Η προστασία της ιδιωτικής ζωής στον κήπο εγγυάται περισσότερη ιδιωτικότητα σε εξωτερικούς χώρους

Ζούμε σε εποχές όπου η προστασία της ιδιωτικής ζωής επηρεάζεται περισσότερο ή λιγότερο από τη χρήση του Διαδικτύου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προσπαθείτε τουλάχιστον να προστατεύσετε το σπίτι σας από τα αδιάκριτα μάτια και εξασφαλίζετε αξιόπιστη προστασία απορρήτου παραθύρων και κήπων. Σήμερα πρόκειται για το σχεδιασμό ενός ιδιωτικού χώρου κήπου. Και η οθόνη απορρήτου του κήπου είναι μια ολοκληρωμένη από αυτή την άποψη!

προστασία της ιδιωτικής ζωής του κήπου ιδέες κήπου φυτά αναψυχής

Ανεξάρτητα από την εποχή, θέλετε ευχάριστες ώρες σε εξωτερικούς χώρους. Ο δικός σας κήπος ή τουλάχιστον ένα μπαλκόνι ή βεράντα προσφέρουν την ευκαιρία να απολαύσετε μια μακρά διαμονή στον καθαρό αέρα. Με τη σωστή προστασία της ιδιωτικής ζωής, φυσικά! Γιατί δεν ξέρεις πότε να τραβήξεις την προσοχή των περαστικών.

Εάν δεν θέλετε να προκαλέσετε την περιέργεια των γειτόνων σας ή εντελώς ξένων, απλώς δώστε μια κατάλληλη οθόνη απορρήτου. Μαζί με μια σειρά από ηλεκτρονικά καταστήματα που προσφέρει Κατάστημα υλικού Baywa Σχέδια οθόνης απορρήτου για κάθε κήπο.

οθόνη απορρήτου κήπου πάγκος μοντέρνων ιδεών σχεδιασμού κήπου

Θέλετε να μετατρέψετε τον δικό σας κήπο σε ένα δελεαστικό μέρος με όλα τα σχετικά αξεσουάρ, όπου παίζουν τέντες, ομπρέλες και οθόνες ιδιωτικότητας. Ένας καλά προστατευμένος εξωτερικός χώρος σας καλεί να καθυστερήσετε περισσότερο. Ως σημαντική προϋπόθεση για αυτό, η οθόνη απορρήτου θα πρέπει να επιλεγεί προσεκτικά. Μερικές φορές μόνο ένα στοιχείο οθόνης είναι αρκετό για να δημιουργήσει το απόρρητο. Ανάλογα με το αν θέλετε να προστατέψετε το μπαλκόνι, τις κορυφογραμμές ή απλώς ένα περιορισμένο κάθισμα, είστε κακοί για επιλογή ανάμεσα σε πολλά σχέδια. Εάν πρόκειται για πλαϊνή τέντα, λωρίδα απορρήτου ή ολόκληρο φράχτη απορρήτου, ο καθένας γνωρίζει από μόνος του τι ταιριάζει καλύτερα στο γούστο και το στυλ του. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε από διάφορα υλικά. Μπαμπού, πλαστικά χαλάκια, τοίχοι αλουμινίου … Έχετε μια μεγάλη ποικιλία διαθέσιμη, ώστε να μπορείτε να αποφασίσετε ανάλογα με το σχέδιο του κήπου και τη δική σας αίσθηση στο έντερο.

ιδέες προστασίας της ιδιωτικής ζωής στον κήπο μοντέρνος κήπος

Ο κήπος και το μπαλκόνι χρειάζονται μια οθόνη ιδιωτικότητας που σταματά τους ξένους να κοιτάζουν. Η προστασία από τον άνεμο και τον ήλιο εγγυάται περισσότερη ιδιωτικότητα στον κήπο. Επίσης προστατεύετε τα φυτά σας από τον λαμπερό ήλιο. Μετατρέψτε τον εξωτερικό σας χώρο σε μια όαση ευεξίας, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε ανενόχλητοι μετά από μια κουραστική μέρα εργασίας ή να απολαύσετε υπέροχες στιγμές με την οικογένεια.

ιδέες σχεδιασμού κήπου μπαμπού κήπου απορρήτου απορρήτου