για αυτό, αν και πολλά βότανα προσφέρουν επίσης τέλεια καλάθια. Αυτό το ζευγάρι ντομάτας και βασιλικού δημιουργεί, για παράδειγμα, ένα νόστιμο και ελκυστικό σημείο εστίασης.

Συμβουλή κήπου: Ρυθμίστε ένα πλωτό σύστημα για εξοικονόμηση χρόνου με εύκαμπτο σωλήνα ή ποτιστή.

Δώστε στα φυτά σας προσωπικότητα και εξοικονομήστε χρήματα

καλλιέργεια λαχανικών σε δοχεία κιβώτια κρασιού

Δώστε προσωπικότητα στα φυτά σας και εξοικονομήστε χρήματα χρησιμοποιώντας ανακυκλωμένα δοχεία. Εδώ τα παλιά κουτιά κρασιού προσφέρουν ένα τέλειο μέρος για μικρά λαχανικά, όπως μαρούλι, καρότα από thumbelina, άγριες φράουλες και τριών μερών δίδοντα.

Δημιουργήστε μια ομάδα για να προσθέσετε επιπλέον, ενδιαφέρουσες προφορές και εστιακά σημεία

λαχανικά που καλλιεργούνται σε δοχεία μπλε κεραμικές ντομάτες

Επιλέξτε δοχεία διαφορετικών μεγεθών και δημιουργήστε μια ομαδοποίηση για να προσθέσετε επιπλέον, ενδιαφέροντες τόνους και εστιακά σημεία. Αυτά τα τέσσερα δοχεία, γεμάτα με αγγούρι, ντομάτες, πιπέρι, βασιλικό, θυμάρι και μαϊντανό, προσφέρουν υπέροχη θέα στο τοπίο.

Λαχανικά, λουλούδια ή φρούτα με ελκυστικό φύλλωμα

καλλιέργεια λαχανικών σε δοχεία μπλε κεραμικά φύλλα

Χρησιμοποιήστε λαχανικά με ελκυστικό φύλλωμα, λουλούδια ή φρούτα στα αγαπημένα σας φυτά. Εδώ, το κόκκινο τσάρντ, το κόκκινο καυτό τριών μερών δύο δοντιών και μια καυτερή πιπεριά προσθέτουν υπέροχα χρώματα και υφές σε ένα μόνο δοχείο.

Αφήστε ευχάριστες μυρωδιές στο σπίτι σας

καλλιέργεια λαχανικών σε δοχεία μπλε κουτί

Αφήστε ευχάριστες μυρωδιές στο σπίτι σας κάθε φορά που ανοίγετε τα παράθυρα καλλιεργώντας βότανα στα κουτιά των παραθύρων σας. Αυτό το όμορφο παράδειγμα συνδυάζει ένα πολύχρωμο μείγμα θυμαριού, μαϊντανού με επίπεδη φύλλα και αρωματική πέτρα πλούσια.

Προσθέστε χρώμα και διάθεση στα δοχεία σας

λαχανικά που καλλιεργούνται σε δοχεία μπλε κεραμικό ξύλινο κιβώτιο

Προσθέστε χρώμα και διάθεση στα δοχεία σας – καθώς και σαλάτες, πιάτα και γλυκά – καλλιεργώντας βρώσιμα λουλούδια. Παρατηρήστε πώς ο κατιφές και τα τριμερή παράξενα λαμπρύνουν τα φυτά του φιλέτου, του λάχανου, του βασιλικού και της ντομάτας.

Αναπτύξτε ολοπράσινα φυτά

Λαχανικά που καλλιεργούνται σε δοχεία με μπλε κεραμικό φύλλωμα

Φτιάξτε ένα εκπληκτικό βάθρο ακόμα και όταν καλλιεργείτε ολόφυτα φυτά ενώνοντας υφές. Εδώ τα ωραία δεντρολίβανα, φύλλα σε σχήμα βελόνας είναι μια τέλεια ισορροπία στη μεγάλη, τολμηρή μελιτζάνα. Ένα φυτό εσπεριδοειδών σε γλάστρα, ένας θάμνος με άρωμα λεμονιού και θυμάρι ενισχύουν περαιτέρω το αποτέλεσμα.

Ωραία και κομψή διακόσμηση στον κήπο

καλλιέργεια λαχανικών σε δοχεία μπλε κεραμικά διακοσμητικά

Μεγάλο φύλλωμα – λαχανικά στην κατσαρόλα

καλλιέργεια λαχανικών σε δοχεία μπλε κεραμική χαρά

Ποικιλία δοχείων, δοχείων και δοχείων με διαφορετικά σχήματα και μεγέθη

λαχανικά που καλλιεργούνται σε δοχεία μπλε κεραμικό δοχείο ποτίσματος

Σχεδιασμός κήπου, διακόσμηση και καλλιέργεια λαχανικών

Λαχανικά που καλλιεργούνται σε δοχεία μπλε κεραμικό χέρι

Περισσότερα παραδείγματα και προτάσεις για την καλλιέργεια λαχανικών

καλλιέργεια λαχανικών σε δοχεία μπλε κεραμικό ξύλο μεγάλα φύλλα  καλλιέργεια λαχανικών σε δοχεία μπλε κεραμική τέχνη  καλλιέργεια λαχανικών σε δοχεία μπλε κεραμικό μείγμα καλλιέργεια λαχανικών σε δοχεία μπλε κεραμικό κυνήγι λαχανικά που καλλιεργούνται σε δοχεία μπλε κεραμική υφή λαχανικά που καλλιεργούνται σε δοχεία μπλε κεραμικό στυλ θέματος    Λαχανικά που καλλιεργούνται σε δοχεία μπλε υποστήριξη